Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-28, 18:25   #31
marta6704
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Ja ide sobie zrobić kolacje
jajecznice z pomidorami
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 18:28   #32
uhahana
Zakorzenienie

A ja stwierdziłam, że ostatniego tygodnia wakacj nie będę marnować na naukę, ani nawet na myślenie o szkole Haha.

Jedynym dzisiejszym wysiłkiem umysłowym będzie to, że mam zamiar posiedzieć trochę nad testami na prawko, he

Ściągnęłam sobie jakąś reggae'ową płytę i okazało się, że teksty są mocno chrześcijańskie haha. Ale słucham, bo fajne brzmienia
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 18:28   #33
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Ja ide sobie zrobić kolacje
jajecznice z pomidorami
smacznego

ja jadlam makaron z serem

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 18:30   #34
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Hej,hej!
W miedzy czasie jak farbka schnie na scianach przyszlam nadrobic zaleglosci, a tu juz nowy watek

ALe jesczcze ze starego :

Dziewczyny dziekuje Ciesze sie ze podoba sie Wam moj pokoj.

krasulka ,rozyczka witajcie

laylaa tak lampa z Flo Jest ten sklep w rzeszowie? no i zycze powrotu do zdrowka

Martusia dziekuje za zdjecia wszystkie swietne, szczegolnie ladne masz te portrety z TZ-tem.

marta bardzo fajne te Twoje rzeczy handmade w pokoju , szzegolnie kaktusy. pokaz caly swoj pokoj

patitcz fajnie ze impreza sie udala

ywonula Twoj instruktor chyba zmienilabym go na innego po takim pytaniu!

Nija ja tez poprosze fotki

blaque tez nie chce szkoly i ta matura, dzisiaj dostalam tematy maturalne, ogolnie sa straszne jedynie 3-4 mi sie podobaja. ale wszystkie zdamy maturke na pewno

i ta biologia mnie coraz bardziej przeraza, ale kupilam ksiazki,zapisalam sie na korki ( co ma mnie zmobilizowac do nauki ) i moze sie uda..

Rozyczka, Martusia bardzo Wam wspolczuje z powodu utraty chyba najblizszej rodziny ale jestescie silne i na pewno bedziecie trzymaly ich i wspomnienia w sercu
ja 3 miesiace temu stracilam dziadka i chyba bylo to dla mnie najsmutniwjsze przezycie..

laylaa ja lubie merci czarno-biale , pralinkowe i orzechowe, daajj

verlois ja mam naomii campbell cat deluxe, uwielbiam !

Ja mam 173 wzrostu i nie chcialabym byc juz wyzsza

verlois dziekuje za email, fajny ;P fajne rozpoczecie dnia mialam

krasulka
ja tam lubie moja klase zawsze sie cos dzieje -na lekcjach ,na wycieczkach, wprawdzie nie imprezujemy razem,ale zawsze jest smiesznie , i dziwie sie ze mowia na nas ze jestesmy najgorsza klasa w szkole , w klasie mamy 25 chlopakow

laylaa swietny sen

kasia kurtka fajna, ale chyba nosilabym bez paska i pod spod nakladala jakies longi.

krowka bardzo podoba mi sie Twoj okoj, szczegolnie te jasne meble, biurko z duzym oknem i ten fotel i mam takie same kartony i lusterko z ikei

tez bede musiala zrezygnowac przynajmniej czesciowo z wizazu blizej matury

cdn
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 18:32   #35
201707171556
Konto usunięte

Juz nowy wątek?
O masakra ja jeszcze tamtego nie przejżałam bo dopiero z pracy wrociłam
Az mnie boli ucho od słuchawki od telefonu ale fajnie było - lubie wiedziec ze zarabiam i jestem troszke samodzielna....

Chyba powinnam nadrobic "stary" wątek...ale nie chce mi sie
No dobra...sprobuje go poszukac
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 18:32   #36
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
A ja stwierdziłam, że ostatniego tygodnia wakacj nie będę marnować na naukę, ani nawet na myślenie o szkole Haha.

