![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do biustonoszy- nawet mi nie mów, to jest totalna masakra, jakie to są szmaty te bez fiszbin... Ja teraz nie kupuję ani jednego takiego ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() o! a ja nie lubię młodej kapusty...
![]() |
#4864 |
Zadomowienie
|
Wszystko przeczytalam, ale mam tak wyprany mózg, że nawet nie wiem do czego się odnieść... Cały dzień z dokumentami, zaraz pękną mi plecy :-( jeszcze jutro nadrobię resztę, idę do lekarza i w końcu upragnione wolne!!! :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Konto usunięte
|
Irmusia też Cię mam!
![]() ![]() ![]() ![]() Pamiętacie ten pokoik w zyg zaki? Wlascicielka dzis urodziła ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo, bo on jest najładniejszy z całęj rodziny ![]() ![]()
![]() |
#4868 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też mam dużo torebek, ale noszę z 5 reszta to albo kopertówki na wyjście, albo dopasowane do konkretnej rzeczy. butów mam więcej, ale moje spuchnięte kopyta mieszczą się teraz tylko do klapek i jednych sportowych... :/ Kocham kupować buty i torebki ![]() (kosmetyki i bieliznę też, płaszcze i kurtki.. tylko "normalne" ubrania nie, ponieważ gubię się wśród tylu wieszaków. najczęściej wchodzę i widze "TO" i kupuję ) Cytat:
Cytat:
![]() Poczekaj jeszcze chwilę, trzymam kciuki, żeby to jeszcze nie już ![]() Cytat:
Cos gratuluje wizyty trzymaj jeszcze dzieciaczki w brzuchu trochę ![]() Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-05-04 o 22:57 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Rozeznanie
|
Witam,
Dopiero nadrobiłam Was ![]() Gratuluję udanych wizyt I trzymam kciuki za te które odbędą się niebawem bo czytałam ze sporo osób ma wizytę w tym tygodniu ![]() Co ostatnio odwiedzę forum to się dołuje... najpierw zdjęcie księżnej a teraz jeszcze szuuu... dziewczyno zazdroszczę Ci figury i małego brzuszka ![]() U mnie w końcu ruszył remont i na nic nie mam czasu z czego bardzo się ciesze bo wiele czasu już nie zostało ![]() ![]() Niedługo postaram się być na bieżąco ![]()
#4870 |
Konto usunięte
|
Kika jeszcze tak bedzie, ze ja was wszystkie dogonię
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | ||
Zakorzenienie
|
Cos
![]() ![]() Oby się obróciła ![]() ![]() Cytat:
![]() A jak bym okna wymyła to tż by mi taką awanturę zrobił ![]() Chociaż może umyję tak po jednym ![]() Powiem Ci, że dawniej miałam więcej. Teraz Mam 3 mniejsze, mało co mieszczą więc na co dzień się nie nadają. Natomiast z dużych to miałam tylko tę jedną ![]() Chciałabym mieć więcej ale żadne mi się nie podobają. Poważnie :/ Od roku chyba szukam, szperam na wszystkich stronach i już parę razy się zmuszałam żeby jakąś zamówić ![]() Teraz zamówiłam jedną (miałam ją rok w zapisanych ![]() Cytat:
![]() Pewne wskoczę w sukienkę/tubę albo w luźne spodnie i bluzkę+płaszcz. 5 metrów do samochodu ze szpitala. Pół godziny drogi do domu i jestem pod swoimi drzwiami ![]() Ja jestem ciekawa jak nam droga minie bo prowadzi przez tak szalone serpentyny, że zawału można dostać ![]() ![]() W ogóle to dobry ![]() Ma któraś z Was sprawdzone psikadło do włosów farbowanych? ![]() możecie coś polecić? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szuu mi też brzuch stał w miejscu, a jak końcem marca ruszył do przodu to z dnia na dzień coraz większy! Nie mogłam się nadziwić, ale po ostatnim usg wiem dlaczego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka obstawa ![]() Dokładnie tak jeśli chodzi o ceny ![]() Jeśli już mi się któraś spodoba to cena odstrasza. Ja nie wydam sporo na torebkę. Dla mnie max max to 150 zł ale to musi mi się baardzo podobać. A co do samych torebek to wolę zwykłe, klasyczne ![]()
![]() |
#4874 |
Konto usunięte
|
Marei mi właśnie tak z tydz. temu ruszył z kopyta
![]() ![]() ![]() Moja mama całą noc nie spała, obudził ją "mój krzyk: Mamooo Mamooo" i mówi, że był tak realny jakbym była obok (mama jest w sanatorium na drugim końcu PL) i przez to nie spała bo martwiła się, że rodzę, a nie chciała pisać smsa na wypadek gdybym jednak spała ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Jeśli o torebki chodzi to mi się marzy już od dłuższego czasu ta torebka https://www.zalando.pl/michael-micha...1a04j-q11.html albo w tym kolorze https://www.zalando.pl/michael-micha...1a04j-o12.html ale nie mogę sobie na nią na razie pozwolić... A z tańszych O bag i nie wiem czy nie poprosić o nią na imieniny, tylko że mam w sierpniu a dla mnie to typowa torba na lato (podobają mi się te ze sznurami) i jeszcze nie zdecydowałam się na kolor... http://www.fullspotmarket.pl/o-bag.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Haha racja
![]() Cytat:
Biedna twoja mama, wyobrażam sobie jej stres. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli generalnie wszystko OK ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale pięęękna pogoda ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
szuuu współczuję Twojej mamie
![]() ![]() ![]() Dziewczyny czy takie fotele wiklinowe skrzypią? http://allegro.pl/fotel-wiklinowy-bi...2,1&bi_c=19279 Jeśli tak, to bardzo?
#4878 | |||
Zakorzenienie
|
Witam się i ja w piękny poranek
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja też a szczególnie zapachu kapuchy ![]() Cytat:
Gdzie wy Szuu widzicie? trzeba się tam najpierw zarejestrować? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
Marei 36+0 za tydzien we wtorek.
Masija co do toreb ja zawsze w h&m cos wypatrze i lubie od nich torby ![]() ![]() Szuu te obag to niedlugo znajde w lodowce sa wszedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Dziękuję za kciuki - mam nadzieje że pomogą i księżniczka się odwróci, jak na razie leży tak jak wczoraj ![]() ![]() Przypomniało mi się ze któraś z was pisało o jakiś pozycjach które trzeba przybierać żeby pomóc dziecku się odwrócić proszę o powtórkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Witam się w 36t ciąży!
![]() ![]() Z jednej strony nie mogę sie doczekać, ale z drugiej, ogarnia mnie przerażenie!! :P Mam nadzieję, że jak już urodzimy to pozostaniemy tu z dobrymi radami, a w szczególności będę liczyć na rady doświadczonych mam :P W firmie już sie śmieją, że jak wstaje po dłuższym posiedzeniu przy kompie to jak kaczorek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle chciałam się wam pożalic, moje dziecko zawładnęło moim pęcherzem i mi normalnie jakieś limity wprowadziło ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |
Wtajemniczenie
|
Na Instagramie ![]() Dzien dobry dziewczyny. ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
Mnie tez sie podobaja te torebki od MK no i zegarki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Super te torebki tu pokazujecie, ale ja tak jak Masija nie dam za torebkę więcej niż 150 zł. Kiedyś miałam fioła na punkcie toreb i miałam ich pełno, a teraz noszę taką małą z Reserved czarną, albo niebieską z CCC, którą znalazłam w szafie podczas remontu ![]() ![]() Ja bardzo lubię torebki z hm i w ogóle jestem zwolenniczką czarnych, sztywnych toreb, jednak aktualnie takiej nie posiadam, bo wydatków tyle, że nie mogę sobie pozwolić na jakieś widzimisię. Jak wyjdziemy już na prostą, to sobie kupię swoją wymarzoną, tylko czy matka polka może używać innej torebki niż ta przy wózku? ![]()
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój cały czas głową do góry i bardzo na tym cierpią moje żebra. Z tego co pamiętam to oprócz leżenia na lewym boku to jeszcze z poduszkami pod pupą. Ponoć też sposób z latarką. Edytowane przez siacha_ck Czas edycji: 2015-05-05 o 09:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() HM też mają czasem jakąś fajną torebkę, tak samo ccc. Kiedyś kupiłam kremową śliczną w ccc do turkusowej sukienki... i się okazało, że sukienka farbuje i torebka poszła do kosza ![]() Haha ![]() Na lewym boku jest lepsze krążenie i nerki lepiej pracują. A z obracaniem.. nie mam pojęcia. Jej już tak blisko te nasze tp... ![]() ![]() Hahaha nie ma prawa! ![]() To zapraszam milośniczki MK do nas, tu jest sklep stacjonarny, w którym te torebki są już za 180e duże i 150e kopertówki ![]() Zegarki faktycznie fajne. Mi się podobał ten z serii charytatywnej, reklamowali że kupując pomagasz komuś tam glodnemu czy dzieciom... okazało się, że na te cele przekazywali chyba z 2% ceny.... ![]() Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-05-05 o 08:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
Nie dalabym za torebke MK nawet tych 180 e zwyczajnie byloby mi szkoda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Konto usunięte
|
Cos ja mam lakierowaną Almę od LV i... właśnie nie chodzę w niej bo boję się, że mi się porysuje albo, że mi ktoś ukradnie
![]() Poćwiczyłam i idę rozwieszać pranie ![]() A co do tego, że ktoś ma, to ja jestem taka, że często podoba mi się coś co JUŻ WYCHODZI z mody ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Gabisun ja w ogóle w nocy nie wstaję na siku, wtej ciąży byłam tylko dwa razy - raz jak mnie Tż obudził i chciało mi się pić to już poszłam też siknąć i raz jak się nażarłam arbuza przed snem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Zakorzenienie
|
wstawałam dziś siku
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Marei chyba pisała o rwie kulszowej. Ja mam dalej, już chyba z 1,5 miesiąca ale czasem jest lżejsza i nawet mogę stanąć na nodze ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- A jak pojadę rodzić to dopiero będzie ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.