|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 44- nasz sezon!
Hej, hej
U mnie się tydzień konkretnie zaczął i trwa gonitwa za wszystkim plus pisanie pracy w związku z czym nie jestem w stanie w tym tygodniu chyba być na bieżąco. farbstiftka Widziałam post ze zdjęciami w sukni super! ![]() Wracam do pisania...
|
|
|
|
#992 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nadal nie wiem czy ponczochy czy rajstopy jutro jade po stanik slubny to sie rozejrzę moze wlasnie za dobrymi ponczochami
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała pończochy samonośne, ale dla pewności i wygody przypnę je do pasa
|
#994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bardzo ladny kolor, mnie niestety buty Nine West masakruja stopy |
|
|
|
|
#995 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
to teraz ceruj bransoletkę z tego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cieszę się mi też się to podoba i chyba na tym stanie do Kościoła . Takie kokardy, w nie wetknięty 1 czy 2 kwiatki i przypięte co drugą ławkę .Pojechałam dzisiaj do hurtowni artykułów dekoracyjnych i ślubnych . Kupiłam dla M naklejki na buty "game over" (chciał ). Potem właśnie byłam za alko, ale nic specjalnego nie znalazłam. Jedynie mam zastanowienia, czy serio teraz piwo kupować, bo ważne jest do września głównie.... więc jeśli dużo zostanie to będzie się trzeba streszczać z piciem. Możliwe więc, że odstawimy to do lipca. Zwłaszcza, że kupujemy tylko 40-60 butelek, to 30-50gr na butelce więcej już tak bardzo nas nie zbawi . Byłam też w Rossmanie i kupiłam bibułki matujące albo dla mnie albo do koszyczka . I zaczęła mnie znowu boleć ósemka .... trochę się martwię .
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
4 miesiące dziś
![]() ale ten czas przyspiesza z każdym miesiącem
|
|
#997 |
|
na przekór do celu
|
też tak zawsze myślałam, ale jakiś czas temu odkryłam, że jednak nie wyświetla się wszystko. np. razem z pończochami kupowałam majcioszki na noc poślubną
z innymi rzeczami mam podobnie, nie wiem od czego to zależy...---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- "Gabriella" - stąd miałam pończochy
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym bez niczego, a moja mama mówi, że to nieelegancko. :/
Cytat:
Raczej chyba bym założyła rajstopy biodrówki, w których często chodzę i wiem, czego się po nich spodziewać. Zresztą, ja hurtowo rwę rajstopy (mam ADHD, najczęściej przy pierwszym założeniu po wyjęciu z pudełka już je rozrywam), więc i tak muszę mieć z kilka par awaryjnych. Jedne pończochy to na pewno za mało, a kupę hajsu kosztują te z białą koronką. :/ sQ, gdzie Ci się kończą te pończochy z Marilyn? Chociaż do połowy uda masz? ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Pokażesz, które dokładnie miałaś? Ty chyba też jesteś wysoka, z tego co pamiętam?
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba tez postawie na rajstopy. Boje sie ze z moich grubych ud zsuna mi sie ponczochy. Zreszta rajstopy dla mnie wygodniejsze.
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
O, a może takie rajstopo-pończochy sobie kupię.
Może mi nie spadną, a będzie łatwo iść do wc. :P
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam właśnie dla M kamerkę samochodową, w sensie ten rejestrator, co nagrywa co się dzieje przed autem
. Ciekawe czy pańciu się ucieszy, mam nadzieję, że przed dniem dziecka przyjdzie to mu dam wtedy . Ogólnie dziwię się, że dawno temu na to nie wpadliśmy, bo prawie dzień w dzień M wracając z pracy zaczyna słowami "Ty nie uwierzysz co mnie dzisiaj spotkało, jak jechałem/ wracałem do/z pracy..." :P. Ba, nawet kurna jak mnie odwiózł w niedzielę i wracał już z lotniska, to gościowi na pasie obok odpadła plastikowa osłonka pod zderzakiem i prosto w nasze auto rypła :/. Na szczęście tylko porysowało nam minimalnie zderzak i głównie rypło w rejestrację... ale ogólnie zanim M zapanował nad autem (bo gwałtownie próbował ominąć), to gość już zjechał z autostrady, więc po ptokach...Swoją drogą to moje pierwsze zamówienie z Aliexpress (tak, tak- zamówiłam tam, bo brat stwierdził, że to to samo, co na All chciałam kupić tylko 15 funtów taniej , a przy okazji też Tacie kupiłam ). Poszło całkiem łatwo z zamawianiem, oby jeszcze te kamerki doszły . Choć już czaję problem, bo zamówiłam osobno, chciałam, żeby jedna była wysłana do UK, a druga do Pl. Kupiłam jedną- wybrałam adres UK, zapłaciłam, kupiłam drugą, wybrałam adres PL, zapłaciłam. A teraz widzę, że oba zamówienia mają dokładnie ten sam numer.... i już węszę problem :P. Obym się myliła :P.
![]() Edytowane przez magda_mjt Czas edycji: 2015-05-05 o 23:51 |
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
może jutro będzie lepszy dzień niż dziś, bo po dzisiejszym dniu mam serdecznie dość całego wesela
|
#1003 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O dzięki Też bym poczekala na Twoim miejscu do lipca z piwem. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
Co by nie było i tak będzie pięknie, zapytaj Zonek
|
|
#1004 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Jeśli 160 cm to dla Ciebie dużo to tak, jestem wysoka ![]() I rozbrajacie mnie dziewczyny
|
|
|
#1005 | |
|
nibyżona
|
Cytat:
![]() ale rozumiem. ja nie wiem jak ja to wszystko ogarne. jutro jade do krawcowej zostawic sukienke do przerobki. i obgadac kwiaty i bukiet. i kupic farbe akrylowa. zaczyna mnie wkurzac babka ktora robi mi decu pudelka na obraczki i skrzynki na zyczenia. dalam jej pudelko i skrzynke kumam. kupilam serwetki i papier ryzowy. a teraz jeszcze farbe bo ona nie na takiej zieleni. to za co ja zaplace? i jeszcze kreci bo mowila ze juz robi od dawna a teraz okazuje sie ze nie? niech juz Tz przyjezdza
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam pończochy raz w życiu na imprezie, kabaretki, było to doświadczenie na tyle dziwne, że więcej już nie założyłam pończoch. ;P Najbardziej mnie wkurzało uczucie, że coś mi się lepi do ciała i ciągle odklejałam od nogi te silikonowe paski, żeby skóra odpoczęła. Nie ogarniam tego kraju. xD Robiłam zakupy, przy kasie pani mnie zapytała, czy chcę przeznaczyć jakąś kwotę na fundację walki z rakiem piersi. Z dostępnych kwot wybrałam 4$, to w podziękowaniu za donację dostałam jeszcze 10% zniżki na zakupy (co oznaczało dokładnie 4,40$) i sporą paczkę cukierków. xD Lol. xD
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Jest mega ulewa. Mi zawsze spadają rajstopy. Grube są dobre, ale cienkie zjeżdżają. Jak mi wiszą w kroku to mnie tak denerwuje, że jedno o czym marzę to ściągnąć. Zamówiłam juz partię pończoch na sezon wiosna/ lato, bo ostatnio meczyłam się w rajstopach. M duże uda, nosze samonośne i nie żadne mi nie spadły. A dzięki szerszemu pasków i nie wpijają się w udo i nie odznaczają pod ubraniami. |
|
|
|
#1008 | |
|
Konto usunięte
|
dziękuję, śliczne
Cytat:
dziwnie, ja mam wszystko na razie przynajmniej a miałaś cieliste czy białe pończochy?zona a skąd robisz zapasy? ![]() ---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- Miałam dzisiaj koszmar ślubny. Mama odebrała mi suknię, szliśmy do ślubu, całe wesele minęło. I TŻ mówi, że ładną miałam tę sukienkę i nie myślał, że się zdecyduję na taką z takim rozporkiem po majtki. Ja wtf, z jakim rozporkiem? Patrzę na zdjęcia a tam zamiast falban z jednej strony rozporek aż do majtek |
|
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Mi juz jakiś czas temu "zginely" zakupy.
|
|
|
|
#1011 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Komentarz da się dać, ale znikają losowo archiwalne zakupy
|
|
#1013 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem ktora pytala, ale podpisywałam umowę na sali
mamy ta wlascicielke w deche , super jest he he
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Spałam od 22 i jeszcze bym pospała... Widzę temat rajstopowo-pończochowy. Mnie normalne rajstopy spadają wiec kupuje te niby wyszczuplające i one maja takie mocne szorty u góry i wszystko się trzyma super. Ponczochy wcześniej używałam samonośne ale tylko pod szerokie sukienki bo niestety wbijaly mi się w uda i się odznaczaly. Nie mam pojęcia co na ślub. Musze to wiedzieć do czerwca. Chyba kupie i pończochy (pas już mam) i rajstopy i sprawdzę czy pod moją sukienka nie widać pasa przypadkiem. |
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w rajstopach nie cierpię, gdy je mam po pachy, a zazwyczaj tak jest, bo muszę kupować rozmiar 3-4. Dlatego kupuję biodrówki Marilyn, to one po ludzku kończą mi się w talii.
|
#1017 |
|
... choć nie Westwood
|
Boze, weszlam a tu gadka o rajstopach.. a ja rozkminy mam właśnie czy mam jakieś w domu
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2015-05-06 o 07:45 |
|
|
|
#1018 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Muszę się zaopatrzyć, chociaż mnie od rajstop zawsze tyłek swędzi Vivienne
|
|
|
|
|
#1019 |
|
... choć nie Westwood
|
Nie trzeba kciukow. i tak nie chce tej pracy
|
|
#1020 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

U mnie się tydzień konkretnie zaczął i trwa gonitwa za wszystkim plus pisanie pracy w związku z czym nie jestem w stanie w tym tygodniu chyba być na bieżąco. 

.... trochę się martwię 
z innymi rzeczami mam podobnie, nie wiem od czego to zależy...

Może mi nie spadną, a będzie łatwo iść do wc. :P