Jedynym dzisiejszym wysiłkiem umysłowym będzie to, że mam zamiar posiedzieć trochę nad testami na prawko, he

Ściągnęłam sobie jakąś reggae'ową płytę i okazało się, że teksty są mocno chrześcijańskie haha. Ale słucham, bo fajne brzmienia
niepowazna jestes

heheheh zartuje siedzac nad ta historia pomyslalam sobie, ze to przeciez bedzie najciezszy rok.. trzeba dac spokoj do konca wakacji. i cisnelam ksiazke w kat!

ja slucham dzis praktycznie non stop "dashboard confessional - you have stolen my heart" i foo fighters - best of you (troche mocniejsze).

super karo jest flo fajne sa stamtad rzeczy, lampy szczegolnie.. wiekszosc to bibeloty ktorych nie lubie, ale rzeczy do kuchni i lampy wlasnie sa super.

Stary 2007-08-28, 18:32   #37
super_karo

uhahana
ja mam ich bardzoo duzo, na fotkach widzialyscie tlyko polowe mojej kolekcji i tylko anioly i maskotki mam w pokoju, wszystki inne dorbiazgi ,ktoire zbieraja burz leza w pudlach.

zazdroszc ze tego kursu rysunku, ja od zawze marzylam zeby isc na dekoratorstwo wnetrz, ale tez trzeba bylo zdac egzamin z rysunku, u mnie nigdzie takich kurusow nie ma, wiec zrezygnowalam z tego kierunku moze kiedys..

krasulka wspolczuje tego testu z matmy, ja nienawidze matmy

uhahana skad sciagasz OTH? ja widzialm kilka odcinkow, ale chcialabym poogladac od poczatku

shatje daj reedsa

Nija ja tez nie mam z kim isc na studniowke ale na pewno z niej nie zrezygnuje,tylko jakos specjalnie na nia nie czekam..

krowka smieszna sytuacja z tym wyrzucaniem smieci

ciesze se ze podobal Ci sie pokoj, zolty juz mialam 4 lata, to pomyslaqlam ze teraz fiolet i tak zaplacilam za farbe tylko 30 zl, a z efektu jestem zadowolona.

blaque jasny fiolet ciemny podobno zimny i meczaqcy. na pewno pokaze jak wszystko bedzie gotowe.

krowka tez marzylam od zawze o takim oknie ,na ktorym mozna by bytlo siedziec , gdzie bylaby masa poduszek moze kiedys ;P

mthilda podziwiam za to nadrobienie wszystkiego no i swietne prezenty, szczegolnie kolczyki, aniolki i pudelko od TZ-ta.

aa no i swietne to zdjecie z ogniskiem,reka, butelka ;P czyzby to Twoj talent fotograficzny ?

shatje
nie spotkalam sie jeszcze z takim czym s zeby tylko 2 klasy mialy studniowek, u mnie maja wszystkie w tym samym dniu +technikum

kasia swietne filmiki

uhahana fajne te naklejki na laptopa, gdybym tylko go miala to bym sobie sprawila jakas

oo blaque,laylaa jak bedzie jakies spotkanko w Rz-wie to jestem chetna

i wszystkoprawda , ze jestescie dumne ze mnie ze nadrobilam wsystko ??

ja jak wiecie od wczoraj maluje , naprawde ladny fio9let wyszedl, jutro jeszcze mama maluje mi pewien szablon ciemniszyjm fioletem i obraz orchidee , jak wsystko bedzie gotowe to Wam pokaze efekt

wczoraj mialam jazde, bylo naprawde swietnie dzisiaj poczytalam sobie kilka rodzialow z vademecum z biologii i z wosu , w weekend szykuje sie 18stka kolezanek z gimnazjum lub wyjazd do krakowa( tzn. do wieliczki do wujka i cioci

moj pierwszy post w nowym watku

aa wlasnie,dziewczyny poradzcie mi.

miedawno zamowilam zestaw kosmetykow(paletka z cieniami, bronzer, puder brazujacy ) wszystko bylo nowe, tylko jedno opakowanie bylo lekko obtluczone, wiec napisalam do sprzedawcy , on zaproponowal mi ze moze dorzucic bonus z tego zdjecia (tylko musze wybrac) co byscie mi radzily?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1040034.JPG (90,4 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez super_karo
Czas edycji: 2007-08-28 o 23:04 Powód: blad
Stary 2007-08-28, 18:35   #38
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
O Ines Th spryciulo Jak mogłaś, przez Ciebie zamknęli nasz wątek
Nie, ale tak poważnie, to zauważyłam, że jesteś bardzo uważnym obserwatorem a spostrzegawczość to na pewno Twoja mocna cecha
Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
ines-oo no popatrz, popatrz! Co za kobita
Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
osz Ty

A spostrzegawcza chyba trochę jestem, chociaż czasami mam tak, że nie zauważam przeważnie czyjegoś zachowania dopóki mi ktoś nie zwróci uwagi na to
Cytat:
o, ja tez siedzialam dzis nad historia.
cale 10 minut
cos tam zerknelam do nowej ksiazki
To tyle ile ja nad geografią.

Ja zamówiłam mp4 na allegro, pierwszy raz i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Ta osoba ma dużo pozytywnych opinie, ale jest też trochę negatywów,ale mam nadzieję że nie będę mieć problemów.
A na wymianę tu raczej się nie zdecyduję, zresztą ostatnio dałam kilka bluzek siostrom,bo kupiłam,a miałam na sobie kilka razy, albo nawet wcale. A jeżeli z jakiś rzeczy wyrosnę (to raczej kiedyś bardziej) to moja mama zawsze oddawała rodzinie.

Edit: Super karo ja jestem zawsze z Ciebie dumna jak nadrabiasz
Ja wybrałabym chyba ten peeling.

Edytowane przez i_n_e_s
Czas edycji: 2007-08-28 o 20:58
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 18:42   #39
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość

Ja zamówiłam mp4 na allegro, pierwszy raz i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Ta osoba ma dużo pozytywnych opinie, ale jest też trochę negatywów,ale mam nadzieję że nie będę mieć problemów.
A na wymianę tu raczej się nie zdecyduję, zresztą ostatnio dałam kilka bluzek siostrom,bo kupiłam,a miałam na sobie kilka razy, albo nawet wcale. A jeżeli z jakiś rzeczy wyrosnę (to raczej kiedyś bardziej) to moja mama zawsze oddawała rodzinie.
Też zależy jakie są te negatywy.
Jak widzę, że ktoś nie dostał towaru, albo dostał towar niezgodny z opisem to nie kupuje raczej... Co innego jeżeli negatyw został wystawiony za np zbyt późne wysłanie towaru itd...
Bynajmniej wniosek jest taki:
negatyw negatywowi nierówny.
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 18:48   #40
i_n_e_s
Zadomowienie

Na 7000 z kawałkiem ma 150 negatywów, ale one są zazwyczaj za to,że ktoś długo czekał ok 3 tyg, albo nie ten kolor wysłał. To raczej nie jest dużo na tyle sprzedanych.
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 18:49   #41
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
miedawno zamowilam zestaw kosmetykow(paletka z cieniami, brazer, puder brazujacy ) wszystko bylo nowe, tylko jedno opakowanie bylo lekko obtluczone, wiec napisalam do sprzedawcy , on zaproponowal mi ze moze dorzucic bonus z tego zdjecia (tylko musze wybrac) co byscie mi radzily?
Ja bym chyba peeling wybrała bo kolory cieni jakies takie dla mnie nieciekawe
Stary 2007-08-28, 18:49   #42
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
A bo Ty masz jakoś w najbliższym czasie (jutro?) egzamin teoretyczny na prawko?
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 18:52   #43
laylaaa
Zakorzenienie

super karo zalezy co Ci potrzebne ja bym wziela ktores cienie..
a spotkac we trzy sie musimy kiedys!

