Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-05, 10:48   #361
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
Wiadomo, że nie każdy może sobie pozwolić na taką "wolność". Jeśli ktoś jest "słaby" musi się podporządkować, jeśli ktoś jest jak "Steve Jobs" nic nie musi.
Jobs był innowatorem i geniuszem, ale to nie oznacza, że nie był - w pewnych istotnych aspektach - "słaby". Jeśli znasz jego biografię, wiesz, że z powodu zacietrzewienia i braku chęci do jakichkolwiek kompromisów, na niemal dekadę wypadł z mapy dziedziny, w której nie miał sobie równych. Bo nie chciał odpuścić i zejść z pozyzji pępka wszystkiego. A przecież można delikatniej

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-05-05 o 10:50
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 10:49   #362
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Można prosic link w PW do wątku na Kafe? Szukałam wczoraj, ale jest ich tak dużo że na ten konkretny nie mogę trafić.
Też proszę

Mnie link do Szusz nie działa. (nieaktualne)

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-05-05 o 10:52
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 10:49   #363
201605301111
Konto usunięte

https://youtu.be/9YNNSoFz27E
Nie mogę się napatrzeć na fryzurę radzki, absolutnie jestem zakochana, mogę wręcz powiedzieć,ze u-wiel-biam
No i narzutka
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 10:51   #364
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Jobs był innowatorem i geniuszem, ale to nie oznacza, że nie był - w pewnych istotnych aspektach - "słaby". Jeśli znasz jego biografię, wiesz, że z powodu zacietrzewienia i braku chęci do jakichkolwiek kompromisów, na niemal dekadę wypadł z mapy dziedziny, w której nie miał sobie równych. Bo nie chciał odpuścić i zejść z pozyzji pępka wszystkiego.
W ogole używanie w kontekście ludzi słów: "mocny", "słaby" kojarzy mi się ohydnie. Słabe jednostki i te sprawy, nie wiem, czemu ludzie takiej klasyfikacji używają na lajcie, skoro takie grupowanie już nie raz, nie dwa kończyło się ludobójstwem - nikt poza mną nie ma takich skojarzeń?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 10:53   #365
alexiax
Przyczajenie

mój błąd już poprawione !
alexiax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 10:54   #366
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
W ogole używanie w kontekście ludzi słów: "mocny", "słaby" kojarzy mi się ohydnie. Słabe jednostki i te sprawy, nie wiem, czemu ludzie takiej klasyfikacji używają na lajcie, skoro takie grupowanie już nie raz, nie dwa kończyło się ludobójstwem - nikt poza mną nie ma takich skojarzeń?
O jakim ludobójstwie piszesz?
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 11:00   #367
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem co masz na myśli. Też mi się tak kojarzy. Ale staram sie to ignorować. Kiedyś miałam kupe nieprzyjemności, własnie ze względu na określanie kogoś "słabym". Jak w moim towarzystwie ktoś kogoś nazywał "slabym", mając na myśli nie jego siłe, tylko słabą jednostkę to we mnie coś trzaskało. Może jednak tu, w tej wypowiedzi chodzilo o to, że on miał jakąś słabość?
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 11:03   #368
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
W tym kontekście nie mam
Słowo powtórzyłam w cudzysłowiu, bo odnosiłam się do niego wcześniej użytego. Powiedziałabym, że - w moim rozumowaniui przynajmniej - o "wadę" chodzi.
Ale tak, nazywanie ludzi słabymi, bo nie są idealni, albo nie spełniają naszych oczekiwań, jest słabe.

