|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
Cytat:
chętnie bym się podłączyła, ale czytałam , że z jakością tej firmy kiepsko (sukienkami) bałabym się chyba wydać 200zł i być niezadowolona.A szkoda, bo niektóre modele są bardzo ładne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3722 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też czytałam na ich temat wiele negatywnych komentarzy, ale to tak jak z każdymi wysyłkowymi zakupami - BonPrix, Quelle, nawet o VS i A&F przeczytasz, że to nic nie warte szmatki. Wydaje mi się, że to dlatego, że katalogowe fotki działają na wyobraźnię - ludzie zamawiając te ciuchy chcieliby w paczce dostać nienaganną figurę modelki, jej super włosy, perfekcyjny makijaż, rządek białych zębów i najlepiej jeszcze samochód albo willę, na tle której robione było zdjęcie... A dostają tylko sukienkę - jak tu nie być rozżalonym? Prawda jest taka, że trzeba trzeźwo spojrzeć na katalogową fotkę i oddzielić ciuszek od marketingowej otoczki pt. "będziesz wyglądać jak księżniczka"... Przeczytać dokładnie z jakiego jest materiału, jakie ma wymiary, poprosić o real foto, zastanowić się czy ciuszek pasuje do naszej figury... Sorry za offtopa, ale tak mi się jakoś zebrało po lekturze innego wątku z wrzutami na Abercrombie ![]() EDIT: To nie że Cię Praline namawiam - taki mój ogólny apel do społeczeństwa ![]()
![]() |
#3723 |
Zadomowienie
|
#3724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze swoje 3 grosze dorzuce, fotki sa przewaznie "fotoszopowane", np. bluzy A&F, na zdjeciach na All, cudo po prostu, a w rzeczywistosci jak widzialam fotki niektorych to za przeproszeniem szmatki z bazarkow (w porownaniu do tych na zdjeciach). Bo ktora z nas kupila by dajmy na to te bluze, gdzie jest zwylke zdjecie, w dodatku na kobiecie po 60-tce, karmaicej kury, co innego takie ladne, wycackana zdjecia. Albo nawet ta sama luza, lezaca sobie luzno na parkiecie w domu-fotka cyknieta, nie bedzie juz tak przyciagac klientow jak na zdjeciu, gdzie tlo jest wyretuszowane, bluza wyglada fajnie mieciutko etc ![]() Oj, zamotalam troche. Jak znajde jakis przyklad to wrzuce ![]() Przyklad, ta samo bluza h&m: 1. real foto 2. fotoszopowane Wniosek z tego taki, ze wszysto idzie sprzedac, wystarcza dobre zdjecia.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny- zdaję sobie sprawę z tych wielu aspektów. Zdjęcia kłamią- wiem to nie od dziś. Raczej chodziło mi o jakość, ale skoro wuniapiszesz, że masz już te sukienki i wsjo je haraszo to zaczynam się poważnie zastanawiać
![]() A jaki nosisz normalnie rozmiar i ile masz cm wzrostu jeśli można wiedzieć? Ta ich rozmiarówka jest raczej typowa? laylajeśli chodzi o fotki to bardziej podoba mi się ta nie "upiększona" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Burzysz tu moja teorie, no! BTW, nie przyszla jeszcze odp. na pyt. o rozmiar.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W każdym razie zawsze prosiłam sprzedającego o real foto, jeśli nie - szukałam na własną rękę na ich stronce albo na ebayu. Z tego, co zdążyłam się rozeznać, to radziłabym uważać na ich sukienki z dużą ilością tiulu, czy takich zdobień połyskujących - na katalogowych fotkach są zmatowione i efekt super, ale w realu mogą wyglądać trochę bazarkowo...
![]() |
#3730 |
Zakorzenienie
|
gdzie moge dostac w miare tanie albumy na zdjecia wielkosci tej najmniejszej chyba 9x13 ale albumy wielkosci a4 takie grubsze i by mozna bylo z boku podpisywac zdjecia... jesli cos wiecie dajcie prosze znac. dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ogolnie sukienki ciekawe ![]() Gdzies w obserwowanych aukcjach (juz dawno skonczonych) mam chyba tez z tej firmy, rozowa (w dodatku taki majtkowy-jak to moj ojciec zawsze na taki kolor mowi), kroj mi sie podobal, a teraz wyglada mi ona na koszulke nocna ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do sukienek- baardzo ładne! w ogole jaka kruszynka z Ciebie! noszę podobny rozmiar, ale tutaj zdecydowałabym sie chyba na kurteczkę S żeby i grubszy sweter wcisnąć. W ogóle muszę poprosić Cię o nr gg na privie i trochę jutro zmolestować z tymi płaszczami..niestety a może stety(?) już nie dziś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Zakorzenienie
|
Chyba niewiele osob je licytuje...Wiec moze tak zle nie bedzie.
![]() ![]() |
![]() |
#3734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalezy jeszcze ktore Ci sie podobaly ![]() Wczesniej podobaly mi sie 2 modele,no ale oczywiscie takie juz moje szczescie-jak chce kupic to nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
Przyczajenie
|
dziewczyny które ciuchlandy w lbn polecacie?? ubrań nie zamierzam tam raczej kupować ale interesują mnie jakieś fajne apaszki,szaliczki,paski.. . tego typu rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Rozeznanie
|
Śliczne te płąszczyki...z racji pory nocy, a w zasadzie już dnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przeglądając aukcję zarówno na amerykańskim jak i na drytyjskim ebayu stwierdzam że taniej nas wyjdzie jeżeli zamówimy z USA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Zakorzenienie
|
W mailu pelnym jakis chinskich zcazkow [「賣給其他出價者」通知的標題如為「來自 eBay 會員的訊息] doszukalam sie takiej oto odp:
yes. i will have small one after a week. thanks Hm, ja pytalam o xs, a nie o s ![]() Ale moze chodzilo mu o xs.
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3740 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Layla ![]() Ja na bank wezmę ten płaszczyk, tylko w mniejszym rozmiarze: http://cgi.ebay.co.uk/Military-Attra...QQcmdZViewItem Rozważam jeszcze te: http://cgi.ebay.pl/New-Japan-Faux-Fu...QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.pl/Excellent-Quality...QQcmdZViewItem Jak coś będzie nie tak, to od czego jest Allegro... ![]()
![]() |
#3741 |
Zakorzenienie
|
wunia83 ja z kolei znalazłam takie "coś", ale u innego sprzedawcy
![]() http://cgi.ebay.com/LOVELY-STYLE-BLA...QQcmdZViewItem |
![]() ![]() |
![]() |
#3742 |
Zakorzenienie
|
to jak będzie z tym zamówieniem? u którego sprzedawcy będziecie zamawiać i kiedy ile wynosi przesyłka? Wybaczcie za kata, ale chciałabym wiedzieć ile kasy mam zarezerwować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3743 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Płaszczyk kosztuje 120zł, wysyłka z Hong Kongu koło 50zł (18$+2$ ubezpieczenie). W przypadku wysyłki więcej niż jednego przedmiotu koszty wysyłki niestety się sumują, tyle że od każdego następnego ciuszka odejmujesz 2$. Na przykład jeśli kupujemy sześć płaszczyków, nie płacimy 20+20+20+20+20+20=120$ tylko 20+18+18+18+18+18=110$. Niewielka to oszczędność, ale zawsze ![]() Tak sobie pomyślałam, że jeśli ten sprzedawca od mojego płaszczyka ma mieć dostawę w przyszłym tygodniu, to może i u niego pojawią się te płaszczyki, które Tobie wpadły w oko i będziemy mogły zamówić razem ![]()
![]() |
#3744 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm .. polecam ciuchland LOGO koło (chyba Tulipana) taki duży ![]() znajduje się tam część z nowymi ciuszkami , z metkami , gdzie można znaleźć różne rzeczy z H&M czy Tally Weijl ![]()
![]() |
#3745 |
Zakorzenienie
|
dziękuję wuniu za wyczerpującą wypowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sama miałam zamawiać płaszczyk z amrykańskiego ebaya i wyliczyłam że będzie mnie kosztował około 130 zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja na razie mam kłopoty z zarejestrowaniem karty w Paypalu - wyskakuje mi okienko "bank odrzucił Twoją kartę" ![]()
![]() |
#3750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poki co na chwile weszlam na wizaz i nie mam czasu, bo egz. mi sie zbliza, wiec chyba najwyzszy czas sie troche pouczyc, ale pozniej zajrze na pp i moze cos uda sie zrobic ![]() A z tymi platnosciami i przelewem to nie bardzo wiem o co chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.