![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Ja ide sobie zrobić kolacje
![]() jajecznice z pomidorami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
A ja stwierdziłam, że ostatniego tygodnia wakacj nie będę marnować na naukę, ani nawet na myślenie o szkole
![]() Jedynym dzisiejszym wysiłkiem umysłowym będzie to, że mam zamiar posiedzieć trochę nad testami na prawko, he ![]() Ściągnęłam sobie jakąś reggae'ową płytę i okazało się, że teksty są mocno chrześcijańskie haha. Ale słucham, bo fajne brzmienia ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
smacznego
![]() ja jadlam makaron z serem ![]()
#34 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Hej,hej!
W miedzy czasie jak farbka schnie na scianach przyszlam nadrobic zaleglosci, a tu juz nowy watek ![]() ALe jesczcze ze starego : Dziewczyny dziekuje ![]() krasulka ,rozyczka witajcie laylaa tak lampa z Flo ![]() Martusia dziekuje za zdjecia ![]() marta bardzo fajne te Twoje rzeczy handmade w pokoju , szzegolnie kaktusy. pokaz caly swoj pokoj ![]() patitcz fajnie ze impreza sie udala ywonula Twoj instruktor ![]() Nija ja tez poprosze fotki ![]() blaque tez nie chce szkoly i ta matura, dzisiaj dostalam tematy maturalne, ogolnie sa straszne ![]() ![]() i ta biologia mnie coraz bardziej przeraza, ale kupilam ksiazki,zapisalam sie na korki ( co ma mnie zmobilizowac do nauki ![]() Rozyczka, Martusia bardzo Wam wspolczuje z powodu utraty chyba najblizszej rodziny ![]() ![]() ja 3 miesiace temu stracilam dziadka i chyba bylo to dla mnie najsmutniwjsze przezycie.. laylaa ja lubie merci czarno-biale , pralinkowe i orzechowe, daajj ![]() verlois ja mam naomii campbell cat deluxe, uwielbiam ! Ja mam 173 wzrostu i nie chcialabym byc juz wyzsza verlois dziekuje za email, fajny ;P fajne rozpoczecie dnia mialam ![]() krasulka ja tam lubie moja klase ![]() ![]() laylaa swietny sen ![]() kasia kurtka fajna, ale chyba nosilabym bez paska i pod spod nakladala jakies longi. krowka bardzo podoba mi sie Twoj okoj, szczegolnie te jasne meble, biurko z duzym oknem i ten fotel ![]() tez bede musiala zrezygnowac przynajmniej czesciowo z wizazu blizej matury ![]() cdn |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Juz nowy wątek?
![]() O masakra ja jeszcze tamtego nie przejżałam bo dopiero z pracy wrociłam ![]() Az mnie boli ucho od słuchawki od telefonu ale fajnie było - lubie wiedziec ze zarabiam i jestem troszke samodzielna.... Chyba powinnam nadrobic "stary" wątek...ale nie chce mi sie ![]() No dobra...sprobuje go poszukac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heheheh zartuje ![]() ja slucham dzis praktycznie non stop "dashboard confessional - you have stolen my heart" ![]() ![]() super karo jest flo ![]()
![]() |
#37 |
|
uhahana ja mam ich bardzoo duzo, na fotkach widzialyscie tlyko polowe mojej kolekcji ![]() zazdroszc ze tego kursu rysunku, ja od zawze marzylam zeby isc na dekoratorstwo wnetrz, ale tez trzeba bylo zdac egzamin z rysunku, u mnie nigdzie takich kurusow nie ma, wiec zrezygnowalam z tego kierunku ![]() krasulka wspolczuje tego testu z matmy, ja nienawidze matmy ![]() uhahana skad sciagasz OTH? ja widzialm kilka odcinkow, ale chcialabym poogladac od poczatku ![]() shatje daj reedsa ![]() Nija ja tez nie mam z kim isc na studniowke ![]() krowka smieszna sytuacja z tym wyrzucaniem smieci ![]() ![]() ![]() blaque jasny fiolet ![]() krowka tez marzylam od zawze o takim oknie ,na ktorym mozna by bytlo siedziec , gdzie bylaby masa poduszek ![]() mthilda podziwiam za to nadrobienie wszystkiego ![]() aa no i swietne to zdjecie z ogniskiem,reka, butelka ;P czyzby to Twoj talent fotograficzny ? shatje nie spotkalam sie jeszcze z takim czym s zeby tylko 2 klasy mialy studniowek, u mnie maja wszystkie w tym samym dniu +technikum kasia swietne filmiki ![]() uhahana fajne te naklejki na laptopa, gdybym tylko go miala to bym sobie sprawila jakas ![]() oo blaque,laylaa jak bedzie jakies spotkanko w Rz-wie to jestem chetna ![]() i wszystko ![]() ![]() ja jak wiecie od wczoraj maluje , naprawde ladny fio9let wyszedl, jutro jeszcze mama maluje mi pewien szablon ciemniszyjm fioletem i obraz orchidee , jak wsystko bedzie gotowe to Wam pokaze efekt ![]() wczoraj mialam jazde, bylo naprawde swietnie ![]() ![]() moj pierwszy post w nowym watku ![]() aa wlasnie,dziewczyny poradzcie mi. miedawno zamowilam zestaw kosmetykow(paletka z cieniami, bronzer, puder brazujacy ) wszystko bylo nowe, tylko jedno opakowanie bylo lekko obtluczone, wiec napisalam do sprzedawcy , on zaproponowal mi ze moze dorzucic bonus z tego zdjecia (tylko musze wybrac) co byscie mi radzily ![]() Edytowane przez super_karo Czas edycji: 2007-08-28 o 23:04 Powód: blad |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A spostrzegawcza chyba trochę jestem, chociaż czasami mam tak, że nie zauważam przeważnie czyjegoś zachowania dopóki mi ktoś nie zwróci uwagi na to ![]() Cytat:
![]() Ja zamówiłam mp4 na allegro, pierwszy raz i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Ta osoba ma dużo pozytywnych opinie, ale jest też trochę negatywów,ale mam nadzieję że nie będę mieć problemów. A na wymianę tu raczej się nie zdecyduję, zresztą ostatnio dałam kilka bluzek siostrom,bo kupiłam,a miałam na sobie kilka razy, albo nawet wcale. A jeżeli z jakiś rzeczy wyrosnę (to raczej kiedyś bardziej) to moja mama zawsze oddawała rodzinie. Edit: Super karo ja jestem zawsze z Ciebie dumna jak nadrabiasz ![]() Ja wybrałabym chyba ten peeling. ![]() Edytowane przez i_n_e_s Czas edycji: 2007-08-28 o 20:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widzę, że ktoś nie dostał towaru, albo dostał towar niezgodny z opisem to nie kupuje raczej... Co innego jeżeli negatyw został wystawiony za np zbyt późne wysłanie towaru itd... Bynajmniej wniosek jest taki: negatyw negatywowi nierówny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Na 7000 z kawałkiem ma 150 negatywów, ale one są zazwyczaj za to,że ktoś długo czekał ok 3 tyg, albo nie ten kolor wysłał. To raczej nie jest dużo na tyle sprzedanych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
super karo zalezy co Ci potrzebne
![]() a spotkac we trzy sie musimy kiedys! ![]() ines na pewno dojdzie mp3 cała (i zdrowa ![]() a tam glupio, jak fajny to nie ma co sie bac tylko pytać : P i na pewno nie odmowi : ) ![]()
#44 |
Zakorzenienie
|
Super Karo:Pokaże pokój oczywiście
![]() ![]() Ja mialam rok temu fiolet jasny,a teraz słonecznie żółty i lepiej sie w nim czuje niż w tym fiolecie. Jeszcze musze rolety do pokoju kupić bo zdjelam po remoncie wszystkie firanki (a miałam naprawde ladne i teraz żałuje) Hmm ja bym wybrała te cienie na dole Ines:Pokaż tą twoją mp4 |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Super Karo nasza Ty etatowa nadrabiaczko
![]() ![]() ![]() ![]() OTH ściągam pojedyncze odcinke przez Bearshare. Tzn. jak narazie jestem na etapie 2 odcinka hahaha. Mam też linki z forów warezowych do tych odcinków na Rapidshary, Megauploady itp., ale tam wkurzają mnie ograniczenia i limity. Jak będziesz miała już te malunki na ścianach, to MUSZĘ je zobaczyć! Ja chcę kupić sobie taki jajowaty blat w IKEI [zaraz poszukam linka], dokupić do tego nogi, pomalować na zielono i ciemniejszym zielonym zrobić właśnie taki wzór, najlepiej hawajskie kwiaty. Ale nie mam pojęcie, czy uda mi się to zrealizować jeszcze przed studiami heheh ![]() Co do tych kosmetyków, to osobiście wzięłabym te cienie na dole, ale Tobie chyba bardziej by pasowały te górne [chociaż niezbyt się na tym znam ![]() ![]() Swoją drogą nawet ładne te cienie, nie orientujesz się, ile kosztują? U mnie w H&M nie ma kosmetyków ![]() Ines moja mama to, czego nie mam zamiaru sprzedać na Allegro, też przeważnie pakuje do worów i zawozi jakimśtam ludziom. A z tym partnerem to właśnie moim zdaniem studniówka jest świetnym pretekstem, żeby kogoś zaprosić i wcale nie powinno Ci być głupio! =) Wiecie co... rodzice kupili mi Therm Line, bo wysłałam im smsa że jak będą w aptece to bla bla bla... I tak stoi ten słoiczek przede mną, a ja jak głupia wiecie co robię? Myślę o Reqiuem Dla Snu. Jaki bezsens.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami są sprzedawcy, ktorzy przy takim wyniku mają po 4-10 negatywów. Ale oby wszystko było ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
super karo ja tez raczej zdecydowalabym sie tak jak ines na peeling.
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę już chyba, bo głodna jestem ![]() Ja nie wiem co mam z tym swoim żołądkiem... Te okresy rzucania sie na jedzenie i ciągłego głodu mam już zbyt często ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() powodzenia ![]()
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
Nija własnie odebrałam zdjecia od Ciebie
![]() ![]() Dziękuje ![]() ![]() Tylko niestetry ten Recover dla mnie za ciemny i Dermacol najjasniejszy rowniez -moja dzika cera :/ Ale za fotki dziekuje bo przynajmniej zobaczyłam jak to wyglada na takiej "żywej" osobie i przy dziennym swietle ![]() I kochane jestescie ze tak sie przejełyscie tym ze postanowiłam zrezygować ze Studniowki i ze tak mnie namawiacie zebym tego nie robiła ![]() ![]() No nic...zobaczymy jak to bedzie... Uhahana powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | ||
|
Cytat:
gdzie dokladnie jest FLO w Rze? ja bardzo lubie urzadzac pokoj ,wiec jak bede we wrzesniu to bym wstapila, zgaduje czyzby w Graffice? Cytat:
![]() koniecnzie pokaz mp4! koniecznie! uhahana nie wiedzialam ze mnie ktos doceni za ta ciezka ,ale przyjemna prace -nadrabiania :P dziekuje ;* ja z rapida i megaupload sciagalam magde m. ![]() te szablony na sciane chodzily juz za mna od dawna, wiec ja tylko wymyslilam, a mama jako artystyczna dusza namaluje i na pewno pokaze (jak sie uda :P) pokaz ten stoliczek, bo jestem ciekawa . te cienie sa podobno z nowej kolekcji i ejszcze ich w PL nie ma ,ale moga kosztowac potrojne 19,90, pojedyczny kosztuje 9,90 . u mnie w ogole H&m nie ma, a co dopiero kosmetykow ![]() i nic sie nie chwalisz! powodzenia ![]() az musialam zobaczyc jesczcze raz na fotki Twojego pokoju , i rzeczywiscie! jeszcze slwoniki collinsa tez u mnie stoja na polce ![]() EDIT: i dziekuje za opinie co do peelingu i cieni , widze ze zdania sa podzielone , mam zdecydowac do jutra to sie jeszcze zastanowie ![]() Edytowane przez super_karo Czas edycji: 2007-08-28 o 19:29 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
a ja mam pokoik w kolorze niebieskim a w moim pokojiku na stoliku stoi w szklanej kuli moja zlota rybka
![]() ![]() uhahana fajnie ze idziesz na ten kurs malowania czy tam rysowania ![]()
#56 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Bedziemy czekać na relację ![]() Cytat:
Historia ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja klasa ma z humanem, mat-inf np. z drugim mat -infem itd...dla mnie to jest porąbane, ze wszyscy nie mogą miec razem....w sumie szkoda ![]()
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
bu u nas w szkole i tak nie bedzie na sudniowce duzo osob bo z jednego rocznika sa tylo 2 klasy
![]()
![]() |
#58 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja z kosmetykow h&m mam tylko mgielke do ciala z drobinkami, pachnie ladnie, ale niestety góra 5 minut ![]() ![]() a skoro te cienie niby sa po 19,90 to chyba sie oplaca wziac.. ja peelingu bym pewnie za czesto nie uzywala.
![]() |
#59 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeśli masz plany, to nie będę ich krzyżowała kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie przejmuj się- ze starszymu naprawdę ciężko jest się dogadać ![]() Cytat:
Cytat:
A jakie książki kupiłaś? ![]() Już się nie mogę doczekać Twojego pokoju!!! ![]() Nie wykluczone, że zainspiruję się nim, ok? ![]() Cytat:
![]() Ja bym wybrała te cienie na dole ![]() 3mam qciuki!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
|
Cytat:
![]() ![]() to pewnie sa tylko 2 profile? czemu tak malo klas jest? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.