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-05-05 o 11:06
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 11:06   #369
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Wiem co masz na myśli. Też mi się tak kojarzy. Ale staram sie to ignorować. Kiedyś miałam kupe nieprzyjemności, własnie ze względu na określanie kogoś "słabym". Jak w moim towarzystwie ktoś kogoś nazywał "slabym", mając na myśli nie jego siłe, tylko słabą jednostkę to we mnie coś trzaskało. Może jednak tu, w tej wypowiedzi chodzilo o to, że on miał jakąś słabość?
Mam podobne skojarzenie
A ja pisząc o gorszych miałam na myśli osoby, które mają gdzieś jakieś zasady i robią po swojemu, niekoniecznie dobrze. To tak, żeby nikogo nie urazić. Nie stopniowałam człowieczeństwa, tylko zachowania.
Stary 2015-05-05, 11:10   #370
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Mam podobne skojarzenie
A ja pisząc o gorszych miałam na myśli osoby, które mają gdzieś jakieś zasady i robią po swojemu, niekoniecznie dobrze. To tak, żeby nikogo nie urazić. Nie stopniowałam człowieczeństwa, tylko zachowania.
A ja pisząc "słaby" miałam na myśli umiejętności, "nie stopniowałam człowieczeństwa", tylko wiedzę/umiejętności. [I nie brałam pod uwagę ludzi niepełnosprawnych.]
Stary 2015-05-05, 11:11   #371
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam podobne skojarzenie
Tak też właśnie myślałam. Niestety to ma do siebie slowo pisane. Czasem mi ciężko coś przekazać, bo wiem że ktoś może to opatrznie zrozumiec. Btw weszłam na kafeterie z ciekawości. Co za konwersacje na poziomie. Nie wiedzialam czy mam sie śmiać.. czy może lepiej płakać. Ludzie czepiają się takich rzeczy, że nawet nie wpadłabym na taki pomysł. Do fotki gdzie Bogusia kroiła kiełbasę dało się przyczepić, że za wilkim nożem to robi.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-05, 11:14   #372
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
O jakim ludobójstwie piszesz?
Chociażby ludobójstwo w Rwandzie, morderstwa dokonywane w okresie II WŚ na Romach, osobach niepełnosprawnych. Ale każde na tle etnicznym - każdy, kto jest innego pochodzenia - jest słaby. Plus jeszcze - biedni są słabi - zasługują na pogardę, w ekstremalnych przypadkach - skoro nie potrafią o siebie zadbać, niech umierają. Takie mam skojarzenia z określeniem 'słaba jednostka', ale oczywiście nie są one jedynymi poprawnymi. No i Ty nie użyłaś ich w tym kontekście pewnie - po prostu to stwierdzenie zmobilizowało mnie do wyrażenia swojej opinii.
Stary 2015-05-05, 11:15   #373
201607111004
Konto usunięte

O, nie dostałam jeszcze linku na priw. Jeszcze raz proszę, dobrą duszyczkę!
Stary 2015-05-05, 11:16   #374
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja pisząc "słaby" miałam na myśli umiejętności, "nie stopniowałam człowieczeństwa", tylko wiedzę/umiejętności. [I nie brałam pod uwagę ludzi niepełnosprawnych.]
Tak jak napisałam wyżej, nie odnosiłam się do tego, że Ty gardzisz ludźmi słabszymi, tylko po prostu okreśelnie 'słaby','mocny' w kontekście innym niż siły fizyczne człowieka budzi we mnie złeskojarzenia wiem, że nie stopniowałaś człowieczeństwa.
Stary 2015-05-05, 11:17   #375
Mirabilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
https://youtu.be/9YNNSoFz27E
Nie mogę się napatrzeć na fryzurę radzki, absolutnie jestem zakochana, mogę wręcz powiedzieć,ze u-wiel-biam
No i narzutka

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 11:17   #376
alexiax
Przyczajenie

Cytat:

O, nie dostałam jeszcze linku na priw. Jeszcze raz proszę, dobrą duszyczkę!
sprawdź skrzynkę
alexiax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 11:20   #377
Munkaa
Zakorzenienie

Dziołszki - sytuacja opanowana w stopniu niewielkim, ale jednak byłam u fryzjera na konsultacji, pani powiedziała, że mogę bez problemu kupić farbę bez amoniaku w hurtowni i tak zrobiłam. Postawiłam na farbę Artego i zobaczymy, jak wyschną, ale kolor jest w miarę wyrównany. Stopień zniszczenia jest duży, ale włosy nie są chyba przepalone, nie kruszą się. Jednak suche jak wiór - ale kupiłam trochę oblepiających odżywek i serum, więc może bez cięcia się obędzie.
Dzięki jeszcze raz za wszystkie ciepłe słowa! I zimne też, należy mi się, bo głupia jestem razy milion.
Stary 2015-05-05, 11:32   #378
L e n a a
Rozeznanie

https://www.youtube.com/user/kobusjulia/videos
Ostatnio trafiłam na ten kanał. Jeśli ktoś lubi typowe vlogi o niczym to polecam, moim zdaniem fajna dziewczyna
Stary 2015-05-05, 11:33   #379
fableux
Zadomowienie

Cytat:
https://www.youtube.com/user/kobusjulia/videos
Ostatnio trafiłam na ten kanał. Jeśli ktoś lubi typowe vlogi o niczym to polecam, moim zdaniem fajna dziewczyna
Co prawda nie oglądam jej, ale wydaje mi się, że było o niej głośno tu niedawno ;>
fableux jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-05, 11:34   #380
TheDocha
Dossisława I

Czocherovsky

Widziałam na twoim instagramie zdany egzamin zawodowt technik rolnik. Był Ci potrzebny ten zawód do uzupełnienia wiedzy ze studiów. uczyłaś się tam jeździć ciągnikiem?

Stary 2015-05-05, 11:35   #381
Ace_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paniaw Pokaż wiadomość
http://koszulka.tv/shops/202-theoleskaaa.html
A propos Oleski- właśnie podała na snapie adres swojego sklepu, można obejrzeć cały jej asortyment.
Ja z Olgą mam tak, że ze względu na sentyment (była jedną z pierwszych ytberek, które oglądałam) oglądam czasem jej nowe filmy, śledzę ją też na snapchacie. Czasem jest naprawdę spoko, czasami pozuje na totalną gimbusiarę.
Ja ogólnie lubię koszulki z napisami, ale te wydają mi się trochę infantylne. Plus, jak któraś z dziewczyn pisała, 'nie ogarniam tej kuwety' jest już bardzo oklepane i przez to nudne i nieśmieszne.
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 11:36   #382
Mirabilka
Zakorzenienie

Munkaa a gdzie byłaś w hurtowni - na Sikorniku może? innej nie znam a chętnie poznam coś bliżej Starych G.

ładnie Lola tu wygląda w tym żółtym sweterku i różowych ustach

Edytowane przez Mirabilka
Czas edycji: 2015-05-05 o 11:39
Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 11:47   #383
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elunka01 Pokaż wiadomość
Dawno nie ogladałam fimików szusz. Zawsze miałam mieszane uczucia jeśli chodzi o jej osobe, ale raczej przeważały te pozytywne. Postanowiłam jednak zobaczyc jej najnowsze dzieło i jestem w szoku. Pomijam wygląd. Kurcze, fajnie wyglądała w jasnych włosach. Blond ożywiał jej twarz i wyglądała promiennie. Teraz wygląda na zmęczoną i zaniedbaną ( moja osobista opinia). Ale co mnie zastanawia to jest to, że nagrywa filmy od dawna i ma ogromna wprawę. Ale nowy film przemęczyłam, aż mnie bolało jak jej słuchałam.
Co do włosów, to one na moje oko wyglądają na zapsikane toną lakieru, a nie na tłuste.
Naturalny blond niestety nie dodaje jej uroku, lepiej jej w jaśniejszych.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-05, 11:48   #384
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Taki trochę mam niesmak, że Oleska używa zwrotu o kuwecie jako "swojego". Tak jak piszecie, tekst śmiga już tyle lat, przestał powodować uśmiech,a tu nagle sru - innowacyjne koszulki, jakże śmieszne i pocieszne.

Zabrakło jej pomysłu,tekst nie jest kojarzony z nią, ale właśnie z obrazkiem z internetu. Odnoszę wrażenie, że tak bardzo chciała mieć swoje koszulki,tu i teraz, ale zabrakło czegoś charakternego.

Chyba wyszła że mnie wizażowa Dzastina.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 11:48   #385
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość

Ale ja się nie wypowiadam co do stroju, bo sama ubierałam się nieodpowiednio na uroczystości szkolne
#przyganianie #kocioł #garnek
Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Egzaminy na studiach też należy będzie zdawać w a) kożuchu w przypadku sesji zimowej, b) w bikini w przypadku sesji letniej, wszak każdy z nich przybliżać będzie ku uzyskaniu upragnionego dyplomu
Cytat:
Gdy pisałam maturę też sądziłam, że nie am nic bardziej stresującego Potem przyszła praca, kolosy a następnie sesja.
Matura to pikuś.

Ile wy stron nastukałyście!
Ja też chyba nie powinnam się wypowiadać, bo na egzaminy na studiach chodziłam w rozklekotanych trampkach, dżinsach do kostki, wyciągniętym białym tshircie i swetrze.
Na maturze też jakoś podobnie się prezentowałam.
Za to do pracy (mimo że nie musiałam) zawsze ubierałam się elegancko i koordynator mnie chwalił, że jestem tak ładnie ubrana. :3
Więc ja nie rzucę kamieniem.
Po prostu nienawidziłam mojego liceum i gdybym tylko miała, to włożyłabym różowy sweter w jednorożce, a na studiach... na moim kierunku jest tyle osób, że nawet im się nie chce zwracać na to uwagi.

Ale nie wmawiałam sobie, że wyglądam elegancko. I nie oszukujmy się - ramoneska elegancka nie jest. Można sobie ją założyć na drinka po pracy, żeby nie wyglądać zbyt oficjalnie. I chyba tutaj jest pies pogrzebany Plants - jakbyś powiedziała, że nosisz ramoneskę i masz w nosie to, jak wyglądasz - ok. Ale zaciekle bronisz stanowiska, że to idealny element stroju wizytowego.

Aha i miałam się odnieść do Twojego postu Sweet Husky o tym, że matura to pikuś, a egzaminy na studiach i praca to armageddon - nie, ja mam najgorsze wspomnienia z maturą, natomiast praca i studia to sama przyjemność.
Cytat:
A tam! Dobry dres wystarczy. U nas taki w sumie dobrze ubrany chłopak właśnie tak przyszedł raz na egzamin. Natomiast typowy dresiarz zawsze w garniturku i o dziwo często zdawał w pierwszych terminach

Dyskusja o ramonesce mnie zadziwia. Nikogo się nie zmusi ale warto w pewnym wieku już pewne standardy znać i się dostosować a nie ciągnąć do gorszych, bo oni mogą i nikt się ich nie czepia

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
szusz powinna dostać adrenalinę dosercowo.
tak na pobudkę
Przeczytałam amfetaminę i się nieco zdziwiłam. Chociaż po zażyciu tego narkotyku nie chce się jeść i spać, więc miałybyśmy filmiki Szusz ol dej, ol najt w przyspieszeniu x20.
Cytat:
Napisane przez thebierdonka Pokaż wiadomość
Jak można jeść owoce z dżemem?

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-05-05 o 11:56
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 11:51   #386
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Parasito Pokaż wiadomość
A mnie właśnie zastanawia za co GlamPaula się obraziła. Przecież byli taką super paczką w biuru
pierwsze słyszę ale może coś na rzeczy faktycznie jest
Stary 2015-05-05, 11:53   #387
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
pierwsze słyszę ale może coś na rzeczy faktycznie jest

Ja tez pierwsze słyszę :P jeszcze niedawno mieli razem filmy a ona tez nic nie mowila żeby się pokłócili
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 11:53   #388
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Pewnie też chciał pohejtować na wizażu. W sumie doceń, że zjechał kulturalnie przed tobą, a nie prosto na ciebie

GlamPaula od wczoraj ma już 100 tys subów. Nie wiem dlaczego, ale jakoś nie spodziewałam się u niej takiej ilości. Jestem ciekawa jak będzie świętować skoro jest obrażana na DG i pewnie większość ludzi z biuru.
Skąd takie wieści?
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 11:55   #389
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Co do włosów, to one na moje oko wyglądają na zapsikane toną lakieru, a nie na tłuste.
Naturalny blond niestety nie dodaje jej uroku, lepiej jej w jaśniejszych.
wlasnie zauwazylam, ze wiele dziewczyn na sile wraca do swojego naturalnego, mysiego koloru, gdzie 100 razy lepiej im w jaśniejszym blondzie nie zawsze naturalne znaczy lepsze

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Skąd takie wieści?
właśnie? jak takie nowinki dajecie to może odrazu jakieś dowody a z DG też nie jestem pewna czy była, bo chyba nie raz mowila, ze tylko sie przyjaznili...
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-05, 12:02   #390
TheDocha
Dossisława I

Nawet z Asią ostatnio nie nagrywa Glam Paula.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości