Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-28, 14:22   #3721
praline
Zakorzenienie

Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy

Cytat:
Napisane przez wunia83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, rozczarowane cenami z Allegro (399zł za upatrzony przeze mnie płaszczyk) razem z mmagdaa_p zamawiamy z ebaya płaszczyki/kurteczki - te z takimi japońskimi modelkami. Obie jesteśmy z Lbn - nie będzie kłopotu z rozsyłaniem tych ciuszków potem po całej Polsce, po prostu się spotkamy na wielkie przymierzanie Gdyby któraś z Was była chętna żeby się dołączyć, to piszcie, koszty przesyłki się podzielą.

Wklejam przykładowe katalogowe fotki tych płaszczyków, no i real foto żeby było porównanie. Tutaj linki do sprzedawców z ebayu cobyście się ewentualnie rozejrzały:
http://stores.ebay.co.uk/Charmmyland...QQftidZ2QQtZkm
http://stores.ebay.com/leevisia_Jack...QQftidZ2QQtZkm

Link do wątku o tych płaszczach:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206124

Link do Allegro:
https://ssl.allegro.pl/show_user_auc...281&gr_id=5475

chętnie bym się podłączyła, ale czytałam , że z jakością tej firmy kiepsko (sukienkami) bałabym się chyba wydać 200zł i być niezadowolona.A szkoda, bo niektóre modele są bardzo ładne
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 15:03   #3722
wunia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
chętnie bym się podłączyła, ale czytałam , że z jakością tej firmy kiepsko (sukienkami) bałabym się chyba wydać 200zł i być niezadowolona.A szkoda, bo niektóre modele są bardzo ładne
Ja mam w domu 5 sukienek tej firmy i - na szczęście - jestem zadowolona

Też czytałam na ich temat wiele negatywnych komentarzy, ale to tak jak z każdymi wysyłkowymi zakupami - BonPrix, Quelle, nawet o VS i A&F przeczytasz, że to nic nie warte szmatki. Wydaje mi się, że to dlatego, że katalogowe fotki działają na wyobraźnię - ludzie zamawiając te ciuchy chcieliby w paczce dostać nienaganną figurę modelki, jej super włosy, perfekcyjny makijaż, rządek białych zębów i najlepiej jeszcze samochód albo willę, na tle której robione było zdjęcie... A dostają tylko sukienkę - jak tu nie być rozżalonym? Prawda jest taka, że trzeba trzeźwo spojrzeć na katalogową fotkę i oddzielić ciuszek od marketingowej otoczki pt. "będziesz wyglądać jak księżniczka"... Przeczytać dokładnie z jakiego jest materiału, jakie ma wymiary, poprosić o real foto, zastanowić się czy ciuszek pasuje do naszej figury...

Sorry za offtopa, ale tak mi się jakoś zebrało po lekturze innego wątku z wrzutami na Abercrombie

EDIT: To nie że Cię Praline namawiam - taki mój ogólny apel do społeczeństwa
Stary 2007-08-28, 15:06   #3723
wunia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Wyślę.

Wysłałam
Dzienks
Stary 2007-08-28, 15:17   #3724
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Ja mam w domu 5 sukienek tej firmy i - na szczęście - jestem zadowolona

Też czytałam na ich temat wiele negatywnych komentarzy, ale to tak jak z każdymi wysyłkowymi zakupami - BonPrix, Quelle, nawet o VS i A&F przeczytasz, że to nic nie warte szmatki. Wydaje mi się, że to dlatego, że katalogowe fotki działają na wyobraźnię - ludzie zamawiając te ciuchy chcieliby w paczce dostać nienaganną figurę modelki, jej super włosy, perfekcyjny makijaż, rządek białych zębów i najlepiej jeszcze samochód albo willę, na tle której robione było zdjęcie... A dostają tylko sukienkę - jak tu nie być rozżalonym? Prawda jest taka, że trzeba trzeźwo spojrzeć na katalogową fotkę i oddzielić ciuszek od marketingowej otoczki pt. "będziesz wyglądać jak księżniczka"... Przeczytać dokładnie z jakiego jest materiału, jakie ma wymiary, poprosić o real foto, zastanowić się czy ciuszek pasuje do naszej figury...

Sorry za offtopa, ale tak mi się jakoś zebrało po lekturze innego wątku z wrzutami na Abercrombie

EDIT: To nie że Cię Praline namawiam - taki mój ogólny apel do społeczeństwa
Wszystko to prawda.
Ja jeszcze swoje 3 grosze dorzuce, fotki sa przewaznie "fotoszopowane", np. bluzy A&F, na zdjeciach na All, cudo po prostu, a w rzeczywistosci jak widzialam fotki niektorych to za przeproszeniem szmatki z bazarkow (w porownaniu do tych na zdjeciach).

Bo ktora z nas kupila by dajmy na to te bluze, gdzie jest zwylke zdjecie, w dodatku na kobiecie po 60-tce, karmaicej kury, co innego takie ladne, wycackana zdjecia.

Albo nawet ta sama luza, lezaca sobie luzno na parkiecie w domu-fotka cyknieta, nie bedzie juz tak przyciagac klientow jak na zdjeciu, gdzie tlo jest wyretuszowane, bluza wyglada fajnie mieciutko etc .

Oj, zamotalam troche.
Jak znajde jakis przyklad to wrzuce .

Przyklad, ta samo bluza h&m:
1. real foto
2. fotoszopowane

Wniosek z tego taki, ze wszysto idzie sprzedac, wystarcza dobre zdjecia.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 228195647.jpeg (14,0 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 230239729.jpeg (78,1 KB, 36 załadowań)

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 19:08   #3725
praline
Zakorzenienie

dziewczyny- zdaję sobie sprawę z tych wielu aspektów. Zdjęcia kłamią- wiem to nie od dziś. Raczej chodziło mi o jakość, ale skoro wuniapiszesz, że masz już te sukienki i wsjo je haraszo to zaczynam się poważnie zastanawiać
A jaki nosisz normalnie rozmiar i ile masz cm wzrostu jeśli można wiedzieć? Ta ich rozmiarówka jest raczej typowa?
laylajeśli chodzi o fotki to bardziej podoba mi się ta nie "upiększona"
Stary 2007-08-28, 19:18   #3726
karoolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bloondyna Pokaż wiadomość
w H&M

w VERO MODZIE / ORSAY`U / MANGO

hmm..no wlasnie bylam ostatnio w plazie i nic jak mi sie cos podobalo to bylo za duze w cubusie np 36 byly za duze a mniejszych juz nie bylo ...Jakbyscie gdzies widzialy to dajcie znac
karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 19:22   #3727
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
laylajeśli chodzi o fotki to bardziej podoba mi się ta nie "upiększona"
Alez Ty przekorna
Burzysz tu moja teorie, no!

BTW, nie przyszla jeszcze odp. na pyt. o rozmiar.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

Stary 2007-08-28, 19:44   #3728
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolaaa Pokaż wiadomość
hmm..no wlasnie bylam ostatnio w plazie i nic jak mi sie cos podobalo to bylo za duze w cubusie np 36 byly za duze a mniejszych juz nie bylo ...Jakbyscie gdzies widzialy to dajcie znac
naprawdę już nie ma w Cubusie 34? oł nooł..a chciałam sobie ze 2 pary kupić No nic też przyłączam się do poszukiwań...zastanawiam się nad tymi z H&m z zamkami, ale cena 119zl za takie materiałowe to troszkę dużobiorąc pod uwagę fakt, że materiał lichy.

Cytat:
Alez Ty przekorna
Burzysz tu moja teorie, no!

BTW, nie przyszla jeszcze odp. na pyt. o rozmiar.
hehehe, wiem właśnie:P Jakaś taka się urodziłam..zawsze wolę coś czego nie ma albo jest mniej lubiane
Stary 2007-08-28, 19:56   #3729
wunia83
Zadomowienie

Cytat:
A jaki nosisz normalnie rozmiar i ile masz cm wzrostu jeśli można wiedzieć? Ta ich rozmiarówka jest raczej typowa?
Normalnie noszę XS/S, wzrostu mam niewiele (158). Jedną sukienkę kupowałam dla siebie (pierwszy załącznik), cztery dla mamy (nosi M-kę). Moja jest w rozmiarze uniwersalnym, ale w aukcji były podane wymiary, więc jest OK. Dla mamy kupiłam trzy M-ki, jedną S-kę ("oj mamo, jakoś się zmieścisz"-nie zmieściła się, muszę sukienkę wystawić z powrotem na Alle, no ale to już tylko i wyłącznie moja wina ).

W każdym razie zawsze prosiłam sprzedającego o real foto, jeśli nie - szukałam na własną rękę na ich stronce albo na ebayu. Z tego, co zdążyłam się rozeznać, to radziłabym uważać na ich sukienki z dużą ilością tiulu, czy takich zdobień połyskujących - na katalogowych fotkach są zmatowione i efekt super, ale w realu mogą wyglądać trochę bazarkowo...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka1.jpg (64,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka2.jpg (110,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka3.jpg (48,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka4.jpg (105,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka5.jpg (48,3 KB, 21 załadowań)
Stary 2007-08-28, 19:59   #3730
Flofferek
Zakorzenienie

gdzie moge dostac w miare tanie albumy na zdjecia wielkosci tej najmniejszej chyba 9x13 ale albumy wielkosci a4 takie grubsze i by mozna bylo z boku podpisywac zdjecia... jesli cos wiecie dajcie prosze znac. dziekuje
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 20:01   #3731
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Normalnie noszę XS/S, wzrostu mam niewiele (158). Jedną sukienkę kupowałam dla siebie (pierwszy załącznik), cztery dla mamy (nosi M-kę). Moja jest w rozmiarze uniwersalnym, ale w aukcji były podane wymiary, więc jest OK. Dla mamy kupiłam trzy M-ki, jedną S-kę ("oj mamo, jakoś się zmieścisz"-nie zmieściła się, muszę sukienkę wystawić z powrotem na Alle, no ale to już tylko i wyłącznie moja wina ).

W każdym razie zawsze prosiłam sprzedającego o real foto, jeśli nie - szukałam na własną rękę na ich stronce albo na ebayu. Z tego, co zdążyłam się rozeznać, to radziłabym uważać na ich sukienki z dużą ilością tiulu, czy takich zdobień połyskujących - na katalogowych fotkach są zmatowione i efekt super, ale w realu mogą wyglądać trochę bazarkowo...
Ta czarno-biala mi sie troche ze strojem pokojowki skojarzyla .
Ale ogolnie sukienki ciekawe
Gdzies w obserwowanych aukcjach (juz dawno skonczonych) mam chyba tez z tej firmy, rozowa (w dodatku taki majtkowy-jak to moj ojciec zawsze na taki kolor mowi), kroj mi sie podobal, a teraz wyglada mi ona na koszulke nocna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 218842183.jpeg (28,0 KB, 17 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-28, 20:05   #3732
praline
Zakorzenienie

Cytat:

o dziękuję Ci za wyczerpującą odpowiedź Jeden płaszczyk mi utkwił w głowie i nie może coś wylecieć! jestem ciekawa ile wyniesie łączna przesyłka...no i szkoda, że sprzedawca nie ma go w opcji "kup teraz" bo tez niewiadomo ile osiągnie w licytacji.

Co do sukienek- baardzo ładne! w ogole jaka kruszynka z Ciebie! noszę podobny rozmiar, ale tutaj zdecydowałabym sie chyba na kurteczkę S żeby i grubszy sweter wcisnąć.

W ogóle muszę poprosić Cię o nr gg na privie i trochę jutro zmolestować z tymi płaszczami..niestety a może stety(?) już nie dziś bo mój chłopak zaczyna się powoli obrażać, że jak zahipnotyzowana siedzę przed kompem
Stary 2007-08-28, 20:15   #3733
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
o dziękuję Ci za wyczerpującą odpowiedź Jeden płaszczyk mi utkwił w głowie i nie może coś wylecieć! jestem ciekawa ile wyniesie łączna przesyłka...no i szkoda, że sprzedawca nie ma go w opcji "kup teraz" bo tez niewiadomo ile osiągnie w licytacji.
Chyba niewiele osob je licytuje...Wiec moze tak zle nie bedzie.

Stary 2007-08-28, 20:26   #3734
karoolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
naprawdę już nie ma w Cubusie 34? oł nooł..a chciałam sobie ze 2 pary kupić No nic też przyłączam się do poszukiwań...zastanawiam się nad tymi z H&m z zamkami, ale cena 119zl za takie materiałowe to troszkę dużobiorąc pod uwagę fakt, że materiał lichy.

hehehe, wiem właśnie:P Jakaś taka się urodziłam..zawsze wolę coś czego nie ma albo jest mniej lubiane

zalezy jeszcze ktore Ci sie podobaly ale z tego co widzialam najmniejsze rozmiary jakie zostaly to 38,sporadycznie 36 sie zdarzylo...
Wczesniej podobaly mi sie 2 modele,no ale oczywiscie takie juz moje szczescie-jak chce kupic to nie ma
karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 21:26   #3735
delia20
Przyczajenie

dziewczyny które ciuchlandy w lbn polecacie?? ubrań nie zamierzam tam raczej kupować ale interesują mnie jakieś fajne apaszki,szaliczki,paski.. . tego typu rzeczy a nie chce tak błądzić i chodzić od jednego second handu do drugiego
delia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 01:24   #3736
kamkam
Rozeznanie

Śliczne te płąszczyki...z racji pory nocy, a w zasadzie już dnia nie zagłębiałam się w opisy, ale sądząc po zdjęciach to są raczej z grubszej tkaniny, jak ja to nazywam, "przejściowe", czyli ani cienki trencz, ani pierzyna, idealne na pazdziernik i listopad..o..przydaloby mi sie cos takiego ;] Najbardziej to czekoladowy brąz, ale w zasadzie kremowy tez moze byc...hm, jak wstane to przyjrze sie im dokladniej
kamkam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 07:50   #3737
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Przeglądając aukcję zarówno na amerykańskim jak i na drytyjskim ebayu stwierdzam że taniej nas wyjdzie jeżeli zamówimy z USA
mmagdaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 09:19   #3738
layla_lbn
Zakorzenienie

W mailu pelnym jakis chinskich zcazkow [「賣給其他出價者」通知的標題如為「來自 eBay 會員的訊息] doszukalam sie takiej oto odp:

yes. i will have small one after a week.
thanks

Hm, ja pytalam o xs, a nie o s
Ale moze chodzilo mu o xs.

Stary 2007-08-29, 09:20   #3739
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Przeglądając aukcję zarówno na amerykańskim jak i na drytyjskim ebayu stwierdzam że taniej nas wyjdzie jeżeli zamówimy z USA
a ile wyniesie wtedy przesyłka? no i z tego co pamiętam to masz paypala? bo ja niee
Stary 2007-08-29, 09:40   #3740
wunia83
Zadomowienie

Cytat:
W mailu pelnym jakis chinskich zcazkow [「賣給其他出價者」通知的標題如為「來自 eBay 會員的訊息] doszukalam sie takiej oto odp:

yes. i will have small one after a week.
thanks

Cytat:
Hm, ja pytalam o xs, a nie o s
Ale moze chodzilo mu o xs.
Dzięki Layla W takim razie ja na pewno będę u tego sprzedającego zamawiała, nawet S-kę - Praline może ma racje, że lepiej wziąć większą, to i sweter się zmieści.

Ja na bank wezmę ten płaszczyk, tylko w mniejszym rozmiarze:
http://cgi.ebay.co.uk/Military-Attra...QQcmdZViewItem

Rozważam jeszcze te:
http://cgi.ebay.pl/New-Japan-Faux-Fu...QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.pl/Excellent-Quality...QQcmdZViewItem

Jak coś będzie nie tak, to od czego jest Allegro...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 223799231.jpg (7,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z futerkiem.jpg (107,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ZA70.jpg (107,8 KB, 8 załadowań)
Stary 2007-08-29, 11:35   #3741
praline
Zakorzenienie

wunia83 ja z kolei znalazłam takie "coś", ale u innego sprzedawcy

http://cgi.ebay.com/LOVELY-STYLE-BLA...QQcmdZViewItem
Stary 2007-08-29, 17:29   #3742
praline
Zakorzenienie

to jak będzie z tym zamówieniem? u którego sprzedawcy będziecie zamawiać i kiedy ile wynosi przesyłka? Wybaczcie za kata, ale chciałabym wiedzieć ile kasy mam zarezerwować
Stary 2007-08-29, 20:54   #3743
wunia83
Zadomowienie

Cytat:
to jak będzie z tym zamówieniem? u którego sprzedawcy będziecie zamawiać i kiedy ile wynosi przesyłka? Wybaczcie za kata, ale chciałabym wiedzieć ile kasy mam zarezerwować
Hej, ja założyłam już konto na ebayu, zakładam Paypala i czekam do następnego tygodnia na tamten płaszczyk z linku powyżej od sprzedawcy, do którego mejlowała Leyla.

Płaszczyk kosztuje 120zł, wysyłka z Hong Kongu koło 50zł (18$+2$ ubezpieczenie). W przypadku wysyłki więcej niż jednego przedmiotu koszty wysyłki niestety się sumują, tyle że od każdego następnego ciuszka odejmujesz 2$. Na przykład jeśli kupujemy sześć płaszczyków, nie płacimy 20+20+20+20+20+20=120$ tylko 20+18+18+18+18+18=110$. Niewielka to oszczędność, ale zawsze

Tak sobie pomyślałam, że jeśli ten sprzedawca od mojego płaszczyka ma mieć dostawę w przyszłym tygodniu, to może i u niego pojawią się te płaszczyki, które Tobie wpadły w oko i będziemy mogły zamówić razem
Stary 2007-08-29, 23:28   #3744
reeef
Raczkowanie

GG do reeef

Cytat:
Napisane przez delia20 Pokaż wiadomość
dziewczyny które ciuchlandy w lbn polecacie?? ubrań nie zamierzam tam raczej kupować ale interesują mnie jakieś fajne apaszki,szaliczki,paski.. . tego typu rzeczy a nie chce tak błądzić i chodzić od jednego second handu do drugiego

hmm .. polecam ciuchland LOGO koło (chyba Tulipana) taki duży
znajduje się tam część z nowymi ciuszkami , z metkami , gdzie można znaleźć różne rzeczy z H&M czy Tally Weijl warto troche poszperać ;p
Stary 2007-08-30, 08:57   #3745
praline
Zakorzenienie

dziękuję wuniu za wyczerpującą wypowiedź, w takim razie będę czekała- mam nadzieję, ze do tego czasu nie spłuczę się totalnie
Stary 2007-08-30, 09:34   #3746
wunia83
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję wuniu za wyczerpującą wypowiedź, w takim razie będę czekała- mam nadzieję, ze do tego czasu nie spłuczę się totalnie
Mejlowałam do tamtego sprzedawcy w sprawie jeszcze jednego płaszczyka i on odpisał, że nie ma sprawy, USZYJE dla mnie ten płaszcz na następny tydzień Nie umiem w wiadomościach ebay załączać fotek , bo tak to wysłałabym do niego jeszcze jednego maila z prośbą co by - jak już rozkłada maszynę - uszył także ten Twój
Stary 2007-08-30, 09:58   #3747
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Mejlowałam do tamtego sprzedawcy w sprawie jeszcze jednego płaszczyka i on odpisał, że nie ma sprawy, USZYJE dla mnie ten płaszcz na następny tydzień Nie umiem w wiadomościach ebay załączać fotek , bo tak to wysłałabym do niego jeszcze jednego maila z prośbą co by - jak już rozkłada maszynę - uszył także ten Twój
hahahaha, dobrze by było

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-30, 10:03   #3748
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, ja założyłam już konto na ebayu, zakładam Paypala i czekam do następnego tygodnia na tamten płaszczyk z linku powyżej od sprzedawcy, do którego mejlowała Leyla.

Płaszczyk kosztuje 120zł, wysyłka z Hong Kongu koło 50zł (18$+2$ ubezpieczenie). W przypadku wysyłki więcej niż jednego przedmiotu koszty wysyłki niestety się sumują, tyle że od każdego następnego ciuszka odejmujesz 2$. Na przykład jeśli kupujemy sześć płaszczyków, nie płacimy 20+20+20+20+20+20=120$ tylko 20+18+18+18+18+18=110$. Niewielka to oszczędność, ale zawsze

Tak sobie pomyślałam, że jeśli ten sprzedawca od mojego płaszczyka ma mieć dostawę w przyszłym tygodniu, to może i u niego pojawią się te płaszczyki, które Tobie wpadły w oko i będziemy mogły zamówić razem

Ja sama miałam zamawiać płaszczyk z amrykańskiego ebaya i wyliczyłam że będzie mnie kosztował około 130 zł
mmagdaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 10:47   #3749
wunia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość
Ja sama miałam zamawiać płaszczyk z amrykańskiego ebaya i wyliczyłam że będzie mnie kosztował około 130 zł
Mmagdaa, ale od tego samego sprzedawcy co te moje? Ja zamawiam od tamtego, do którego Ty podałaś linki w wątku o płaszczach retro, ten użytkownik jest z Hong Kongu. I wyszło Ci 130zł już z przesyłką? To super! Ale poczekasz do następnego tyg. na mnie i na Praline czy chcesz zamawiać sama?

Ja na razie mam kłopoty z zarejestrowaniem karty w Paypalu - wyskakuje mi okienko "bank odrzucił Twoją kartę" A jak wygląda sprawa z Twoim paypalem? Tam nie można wpłacić $$$ przelewem i jakoś później dokonywać płatności? Layla, może Ty pomożesz, bo też zdaje się masz szczęściaro paypalowe konto?
Stary 2007-08-30, 11:17   #3750
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Layla, może Ty pomożesz, bo też zdaje się masz szczęściaro paypalowe konto?
Ja sie na pp rejestrowalam, zeby nie sklamac, z rok temu, moze dawniej... i raczej nie mialam problemow z zarejestrowaniem karty.
Poki co na chwile weszlam na wizaz i nie mam czasu, bo egz. mi sie zbliza, wiec chyba najwyzszy czas sie troche pouczyc, ale pozniej zajrze na pp i moze cos uda sie zrobic .

A z tymi platnosciami i przelewem to nie bardzo wiem o co chodzi?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości