Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-05-04, 15:41   #2881
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Jeszcze się pochwale że nabylam dziś drugi fotelik dla starszego bo z 1 musieliśmy kombinowac a i tak się drugi przyda dla Julka. W smyku internetowym jest promocja na cybex. Kupilam 130zl taniej niz na all

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Pavlinecka - powodzenia! W którym szpitalu jesteś?

Na Warszawskiej leze. Śmiesznie tu, strasznie duzo studentek młodziutkich
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-04, 15:41   #2882
Edzik_87
Zadomowienie

Hej

Witam się po drzemce dwugodzinnej.. od razu lepiej się czuję moje dziecko śpi jak zaczarowane ..szkoda że tylko w dzień.. w nocy za to nadrabia marudzeniem i bardzo częstymi pobudkami.. ale powoli się docieramy..dziś już 10 dni jak Olek jest na świecie mąż ma jeszcze urlop do końca tygodnia i nam pomaga.. fajnie jest

Właśnie kupiłam na smyku leżaczek bujaczek tiny love mam nadzieję,że i u nas się sprawdzi

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
I ze ruszy dzis ;p po badaniu lekko mnie pobolewa brzuch, moze cos tknął? ;p ide drzemać, zeby jakos przetrwać
No to oby samo ruszyło
Ja po zgłoszeniu do szpitala miałam bardzo bolesne badanie, potem podali mi czopki na rozluźnienie szyjki ( a jak się zgłaszałam do szpitala szyjka miała 2 cm) i poszło w ciągu kilku godzin - zaczęły się skurcze i poszło... a miałam mieć następnego dnia podawaną oxy - nie doczekałam się

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Rosario tak też robię
Choć czasem mniej boli to mogę usiąść w miarę przyzwoicie... Jakos noge pod tyłek podstawic i udaje się ...
Ale momentami pierd$#%+%# dostaję, bo tak potrafi boleć...
Współczuję bólu.. :/
moja rana goi się całkiem dobrze..ale raz miałam wrażenie że coś naderwałam jak za szybko wstawałam z łóżka..mam nadzieję,że jednak mi się wydawało..

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
witamy

Ja w dzień wcale nie śpię, jakoś nie chce mi się, dzień i tak teraz tak szybko mi zlatuje, że masakra teraz to dopiero zaczniemy się starzeć w ekspresowym tempie
hehe dokładnie też mi dni zlatują mega szybko odkąd mały jest na świecie

Cytat:
Napisane przez goomisia Pokaż wiadomość
Witam witam

No bez przesady to jest moja podobizna!

Synal - Bruno, urodzony 22 kwietnia, pod koniec 38 tygodnia, z piękną wagą 4180g ma też starszą 2,5 letnią siostrę Lenkę. Ogólnie Brunek jest dość nudny - ssie cycocha 8-12 minut, po czym idzie spać na 3 godziny, robi kupę i znowu woła jeść i tak w kółko, czasem się przez godzinkę porozgląda najchętniej siedząc na mamusi i dalej idzie spać
Witaj no waga syneczka bardzo ładna i świetne ma imię

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-04, 15:44   #2883
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Ja też bym chętnie się zdrzemła, ale muszę coś zjeść i potem polecę na zakupy

Dziewczyny w jakich porach podajecie witaminę D i K? Bo ja dzis dopiero zaczynam. Tą K w ogóle muszę kupić zaraz.
a czemu dziś? od 8 doby mi kazali podawać i ja jutro zaczynam:confus ed:

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Mój śpi 2 razy po 1,5- 2 godz i 12 godz w nocy.

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Czesto nad ranem chce mu się pić, ale zostawiam mu niekapek w rogu lozeczka i się sam obsługuje.
idealne dziecko masz !
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-04, 15:51   #2884
rosarioV
Zakorzenienie

A ja K nie daje bo mały je troche modyfikowanego... i polozna mówiła że nawet jak butelke wypije to już K nie dawać. ..
Ej tak w ogóle w szpitalu są posiłki super duże i smaczne aż dziw

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-04, 15:55   #2885
madzixx88
Zakorzenienie

Viola-dodałam fotkę na fb po urodzeniu ale w klubie coś dodam też

Majka-pokazuj kieckę!

Gossip-znalazłam na niemieckich aptekach tantum rose, może dostaniesz u siebie

Pavlineczka-ale się naczekasz bidulko na córcię..no ale już niedługo będzie z Tobą ! a lekarz masakra

odnośnie ciuszków to Alicja nosi 56 i niektóre są dobre a w niektórych się trochę topi. Ale 50tki są takie na styk, a mi wygodniej większe jej zakładać niż się męczyć. Kluseczka moja, nóżki ma takie z fałdkami śmieszne
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-04, 16:01   #2886
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

idealne dziecko masz !
Poza pozrywanymi roletami, porozrzucanym jedzeniem, obsikanym lozeczkiem itd itp.
Może dlatego śpi bo tym brojeniem zmęczony.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-04, 16:06   #2887
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

idealne dziecko masz !

U mnie tak położna i pediatra zaleciły, że po dwóch tygodniach zacząć podawać witaminki - ale nie patrz na mnie bo chyba nikt wiecej tu nie miał takich zaleceń.
Stary 2015-05-04, 16:19   #2888
gossip_girl21
Zakorzenienie

Madzixx tak? To męża wyśle....
Dziękuję mała mi zaczęła marudzic miałam już jej wody dac bo jadła 1,5h temu Ale włożyłam do wózka i śpi jak susel, ale chwilę pewnie bo zaś jeść teza bd dsc

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Kto daje 60 mm? Ci ile się wasze dzieci budzą?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-04, 16:25   #2889
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Mój śpi 2 razy po 1,5- 2 godz i 12 godz w nocy.

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Czesto nad ranem chce mu się pić, ale zostawiam mu niekapek w rogu lozeczka i się sam obsługuje.
Wow ale zazdroszczę ,choć u nas nie jest najgorzej,bo Michaś spi w dzień 2 do 3h,w nocy jedna pobudka,teraz są cyrki i płacze nocne ale najpierw to choroba,teraz ząbek z Michałkiem śpi mąż,
Kamil budzi się w nocy 2 razy zazwyczaj.dziś przyjechała teściowa pomoc,zostaje do jutra,wysłaliśmy ją na spacer z starszym,Kamilka uspalismy,a sami z mężem odpoczywamy po nocy
W dzień udało mi się zrobić drzemkę szkoda że rodzice tak daleko mieszkają moi i męża

Witaminę k+d podaje zawsze rano,mam w jednej ampulce

Gosiak będę się Ciebie radzić odnośnie organizacji moje pierwsze pyt jak samej ogarnac kąpiel jednego i drugiego.zastanawiam się nad myciem ci drugi dzień,wtedy był ustala że jeden jednego dnia,drugi następnego,ale starszy latem będzie wymagał codziennych kąpieli,Kamilowi chciałabym rytual stworzyć hmmmmm
Maz ma pracę zmianowa,jeden tydzień na rano,kolejny na popołudniem do 21

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-04, 16:30   #2890
boleczka93
Zakorzenienie

Mialam mega kryzys w nocy, ale byla polozna i juz zarzegnany. Wiem co robic z piersiami juz, mam nadzieje ze lada chwile nawal minie i zaczniemy sie z mala odpowiednio uzupelniac. Nikolcia przybiera ladnie na wadze i wszystko jest w porzadku, takze glowa do gory i do przodu
Nie wiem co u Was
Pavlinecka, kciuki

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-04, 16:42   #2891
cashmere
Zakorzenienie

Mam wrazenie ze nie robie dzis nic innego tylko karmie malego, potem przewijam a on znowu glodny

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

My uzywamy 2, ale jak sie skoncza przechodzimy na 3 bo juz mi sie ciasnawe wydaja. Ale moj juz ok 5.5kg wazy

A jak wagowo rowniesnicy MAJKA, SYLWIA, KORDELKA?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-04, 16:56   #2892
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Wow ale zazdroszczę ,choć u nas nie jest najgorzej,bo Michaś spi w dzień 2 do 3h,w nocy jedna pobudka,teraz są cyrki i płacze nocne ale najpierw to choroba,teraz ząbek z Michałkiem śpi mąż,
Kamil budzi się w nocy 2 razy zazwyczaj.dziś przyjechała teściowa pomoc,zostaje do jutra,wysłaliśmy ją na spacer z starszym,Kamilka uspalismy,a sami z mężem odpoczywamy po nocy
W dzień udało mi się zrobić drzemkę szkoda że rodzice tak daleko mieszkają moi i męża

Witaminę k+d podaje zawsze rano,mam w jednej ampulce

Gosiak będę się Ciebie radzić odnośnie organizacji moje pierwsze pyt jak samej ogarnac kąpiel jednego i drugiego.zastanawiam się nad myciem ci drugi dzień,wtedy był ustala że jeden jednego dnia,drugi następnego,ale starszy latem będzie wymagał codziennych kąpieli,Kamilowi chciałabym rytual stworzyć hmmmmm
Maz ma pracę zmianowa,jeden tydzień na rano,kolejny na popołudniem do 21
Ja kąpie anie kiedy starszy ma drzemke. A starszy się kąpie później ze mną zazwyczaj.

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Mam wrazenie ze nie robie dzis nic innego tylko karmie malego, potem przewijam a on znowu glodny

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

My uzywamy 2, ale jak sie skoncza przechodzimy na 3 bo juz mi sie ciasnawe wydaja. Ale moj juz ok 5.5kg wazy

Nie mam pojęcia, nie mam jak zwazyc. Ale zaczyna być ja czuć.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-04, 16:57   #2893
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Viola-dodałam fotkę na fb po urodzeniu ale w klubie coś dodam też

Majka-pokazuj kieckę!

Gossip-znalazłam na niemieckich aptekach tantum rose, może dostaniesz u siebie

Pavlineczka-ale się naczekasz bidulko na córcię..no ale już niedługo będzie z Tobą ! a lekarz masakra

odnośnie ciuszków to Alicja nosi 56 i niektóre są dobre a w niektórych się trochę topi. Ale 50tki są takie na styk, a mi wygodniej większe jej zakładać niż się męczyć. Kluseczka moja, nóżki ma takie z fałdkami śmieszne
Na sobie pokaże po sobocie

Cytat:

My mamy 5,5tyg. Waga z czwartku 4400g. Kolejne ważenie za ok.tydzien na szczepieniu
Stary 2015-05-04, 17:12   #2894
sunny_eyes
Zakorzenienie

Ojej od 17 do 18 na cycusiu
I teraz nadal obie piastki w buzi i pelne ssanie... nie wiem czy nie mam za malo pokarmu czy co...
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-04, 17:51   #2895
Izuniaa89
Zakorzenienie

Pavlinecka wspolczuje tej akcji:/
U mnie po ktg - ZERO skurczy, szyjka długa i zamknieta, rozwarcia brak. Następne ktg w srode potem w piatek i poniedzialek szpital..
Stary 2015-05-04, 17:59   #2896
gosiak0512
Zakorzenienie

Pepek nam odpadl znaczy pepowinka

AMELKA kapiel zaczynam od malej, ogarniam, karmie i jak spi to chlopakow myje. Jak maz w domu to latwiej jest bo ja ogarniam mala a on synow kapie i dzieciaki w miare rowno ida spac kapiel na przemian jest dobrym pomyslem nie pamietam jaka roznica u ciebie jest bo u mnie maja 5 i 7 lat wiec do wanny wchodza i sami siedza a ja zalozmy w tym czasie kolacje robie na spokojnie, a potem tylko glowy myje i splukuje i sami sie wycieraja i ubieraja. ja mala codziennie kapie a chlopakow bo drugi dzien w lato codziennie bo z ogrodu jak gornicy czarni potrafia wrocic u mnie maz tez dwu zmianowy damy rade

U nas waga 4200g byla. W piatek do osrodka mamy zapis na wazenie.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-04, 18:18   #2897
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry Dziewczęta, czy można się wprosić do grupy z synalkiem urodzonym 22 kwietnia?
Hej pewnie lepiej późno niż wcale

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Spokojnej drzemki

Odkad maly sie urodzil prawie w ogóle nie robie drzemki w dzien. A dziś jak chce i mam taka możliwość to nie mogę zasnąć. Damn it! :/
Kawa poszla w ruch.
Ha jaka drzemka ledwo oczy przymknelam to ryk... także sobie pospalam. Rozbudzilam się na dobre a potem co się położył spać to za 20 min pobudka teraz go wzięłam na wieczorny spacer przed snem bo się nie dało juz. Moze pośpi w końcu dłużej

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Witam witam

Synal - Bruno, urodzony 22 kwietnia, pod koniec 38 tygodnia, z piękną wagą 4180g ma też starszą 2,5 letnią siostrę Lenkę. Ogólnie Brunek jest dość nudny - ssie cycocha 8-12 minut, po czym idzie spać na 3 godziny, robi kupę i znowu woła jeść i tak w kółko, czasem się przez godzinkę porozgląda najchętniej siedząc na mamusi i dalej idzie spać
Ale masz dziecko -anioł normalnie zazdroszczę!

Cytat:
Na Warszawskiej leze. Śmiesznie tu, strasznie duzo studentek młodziutkich
U nas też było dużo studentek ale już na poloznictwie i były czasem irytujące bo wchodziły do sali co chwila pytając czy wszystko w porządku

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-04, 18:29   #2898
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
Pavlinecka wspolczuje tej akcji:/
U mnie po ktg - ZERO skurczy, szyjka długa i zamknieta, rozwarcia brak. Następne ktg w srode potem w piatek i poniedzialek szpital..

O to moze razem bedziemy rodzic hehe, dzis sie dowiedziałam, ze cos na przyspieszenie hehe dopiero za 3 dni jak cos dostanę a teraz mam czekac. Ale juz kolejny raz położna mi szyjkę badała hehe chyba chcą pobudzić akcje . Ale oficjalnie czekamy az sie zacznie.
Stary 2015-05-04, 18:43   #2899
gossip_girl21
Zakorzenienie

Odwazylam się i ogladnelam pipke w lusterku.... Krajobraz nędzy i rozpaczy
Nacieta aż po sliwke, i w środku też mam szwy... ;(((
Piecze mnie to szczypie wszystko na raz ;(((

Nasz skarb 26.04.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-04, 18:53   #2900
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Witam witam

Ładna waga synka :👏

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Pepek nam odpadl znaczy pepowinka

AMELKA kapiel zaczynam od malej, ogarniam, karmie i jak spi to chlopakow myje. Jak maz w domu to latwiej jest bo ja ogarniam mala a on synow kapie i dzieciaki w miare rowno ida spac kapiel na przemian jest dobrym pomyslem nie pamietam jaka roznica u ciebie jest bo u mnie maja 5 i 7 lat wiec do wanny wchodza i sami siedza a ja zalozmy w tym czasie kolacje robie na spokojnie, a potem tylko glowy myje i splukuje i sami sie wycieraja i ubieraja. ja mala codziennie kapie a chlopakow bo drugi dzien w lato codziennie bo z ogrodu jak gornicy czarni potrafia wrocic u mnie maz tez dwu zmianowy damy rade

U nas waga 4200g byla. W piatek do osrodka mamy zapis na wazenie.
To gratki pepowinki

Kupiłam w rossku jeszcze dwa tusze dam mamie i tesciowej na dzień matki i sobie odżywkę do rzęs i kredkę teraz czekam na środę
Stary 2015-05-04, 18:57   #2901
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Mialam mega kryzys w nocy, ale byla polozna i juz zarzegnany. Wiem co robic z piersiami juz, mam nadzieje ze lada chwile nawal minie i zaczniemy sie z mala odpowiednio uzupelniac. Nikolcia przybiera ladnie na wadze i wszystko jest w porzadku, takze glowa do gory i do przodu
Nie wiem co u Was
Pavlinecka, kciuki

To super boleczka cieszę się Bardzo Ci kibicuję bo wiem jak Ci jest ciężko, jesteś młoda mąż i mamuśka daleko, ale widzę w Tobie potencjał na pewno dasz radę Dodaj zdjęcie córci do klubu
Stary 2015-05-04, 18:57   #2902
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Kurczę ja dla TZeta za cholerę nie wytłumaczę, jaka pomadkę i kredki ma mi kupic... No trudno ;(
Stary 2015-05-04, 19:00   #2903
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę ja dla TZeta za cholerę nie wytłumaczę, jaka pomadkę i kredki ma mi kupic... No trudno ;(
Znajdz na necie i daj fotki ja tak robie jak ma mi kupic typowa babska rzecz

Stary 2015-05-04, 19:03   #2904
Hanka20
Zakorzenienie

Dziewczyny pomocy wróciłam ze spaceru chwytam małego a on ma ciepłe czoło zmierzylam temp i ma stan podgoraczkowy 37,3 co robić? Nie mam nic na gorączkę w domu czy mogę dać chłodny okład na czoło takiemu maluszkowi?

Stary 2015-05-04, 19:04   #2905
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Ładna waga synka :👏

To gratki pepowinki

Kupiłam w rossku jeszcze dwa tusze dam mamie i tesciowej na dzień matki i sobie odżywkę do rzęs i kredkę teraz czekam na środę
Kurde dobry pomysł z tym tuszem dla mam, że też nie pomyślałam hmm
Za to sobie kupiłam 4 kredki 2 rimmel 2 miss sporty

W ogóle dużo rzeczy kupiłam, zapasy uzupełnione, ciasteczek orkiszowych owsianych, bułeczki maślane, mleko ryżowe dorwałam, a mąż dał radę z pilnowaniem

Mam plan obejrzeć w końcu na Wspólnej zobaczymy czy mi skarbuś da Chyba ostatni raz w klinice iglądałam
Stary 2015-05-04, 19:10   #2906
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
O to moze razem bedziemy rodzic hehe, dzis sie dowiedziałam, ze cos na przyspieszenie hehe dopiero za 3 dni jak cos dostanę a teraz mam czekac. Ale juz kolejny raz położna mi szyjkę badała hehe chyba chcą pobudzić akcje . Ale oficjalnie czekamy az sie zacznie.
A jak tam personel i towarzystwo na sali, ok?

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy wróciłam ze spaceru chwytam małego a on ma ciepłe czoło zmierzylam temp i ma stan podgoraczkowy 37,3 co robić? Nie mam nic na gorączkę w domu czy mogę dać chłodny okład na czoło takiemu maluszkowi?
W SR mowili zeby z taka temp.nic nie robic. Mysle ze nie ma powodow do niepokoju narazie. Monitoruj. W raxie czego paracetamol w czopkach.

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Kurde dobry pomysł z tym tuszem dla mam, że też nie pomyślałam hmm
Za to sobie kupiłam 4 kredki 2 rimmel 2 miss sporty

W ogóle dużo rzeczy kupiłam, zapasy uzupełnione, ciasteczek orkiszowych owsianych, bułeczki maślane, mleko ryżowe dorwałam, a mąż dał radę z pilnowaniem

Mam plan obejrzeć w końcu na Wspólnej zobaczymy czy mi skarbuś da Chyba ostatni raz w klinice iglądałam
Fajne zakupy Mi maz w Rossie kupil tusz bo wyslalam, ale zapomnialAm o mleku

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-04, 19:11   #2907
gosiak0512
Zakorzenienie

HANKA a gdzie mierzona? Bo to tez ma znaczenie. Daj do letniej kapieli moze.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-04, 19:14   #2908
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
A jak tam personel i towarzystwo na sali, ok?

Pani, ktora mnie przyjmowała chyba miała migrenę albo syndrom pani-z-dziekanatu "po co pani tu przyjeżdzała", "dzis nie mamy dyżuru nie powinnam z panią rozmawiać", i jak o cos jej pytam to robi ze mnie debila i wzdycha... Ale na gorze juz miła pani i te stadko studentek i dziwny starszy gin ktory używał słów brzuszek, dzidziunia itp., ale robiący pozytywne wrażenie. Na sali jedna dziewczyna i jak ja chyba nie lubi gadać za duzo wiec spoko. Gosiak - zrobiłabym tak ale on zepsuł ostatnio tel ( norma) i ma stary taki i musiałabym pisać numery kolorów a na telefonie ciezko mi przeglądać. Trudno, przeżyje bez i tak zawsze nakupie tych szminek a pozniej ich nie używam
Stary 2015-05-04, 19:15   #2909
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:

W SR mowili zeby z taka temp.nic nie robic. Mysle ze nie ma powodow do niepokoju narazie. Monitoruj. W raxie czego paracetamol w czopkach.

:

Dzięki za odp

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
HANKA a gdzie mierzona? Bo to tez ma znaczenie. Daj do letniej kapieli moze.
Mierzylam pod pachą bo leżał spokojnie akurat go karmilam. Tak myślałam żeby zrobić letnia kąpiel. Kurde oby się w nocy nie pogorszylo bo jestem sama do rana tz na nocce :/

Stary 2015-05-04, 19:15   #2910
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ej mogę sobie pupę kremem posmarować Sudocremem? W miejscu bez szwów chyba mnie odparzylo od podpasek..... skóra mnie tam piecze

Nasz skarb 26.04.2015
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości