![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII
Hehe byłam u męża w pokoju,tv gra,walka trwa,a on śpi
![]() Odciągnęłam Kamilowi katar,sporo tego ma ![]()
![]() |
#2582 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia ;* ja dzis bede miała kolejny dzien super, bo nie spie od godziny juz nie wiem dlaczego ;/ Izunia jak tam? Ja ciagle w dwupaku, ciekawe co mi jutro w szpitalu powiedzą. Ale jak jutro bede 10 dni po tp to chyba nie odeślą do domu co? Boleczka ja nie wiem z doświadczenia ale czytałam, ze dzidziuś ma potrzebę ssania i jak chwile po jedzeniu szuka piersi to trzeba dac smoczek i poprzytulać i obserwować czy działa. Moze spróbuj? U mnie pogrzeb babci akurat tez w poniedziałek wypada i mówiłam wczoraj do mamy jakie to dziwne i smutne troche, ze jednego dnia pochowa matkę i urodzi jej sie wnuczka( byc moze). Cos jak w haśle "umarł król niech żyje król ". Moja babcia miała specyficzne poczucie humoru i wczoraj mówiłam do TZeta ze musimy dzidziusie po niej nazwać i jego mina bezcenna i sobie wyobraziłam jak babcia by sie z niego śmiała to smutno mi sie zrobiło, ze moja córka nie pozna tez małej, fajnej kobietki. Ale i tak miałam szczęście, ze tak długo miałam babcie i nawet prababcie, tylko wiadomo, człowiek nie dopuszcza do siebie takiej myśli, ze ich zabraknie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2583 |
Zakorzenienie
|
My się ponownie karmimy
![]() Michaś już się wyspal i wstali z mężem,wiecie co walka ta glowna jeszcze się nie zaczęła ![]()
![]() |
#2584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mąż tak dzielnie przed TV drzemał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2585 |
Zakorzenienie
|
Amelka haha jak bym mojego widziała
![]() ![]() Pavlinecka oni nie mają prawa Cię odesłać! Zostawia i pewnie zaczną wywoływanie może że mała okaze się dużą ![]() ![]() ![]() 5 kroplówka... ale mnie tu faszeruja... na szczęście już jest lepiej (mam nadzieję) goraczki nie ma podobno łamanie w kościach mniejsze ![]() ![]() Crp baaaardzo spadnie bo miałam chyba wysokie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ostatnio mało tu zaglądam..trochę Olek dawał się we znaki..pierwsze dni w domu to był hardcore..chodziłam jak zombie..opuchnieta,mega zmęczona, od piątku jest trochę lepiej i wracam powoli do siebie ![]() Właśnie się karmimy.. Olek bardzo ładnie ssie, pokarm jest, nie mamy problemu z kp na szczęście ![]() Dziękuję Wam baaardzo za wczorajsze życzenia! ![]() Pavlinecka czekamy na Twoją uparta księżniczkę ![]() ![]() ![]() ![]() Izunia Dla Ciebie tez ![]() ![]()
![]() |
#2587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koperco ostatnio pisałaś coś o szparagach a one chyba sa wzdymajace. Nabiał jesz? Ja wczoraj zjadlam taka słodką bułeczke owsiana i myślę że po niej był brak kupki. Generalnie nic nie zjadlam ciężkiego a sama wczoraj miałam bethoveny jak nie wiem :/
![]() |
![]() |
#2588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spalam dzisiejszej nocy ponad 3h wow ![]() Maluszek wlasnie zasypia po dwoch kupach i karmieniu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2589 |
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to dzien dobry
Noc u nas fajna bo pobudki przed 3 i teraz 6.30 ale wieczorem było kiepsko bo płacz i jadl 18.30, 20.15 i 22
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
Hej u ja to was odbije chyba
![]() ![]() Mąż warte trzymał w nocy bo ja się źle czułam, miałam wrażenie że zaraz zemdleje.... Nie wiem czemu... Ale bałam się trochę tego ![]()
![]() |
![]() |
#2591 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdrówka dla synka ! ![]() Cytat:
Mój tez juz siedzi ![]() Pavlineczka-kciuki, zeby jutro jakaś konkretna decyzje podjęli ![]() Witam sie, nocka u nas super, Alicja teraz zjadła, leży sobie i sie rozgląda, a zwykle przysypia od razu po jedzeniu i sie zastanawiam czy dać jej tak w spokoju poleżeć i czekać az zaśnie czy cos z nią porobić? Na ręce nie bede przyzwyczajac póki nie płacze.. Jak to u Was jest ?
![]() |
![]() |
#2592 | ||
Konto usunięte
|
Witam z poranmej zmiany
![]() Dzieki za odpowiedzi nt smarowania pupy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Mala Ty od samego poczatku tak jesz wszystko czy tez prawie wszystko? Ja po ok 1,5 tyg z tym pomidorem zaczelam próbować, skorke sparzam,choc 2 razy ze skora zjadłam. Za to smazony mielony i kawalek smazonego indyka chyba mojemu dziecku nie podszedl. Alergikow w mojej rodzinie nie ma wiec mam nadzieje ze bez alergii sie obejdzie... podobno najbardziej to dziedzicznie wylazi hm... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Po 10 dniach to musza Cię przyjac. Jest to zapisane w przepisach. Mam nadzieję że jednak dzisiaj Ci się samo rozkręci!
![]() |
![]() |
#2594 |
Zakorzenienie
|
Rosario-zdrówka i szybkiego powrotu do domku
![]() Majka-a jakie kwiaty sądziłas ? Kupiłaś te campaniule, o której kiedyś pisałam? ![]() Mi zeszła opuchlizna extra, jak myje ręce to takie dziwnie szczupłe sa ![]() ![]()
![]() |
#2595 |
Zakorzenienie
|
HEJ. Noc super
![]() ![]() MALA zostalo wpadaj ![]() SONIA ale co? Ja robie wszystko tak sam jak do tej pory ![]() ![]() ![]() Pomidora jadlam i mala na buzi wywalilo wiec zostaje przy ogorku.. ale mogly to byc tez potowki.. hmm AMELKA zdrowia! BOLUS dostawiac dalej ![]() ![]() MADZIX nasza lezy po karmieniu i maz z nia gada ![]()
![]() |
#2596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ciągle betoveeny nawet jak jem lekkostrawnie. I to takie smierdzace ze nie da się wytrzymać :P U mnie godzinna sesja to norma.1cyc,odbić,przewina c, 2cyc. I w między czasie wiercenie się przy cycku,łapanie,puszczanie, prezencie sie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
No to my też się meldujemy na porannej zmianie
![]() ![]() AMELKA wiem wiem ze bez skórki pomidora ![]() Ja mojemu profilaktycznie psikam nosefrida dwa trzy razy dziennie położna powiedziała ze warto nawilzac sluzowke. BOLECZKA wszystko się U normuje z tym karmieniem początki zawsze są trudne, my też mieliśmy pierwsze dni niełatwe. ![]() SONIA to może spróbuj kupić tą zasypke co poleca Sylwia! PAVLINECKA jak napisałaś o babci, to pierwsza myśl jaka mi przeszła przez głowę to taka ze zrobiła miejsce na tym świecie dla malutkiej... wiem ze to okrutne i smutne ale u nas tak właśnie się mówi ![]() MADZIX ja się staram nie brac małego na ręce jak nie płacze. ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Kurde ja też mam gazy stale od porodu nie wiem o co kaman bo wcześniej nie miałam tak ... ![]()
![]() |
#2598 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2599 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pavlinecka trzymam kciuki za Ciebie, juz musza teraz zadzialac. Piekne slowa piszesz o babci ale tak to wlasnie podobno jest ze ktos umiera a ktos sie rodzi... buziaki ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51257670] Boleczka,trzymaj sie i usmiechaj, zobaczysz ze szybko zleci,a Wy z tej sytuacji wyjdziecie silniejsi. I bogatsi mam nadzieję ![]() ![]() [/QUOTE] Dziekuje za slowa wsparcia ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2600 |
Zakorzenienie
|
Boleczka jak poczujesz lekki nawal od razu sciagnij lakratorem ale nie całość tylko do uczucia ulgi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2601 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie ruszać ![]() Cytat:
zapomniałam nazwy tych kwiatów. Kupię jeszcze bo nie kupiłam tych do doniczek. Kupię campaniule, begonie i pewnie pelargonie i surfinie. Wczoraj kupiłam lawende i inne roślinki, których nazw nie znam ![]() Cytat:
Tak w ogóle to jak czasem czytam co jecie np.smazone, surowe jabłka, nabiał czy pomidory które teraz są samą chemią i nie łączycie tego z bólem brzuszka czy wysypka u dzieci to sie dziwię. Jest trądzik niemowlęcy nie zwiaz.z naszym menu, ale nie wiadomo czy wypryski na buzi malucha to nie coś innego. Ja będę jadła pomidory jak będzie sezon i będziemy mieć niepryskane od babci Tż
![]() |
![]() |
#2602 |
Marcelover ♥♥♥
|
Pavlinecka wyrazy wspolczucia, bardzo mi przykro
![]() Moj śp dziadek zawsze mówił, że "musi zrobić miejsce dla następnych" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2603 |
Zakorzenienie
|
Hej!
melduje o poranku. Ja juz po sniadaniu, zjadlam owsianke z domowym sokiem z czarnej pozeczki. Zresza owsianke jem teraz codziennie. Kiedys na wodzie byla obrzydliwa a teraz wsuwam az sie uszy trzesa ![]() KOPERCO, VIOLKA odstawilismy narazie tetre. Zamiast byc lepiej zaczal odparzac jeszcze wieksza powierzchnie. Widac draznil go mocz bardzo. Zebym nie wyszla na wyrodna matke naprawde czesto je zmienialam, ale czasem ciezko od razu wylapac ze zrobil siusiu zwlaszcza podczas snu. Ale dalej myjemy go pod biezaca woda przy kazdej zmianie, wietrzymy i naswietlamy lampa i idzie ku dobremu widac. MADZIXX ja jak nie placze to malego nie nosze, chyba ze do odbicia. U nas tatus bardziej rozpieszcza synka a ja krzycze by go odlozyl ![]()
![]() |
#2604 |
Zakorzenienie
|
Cashmere - polecam mleko ryżowe z Roska. Owsianka wychodzi przepyszna. Akurat mi się skończyło buuu
![]() Cieszę się, że u Was lepiej ![]()
![]() |
#2605 |
Zakorzenienie
|
U mnie taka piekna pogoda, juz sie nie moge doczekac spaceru
![]() A teraz ide gotowac zupe poki mlody spi ![]()
![]() |
#2606 |
Zakorzenienie
|
Madzixx ja czekam aż zaśnie sama a jak pojekuje to glaskam po buzce aż uśnie. Mnie też obrączka blokuje się na kostce
![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Lalka obudziła się z płaczem po 2h i zjadła 50 i śpi dalej chyba głodna była, możliwe bo wv nocy mało zjadła....?? A my dalej w kime idziemy a co ![]()
![]() |
![]() |
#2607 |
Zakorzenienie
|
Zalamka... crp mi wzrosło z 34 na 70 o wyjściu jutro mogę pomarzyć. .. już się nastawiam na tygodniowe lezenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2608 |
Zakorzenienie
|
Kurde a mi tak lapa spadla ze mi obraczka spad
![]()
![]() |
#2609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w kryzysowym momencie po cc miałam CRP 168. Po 2 dniach spadło do 44. Elektryczny laktator to cudo - wczoraj kupiliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() Ja teraz siedzę na stronie sinsay- może coś kupię, bo mają dziś rabat 25% ![]() Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2015-05-03 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się, schudłas. Moja waga wskazała ponad 0,5 kg mniej niż przed ciążą. Taka niespodzianka. Jak patrze na moja talię to myślę że się utopie w sukience której jeszcze nie mam ale juz wysłana. Zostane bez kiecki na chrzciny :/
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.