|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Londyn, szukam taniego hotelu
Hej! Kilka razy na wakacjach byłam z rodzinką w Londynie (m.in. w okolicach Hammersmith, Hanslow, Sheperds Bush), ale wtedy mieszkaliśmy u znajomych moich rodziców. W tym roku chcemy znowu jechać, ale tylko na kilka dni, może na 4 czy 5 i wolelibyśmy mieszkać w hotelu, z tym, że zależy nam na tym, by było dosyć tanio. Zwykły, tani hotel, bez żadnych posiłków czy czegoś, tylko prosty hotelik, żeby było gdzie spać
![]() Czyli mówiąc krótko, szukam zwykłego, taniego hotelu, wyżywienie we własnym zakresie, żeby mało (do 300zł) płaciło się za noc. Czekam na odpowiedzi ![]() Edytowane przez katrin1234765 Czas edycji: 2010-04-06 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn, szukam taniego hotelu
http://www.booking.com/city/gb/london.pl.html moze to coś pomoże?
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam, właśnie wróciłam z Londynu i mogę polecić tani hotel: Stanley Ten niedrogi i schludny hotel znajduje się niedaleko dworca Victoria Station (200m) - doskonała lokalizacja. 60 funtów za pokój 2-osobowy z łazienką i śniadaniem bardzo obfitym angielskim
![]() |
#5 |
Lady of Harley-Davidson
|
kiedyś z koleżankami spałyśmy w Astor Queensway Hostel: http://www.astorhostels.com/, fajnie, czysto, polecam ALE pokoje są wieloosobowe, koedukacyjne -> my byłyśmy w 5 osób i nas rozdzielili, 3 dziewczyny dali do jednego pokoju razem z tróją obcych, a mnie z kumpelą do 8-osobowego. Generalnie jednak klimat na +, wróciłabym tam.
Byłam też kiedyś z mamą i siostrą i rezerwowałyśmy sobie pokój z prywatną łazienką w Euro Hotel http://www.euro-hotel.co.uk/ moim zdaniem wystrój brzydszy niż w powyższym, hotel starszy, ale generalnie byłyśmy zadowolone. W Londynie ciężko znaleźć coś w dobrej cenie i blisko centrum ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej, pod koniec kwietnia planuję wyjazd do Londynu na kilka dni. W związku z tym potrzebuję znaleźć jakiś nocleg, możliwie najtańszy - studencki budżet nie rozpieszcza
![]() Nocleg u znajomych myślę, że byłby możliwy, ale wiadomo jak to jest... Dawno z kim się nie widziałam, nie rozmawiałam i teraz głupio tak się wpraszać do kogoś na chama... także tylko w ostateczności. Może couchsurfing? W sumie nigdy nie korzystałam chociaż konto mam. Dużo czytałam na ten temat i ile ludzi tyle opini... Hostele? Schroniska młodzieżowe? Ceny są w miarę przystępne, lokalizacja także, ale perspektywa spania w kilkunastoosobowym pokoju trochę mnie przeraża... Dodam, że jadę sama. Jakieś porady, miejsca godne polecenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jak byłam 2 lata temu w Londynie to zatrzymałam się tutaj http://www.family-house.com.pl . Cena była przystępna, pokój ok i bardzo miły właściciel. Polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Podłączam się, bo też szukam
![]() ![]() Może ktoś jeszcze coś doradzi? Nie musi być hotel, równie dobrze pokój prywatnie u kogoś, pensjonat czy cokolwiek.
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja już znalazłam rozwiązanie, zarezerwowałam miejsce w schronisku młodzieżowym czy hostelu jak kto woli... Sa blisko centrum i całkiem niedrogo, wada - pokoje wieloosobowe...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
Szukałam dla siebie i na 3 osoby na 5 dni koszt oscylował w granicach 1400- 1700 zł. [hotele b&b] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja polecam hostel New Cross Inn. Co prawda pół godziny jazdy metrem od centrum ale stacja przy hostelu ![]() Ale w tych pokojach, w których się mieszka z obcymi ludźmi to największa frajda jest. My się zakumplowałyśmy z ludźmi z Ameryki Pd., Chin, Stanów, Anglii, Niemiec..... ![]() ![]() Cena to jakieś 80 zeta w tygodniu, w weekend 100 ![]() Te wspólne śniadania i kolacje w kuchni są najlepsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Noclegi w Londynie
Chciałabym zabrać dzieci (8 - letnie) na parę dni do Londynu podczas wakacji. Czy jesteście w stanie polecić jakieś niedrogie zakwaterowanie w tym mieście? Z tego co wiem, w hostelach mogą tylko być osoby od 18 roku życia. Znajomych w Londynie niestety nie mam, na wygodach mi nie zależy, a wycieczki objazdowe to też nie dla mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.