Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-05-05, 11:55   #3031
sunny_eyes
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Fakt.

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Ania dzisiaj skończyła 7 tygodni
Jak ten czas leci...

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Dziewczyny kiedy robicie/robilyscie chrzciny? Ile mialy wtedy wasze maluchy? Bo zastanawiam sie nad terminem...
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 11:59   #3032
Mirelka_90
Raczkowanie

My chrzcimy 7czerwca

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

A corke jak urodzilam 12sierpnia to chrzcilismy 2 pazdziernika. Ja jestem za tym ze jesli chrzest juz robic to wczesniej zeby dziecko malenkie bylo przespi msze itd

Wiktorek 15.03.2015r.
Mirelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 12:06   #3033
Izuniaa89
Zakorzenienie

Pavlinecka mam nadzieje ze jednak jeszcze dzisiaj po południu utulisz corke
Stary 2015-05-05, 12:12   #3034
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Czekam na tż i domek! !

Super! I co zdiagnozowali?

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Masakra jednym słowem. A mój mąż przeczytał 2 strony z poradnika i kozaczy ..kazał mi zapisywać kiedy dziecko śpi żeby wyłapać niby schemat. .-trochę mnie to śmieszy bo o jakim schemacie my tu mówimy jak każdy dzień jest inny i na dodatek są dni takie jak dzisiaj ze dziecko nie śpi i juz i żaden poradnik mi nie pomoże i nie rozwiąże tego problemu....
A co maja mu dac te zapiski?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 12:17   #3035
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Misiu jest po szczepieniu. Plakusial plakusial.. A teraz padł :/ jak neptyk, spi, ale mi go szkoda

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 12:19   #3036
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość

He he nie wiem chyba chce ustalić schemat aktywności bo się naczytał bzdur i mnie teraz drażni i doprowadza do szału takim piep.rzeniem -.. ale łatwo się mówi o jakimkolwiek schemacie jak się 24h na dobę nie skacze przy dziecku...

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Misiu jest po szczepieniu. Plakusial plakusial.. A teraz padł :/ jak neptyk, spi, ale mi go szkoda
Mała a jakie szczepienie miał Jaś?
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 12:22   #3037
gossip_girl21
Zakorzenienie

Nici z balkonowania, pogoda się posrała... A ja mam uczucie jakby mi miało dupsko wylecieć...?? Ciagniecie do dołu czuję.....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 12:22   #3038
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Oni twierdza, ze termin jest na 1 maja, a nie 24 kwietnia jak wychodzi z okresu i jest za wcześnie na podawanie leków, ze dziecko jest nisko, szyjka zanika i ze samo powinno sie zacząć. Orzeplywy, wody, łożysko, tętno - wszystko ok. Tylko mi sie czekac nie chce
Spoko spoko, będziemy czekać

JAŚ

Stary 2015-05-05, 12:23   #3039
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie bardzo podobnie tylko dodatkowo od 6 nie spał do teraz- masakra. Jestem wykończona. Teraz śpi od 10 minut się tak niespokojnie ze zaraz będzie ryk... gdzie te dzieciaczki które tylko jedzą, śpią i tylko im trzeba zmieniać pieluche? Jezu ja mam dziecko któremu sen nie jest potrzebny...
Jak tak dalej pojdzie u mnie to moje dziecko poki co je i spi ale tfu tfu zeby nie zapeszyc :P

Cytat:
Masakra jednym słowem. A mój mąż przeczytał 2 strony z poradnika i kozaczy ..kazał mi zapisywać kiedy dziecko śpi żeby wyłapać niby schemat. .-trochę mnie to śmieszy bo o jakim schemacie my tu mówimy jak każdy dzień jest inny i na dodatek są dni takie jak dzisiaj ze dziecko nie śpi i juz i żaden poradnik mi nie pomoże i nie rozwiąże tego problemu....
Faceci wgl sa bardzo prosci i mysla tak strasznie schematycznie. Zauwazylam ze dla nich jest tylko czarne albo biale, czasem to jest meczace

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 12:26   #3040
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Nici z balkonowania, pogoda się posrała... A ja mam uczucie jakby mi miało dupsko wylecieć...?? Ciagniecie do dołu czuję.....
A u nas właśnie wychodzi śliczne sloneczko, ale strasznie parno robi się na dworze, jak na burze...
Ale Ty masz z tym tylkiem
Mnie w nocy ciaglo w brzuchu ale to chyba od tego zrywania sie co chwile z lozka...
Stary 2015-05-05, 12:27   #3041
boleczka93
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanie! Jak cos zjemy to po jakim czasie sie to pojawia w naszym pokarmie? Zjadlam jedna truskawke i sie zastanawiam kiedy moge obserwowac mala?

