|
|
#4501 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Torebki O-bag - miłośniczki:)
te kwieciste uchwyty pieknie by wygladaly z bialą torebką
ta piaskowa ze zdjęcia jest standardowa. i organizer również. Nie mam porównania z krótkimi uchwytami, bo nie lubię takich i nie mam, podejrzewam,że mniej wiecej są takie same. Uchwyty są sprzedawane w komplecie z organizerem tylko i wylącznie do STANDARDOWYCH torebek.. niestety wybór do mini jest mały, oklepany i to mnie niestety zasmuciło cena za komplet 215zł (uważam,że sporo, jednak wykonanie naprawdę przyzwoite, organizer z dosć sztywnego materiału, w środku dwie kieszonki).
|
#4502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4503 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To czarne są po prostu praktyczniejsze, jasne liny bardziej się brudzą i szybciej niszczeją, a posiadając na początek tylko jedne, to będą mocno eksploatowane, więc jeśli małaś dylemat to podjełaś dobrą decyzję ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Gratki, na pewno będą śliczne! ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
Tak, przepiękny ten zestaw w łączkę!!!!
|
|||
|
|
|
#4504 |
|
Raczkowanie
|
LalaRe ,mogłabyś zmierzyć długość tych kwiecistych rączek ,proszę ?
muszę koniecznie zmienić oraganizer bo do białej mam ,niestety, biały i to cholerstwo dopiero się brudzi ![]() jeszcze jedno, na zdjęciu masz je z pisakową ? piękne połączenie
"A teraz prędko ,zanim dotrze do nas że to bez sensu" by król Julian Edytowane przez edycisko Czas edycji: 2015-05-05 o 11:00 |
|
|
|
#4505 |
|
Rozeznanie
|
tak, to jest piaskowa. niestety teraz ich nie zmierzę, ponieważ jestem w pracy
mam nadzieję, że wieczorem nie zapomnę!
|
#4506 |
|
Raczkowanie
|
Moja magenta z czarnymi linami
Dodałam zdjęcie samego sznurka, bo dla mnie on jest jakoś inaczej zakończony w porównaniu ze sznurkami, które mam w domu przez co brzydko odstaje od torebki mimo, że jest do końca zakręcony. Próbowałam już ponownie zakręcać kilkanaście razy.. Dziewczyny też Wam tak brzydko odstaje, bo mam piaskową z długimi czarnymi linami i IDEALNIe przylega wszystko? Edytowane przez meencantalavida Czas edycji: 2015-05-05 o 11:08 |
|
|
|
#4507 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4508 |
|
Raczkowanie
|
Moja lazurowa przyszła dzisiaj i liny tak samo odstają ale mój pomysłowy Dobromir mąż powiedział, że już coś na to zaradzi, da jakieś podkładki przyklejane na stałe od wewnątrz czy jakieś gumki i podobno nic nie będzie odstawało - zobaczymy. A odstaje dlatego, że ten kawałek liny, który wystaje do wewnątrz, a który powinien schować się w nakrętkę jest za długi i nakrętki nie można nakręcić do końca, przynajmniej u mnie.
Chciałam wrzucić Wam zdjęcie lazurowej ale robię telefonem i ciągle na foto wygląda jak szara, więc nie będę może mieszać Wam w głowach, bo wychodzi zupełnie nie taki kolor jak w rzeczywistości Edytowane przez asienka_wisienka Czas edycji: 2015-05-05 o 11:40 |
|
|
|
#4509 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczęta, ile cm mają długie sznurki?
|
#4510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli dobrze myślałam, że są felerne. Moja leci do zwrotu i więcej z fullspota nie zamawiam.. liny wadliwe,body również.. DRAMAT. Edytowane przez meencantalavida Czas edycji: 2015-05-05 o 11:37 |
|
|
|
|
#4511 | |
|
Raczkowanie
|
75 cm na płasko
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
Też tak miałam przy pudrowej, którą odesłałam. Jak za tą kasę powinni dopracować szczegóły a nie taką lipę wysyłać |
|
|
|
|
#4512 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie za takie pieniążki to sobie żarty chyba z nas robią.. może gdyby to była moja pierwsza torebka to bym pomyślała, że tak ma być. Napisałam do nich, że na stronie nie jest napisane, że zamawiam WADLIWY produkt to mi odpisali jedynie, że bardzo im przykro, jednak ze swojej strony nie są w stanie nic zaoferowac oprócz sprawnie realizowanego zwrotu, którego koszty oczywiście musze pokryć ja.
|
|
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4514 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4515 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesteście Państwo zobowiązanie dostarczyć rzecz wadliwą na nasz koszt na adres (fullspot makret Polska, Radzanów 54A, 26-807 Radzanów). Nie przyjmujemy paczek wysłanych za pobraniem, usługą “e-przesyłka” lub paczkomatami.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piaskowa mi się bardo podoba, ale mam torebę shopper w tym kolorze, więc muszę odpuścić Podoba mi się też różowa, ale sytuacja taka sama jak opisywana poprzednio Czarnego mam Korsa Hamiltona i kocham go baaardzo, mam nadzieje,że z Obag połączy mi taka sama miłość
|
|
#4518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To nasze chyba wystają bardziej, ja mam w rękach stare liny i tam mniej to zakończenie wystaje, a tutaj bardziej, na szczęście z body jest wszystko ok. Nie chce mi się odsyłać do nich ale nie omieszkam upomnieć się z tego tytułu o kolejny rabat - wtedy jak nawalili to dali 20% rabatu, teraz tez mogliby coś zaoferować. A założę się, że te wszystkie felerne torby, które są odsyłane przez klientki pewnie wracają u nich z powrotem do obrotu i tak krążą aż znajdzie się klientka, która kupuje pierwszego w życiu obaga i myśli, że tak musi być i nie odsyła. Taka ich polityka. Przy zamówieniach z Włoch zawsze wszystko przychodziło mi ok i nie było mowy o jakichkolwiek zwrotach. A wiecie co jeszcze zauważyłam - tworzywo w tej torbie która przyszła dzisiaj jest cieńsze niż w poprzednich torbach przez co torba jest taka jakby mniej sztywna, bardziej się odkształca i jak się włoży coś kanciastego to odciska się to w torbie. W starej tak nie było. Czy ktoś to zauważył u siebie czy tylko w mojej pożałowali pianki na torbę? Edytowane przez asienka_wisienka Czas edycji: 2015-05-05 o 13:06 |
|
|
|
|
#4519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak jest w przypadku reklamacji.. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4520 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4521 |
|
Rozeznanie
|
Myślałam, że to jest reklamacja, bo jak bym dostała zły produkt, to bym reklamowała.
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To dotyczy reklamacji.. W sumie moja wina, bo wpisałam 'zwrot wadliwego towaru'. Reklamacja trwa 14 dni wysyłają ją do Włoch, a mimo wszystko wydaje mi się, że takie reklamacje powinny być załatwiane od ręki. Edytowane przez meencantalavida Czas edycji: 2015-05-05 o 14:35 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4524 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
6tag-518196355-973962413220377516_518196355.jpg |
|
|
|
|
#4525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze mi się wydawało, że reklamuje sie produkt, który się kupiło zgodny z opisem i się zepsuł po jakimś czasie.. Jeżeli produkt przyszedł już wadliwy to chyba automatycznie powinna byc wymiana na nowy model lub zwrot kosztów? Czy ja jestem w błędzie? ok, dzięki dziewczyny wysłałam formularz reklamacyjny i cierpliwie czekam
Edytowane przez meencantalavida Czas edycji: 2015-05-05 o 15:12 |
|
|
|
|
#4526 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Dzisiaj dotarło moje pierwsze o bagowe cudeńko Jest fantastyczna obag.jpg DSC_3755.jpg |
|
|
|
#4527 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
|
|
#4528 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4529 |
|
Rozeznanie
|
Ooo, czyli jednak przychodzą też torebki wolne od wad
Mam nadzieję, że mi też taka przyjdzie.
|
#4530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

ta piaskowa ze zdjęcia jest standardowa. i organizer również. Nie mam porównania z krótkimi uchwytami, bo nie lubię takich i nie mam, podejrzewam,że mniej wiecej są takie same. Uchwyty są sprzedawane w komplecie z organizerem tylko i wylącznie do STANDARDOWYCH torebek.. niestety wybór do mini jest mały, oklepany i to mnie niestety zasmuciło
cena za komplet 215zł (uważam,że sporo, jednak wykonanie naprawdę przyzwoite, organizer z dosć sztywnego materiału, w środku dwie kieszonki).

już bym chciala ją mieć

mam nadzieję, że wieczorem nie zapomnę!

Podoba mi się też różowa, ale sytuacja taka sama jak opisywana poprzednio