ines na pewno dojdzie mp3 cała (i zdrowa)
a tam glupio, jak fajny to nie ma co sie bac tylko pytać : P i na pewno nie odmowi : )

Stary 2007-08-28, 18:53   #44
marta6704
Zakorzenienie

Super Karo:Pokaże pokój oczywiście może zaraz fotki zrobie
Ja mialam rok temu fiolet jasny,a teraz słonecznie żółty i lepiej sie w nim czuje niż w tym fiolecie.

Jeszcze musze rolety do pokoju kupić bo zdjelam po remoncie wszystkie firanki (a miałam naprawde ladne i teraz żałuje)

Hmm ja bym wybrała te cienie na dole

Ines:Pokaż tą twoją mp4
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 18:59   #45
uhahana
Zakorzenienie

Super Karo nasza Ty etatowa nadrabiaczko Jesteś w tym chyba najlepsze Oczywiście, że jesteśmy dumne

OTH ściągam pojedyncze odcinke przez Bearshare. Tzn. jak narazie jestem na etapie 2 odcinka hahaha. Mam też linki z forów warezowych do tych odcinków na Rapidshary, Megauploady itp., ale tam wkurzają mnie ograniczenia i limity.

Jak będziesz miała już te malunki na ścianach, to MUSZĘ je zobaczyć! Ja chcę kupić sobie taki jajowaty blat w IKEI [zaraz poszukam linka], dokupić do tego nogi, pomalować na zielono i ciemniejszym zielonym zrobić właśnie taki wzór, najlepiej hawajskie kwiaty. Ale nie mam pojęcie, czy uda mi się to zrealizować jeszcze przed studiami heheh

Co do tych kosmetyków, to osobiście wzięłabym te cienie na dole, ale Tobie chyba bardziej by pasowały te górne [chociaż niezbyt się na tym znam ]. Pilingów kupnych nie używam, bo robię zawsze cukrowy, ale jak lubisz...
Swoją drogą nawet ładne te cienie, nie orientujesz się, ile kosztują?
U mnie w H&M nie ma kosmetyków

Ines moja mama to, czego nie mam zamiaru sprzedać na Allegro, też przeważnie pakuje do worów i zawozi jakimśtam ludziom.
A z tym partnerem to właśnie moim zdaniem studniówka jest świetnym pretekstem, żeby kogoś zaprosić i wcale nie powinno Ci być głupio! =)
Wiecie co... rodzice kupili mi Therm Line, bo wysłałam im smsa że jak będą w aptece to bla bla bla...
I tak stoi ten słoiczek przede mną, a ja jak głupia wiecie co robię? Myślę o Reqiuem Dla Snu. Jaki bezsens.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-28, 19:00   #46
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Na 7000 z kawałkiem ma 150 negatywów, ale one są zazwyczaj za to,że ktoś długo czekał ok 3 tyg, albo nie ten kolor wysłał. To raczej nie jest dużo na tyle sprzedanych.
Moim zdaniem to dużo.
Czasami są sprzedawcy, ktorzy przy takim wyniku mają po 4-10 negatywów. Ale oby wszystko było ok
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 19:01   #47
Rozyczka-89
Raczkowanie

GG do Rozyczka-89 Send a message via Skype™ to Rozyczka-89

super karo ja tez raczej zdecydowalabym sie tak jak ines na peeling.

Każdego ranka dostajemy szanse na nowe życie.
Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach,
a słońce świeci ponad nimi.

Rozyczka-89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 19:02   #48
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
A bo Ty masz jakoś w najbliższym czasie (jutro?) egzamin teoretyczny na prawko?
Jutro ale cii Hahaha
Choose life.
'

Stary 2007-08-28, 19:09   #49
Rozyczka-89
Raczkowanie

Cytat:
Jutro ale cii Hahaha
no to 3mam za ciebie kciuki

Stary 2007-08-28, 19:11   #50
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:

krowka bardzo podoba mi sie Twoj okoj, szczegolnie te jasne meble, biurko z duzym oknem i ten fotel i mam takie same kartony i lusterko z ikei
I mamy jeszcze takie same koszyczki

Cytat:
Jutro ale cii Hahaha

Idę już chyba, bo głodna jestem
Ja nie wiem co mam z tym swoim żołądkiem...
Te okresy rzucania sie na jedzenie i ciągłego głodu mam już zbyt często
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 19:11   #51
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co... rodzice kupili mi Therm Line, bo wysłałam im smsa że jak będą w aptece to bla bla bla...
I tak stoi ten słoiczek przede mną, a ja jak głupia wiecie co robię? Myślę o Reqiuem Dla Snu. Jaki bezsens.
no bo.. musisz go ogladnac ten setny raz z..

Cytat:
Jutro ale cii Hahaha
powodzenia

Stary 2007-08-28, 19:14   #52
201707171556
Konto usunięte

Nija własnie odebrałam zdjecia od Ciebie Zupełnie o nich zapomniałam dopiero jak zajrzalam na ost strony starego wątku to m isie przypomniało
Dziękuje Efekt śliczny i bardzo naturalnie wygladaz i wcale nic Ci sie na nich nie rozmazało - cerai idealna jednolita ahh - włąsnie taka chce
Tylko niestetry ten Recover dla mnie za ciemny i Dermacol najjasniejszy rowniez -moja dzika cera :/
Ale za fotki dziekuje bo przynajmniej zobaczyłam jak to wyglada na takiej "żywej" osobie i przy dziennym swietle

I kochane jestescie ze tak sie przejełyscie tym ze postanowiłam zrezygować ze Studniowki i ze tak mnie namawiacie zebym tego nie robiła Widze tez ze naprawde nie ja sama mam ten problem....
No nic...zobaczymy jak to bedzie...

Uhahana powodzenia
Stary 2007-08-28, 19:24   #53
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro ale cii Hahaha
Powodzenia I z tym Therm Line nie przesadzaj Ja też się tyle zbierałam, żeby kupić i w końcu nie kupiłam Ale mam w planach
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 19:25   #54
super_karo

Cytat:
super karo jest flo fajne sa stamtad rzeczy, lampy szczegolnie.. wiekszosc to bibeloty ktorych nie lubie, ale rzeczy do kuchni i lampy wlasnie sa super.

gdzie dokladnie jest FLO w Rze? ja bardzo lubie urzadzac pokoj ,wiec jak bede we wrzesniu to bym wstapila, zgaduje czyzby w Graffice?

Cytat:
Super karo ja jestem zawsze z Ciebie dumna jak nadrabiasz
Ja wybrałabym chyba ten peeling.
oo dziekuje

koniecnzie pokaz mp4!

Cytat:
a spotkac we trzy sie musimy kiedys!
koniecznie!

uhahana nie wiedzialam ze mnie ktos doceni za ta ciezka ,ale przyjemna prace -nadrabiania :P dziekuje ;*

ja z rapida i megaupload sciagalam magde m.

te szablony na sciane chodzily juz za mna od dawna, wiec ja tylko wymyslilam, a mama jako artystyczna dusza namaluje i na pewno pokaze (jak sie uda :P)

pokaz ten stoliczek, bo jestem ciekawa .

te cienie sa podobno z nowej kolekcji i ejszcze ich w PL nie ma ,ale moga kosztowac potrojne 19,90, pojedyczny kosztuje 9,90 .
u mnie w ogole H&m nie ma, a co dopiero kosmetykow

i nic sie nie chwalisz! powodzenia

Cytat:
I mamy jeszcze takie same koszyczki
az musialam zobaczyc jesczcze raz na fotki Twojego pokoju , i rzeczywiscie!
jeszcze slwoniki collinsa tez u mnie stoja na polce

EDIT: i dziekuje za opinie co do peelingu i cieni , widze ze zdania sa podzielone , mam zdecydowac do jutra to sie jeszcze zastanowie

Edytowane przez super_karo
Czas edycji: 2007-08-28 o 19:29 Powód: dopisek
Stary 2007-08-28, 19:26   #55
Rozyczka-89
Raczkowanie

a ja mam pokoik w kolorze niebieskim a w moim pokojiku na stoliku stoi w szklanej kuli moja zlota rybka no i jeszcze mam Kajtusia mojego pieska

uhahana fajnie ze idziesz na ten kurs malowania czy tam rysowania ja mialam isc do szkoly plastycznej ale zrezygnowalam....

Stary 2007-08-28, 19:31   #56
shatje
Zadomowienie

GG do shatje

Cytat:
Napisane przez Rozyczka-89 Pokaż wiadomość
hihi ja sie tez zdziwilam ze to uz nowy watek ale wy tak szybko piszecie ze nie nadazam nadrabiac a maczo jest boski ten jego taniec mmmm a tak na na marginesie to moj boy tanczy dla mnie w sobote juz mi powiedzial ze wybal sobie piosenke:

Bedziemy czekać na relację

Cytat:
O Ines Th spryciulo Jak mogłaś, przez Ciebie zamknęli nasz wątek
Nie, ale tak poważnie, to zauważyłam, że jesteś bardzo uważnym obserwatorem a spostrzegawczość to na pewno Twoja mocna cecha

Książki też kupie dopiero we wrześniu.
Właśnie trwa ostatni tydzień moich ostatnich w życiu wakacji i nie mam zamiaru marnować tego czasu na szkołę!
No chyba, ze na Pana Tadka....
czemu ostatnich?

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość

chemia
Historia

Cytat:

shatje
nie spotkalam sie jeszcze z takim czym s zeby tylko 2 klasy mialy studniowek, u mnie maja wszystkie w tym samym dniu +technikum
ja już gdzies tam wyżej pisałam, ze moja szkoła/ klasa jest glupia
Moja klasa ma z humanem, mat-inf np. z drugim mat -infem itd...dla mnie to jest porąbane, ze wszyscy nie mogą miec razem....w sumie szkoda

Greece

moje dzieła https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181190

trochę nowości: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...47#post6947247

karteluchy

Buzi dla kochanych Wizażanek

shatje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 19:34   #57
Rozyczka-89
Raczkowanie

bu u nas w szkole i tak nie bedzie na sudniowce duzo osob bo z jednego rocznika sa tylo 2 klasy szkoda ja tez wole jak jest wiecej ludzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-28, 19:35   #58
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość

I kochane jestescie ze tak sie przejełyscie tym ze postanowiłam zrezygować ze Studniowki i ze tak mnie namawiacie zebym tego nie robiła Widze tez ze naprawde nie ja sama mam ten problem....
No nic...zobaczymy jak to bedzie...
pewnie bedzie tak, ze pojdziesz i bedziesz sie swietnie bawic

Cytat:
gdzie dokladnie jest FLO w Rze? ja bardzo lubie urzadzac pokoj ,wiec jak bede we wrzesniu to bym wstapila, zgaduje czyzby w Graffice?

te cienie sa podobno z nowej kolekcji i ejszcze ich w PL nie ma ,ale moga kosztowac potrojne 19,90, pojedyczny kosztuje 9,90 .
u mnie w ogole H&m nie ma, a co dopiero kosmetykow
jest w graffice na gorze na prawo od ruchomych schodow.

ja z kosmetykow h&m mam tylko mgielke do ciala z drobinkami, pachnie ladnie, ale niestety góra 5 minut , ale fajny gadzet. z paryza przywiozlam
a skoro te cienie niby sa po 19,90 to chyba sie oplaca wziac.. ja peelingu bym pewnie za czesto nie uzywala.

Stary 2007-08-28, 19:38   #59
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Co do spotkania to ja mam już plany na piątek, ale jeśli uda się, że wszystkie będziecie to ja też się postaram
Ok, spoko. Jak nie wypali, to spotkamy się jeszcze przecież
A jeśli masz plany, to nie będę ich krzyżowała kochana
Cytat:
Dobrze, że piątek mam zajęty i będę pewnie miło spędzać czas, bo inaczej to bym pewnie miała mega doła
Kochana, dlaczego

Cytat:
Właśnie pokazywałam mojej mamie teledyski a potem Plackowe zdjęcia i oczywiście jak zwykle musiałyśmy sie poprzytykać i sie obraziła
Coś nie umiem sie dogadywać z dorosłymi, o wiele lepiej czuje sie z równieśnikami
Ale dlaczego? Ot tak czy miała jakieś pretensje o coś?
Nie przejmuj się- ze starszymu naprawdę ciężko jest się dogadać
Cytat:
Blaque- jak ja Cie podziwiam i zazdroszczę!
Czego?

Cytat:
blaque tez nie chce szkoly i ta matura, dzisiaj dostalam tematy maturalne, ogolnie sa straszne jedynie 3-4 mi sie podobaja. ale wszystkie zdamy maturke na pewno

i ta biologia mnie coraz bardziej przeraza, ale kupilam ksiazki,zapisalam sie na korki ( co ma mnie zmobilizowac do nauki ) i moze sie uda..
Ech, ja na korki chodzę jakoś od stycznia, ale i tak nie czuję się wcale na zdawanie matury z biologii..;/
A jakie książki kupiłaś?

Już się nie mogę doczekać Twojego pokoju!!!
Nie wykluczone, że zainspiruję się nim, ok?
Cytat:
i wszystkoprawda , ze jestescie dumne ze mnie ze nadrobilam wsystko ??

ja jak wiecie od wczoraj maluje , naprawde ladny fio9let wyszedl, jutro jeszcze mama maluje mi pewien szablon ciemniszyjm fioletem i obraz orchidee , jak wsystko bedzie gotowe to Wam pokaze efekt

wczoraj mialam jazde, bylo naprawde swietnie dzisiaj poczytalam sobie kilka rodzialow z vademecum z biologii i z wosu , w weekend szykuje sie 18stka kolezanek z gimnazjum lub wyjazd do krakowa( tzn. do wieliczki do wujka i cioci

moj pierwszy post w nowym watku

aa wlasnie,dziewczyny poradzcie mi.

miedawno zamowilam zestaw kosmetykow(paletka z cieniami, brazer, puder brazujacy ) wszystko bylo nowe, tylko jedno opakowanie bylo lekko obtluczone, wiec napisalam do sprzedawcy , on zaproponowal mi ze moze dorzucic bonus z tego zdjecia (tylko musze wybrac) co byscie mi radzily?
Hehe jesteśmy
Ja bym wybrała te cienie na dole

Cytat:
Jutro ale cii Hahaha
3mam qciuki!!!
Stary 2007-08-28, 19:38   #60
super_karo

Cytat:
Napisane przez shatje Pokaż wiadomość
ja już gdzies tam wyżej pisałam, ze moja szkoła/ klasa jest glupia
Moja klasa ma z humanem, mat-inf np. z drugim mat -infem itd...dla mnie to jest porąbane, ze wszyscy nie mogą miec razem....w sumie szkoda
ale pewnie to nie przeszkodzi Wam w swietnej zabawie bedziesz miala te kilka osob, ktore lubisz i razem sie wytanczycie i zaqpamietacie te noc

Cytat:
Napisane przez Rozyczka-89 Pokaż wiadomość
bu u nas w szkole i tak nie bedzie na sudniowce duzo osob bo z jednego rocznika sa tylo 2 klasy szkoda ja tez wole jak jest wiecej ludzi
to pewnie sa tylko 2 profile? czemu tak malo klas jest?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości