|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
No i dobrze, bo smarowanie nie zaszkodzi, a napewno jak bedziesz skore pielegnowac dalej, to beda mniejsze...a z czasem i tak jasniejsze beda ![]() Narazie synuś najwazniejszy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aa u nas tez pada dziś kurde tez caly den w domu byliśmy 😑 młody matkę wymęczył hihi ..😄 Widzę tutaj ktoś nieźle Poszalał na zakupach hihi 😊 no jak się na raz kupi tyle to wychodzi niestety dużo . Ale frajda przy takich zakupach ..😍😘 i oglądanie tego potem ..Ah . Miłego wieczoru i dobranoc ja lecę nyny
![]() |
#3304 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3306 | ||||
Zakorzenienie
|
hej mamusie
![]() Ja tak późno ale dopiero znalazłam czas... masakra ![]() ale mało naskrobałyście... co z wami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie lubię pogrzebów i to bardzo. Nawet jak ktoś mi obcy słyszę że umiera to takie dziwne uczucie mnie ogarnia. No ale cóż, nic na to niestety zrobić nie możemy... A TZ wrócił wczoraj późnym wieczorem. Padnięty ledwo na oczy patrzył... Bo pojechał 1-go i 2-go po pogrzebie od razu wracał... Więc ponad 1500km zrobił. Ale chciał do mnie wracać, żeby choć niedzielę wspólnie spędzić. Cytat:
Cytat:
![]() edit: doczytałam wlaśnie... A my dziś cały dzień prawie na dworku tak cieplutko było że szkoda w domku siedzieć a po południu pojechaliśmy nad jeziorko... super. Maja wyskakała się na zjeżdżalniach, trampolinach itp... Najadłam się zapiekanek i wszystkiego co po drodze spotkałam ![]() I szłam z Tz ścieżką a na poboczu siedzieli ludziki jakieś z takim o to wózkiem: http://www.quinny.com/us-en/stroller...odd-by-britto/ aż się zatrzymałam i otworzyłam buzię z wrażenia tak mi się spodobał ![]() ![]() Po powrocie do domku okazało się szybko że w PL go nie ma... ![]() Chodziłam jak struta i kombinowałam co by tu zrobić żeby go mieć ![]() gondolkę : http://krasnolandia.pl/akcesoria-do-...l#/kolor-raven spacerówkę: http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-quin...s-p-17996.html i fotelik: https://www.mall.pl/foteliki-samocho...FeoCcwod6jEAAQ i parasolkę jeszcze dokupię tą: http://www.sklep-tosia.eu/quinny-parasolka_p309# też chcę torbę bo super fajnie wygląda ale znaleźć nie mogę oferty żadnej sprzedaży... Jedną ofertę ale nieaktualna już była za 299zł.... I jestem mega szczęśliwa... Gondolka szara a fotelik i spacerówka czarne ![]()
![]() |
#3307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do rozstepow to jeszcze nic nie mam ale pzyznam szczerze ze ostatnio nie smarowalam sie regularnie... mysze w koncu ten nawyk wyrobic... Tak w ogole, to jestem mega nie wyspana bo pol nocy sie budzilam... ![]() ![]() Ale ciesze sie tym, ze za 2h jade do poloznej posluchac serduszka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3308 | |
Zakorzenienie
|
hej śpiochy
![]() Jakiś bol mi wszedł dziwny z kłuciami. Tak między łopatkę i serce nie umiem wytłumaczyć gdzie dokładnie... jak by w środku mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Roxana - ty jeździłaś do firmowego sklepu maxi cosi? Dobrze kojarzę? W Katowicach jest???
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamusie
![]() Niewyspałam sie znowu, ale to nic nowego ostatnio ![]() Zapowiada sie piekna pogoda, jutro ma byc 28 stopni ![]() ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- majkatez chcialam kiedys Quinny Mood ![]() Dobrze, ze model Buzz 3 wzielas, bo podobno duuuzo stabilniejszy jest ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-05-04 o 06:11 Powód: Blad |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zadomowienie
|
Witam sie i ja ;-) dziw mi sie super spalo, ale niepotrzebnie tan weekend sie tak szybko skonczyl... Maz poszedl juz do pracy a jeszcze bysmy pospali a tu budzik... :-/ dzis deszczyk pada wiec pogoda akurat na spanie :-P ja dzis na 16do pracy ale juz wiem ze bede miala lenia ;-) ja codziennie podziwiam pojazd malenstwa ;-) wczoraj przejrzelismy liste wyprawkowa i w sumie brakuje jeszcze rzeczy typowo z apteki i kilku rzeczy dla malucha wiec chyba sie wyrobimy do konca maja ewentualnie do polowy czerwca z cala wyprawka ;-) ja musze kupic sobie jeszcze pizamy ale to ciezki wybor :-P
---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ---------- Dziewczyny a ja mam pytanie, czy Wy witaminy d i k dla maluszkow kupujecie jakies teraz czy pozniej? Bo nie wiem jak to jest czy w szpitalu zalecaja konkretne czy mozna kupic jakie sie chce? Bo ja jestem zielona w tym temacie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | ||
Raczkowanie
|
Hej wam
![]() ![]() ![]() Mnie nie było, miałam romans z moją pracą mgr, trochę popisałam, ale i tak jeszcze dużo przede mną, mam już 40 stron a to ledwo połowa ![]() Martulka, Majka gratuluje konkretnego zakupu ![]() ![]() Mirabelka widzę, że brzydka pogoda natchnęła cię do zakupów ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dzionka mamuśki ![]() ---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
Ja witamin teraz nie kupuje, bo po co :p w aptekach ich nie braknie, dlatego poczekam i zobacze co beda zalecac mi w szpitalu i kupie po porodzie
![]() ![]() ![]()
#3313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
Hejka
w sobote byliśmy w baby rus w Krakowie ceny to mają ładne :P Widziałam ten Quinny Mood maż próbował go podnieść i był w szoku że taki ciężki:P Ale mnie się podobają trzy kołowce w szczególności spacerówki ![]()
Zaręczyny ![]() ![]() Ślub ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Anev0 Czas edycji: 2015-05-04 o 06:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak się zdecydować na 100% nie umiałam na wózek.. A tu go zobaczyłam i miłość od pierwszego wejrzenia ![]() Choć ten co na linku z stronki angielskiej z tymi ciapkami na całym stelażu podbił moje serce... Jak by tylko był dostępny w PL to bym go mieć musiala... no ale cóż.
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
majka tak, w Katowicach w firmowym maxi cosi. Maja tam i quinny i maxi cosi
![]() ![]() ![]() ![]() martulkaja nie kupuje witamin, w szpitalu powiedzą co i jak dokładnie. ![]() Isabelle tez mam 40 i tez musze jeszcze ponad polowe dopisać haha ![]() kasperka u nas tez jutro tak cieplutko ma byc, dzis pogoda średnia... Ale jakos mi to wcale nie przeszkadza, mam w planach cos posprzątać i siasc do pracy ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia ![]() Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-05-04 o 07:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() Roxana w sumie daleko nie wybyłam tylko gościłam się po królewsku u siory na ogrodzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beatrix fajny brzuszek taka piłeczką.. szczuplutka cała jesteś ![]() mms fajne te literki a jak otworzyłam linka i zobaczyłam jakie pierwsze imię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jesss smaruj się dużo..często i gęsto!! jak są fioletowe rozstępy to jeszcze można je zminimalizować. Widziałam w rossmanie ,że jakiś krem palmersa była w promocji z karta rosne- jakby co martulka- fajnie,że tak Twój men się cieszy na bejbi i to wszystko przezywa ![]() ![]() ![]() mirabelka- ja w pierwszej ciązy też miałam tę linie ale nie pamietam w sumie keidy mi wyszła.. teraz na razie nie mam ale nie łudzę się,że nie wyjdzie. Szczerze mówiąc średnio mi się podoba.. ja to na konću ciązy mialam prawie czarną i az do piersi urosła..
#3318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1430723621.855454.jpg
Zazdroszcze Wam, ze juz macie z glowy ta najwazniejsza decyzje ![]() My model wozka mamy wybrany i dalej nad kolorem myslimy...Teraz jasny nam sie znowu spodobal, ale obawiam sie jak bedzie wygladal z czasem ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-05-04 o 08:16 Powód: Blad |
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3321 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale w tym roku krótka ta majówka ![]() ![]() Dziś szaro buro i ponuro, bardzo chciałabym żeby było tak jak piszecie czyli od jutra 26-28st, ale jakoś powątpiewam ![]() W lodówce pustki, kilka plasterków szynki i sera i ketchup, chyba muszę iść na jakieś zakupy ![]() Cytat:
![]() ![]() Kolor cudny! Zobacz może jakie elementy można prać... joolz to porządna firma więc i materiały na pewno spokojnie wytrzymają pranie, a wózio będzie jak nowy ![]()
2+2 ![]() Edytowane przez Nicole`_ Czas edycji: 2015-05-04 o 08:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kółka mozna dokupić jeszcze duża na przód na wyboiste tereny ![]() ![]() Prac mozna wszystkie elementy z materialu, bo juz nam pani w sklepie tlumaczyla i pokazywala co i jak ![]() A gondolka wlasnie moim zdaniem nie nalezy do malych ...Porownywalismy rozne wozki w sklepie i Joolz mial jedna z wiekszych ![]() Tylko kurdeeee teraz jaki kolor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Rozeznanie
|
Witam sie i ja po weekendzie
![]() Mąż mi zrobil niespodziankę i wrócił w piatek wieczorem także przez to bylam nie obecna ![]() W sobotę grillowalismy a wczoraj byliśmy u teścia w szpitalu bo juz 2tydzien leży w zasadzie to zaczął sie 3... Ale wmiare go podleczyli ![]() Ja znów zaczynam tydzień z siostry córką oczywiście jako opiekunka ![]() Pogoda u nas beznadziejna bo pada.. :/ Co do wózka to my chwilowo stopujemy bo moja mama powiedziała że kupią nam niwy wiec zaczekamy do lipca ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myśl nad kolorkiem, jasny osobiście odradzam... wiadomo - brudzi się szybciej i wszystkie plamki widać pewnie...
![]() |
#3325 | |
Rozeznanie
|
A
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
Tylko ta cena masakra... Ponad 4tys za 3w1
#3327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak jest z wysokością wózka? Bo niektóre to są takie niziutkie... Nie wiedziałam, że koła można dokupić... idę poczytać ![]()
![]() |
#3328 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gondola ma w srodku 82 cm ![]() Wlasnie Joolz nie jest niziutki ![]() I ta raczka do prowadzenia jest wysuwalna ![]() Sprawdzalismy z mezem w sklepie, bo moj maz ma 190 i wazne to bylo dla nas ![]() Moj teściu jest jeszcze wyzszy i tez mozna dalej wysunac ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Gondolka i spacerowka jest w cenie ![]() Fotelik do auta trzeba dokupic ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- 82 cm ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie ![]() Naszym faworytem jest tez ten w kolorze Denim...sama juz nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Zakorzenienie
|
Też śliczny
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.