![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 3 :) !
Witam sie w nowej części
![]() ![]() nawet nie wyobrazacie sobie jak mną telepotalo na tym fotelu. dentystka co chwila mnie uspokajała. Z dobrych wiesci u nas Ala odpieluchowana ![]() ![]() ![]() A ja dostalam śliczny kombinezon na zime w roz 62 od siostry Tż, ma dziewczynke ale kombinezon jest czarno- czerwony , wiec w sam raz dla chlopca. raz miala nalozony i to z 5.10.15 ![]() Malpka dzieki za propozycje pasty, musze sprobowac, bo na razie elmexem zielonym myje. ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Mala super, ze dziewczyna ![]() Ostatnio powiedzialam cioci, ze bedziemy chlopca miec, a ona "ooo to nie dobrze, dziewczynki fajniejsze" jakos tak dziwnie sie poczulam i sama zwątpiłam.... Edytowane przez Amelie04 Czas edycji: 2015-05-04 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Mała gratuluję udanej wizyty i córci : )
Amelie a wam odpieluchowania! ja na dwór już nie zakładam pieluchy ale mam zawsze zapasowe spodnie dla małego i gaciory. No i próbuję go przekonać, że na trawkę też może sikać, bo wczoraj mi się zlał na dworze, nawet nie zawołał, a woła albo idzie już za każdym razem, albo robi jak sama go posadze ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Amelie! głupoty! ale wiem jak się poczułaś, bo mi tak ok 3 lata temu powiedziała teściowa jak się dowiedzieliśmy że chłopczyk |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
"ooo to nie dobrze, dziewczynki fajniejsze"- ludzie niekiedy tak bezmyślnie coś walną że aż słabi... ehhh nie przejmuj się
![]() spadam, dobranoc...
![]() ![]() nasze 2620 gram szczęścia Edytowane przez gosiek0388 Czas edycji: 2015-05-04 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrze, ze już masz zębola z bańki ![]()
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Mała fajnie, że wszystko dobrze i gratuluję wiercipiętki
![]() Amelie04 gratuluję odpieluchowania ![]() Dobrze, że tylko dwie możliwości co do płci są, bo wyobraźcie sobie co by ludzie wygadywali gdyby było więcej ![]()
#66 |
Zakorzenienie
|
Amelie -
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Amelie04 najważniejsze żebyś Ty była zadowolona. Komentarzami bliskich czy nie się nie przejmuj. Jak ja to mówię są ludzie i taborety
![]()
#68 |
Zadomowienie
|
Witam się w trzeciej części.
Mała, super, że wizyta udana. No i, że dziewczynkę będziesz mieć. My w niedzielę idziemy na komunię, a w poniedziałek mam połówkowe, więc stwierdziłam, że przekupię mojego dziecia jedzonkiem z komunii i przeprowadzę rodzicielską rozmowę, żeby w końcu pokazała na 100%, co między nóżkami ma ![]() Amelie, czasem, jak ktoś coś powie, to aż się słabo robi.
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze Was zapytam, do kiedy mozna w ciazy leczyc zęby? bo mam tak z 8-10 ubytkow i chcialabym rozlozyc to do lipca / sierpnia. dostaje chyba normalne znieczulenie, ale małą dawke, bo wystarczy troche i juz nic nie czuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Blindness niezły plan
![]() Amelie Ty chyba przyciągasz jakieś dziwne komentarze ![]() Przecież samopoczucie i zdrowie mamy jest bardzo ważne dla zdrowego rozwoju malucha w brzuchu ![]() Leczyć chyba można. Ja osobiście panicznie boję się dentysty, wieki nie byłam, a powinnam się wybrać ![]()
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodzi mi bardziej o to czy moge np w 8 miesiacu leczyc, czy lepiej wszystko teraz, bo chcialam to finansowo rozlozyc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Z takich dziwnych i idiotycznych komentarzy w ciąży pamiętam szczególnie jeden. Otóż, byliśmy umówieni do znajomych TŻta, oni jeszcze nie wiedzieli o tym, że jestem w ciąży (a przynajmniej nie od nas, w skrócie: moja ciocia zna narzeczoną kumpla tżta i się jej wygadała, że jestem w ciąży). No cóż, początek spotkania, to z ich strony udawanie, że nie wiedzą, a my trochę rozbawieni tą sytuacją byliśmy. W końcu zaprosili nas na ślub, na 26 września. Powiedzieliśmy, że na weselu nas nie będzie, bo to praktycznie mój termin porodu. Oni się przyznali, że wiedzieli, a ten kumpel TŻta do nas 'To co, to wpadka była?'. Ja nie wiedziałam, co odpowiedzieć w takim szoku byłam. Zagotowało się we mnie, bo co to kogo obchodzi, czy to ciąża z wpadki, czy dziecko o które staraliśmy się miesiącami. TŻ coś tam mu odpowiedział, ale od tamtej pory już się z nimi nie widujemy. Przynajmniej mnie nie ma przy tych spotkaniach.
#74 |
Zakorzenienie
|
Blidness no tez głupi tekst, ale ludzie coś palną czasami zanim pomyślą
#75 |
Zadomowienie
|
Witam się w trzeciej części
![]() Gratuluję wizyt! Sabonka i Mala super, że wszystko ok ![]() Ja już zaczynam świrować, bo to 7my tydzień bez wizyty i nie wiem czy z dzidzią wszystko ok. Czasem niby coś czuję, ale tak delikatnie, że nie wiem czy to na 100% dzidzia ![]() Te ciążowe ubrania to widzę, że głównie dresy i legginsy. a spodnie do biura? Niedługo muszę zacząć czegoś szukać. Chociaż na razie tak się martwię, że chyba dopiero po połówkowym pomyślę. Dwa tygodnie czekania ![]() Wiecie coś o kosmetykach tołpy? Ja na brzuch stosuję tylko krem tołpy, który się po prostu nazywa 'ujędrniający'. Fajnie rozmiękcza skórę. U mnie pogoda jesienna, dziś pół dnia leje. Byliśmy z TŻ w sealife i oglądaliśmy rybki. Koniki morskie mnie rozczulają ![]() ![]() Kładę się na bok i będę słuchać dzidzi. Pasztetnik czekam na ten przepis ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Blindness ale głupi tekst
![]() Ludzie niby wiedzą, że teraz różnie bywa ze staraniami, że sporo osób ma problemy, a inni "z powietrza" zachodzą, ale nadal nie potrafią ugryźć się z język bo tak czy owak można komuś sprawić przykrość jak się nie zna dokładnie sytuacji ![]() Cały dzień oczy na zapałki, a teraz usnąć nie mogę ![]()
#77 |
Zakorzenienie
|
No i nie chce mi się zupełnie spać chyba z wrażenia
![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Frik są i eleganckie, aż sama zobaczyłam, bo w takich sklepach nie widziałam nigdzie. http://www.bonprix.pl/style/spodnie-...ign=Hurra_PLA#
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() O no coś takiego by mi się przydało. W H&M mierzyłam w Polsce ale jakoś dziwnie leżały w udach a poza tym, same rurki. A ja do pracy jak mam rurki to musze ubrać balerinki i zamarzam. Pełniejsze buty wyglądają głupio z rurakami, które zazwyczaj odsłaniają kostki i wygląda to jak za krótkie spodnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
helloł
ależ mi się głupoty śniły ![]() ![]() a z milszych rzeczy to mój synuś tak wierzgał wieczorem jak zasypiałam, że już takie lekkie kopniaczki było czuć , nawet na mojej przyłożonej ręce ![]() ![]() blindness - no też niezły tekst ![]() eee ja tak wczeeśnie wstać musiałam a jeszcze bym pospała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#81 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas to tylko siostra TZ na wiesc o chlopcu tekst "aa, to szkoda bo ja prezenty umiem kupowac tylko dziewczynkom" ![]() ![]() Tak to obie rodziny przezywaja byle bylo zdrowe, badz ze fajnie ze chlopak pierworodny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() (na podstawie wlasnego doswiadczenia): Zjedzcie cos slodkiego: batonik, lody, kilka cukierkow. Potem pochodzcie, poruszajcie sie troche (chodzi ogolnie o ruch - zeby dzidziola pobudzic). Po ok. 20-30min polozcie sie na chwile na plecach, nogi wyciagnijcie na plasko (skora na brzuchu bedzie wtedy najciensza). Odsloncie brzuszek i polozcie na nim nieruchomo reke mniejwiecej w miejscu gdzie jest dziecko (środek m. pępkiem a wzgorkiem lonowym). Poczekajcie tak chwile wsluchajcie sie i... mozecie w ciagu kilku minut otrzymac kopniaczka w ręke ![]() (zastrzegam jednak ze niczego nie gwarantuje ![]()
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Mala super ze wizyta ok i gratuluje cory
![]() Amelie Tobie gratki ze tak szybko pieluch sie pozbylas tez mnie to czeka :P Czy tylko mnie takie teksty w ciazy nie wkurzaja zaraz bym cos odpowiedziala i by sie glupio zrobiko ![]()
16.01.2014r. Inga ![]() 14.10.2015r. Nel <3 02.2017r. maleństwo <3 Edytowane przez AgatkaSz Czas edycji: 2015-05-05 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
pasztetnik spróbuje tej metody
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
Mi to wszyscy gadali ze by nie brali slubu przez dziecko .
A my zrobilismy sobie maluszka bo i tak chcielismy slub ![]() ![]() ![]() Teraz bede miala dwie dziewuszki i beda mamusi niosly welon na koscielnym ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- A jak smiesznie bylo jak mnie Tz przez prog przenosil hahah jego delikatna dziewczyna zamienila sie w kawal zony ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Mi dzis dzien zapiwiada sie nudno , ogarne sie zrobie jakis obiadek o 16 mam nauke jazdy :/ Tz wraca dzis wczesniej a mi wypadali by sie tam pokazaz ![]() ![]()
#85 |
wkręcona :)
|
Cześć
![]() Mala gratuluję wstępnie dziewczynki ![]() ![]() ![]() Komentarze ludzi są czasami tak śmieszne, że aż żal... My jak byliśmy u wuja tż to on się nas zapytał, czy zazdrościliśmy kuzynowi Tż i dlatego dziecko sobie zrobiliśmy... języka w gębie z wrażenia mi zabrakło ![]() Kretyni ![]()
#86 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.bonprix.co.uk/. Tylko najlepiej przymierzyć. Moze coś znajdziesz w sklepach ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
![]() ![]() Blindness- mnie jedna sąsiadka pytała w ciazy z Ala i teraz pyta czy to wpadka czy planowane, hehe ![]() Alicja zbudzila sie na siku o 7 i koniec spania ![]() wiecie co, odbieram wczoraj telefon a facet zciszonym głosem mowi " czy ja sie z pania umowilem? bo ja chcialem zaproponowac taki dyskretny seksik bez zobowiązań" a spieprzaj dziadu, haha ciekawe skad moj nr mial, ale ostatnio na stronie regionalnej wystawialam suknie slubna, moze stamtad ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
hehhe Amelie może uznał, że jak sprzedajesz suknię ślubną to już jesteś znudzoną mężatką
![]() A w ogóle to na stronie bonprix są takie fajne ciuchy ciążowe, ale drogieeeeeee jak diabli ![]() A ja miałam na obiad jechać na ognicho w końcu a tu pogoda jakaś dziwna. Chmury itd a ja już obśliniona po same skarpetki taką mam chcicę na tą kiełbaskę i bez zbereźnych skojarzeń zboczenice ![]() ![]() A co do sexiku to celibat mam dalej i zakaz wchodzenia na 4 piętro hiihi teściowa sie wkurzy ![]()
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |||
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.