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 12:27   #3042
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Planuje dac młoda dziś na balkon, i pytanie na jak długo mogę pierwszy raz, i czy na normalne ubranie wystarczy miś i kocyk?

Mi się wydaje że wystarczy, ja pierwszy raz na pol godz wystawiałam- tak położna mówiła.

Cytat:
Napisane przez goomisia Pokaż wiadomość
Ja czytałam, że najbardziej wiarygodny termin porodu jest z USG z 13-14 tygodnia. I w moim przypadku okładnie to się sprawdziło. Z córką miałam termin om na 26 listopada 2012, a z usg na 16 listopada - urodziła się 15 listopada. I z Brunkiem tak samo - termin om na 1 maja 2015, z USG na 22 kwietnia i urodził się 22 kwietnia Cykl mam bardzo regularny, ale krótki - 24 dni. I jak widać w obu przypadkach - wyliczenie standardowym sposobem przy nietypowej długości cyklu bardzo mocno się rozbiegło

U mnie też jakoś nikt nie był tym Brunkiem zachwycony, w sumie zdecydowała córa, która po prostu tak mi zaczęła do brzucha mówić

Bardzo fajne imie moja koleżanka tez tak synka nazwała
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Czekam na tż i domek! !

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
My na spacerku. Juz mam upatrzone kilka rzeczy na jutrzejsze usta w Rosku. Mleko ryzowe jest teraz w promocji po 5,99 choć to i tak drogo sle cóż

Te mleko takie słodkie jest, a właściwie to napój ryżowy - czy ja cos innego kupiłam?

My tez na spacerku bosko jest gorąc wręcz mamę wzięłam i prowadzi dumnie wozek a ja psa
Stary 2015-05-05, 12:30   #3043
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie! Jak cos zjemy to po jakim czasie sie to pojawia w naszym pokarmie? Zjadlam jedna truskawke i sie zastanawiam kiedy moge obserwowac mala?
3 godziny ale od jednej truskawki to chyba nic nie będzie...

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
My tez na spacerku bosko jest gorąc wręcz mamę wzięłam i prowadzi dumnie wozek a ja psa
Tez bym juz poszla ale ok 13:30 ma byc polozna wiec czekamy.

Oho ktos mi sie chyba zaczyna budzic bo coraz wiecej wiercenia, czyli 1.5h snu by bylo.
Stary 2015-05-05, 12:43   #3044
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Jak tak dalej pojdzie u mnie to moje dziecko poki co je i spi ale tfu tfu zeby nie zapeszyc :P

Faceci wgl sa bardzo prosci i mysla tak strasznie schematycznie. Zauwazylam ze dla nich jest tylko czarne albo biale, czasem to jest meczace
To chyba ja jestem u nas w związku facetem bo uwielbiam schematy i ciężko mi bez nich funkcjonować. Z młodym juz do takiej doszlam perfekcji ze można od niego zegarek nadtawiac.
Ania tez trochę wpada w schemat z karmienia mi bo je 11, 15, 18.30, 22. No ale w nocy i rano to różnie bywa
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 12:44   #3045
Majka232
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51281814]dziekuje Ci Majeczko
no ja wczoraj ryż, kurczak na parze, kanapeczki z bułeczki i wędliny chude. do 17tej mi grzecznie spala i co 3 godziny budziła na jedzenie, a wieczorem rodeo od 19tej do prawie 20tej... Myslalam, że to przez to,że sie tak łapczywie rzuciła na cyca albo bo się przegrzała na spacerze, ale w sumie juz sama nie wiem...
dzis spokojnie jadła, specjalnie ją tak przystawiłam jak piszą,żeby nie łapała powietrza za dużo (wyżej głowa niz cyc), odbiłam porządnie dwa razy, zrobiła 2 kupy, pierdki puszczała, odłozyłam do łózka, popodziwiala z 15 minut świat i zaczęła ryki... macałam jej brzuch, miedzy rykami to mi się twardy nie wydawał... na moim ramieniu się uspokoiła na 10 minut, poćwiczyła szyję, przegibła sie na drugie ramie i znów ryk. Dałam cyca, to po 2 minutach wypluła z rykiem... itd. itp.
ok, juz nie marudzę,bo niedługo mi wyjdzie tak długi opis ryków jak opis porodów

