|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
chcialam jakies bialko dac wiec plasterki krakowskiej pokroilam w kostke i wrzucilam juz do talerza akurat na nia padlo, bo innej wedliny nie mialam, a zakupy kolo 17 dopiero robilam i jakos w miare obylo sie bez wielkich kolejek
Edytowane przez bakus13 Czas edycji: 2015-04-30 o 18:31 |
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
To zup na mięsku nie robisz?
|
|
|
|
#1623 |
|
Rozeznanie
|
Robie rzadko zupy i nie zawsze na miesie. Jak juz na miesie to uzywam cyckow z kurczaka lub indyka, schabu, szynki, chudej czesci wolowej. Nie uznaje kosci ani tlustych czesci. Jesli nie planuje jesc zupy to wtedy Maz z dzieckiem maja zupe na czyms tlustszym jak udka, zeberka itp. albo wekuje choc tego ostatniego dluzszy czas nie praktykowalam.
|
|
|
|
#1624 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...TŻ juz zaczyna marudzić ze "znów buraki" ..biedny wie co go czeka ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Paula też już przerażona, bo widziała botwinę w sklepie
Ona nie przepada, a wie, że będzie z dwa razy w tygodniu.Byłam na zumbie, wymęczyłam się bosko. Poza tym spadek formy psychicznej, Krop mnie w☠☠☠☠.... 4 dni sama z dziećmi siedzę bo on wraca o 20-21. No ale przecież jest w pracy, nie szlaja się. Tak, skaczę pod sufit. Oprócz tego że padam na mordę i gdyby nie fb nie wiedziałabym jak się nazywam. |
|
|
|
#1626 |
|
Rozeznanie
|
lambria brwi ma dziewczyna niezle ale widac, ze nie jej wlasne tylko malowane
Rzeczywiscie przebijasz mnie z botwina. Moze i ma kolagenu ale tez duzo tluszczo i nikt mnie nie przekona do zjedzenia zupy na kosciach ani itp. zupe na kosciach poznam z daleka po wygladzie, a tym bardziej zapachu. Jest dla mnie i mojego zoladka blee wiec nie ryzykuje nigdy wiecej tzw. ''zwrotem'' z calego dnia. tamlin zmuszaj do zjedzenia czy odpuszczasz? Ja jestem typem, ktory nie zmusza do jedzenia czegos co nie lubi zwlaszcza w gosciach, bo w domu gotuje tak zeby kazdego zadowolic. |
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Eh wyszłam z domu o 11 wrocilam teraz
na zakupach było nas 10 potem Michał jechał do fryzjera i do mieszkania mamy i się spytał czy z nim jadę to spoko pojechałam, ugotowalismy sobie obiad, później zaś na zakupy i z jego kumplami ograniac to i marynowac rzeczy na grilla tylko w sumie bardziej jak typowi znajomi nie licząc jakiś głupich tekstów znanych tylko nam;p no i w sumie nawet zegnalismy się zwykłym pa i tyle... Nawet mam wrażenie że jakby mógł to by na mnie nawet nie patrzył.. Nie ogarniam chyba najlepiej będzie jak zleje na to i nie bd nawet myśleć o co chodzi
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2015-05-01 o 00:21 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1628 |
|
Zadomowienie
|
heej
witam w maju no to się zważyłam 90,8
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Hagie, a ile było dotychczas?
|
|
|
|
#1630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Łe no nie jest źle. 2-3 kilo po takim resecie to bardzo mało. Także teraz spinamy pośladeczki i do przodu Dobry dziewczynki. Zaraz zabieram się za ćwiczenia, bo później nie będzie mi się chciało. |
||
|
|
|
#1631 |
|
Rozeznanie
|
Ja z samego rana wyruszylam do mamy i chyba zostane u niej z tydzien czasu skoro Maz bedzie na pewno jeszcze 1,5tyg i pogoda jest kiepska, a druga sprawa wciaz jestem chora i sie boje, ze dziecko sie ode mnie predzej czy pozniej moze zarazic wiec bede miec o wiele blizej do pediatry. Wole dmuchac na zimne. Maj zaczyna z taka sama waga jaka mialam mimo jezdzenia na rowerze ale czuje po sobie i widze, ze brzuch troche mniejszy i uda lepsze w dotyku |
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Bakus a pomierzyłaś się?
Ja zrobiłam dziś pomiary, ale ostatnie mam na kompie w pracy, więc niewiem jak w porównaniu to wygląda. Na klubie ważna sprawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#1633 |
|
Rozeznanie
|
Wieki temu sie mierzylam jak miala z 10-15kg mniej wiec nie za wiele da pomiar
|
|
|
|
#1634 |
|
Zadomowienie
|
Patisia ostatnio jak sie wazylam to bylo okolo 88
Teraz jestesmy na weekend u rodzicow i mam nadzieje,ze nie zbocze za bardzo z kursu... jutro golabki na obiad,myslicie ze to duzy grzech?
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze zależy z czego ten gołąbek, ale jak chude mięsko, trochę ryżu to nie grzech. Ja bym jadła
![]() Dobry lasencje. My dziś na grilla. Wezmę cycka sobie zamarynuję i to będę jadła. Na wadze 58,4. Czyli weekend nad morzem nie zostawił śladów
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Witam na wielkim kacu
wyjazd bomba, z jedną laska się dogadalam, upilam wszyscy kolesie na mnie lecą
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2015-05-02 o 13:43 |
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
ja też witam z kacem.
56.8 na wadze. i tak dobrze |
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się witam z domu teściowej...jeżu jak ja marze o powrocie do swojego domu...od wczoraj tu jesteśmy. Jest rodzeństwo mojego TŻa...i od wczoraj nie zmieniłam z nimi słowa. Wielki ku.r.w.a foch...normalnie chodzą i mnie omijają. Juz mam dość. Dziś spędziłam z jednym TŹa bratem 2 godziny w jednym pokoju i nawet 1slowa do mnie nie powiedział. Jak coś chcą od nas to czekają aż TŻ będzie w pobliżu i dopiero do niego się odzywają.
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
La'Mbria a dlaczego focha mają? Z Tż-tem gadają?
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Gadają bo on zagaduje...albo jak chcą coś typu "podaj masło". Do mnie ani słowa. ...nie wiem czemu. Po prostu nie odzywają się. A ja nie zapytam czemu.
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Wspaniała atmosfera
![]() Kiedy do domu wracacie? Ja po Treningu z Gwiazdami ![]() Lecę pod prysznic, machnąć make up i na grilla
|
|
|
|
#1642 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej!
Przepraszam, że mnie tak nie ma. Ostatni tydzień był huśtawką wydarzeń ![]() Ale wszystko skończyło się dobrze. Wczoraj byliśmy na grillu. Od jutra spinam poślady!
|
#1643 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzis na dzialce u mamy ale bardziej do roboty niż grilowanie chic grill byl na obiad a kolacje kotlety z bocznikow ;d wszystko mnie boli od koszenia, sprzątania, latania w ta i z powrotem. Nocujemy na dzialce i powrót do domu mamy jutro popołudniu wiec choc troche nacieszymy sie odpoczynkiem.
okresu brak, chora dalej i w poniedziałek badania tsh oraz hcg bo dawno wykonczylam zapasy testow |
|
|
|
#1644 |
|
Raczkowanie
|
ja się chwalę zakupami: http://www.ceneo.pl/27089622 kupiła takie różowe i jestem w nich zakochana!
też tak macie, że jak kupicie nowe buty to chodzicie w nich po domu z wagą źle, pokazała 79.. ale wczoraj dostałam @ więc może to woda .. W każdym razie polubiłam Ewę na fb i zaczynam z nią 60 dni do lata tylko ćw z nią zamieniam na moją siłkę i jedzenie też moje dietetyczne
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
|
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie ganiam w nowych butach po chacie. |
|
|
|
|
#1646 |
|
Rozeznanie
|
Chodzę po domu tylko w nowych szpilkach, obcasie, koturnie.
póki co grzecznie wypilam kawę i herbatę po wczorajszym szaleństwie grillo-boczniakowym. Czekam aż zglodnieje i wtedy zjem sałatkę owocowa czyli różne owoce i serek wiejskiej. na obiad schab z grilla, warzywka i kasza gryczana za ktora nie przepadam ale co dziwne naszla mnie taka wielka ochota ze wieczorem z działki jeździłam do biedronki kyora jest na trasie od prawie roku by miec kasze
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z pociągu ....ufff juz po cudownych odwiedzinach
no więc już mogę powiedzieć oficjalnie-przez 3 dni ani słowa nie usłyszałam bezpośrednio do mnie powiedziane go przez TŻa braci. Mam nadzieje ze TŻowi da to do myślenia...wczoraj jak popili wszyscy to jedna brat owa TŻa coś tam do mnie zagadywala. I ciągle "polać twojemu konkubentowi?"....albo do TŻa -"konkubina cie woła". Znamy się ponad 10 lat i jakoś do tej pory używała imion...uuuj z nimi ale mimo wszystko takie zachowanie drażni
|
|
#1648 |
|
Raczkowanie
|
la'Mbria, ale o co im chodzi? poróżniliście się jakoś? oni jacyś nie normalni są;/ dla takiej atmosfery to nie warto tam jechać i się męczyć? ;/ jak Was odwiedzają to też tak Was traktują? ;/ masakra jakaś;/
Ja wczoraj i dzisiaj jem spoko dzisiaj zrobiłam sobie kąpiel "Spa" i zaraz zabieram się za malowanie paznokci ![]() Tamlinku, od Ewy będę czerpała rady i motywacji trochę Każdy pretekst dobry, żeby się ogarnąć Jak dziewczyny po majówce? U mnie dzisiaj cudna pogoda ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Aysha! fajnie, że było fajnie dzisiaj też szalejecie? Insane, ogarniasz się ze mną? dobrze nam razem szło? ![]() ![]()
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
|
|
|
|
#1649 |
|
Zadomowienie
|
|
#1650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja będę ćwiczyć z Ewcią, na jedzenie takie nie mam czasu niestety. Ja znów objedzona. Plus piwo. Kolejny dzień. Od jutra koniec. KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

...TŻ juz zaczyna marudzić ze "znów buraki" ..biedny wie co go czeka 
jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
Ona nie przepada, a wie, że będzie z dwa razy w tygodniu.
potem Michał jechał do fryzjera i do mieszkania mamy i się spytał czy z nim jadę to spoko pojechałam, ugotowalismy sobie obiad, później zaś na zakupy i z jego kumplami ograniac to i marynowac rzeczy na grilla 

90,8

no więc już mogę powiedzieć oficjalnie-przez 3 dni ani słowa nie usłyszałam bezpośrednio do mnie powiedziane go przez TŻa braci. Mam nadzieje ze TŻowi da to do myślenia...wczoraj jak popili wszyscy to jedna brat owa TŻa coś tam do mnie zagadywala. I ciągle "polać twojemu konkubentowi?"....albo do TŻa -"konkubina cie woła". Znamy się ponad 10 lat i jakoś do tej pory używała imion...uuuj z nimi ale mimo wszystko takie zachowanie drażni