|
|
#4321 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Omyłka.
Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2015-06-10 o 11:33 |
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
a ja o Nejma 5
|
|
|
|
|
#4323 |
|
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2015-04-21 o 23:01 |
|
|
|
|
#4324 |
|
Wieczne Kutango
|
EDIT: Pomyliłam wątki
.
04.12.13 Ostrzyknięcie ust Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2015-04-20 o 10:02 |
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Hot Couture edt
wątku działaj |
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dziwie sie, to 1 z najcudowniejszych zapachow wszech czasow I ile ja dostalam za niego komplementow od obcych osob - restauracje, sklepy, na ulicy ...
Trzymam kciuki, aby szybko u Ciebie zagoscil ![]() A ja dzis odkrylam cudo i od razu je sobie zakupilam i czuje sie spelniona perfumowo ...
|
|
|
#4327 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh Poziomko, dzięki za te kciuki, przez albo dzięki Tobie zanabylam dziś 50tkę no i zdradz nam co to za cudo nowe u Ciebie
|
|
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Trzy zapachy to na pewno bym chciała... Shiseido Energizing Fragrance, Etro Greene Street i fiołkowe Jil Sander Simply...
I czwarty- w ciemno- Caron Pure.
|
|
#4330 |
|
BAN stały
|
Koniecznie muszę kupić Elixir des Merveilles na lato.
I może Messe de Minuit. I Musk Etro. |
|
|
|
|
#4331 |
|
Rozeznanie
|
Marzy mi się Coco EDP, HP klasyczne, AoD Tendre... Montale Dark Purple
|
|
#4332 |
|
Guerlain Lover
|
Wiosenno-letnie chciejstwa:
1. Chanel Cristalle Eau Verte 2. Balanciaga L'eau rose - wykreślam, bo różane zapachy ostatnio mi nie po drodze ![]() 3. Emozione S. Ferragamo 4. Honey MJ 5. Kelly edt 6. Teazzurra 7. Zapas Shalimar Parfum Initial 8. Zapas Winter Delice 9. J'adore Voile de Parfum 10. Zapas Black Cashmere stara wersja 11. Addict Eau Sensuelle i Eau Fraiche 12. Tresor In love i Midnigt rose - nadal nie wiem czy chcę... 13. Zapas Cukrowego Anioła 14. Kelly edp 15. Jour d'Hermes Absolue 16. Ogródek śródziemnomorski 17. Miss Dior Le Parfum |
|
|
|
|
#4333 |
|
Przyczajenie
|
Słuchajcie, taka akcja: chłopak chce mnie zabrać do Paryża (znalazł już nawet loty <mod: ciach kryptoreklama> hihi
) i mam okazję kupić sobie jakieś perfumy (bezpośrednio ze stolicy perfum!! - jestem przeszczęśliwa bo nigdy nie była w Paryżu!). Co polecacie? Lubię zapachy w stylu DG One... tylko że te już mam. Może coś co trudno znaleźć u nas a tam jest? Z góry dziękuję serdecznie za pomoc!
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2015-04-22 o 21:14 |
|
|
|
|
#4334 |
|
Konto usunięte
|
Omyłka, przepraszam bardzo
Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2015-04-23 o 10:08 |
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam marzeń
To może Sahara Noir na zapas... |
|
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno zapas Copal Azur i ewentualnie Palisandre d'or. Napisałam ewentualnie, bo nie znam (zamówiłam już próbkę), ale nuty ma
|
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Marzenie mam jedno - ale konkretne. Kilian Amber Oud
|
|
|
|
|
#4340 |
|
lise-kotta
|
Piękne marzenie! |
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
hmm - ja miałam odlewkę z niedawnej rozbiórki bodajże silencio - pachnie pięknie i długo, calutki dzień. Ale i tak przed ew zakupem kupię próbkę, bo cena jest - przynajmniej dla mnie - powalająca, więc nie może być mowy o żadnym "ale".
|
|
|
|
|
#4342 |
|
Konto usunięte
|
Nieprzyzwoite chciejstwo dawno już u mnie
Jeszcze kilka drobiazgów spoza listy przybyło i poznałem kilka rzeczy z listy Musz-mieć: - Cristiano Fissore Cashmere Uomo - Clive Christian 1872 Men - Paco Rabanne Black XS L'Exces PH (odlew 10 ml wystarczy) - Guerlain Homme Intense Pininfarina Collector Musz-wąch: - Abdul Samad Al Qurashi: AKabir, Al Moulouk Blend, Safari - Acqua di Parma: Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi, Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana - Ajmal: Carbon - Amouage: Journey Man - Antonio Visconti: Rose Supreme - Bond No 9: Bleecker Street, Bond No. 9 Perfume, Coney Island, Gramercy Park, Great Jones, Riverside Drive, Saks Fifth Ave. Las Vegas, So New York, Texas - Clive Christian: L Men, No. 1 Men, V Men - Comme des Garcons: Amazingreen, Blue Cedrat, Blue Encens, Blue Santal - Creed: Bois de Cedrat, Bois du Portugal, Chevrefeuille, Cypres Musc, Erolfa, Green Valley, Himalaya, Imperial Millesime, Neroli Sauvage, Original Santal, Original Vetiver, Royal Delight, Royal Oud, Royal Water, Santal Imperial, Vetiver - Demeter: Cypress - Escentric Molecules: Escentric 01, Escentric 02, Escentric 03, Molecule 03 - James Heeley: Agarwood - L'Artisan Perfumeur: Batucada - Maison Francis Kurkdjian: Absolue Pour le Matin, Acqua Universalis, Acqua Universalis Forte - Montale: Aoud Collection - Aoud Flowers, Cashmere Wood, Embruns d'Essaouira, Fougeres Marines, Moon Aoud, Nepal Aoud, Original Aoud, Royal Aoud, Santal Wood, Vetiver des Sables - Olfactive Studio: Autoportrait, Ombre Indigo, Still Life - Olivier Durbano: Jade - Ramon Molvizar: 5 Elements, Black Goldskin, Smart Goldskin - Serge Lutens: La Vierge de Fer - Profumum Roma: Alba, Ambra Aurea, Aquea Nobilis, Vanitas - Tom Ford: Grey Vetiver EDT, Moss Breches - Adam Levine: Adam Levine for Men - Adriana Karembeu: Adriana Karembeu for Him - Angel Schlesser: Absolute Oriental - Avon: O2 PH - Azzaro: Aqua Cèdre Blanc - Carolina Herrera: Herrera Aqua PH - Chanel: Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Chopard: 1000 Miglia Extreme, Rose Malaki - DSQUARED²: He Wood Ocean Wet Wood, Potion Royal Black - Ermenegildo Zegna: Indonesian Oud - Gap: The Original - Giorgio Armani: Armani Code Sport, Armani Code Sport Athlete, Armani Code Summer PH 2010, Armani Code Summer PH 2011, Emporio Armani Diamonds Black Carat PH, Emporio Armani Lui - Guerlain: Guerlain Homme Intense Pininfarina Collector, L'Homme Ideal - Hermes: Eau de Narcisse Bleu, Hermes Terre d'Hermes Eau Tres Fraiche - Hugo Boss: Hugo Energise - Issey Miyake: L’Eau d’Issey Edition Bois PH, L`Eau d`Issey Gold Absolute PH, L’Eau d’Issey Noir Absolu PH, - Jaguar: Vision - Jesus del Pozo: Adventure Quasar, Quasar - La Perla: Grigioperla Essence - Lanvin: Oxygene PH - Mexx: Mexx Pure PH - Oriflame: Dark Wood, Signature Heritage - Shiseido: Zen Sun PH 2014 - Thierry Mugler: A*Men Ultra Zest, The Taste of Fragrance Angel - Vercase: Oud Noir PH, V/S Homme, Versus Uomo - Yves Rocher: Bois de Gaïac et Genièvre, Cyprès et Pamplemousse * - priorytety do obwąchania * - lista rezerwowa chciejstw * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania |
|
|
|
|
#4343 |
|
Zadomowienie
|
Fidji Guy Laroche-no i zrodziła się nowa miłość.
|
|
|
|
|
#4344 |
|
Raczkowanie
|
Saharienne YSL, My Burberry, Tom Ford Black Orchid, Velvet Orchid. Może kiedyś będę mogła sobie na nie pozwolić, bo na razie to dół finansowy.....
|
|
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
Jil Sander Sensations
Anja Rubik Original Avon Summer White Sunset
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
L imperatrice
The beat edt Allure edt. Wątku dzialaj
|
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze Truth or Dare Naked!
|
|
#4348 |
|
Nocna Straż
|
Marzy mi się zapasowa flacha Elixir des Merveilles
|
|
#4349 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#4350 |
|
lise-kotta
|
po flaszce:
Hameau de la Reine Historiae Annick Goutal Ninfeo Mio Nina Ricci Les Belles de Ricci (zielona) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

.

.

Jeszcze kilka drobiazgów spoza listy przybyło i poznałem kilka rzeczy z listy