|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5125303]maseczka ze spa do włosów, rewelacyjna, świetnie nawilża no i ten zapach !
[/QUOTE]A jakieś szczegóły? Konsystencja, działanie(wygładza?, nawilża?) i jak z wydajnością?
|
#2432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trzeba koleżankę trochę porozpieszczać należy się w końcu no nie?? hehe 52 osoby na wątku macie racje plotki szybko sie rozchodzą ja czekam własnie na paczke ostatnio byla we wtorek no i preyjdzie ten zestaw pumeksem 4 w 1 wreszcie |
|
|
|
|
#2433 |
|
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5125303]maseczka ze spa do włosów, rewelacyjna, świetnie nawilża no i ten zapach !
[/quote]Ja tez od się na nią czaję a skoro świetna, to nie będę się dłużej wahać.Dzięki za podzielenie się wrażeniami
|
#2434 |
|
Konto usunięte
|
konsysencja nie za rzadka, taka w sumie podobna jak maska do twarzy, nawilża, sprawia że włosy są mięciutkie i gładkie w dotyuku i odzywione.
|
|
|
|
#2435 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Maseczka Błotna z Planet Spa
Ta wyjątkowa maska do włosów odbudowuje i wzmacnia włosy, jednocześnie nawilżając je i wygładzając. Ułatwia rozczesywanie i układanie włosów. Nadaje włosom połysk. Zawiera liczne minerały z Morza Martwego. Sposób użycia: wmasować w umyte włosy, zwracając szczególną uwagę na ich końcówki. Po 10 minutach spłukać. Stosować 1-2 razy w tygodniu. Opakowanie o pojemności 150 ml. minerały zawarte w całej serii MM: SóD - ma wpływ na zwiększenie przepuszczalności skóry, dzięki czemu może wnikać głębiej. Szczególnie dobrze oddziałuje na skórę suchą. MAGNEZ - jest kluczowym minerałem dla metabolizmu komórek, jego braki występują u osób z problemem łuszczycy. Kąpiele i okłady błotne pomagają w leczeniu tego schorzenia. POTAS - wpływa na zwiększenie dotlenienia komórek (wspomaga transport CO2) i reguluje procesy w mięśniach i systemu nerwowym. Wykorzystywany ze względu na doskonałe rezultaty, np. w leczeniu astmy poprzez inhalacje. BROM - ma właściwości mocno relaksujące. BITUM - o działaniu przeciwzapalnym. CHLOR - minerał konieczny do zachowania równowagi zasad i kwasów w skórze, odgrywa również rolę w procesie metabolizmu komórek. JOD - jest składnikiem koniecznym do produkcji hormonu tyroksyny. Ma wpływ na proces metabolizmu komórek. WAPń - znany z właściwości wzmacniania ścian komórek i oczyszczania porów skóry. Reguluje pracę mięśnia sercowego i nerwów. O jego roli jako budulca kości i zębów chyba nie trzeba przypominać. CYNK - odgrywa rolę w enzymatycznej proliferacji (rozmnażanie się) komórek. |
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5125626]konsysencja nie za rzadka, taka w sumie podobna jak maska do twarzy, nawilża, sprawia że włosy są mięciutkie i gładkie w dotyuku i odzywione.[/QUOTE]
No to już wiem, że się skuszę Zwłaszcza, że bardzo podoba mi się zapach tej serii.A jakie masz włosy? Cienkie, grube, suche, przetłuszczające się, itp., itd.?
|
|
|
|
#2439 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
chciałam zasięgnąć opinii o torebce Grecia, jest jako nowość w kat 12, może któraś z avonek ją nabyła. Bardzo zachęcająco prezentuje się na fotce w katalogu |
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
mam już podgląd faktury z kat.11 w brakach 2 zestawy do makijażu i manikiuru
|
|
|
|
#2441 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- świetny był.Mam ten Nowy lakier Multikolor Natural Flux - któraś zainteresowana?Bo mogę jutro zrobić fotki i wkleić? Kupiłam też ten kubek termoizolacyjny z Logo - wygląda ładnie - zobaczymy jak się będzie sprawował (wypróbuję przy porannej kawie )Czy któraś zamawiała zestaw Blue Rush for her z wyprzedaży i ten zestaw dla skóry z pierwszymi oznakami starzenia? Przychodzą? Macie w ogóle jakieś doświadczenia z tymi kremami?Dobre są? |
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wklej jeśli możesz...
|
|
|
#2444 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
uuu to kurcze jestem baardzo źle poinformowana ale dziekuje bardzo za uświadomienie mnie
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Raczkowanie
|
Hosenko dziekuje za odpowiedz,nie wiem co teraz mam zrobic bo mam zamowienie na 135zl i nie wiem czy mi nalicza koszty malego zamowienia,bo wyskakuje te okienko.A wczesniej zlozylam zamowienie na 550zl.
|
|
|
|
#2446 |
|
Zadomowienie
|
Nie panikuj ;P To okienko wyskakuje zawsze jak jest poniżej 150zł. Możesz spokojnie wysłać zamówienie ponizej tej kwoty, bo już ją przekroczyłaś w pierwszym terminie w tym katalogu
|
#2447 |
|
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5125092]nie wydaje m isie, po prostu to co nie schodzi, albo to co bardzo schodzi [!] wycofuja.[/quote]
właśnie..też kiedyś już zauważyłam, ze to co sprzedaje się bardzo dobrze..nagle wycofuja
|
#2448 |
|
Rozeznanie
|
Mam podgląd fakturki i w brakach dalej jest zestaw do makijażu i maniciuru
![]() Szkoda bo zamówiłam go właśnie dla siebie.
|
#2449 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie nalicza Ci napewno kosztów malego zamowienia to tylko tak pisze, jesli pierwsze zamowienie zrobilas na kwote powyzej 150 zl to kazde nastepne musi byc za przynajmniej 50 zl
|
|
|
|
|
#2450 |
|
Raczkowanie
|
ale to jest tak ze w I terminie wysylam 2 razy zamowienie czy to nie przeszkadza?Bo rano juz wysłalam i wystawili mi fakrure a teraz kolezanka mi podala jeszcze zamowienie na 135zl i zastanawiam sie czy nie dolicza mi za male zamowienie
|
|
|
|
#2451 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Rozeznanie
|
Jutro zrobię piękne foteczki i wkleję
|
|
|
|
#2453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
o ile masz termin złożenia zamówienia do dziś to nic Ci nie policzą ,po prostu zapakują osobno i wystawią drugą fakturę-miałam taką sytuację gdy składałam zamówienie z kat.9 (tego samego dnia wysłałam dwa zamówienia-jedno na ponad 800zł a po kilku godzinach na ok.85zł i nic mi za to nie policzyli)
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za życzenia
Jeszcze nie przebrnelam przez wszystkie strony wątku, 4 dni nieobecności huh, zostało mi jeszcze tylko 10 stron ![]() Właśnie wysłalam zamowienie na 1termin k11... 519zł, z czego 3 produkty pewne do zwrotu, bo brakowało mi do 25% i musialam domowic, potem zrobie zwrot, pierwszy raz takie coś czynie boje sie troche, jestem cieakwa czy zestawn do makijażu bedzie w brakach:/ albo summer white ahhhhh
|
|
|
|
#2456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heheh swietny pomysl:Pchyba zaczne praktykowac:P tylko ..hmmm...najpeirow przeciez musze zaplacic fakture... dopeiro wyslac kosmetyki... i za 3 miesiace otrzymam zwrot kasy
|
|
#2457 |
|
Raczkowanie
|
tez jestem strasznie ciekawa tego zestawu... ja skladam zamowienie w poniedzialek
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
dla pewności wyśłij na II termin - może to lepiej ze co tydzień sa zamówienia bo sie krócej czeka
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włoski nie wychodzą, a na dodatek są zrobione z naturalnego włosia ja bardzo POLECAM ! i niech cena nie myli, bo często przepłacamy za rzeczy, których jakość jest niższa od tych tańszych !
|
|
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak zrobisz zwrot to potem Ci odlicza od faktury i możecz spaść na niższy próg upustowy, no i dochodzą koszty wysyłki Do podbjania służa produkty które na 100% nie przychodzą
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

[/QUOTE]

Zwłaszcza, że bardzo podoba mi się zapach tej serii.
- świetny był.

ahhhhh

bo jak zrobisz zwrot to potem Ci odlicza od faktury i możecz spaść na niższy próg upustowy, no i dochodzą koszty wysyłki