![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII
Cytat:
![]() z tymi minutami to różnie może być, zależy jakie przerwy są, tak mi się wydaje. U mnie czasem 15 min wystarczy i puści pierś a czasem 30 ![]() obczaiłam też w końcu kiedy aktywnie ssie i słychać połykanie a kiedy ciumka tylko ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- ja słyszałam, że od 15 do 45 min ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zbieramy się i my na spacerek ![]()
![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Sonia jakiego hipoteki pre czy 1?
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Hipp* sorry słownik ![]()
![]() |
![]() |
#2675 |
BAN stały
|
http://m.ebay.de/itm/381046369734?nav=WATCHING_ACTIVE
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Zamowilam dostawke i nauczyła m sievwklejac linki ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Tylko z innej stronki i używana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2676 | ||||||
Zakorzenienie
|
Tak mi dobrze tak mi mów ![]() Oby ![]() Cytat:
Mam na myśli też np.jedzenie smażonego i jednoczesne dawanie kropelek na brzuszek bo dziecko boli, najpierw trzeba chyba zacząć od analizy swojego menu Cytat:
To z moich wypieków było, zaraz poszukam Cytat:
![]() Cytat:
Tylko ryżowe piłam w ince i z owsianką. Są też fajne ciasteczka - BIO fajne ciasteczka firmy Ania, jadłam orkiszowe i gryczane, a są też ryzowe. Przepyszne! Cytat:
![]() Ja jem dużo ale narazie monotonnie, po chrzcinach będę wprowadzać nowe, teraz sie boję że czegos narobię ![]() Cytat:
Moja mama dziś opowiadała jak to mojego brata kilkumiesiecznego karmiła truskawkami hmmm że kiedyś nie było że nie wolno czegoś. Tylko że mój brat kilka lat później już był strasznym alergikiem i do dziś sie męczy ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Rosario - bardzo Ci współczuję. Leki w końcu zadziałają. Trzymaj sie ![]() Fajny dżem kupiłam ostatnio w lidlu (jakaś edycja limitowana) - z czerwonej iczarnej pozeczki, jem też malinowy. My własnie na podwórku. Mały ubrany w spodenki, body dł.rękaw i bluzę misiową i bawełnianą czapeczkę, przykryty kocykiem ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Violka - przepis http://www.mojewypieki.com/przepis/n...asto-w-swiecie Można też zrobić szarlotkę na kruchym cieście lub sypaną z kaszą manną. Ta babka jest super szybka, prosta i smaczna: 4 jajka, 1 szkl.cukru, cukier waniliowy - utrzec mikserem'dosypać 1 szkl.mąki i 1/2 szkl.mąki ziemniaczanej oraz 1 łyżeczkę proszku do pieczenia - nadal miksować w rondelku rozpuścić 1 margarynę i taką płynną i gorącą dolać do ww i całość nadal trochę miksować. Piec ok.1 godz w temp.160-180 stopni. Smacznego! ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Jem też takie fajne wafle ryżowo-zbozowe sunny corn z biedronki, macę. Kupiłam też takie cienkie wafle wasa z rozmarynem, ale jeszcze nie jadłam Zwykły biszkopt można upiec i dorzucić np.jabłka, jagody, maliny itp. W Lidlu są mrożone owoce leśne.
![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko nie toleruje Wit D
Dostała i jest maniana.... Help me!!!
![]() |
![]() |
#2678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widzisz w szpitalu mnie uspokajaly. No to obserwuje i pomysle o enfamilu Cytat:
oj.. Bio combiotik 1 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2679 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Sonia kup pre a nie 1 miałam to samo dopiero mnie położną oswiecila pre jest lżejszym mlekiem, i kupki są i się nie męczy dziecko
![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie jak zasnie i czuje ze juz nie ssie to konczymy jedzonko. Nie robie tak ze ma jesc tyle minut, bo czasami cmoka 15 a czasami 40minut. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy spacerek za nami, Michas caly czas spal wiec uznaje ze sie podobalo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! WLAsnie!
moj syn robi normalnie kupki- dzis juz 4 czy 5 zrobil. Wiec moze to nie mleko a WITAMINA D?:/ Sprobuje dzis nie podac i zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Kordelka mam jakąś D fluoretten więc tak chyba to fluor... Jaka inna masz wypróbowana?
Sonia to jest to samo tylko zamiast numeru 1 pisze PRE ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Sonia napisałam Ci na fb zdj zrobiłam ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- W ogóle małej się dziś tak odbiło ze mi prosto do stanika poleciało..... ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | |
BAN stały
|
CD
Cytat:
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- W pl nie ma pre. A polskie 1 jest podobne składem do niemieckiego pre, bo nie ma skrobi. W niemieckim 1 za to właśnie skrobia jest i nie ma odpowiednika w pl. Edytowane przez kordelka85 Czas edycji: 2015-05-03 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
A widzisz Kordelka dzięki za oswiecienie
![]()
![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2689 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII
Hejka.
Co do mm to na początek polecam Hipp Comfort Combiotic, ja dałam na początek Kacpekowi Enfamil ale okazał się za ciężki dla niego a po Hippku było ok. ale podawałam mu tylko dwa razy bo mleczarnie mam jak ta lala i zapasy aż muszę mleko ściągać i wylewać żeby mi cycki nie wybuchły. Pozdrawiamy
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Maja już sobie zapisałam te przepisy - bede dzialac
![]() Od jutra okres ochronny się kończy, sama zaczynam gotować ![]() Adrianka dostała taką ramkę w ktorej jest miejsce na odcisk stopki czy rączki i miejsce na 12 mini zdjęć z każdego miesiąca ![]() Byliśmy na spacerniaku i na działkę zaszliśmy, ale cudownie dziś ![]() ![]()
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
u mnie córcia póki co jest karmiona mieszanie. W szpitalu podawali Bebiko, więc i przy nim zostaliśmy żeby nie eksperymentować skoro Tatiance pasowało
![]() zaliczyliśmy dziś pierwszy spacer ![]() jutro kolejny - podobno ma być teraz piękna pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Ja jutro chyba o 6 rano do tego szpitala pojadę, czuje takie podekscytowanie, boje sie, ze nie usnę ;p TZeta po lody wysłałam, pozniej nie wiadomo kiedy bede mogła jesc takie śmietankowe i zaraz ide wykonać koszenie nóg i bikini. Ach jakbym chciała, zeby jutro juz było po wszystkim i moje dziecko było poza brzuchem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2694 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jestem za podejściem, ze dieta matki karmiacej nie istnieje. Należy jeść zdrowo i rozsadnie- czyli de facto tak jak powinniśmy się odżywiać zawsze, zwracać uwagę czy dziecko reaguje. Nasz organizm musi wrócić do formy po porodzie, wyprodukować pokarm, musi skads czerpać energie, my musimy mu dostarczać wszystkich niezbędnych wartości odżywczych, żeby samym sobie nie zaszkodzić. Cytat:
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
MAJKA ja sie ciesze bo mi 2kg zostalo tylko czyli to co biust pelny wazy
![]() SUNNY u mnie chlodno to body, bluzke z dl, bluze, portki cieple i skarpety. Kocem okryta. MADZIX ona nie to co my ze ma obiad do zrobienia i dom do ogarniecia ![]() ![]() Ja pochlaniam biszkopty petitki dla dzieciakow ![]() MALA ja jak masuje kamien to mi latwiej schodzi ![]() ![]() GOSSIP a czemu z piersi zrezygnowalas? Ja niewiadomo jakiej diety nie trzymam. Jem 95% tego co wczesniej. U mnie chlopaki pily bebiko i brzuszki ok byly. Wczesnie bebilon pepti z alergia. PAVLINECKA ja juz 2 razy lody jadlam ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- My na ogrodzie grilujemy ![]()
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tego Ci życzymy ![]() ![]() ![]() A ja dziś po raz pierwszy obcięłam paznokietki Adce - u jednej ręki narazie, podczas karmienia ![]()
![]() |
![]() |
#2697 |
Wtajemniczenie
|
U mnie tez okres ochronny się skończył i tesciowa pojechala uff
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2698 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
CASHMERE to dobrze ze widzicie jakakolwiek poprawę jest juz światełko w tunelu będzie lepiej ![]()
![]() |
![]() |
#2699 | |||
Zakorzenienie
|
Eh... Dowiedzialam się, że szybko nie wyjde... Więc szykuje się psychicznie na piątek :/ mały nie chce spać masakra. Dziś TŻ mi przyniósł tablet więc zadzwoni do mnie na skype i popatrze sobie na małego i pogadam do niego, pewnie przy okazji wyleje potok łez. Ide was nadrabiac
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2700 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W UK sie ksiezniczka urodzila niech i ona wylazi! ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- MAJKA dzieki za info o mleku! Musze sprobowac bo bym sie chociaz inki napila a bez mleka nie przejdzie.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.