tutaj ktos napisał jak niby rozróznic kolke od niekolki http://www.mjakmama24.pl/niemowle/zd...,156_2189.html
"To jest kolka niemowlęca, gdy:
  • płacz zaczyna się nagle i jest wyjątkowo głośny
  • maluch ma napięty brzuszek, pręży się, podkurcza nóżki
  • przytulenie malca pomaga tylko na chwilę, potem dziecko znowu płacze.
To nie jest kolka niemowlęca, jeśli:
  • dziecko najpierw postękuje, a dopiero potem zaczyna płakać
  • brzuszek jest napięty tylko podczas płaczu, a między jego napadami jest miękki
  • malec uspokaja się po przytuleniu."
[/QUOTE]

U nas kolka

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
poczekamy cierpliwie na Ciebie, nic się nie stresuj bo to opóźnia poród

super

to u Ciebie rzeczywiście
u mnie na każdym usg wychodził termin porodu wcześniej, na początku to nawet o 10 dni a urodziła się 4 dni po tp

co upatrzyłaś? ja z ust to jeszcze nie wiem ale kilka lakierów mam na oku mleko ryżowe też kupiłam wczoraj te ciasteczka Ania-pychotka, dzięki

ciasteczka tez kupiłam mniamm

Blyszczyk maxfactor, bkyszczyk revlon, pomadka w kredce bourjois i blyszczyk bourjois

Cytat:
Fakt.

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Ania dzisiaj skończyła 7 tygodni

Super. Jak czas leci. U nws za kilka dni 6 tyg.

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Jak ten czas leci...

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Dziewczyny kiedy robicie/robilyscie chrzciny? Ile mialy wtedy wasze maluchy? Bo zastanawiam sie nad terminem...

My mamy w tę sobotę. Julian będzie miał 6 tygodni

Cytat:

Jakie szczepionki dostał Jaś?

Cytat:

ok.5-6 godz

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Mi się wydaje że wystarczy, ja pierwszy raz na pol godz wystawiałam- tak położna mówiła.

Bardzo fajne imie moja koleżanka tez tak synka nazwała

Te mleko takie słodkie jest, a właściwie to napój ryżowy - czy ja cos innego kupiłam?

Tak to to mleczko. Solo go nie próbowałam, tylko z inka i w owsiance. Manne sobie zrobię
Stary 2015-05-05, 12:45   #3046
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość

Żeby ustalić regularny plan dnia. Ja podobnie z synem robilam, ale tylko jedzenia bo ze spaniem to dopiero ok. 12 miesięcy się dalo
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 13:00   #3047
Maddy84
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Maddy84

Witam znów po dłuższej przerwie.

Podczytuję Was regularnie ale się nie wbijam bo jakoś czasowo nie wyrabiam chcąc z Hanią jak najwięcej czasu spędzać.

Ehhh u mnie przerażenia swoim odbiciem w lustrze c.d. Brzuch mam ogromny. Waga stanęła na 64kg i od 3 dni ruszyć nie chce. Zapisałam się dziś na czerwiec do gin na kontrolę i dobijam się tym, że na pewno brzuch ani trochę mi do tej pory nie spadnie. Kurcze po pierwszej ciąży i cc to na tym etapie już byłam elegancka, a teraz? Masakra. Jakby zapomnieli ze mnie jeszcze drugie dziecko wyciągnąć

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
A corke jak urodzilam 12sierpnia to chrzcilismy 2 pazdziernika. Ja jestem za tym ze jesli chrzest juz robic to wczesniej zeby dziecko malenkie bylo przespi msze itd
My chrzest będziemy robić pewnie w wakacje. Dla mnie wiek dziecka nie ma znaczenia bo i tak chrzest po mszy więc nawet jak będzie się darł to będą słyszeć tylko "znajome" uszy

Cytat:
He he nie wiem chyba chce ustalić schemat aktywności bo się naczytał bzdur i mnie teraz drażni i doprowadza do szału takim piep.rzeniem -.. ale łatwo się mówi o jakimkolwiek schemacie jak się 24h na dobę nie skacze przy dziecku...
Cytat:
Cytat:
To chyba ja jestem u nas w związku facetem bo uwielbiam schematy i ciężko mi bez nich funkcjonować. Z młodym juz do takiej doszlam perfekcji ze można od niego zegarek nadtawiac.
Ania tez trochę wpada w schemat z karmienia mi bo je 11, 15, 18.30, 22. No ale w nocy i rano to różnie bywa
To ja jak Kordelka jestem. Przy Hani był schemat (do teraz jest) i mam nadzieję, że przy Heniu też się niedługo wykluje Wszystko jest do zrobienia, a taki schemat baaardzo ułatwia życie, a i dziecko podobno bezpieczniej się czuje.

Cytat:
Ja dziś z rana zapodałam sobie kiwi. Zobaczymy co się będzie działo. Mam nadzieję, że przejdzie bez echa. A na jutro planuję borówki amerykańskie

Cytat:
Napisane przez goomisia Pokaż wiadomość
U mnie też jakoś nikt nie był tym Brunkiem zachwycony, w sumie zdecydowała córa, która po prostu tak mi zaczęła do brzucha mówić
U nas tak samo nawet jakby ktoś chciał ruszyć imię to córka by nie pozwoliła A ja każdego dnia coraz bardziej jestem przekonana, że Henryk to było właśnie TO imię dla naszego synka

Edytowane przez Maddy84
Czas edycji: 2015-05-05 o 13:01
Maddy84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 13:00   #3048
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby ustalić regularny plan dnia. Ja podobnie z synem robilam, ale tylko jedzenia bo ze spaniem to dopiero ok. 12 miesięcy się dalo
Mój mąż sobie myśli ze jak coś wyczytal to faktycznie tak musi być i koniec. Ale nie ma identycznych dzieci. Każde jest inne i nie na co wrzucać do jednego wora. Wyczytal tez ze trzeba położyć dziecko do łóżeczka zanim trzeci raz sobie ziewnie bo wtedy jest szansa ze usnie ha ha ha ha ha ha no i oczywiście pokazałam mu na przykładzie naszego ze to go.wn.o. prawda. . Przynajmniej nasze dziecko obalilo ta teorie - zresztą jak każda na chwilę obecną. Dziś spał do tej pory aż całą godzinę.
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 13:02   #3049
gossip_girl21
Zakorzenienie

Sunny tu też duchota ale padało przed chwilą... Niby ciepło Ale podaruje sobie, poczekamy na słoneczko...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 13:06   #3050
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

A mi bateria w telefonie nie wyrabia ładowałam cała noc i niedługo padnie. Ech zachciało mi sie iphone ;/ oddam go dla TZeta w 3 dni zepsuje ;p Izunia a u Ciebie bez zmian? Był TZet juz poszedł, a ja oglądam jakis film przyrodniczy ;p przeczytałam od wczoraj cała książkę juz tylko jedna mi została... Musze urodzić jak najszybciej
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 13:14   #3051
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
A mi bateria w telefonie nie wyrabia ładowałam cała noc i niedługo padnie. Ech zachciało mi sie iphone ;/ oddam go dla TZeta w 3 dni zepsuje ;p Izunia a u Ciebie bez zmian? Był TZet juz poszedł, a ja oglądam jakis film przyrodniczy ;p przeczytałam od wczoraj cała książkę juz tylko jedna mi została... Musze urodzić jak najszybciej
U mnir w sumie ze zmianami.. od 22 mecze sie ze skurczami. Ale takimi co 20 min :/ i cos brązowego ze mnie wyplywa.
Czy to normalne?
Stary 2015-05-05, 13:17   #3052
gosiak0512
Zakorzenienie

zrobiłam pranie i powie wam że się nudzę.. mała śpi ładnie i wstaje tylko na karmienie.. obiad mam podszykowany też.. za godzinę po chłopaków.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 13:18   #3053
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
A no to może faktycznie. U mnie było bardzo regularnie wiec nawet nie brałam pod uwagę tego z usg. ..zresztą mój lekarz tez nie...
U mnie tez termom z usg ze względu na rozregulowane cykle

JAŚ

Stary 2015-05-05, 13:23   #3054
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
U mnir w sumie ze zmianami.. od 22 mecze sie ze skurczami. Ale takimi co 20 min :/ i cos brązowego ze mnie wyplywa.
Czy to normalne?

O to pewnie zaraz moze to czop?
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 13:28   #3055
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
O to pewnie zaraz moze to czop?
Zaraz? Skoro te skurcze trwaja juz 15.5h :/ to nadziei sobie nie robie..
Stary 2015-05-05, 13:33   #3056
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Planuje dac młoda dziś na balkon, i pytanie na jak długo mogę pierwszy raz, i czy na normalne ubranie wystarczy miś i kocyk?
Na jak dlugo uważasz ja pierwszy spacer godzinke czlapalam

JAŚ

Stary 2015-05-05, 13:39   #3057
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Czy to normalne?
Pewnie czop poszedl, ale czop porodu nie czyni...

Cytat:
Na jak dlugo uważasz ja pierwszy spacer godzinke czlapalam
Tez bylismy w niedziele prawie godzine ok 50 min.

Byla polozna, wychodzi na to ze Michas przytyl w 5 dni 200gram
Stary 2015-05-05, 13:47   #3058
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]
Mała a jakie szczepienie miał Jaś?
Tylko to podstawowe
Ale
A maz niech nie kozaczy, bo takie schematy to spbiew miedzy bajki mozna wsadzic

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
A u nas właśnie wychodzi śliczne sloneczko, ale strasznie parno robi się na dworze, jak na burze...
Ale Ty masz z tym tylkiem
Mnie w nocy ciaglo w brzuchu ale to chyba od tego zrywania sie co chwile z lozka...
Bo podobno cos jest na rzeczy i jakas burza ma przejść

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Aaa no i nasz maluch wazy 4810 g

JAŚ

Stary 2015-05-05, 14:04   #3059
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Hej
Byłam z chłopakami 2 h na dworku u nas cudowna pogoda na popoludnie zapowiadaja burzę,nam nadzieję że się nie sprawdzi i wyjdziemy cała rodzinka na spacer
Byłam na targu,z teściową,ona prowadziła jeden wózek ja drugi,kusi mnie kupno podwójnego żebym była niezależna
Muszę w lotto zagrać
Później na placu zabaw z Michałkiem poszalalam,teraz chłopaki śpią,to ogarnęła chałupe i zrobiłam obiad z dwóch dań nie mogę tylko zlokalizować płatków ryzowych w szafce,a chciałam do zupy dodać,chyba się skończyły

Kordelka jak z katarem u Was?

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
My chrzcimy 7czerwca

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

zgadzam się

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
zrobiłam pranie i powie wam że się nudzę.. mała śpi ładnie i wstaje tylko na karmienie.. obiad mam podszykowany też.. za godzinę po chłopaków.

wykorzystaj czas na relax

Cytat:
Pewnie czop poszedl, ale czop porodu nie czyni...

Tez bylismy w niedziele prawie godzine ok 50 min.

Byla polozna, wychodzi na to ze Michas przytyl w 5 dni 200gram
Bardzo ładnie przybrał,brawo!

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Hania jak po lekarzu ?

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Rosi super że Cię wypuszczaja zaraz będziesz tulic Synka

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 14:11   #3060
madelinem
Zadomowienie

Cytat:
Zaraz? Skoro te skurcze trwaja juz 15.5h :/ to nadziei sobie nie robie..
U mnie trawaly cala noc i zrobily cztery cm rozwarcia
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości