|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa
Bo monika te kiecki sa na wyjscie ze szpitala
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Helooł, melduję się w nowym wątku i 39 tc
Jeszcze tylko tydzień i Julek będzie po tej stronie brzucha ![]() Nawet Was nie nadrabiam bo bazgrolicie tyle że się nie da Nie ogarniam!
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#214 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() aaaale była pyszna kiełbasa z ogniska
|
|
#215 | |||||
|
Raczkowanie
|
Wy tak z ta bozena
przypomniało mi sie jak z koleżankami w pracy sie z tego śmiałyśmy http://youtu.be/KaOEVHQoHzM ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ooo tak lody pistacjowe i biala czekolada a ostatnio wsówam takie wodne Ale mam dzis Saharę uuuu chyba z 3 litry wody wypiłam
Mia Edytowane przez ultraviolwt188 Czas edycji: 2015-05-05 o 23:21 |
|||||
|
|
|
#216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To zaciskaj nogi do 10-go ![]() Cytat:
Witam się w nowej części. Nie nadążam za Wami. Nie mam kiedy pisać. Przy takiej pogodzie to cały dzień spędzamy z Wiki na zewnątrz. Przed kompem nie mogę siedzieć, bo mnie żebra bolą
|
|||
|
|
|
#217 | |||||
|
Zakorzenienie
|
To i my się witamy w nowym wątku
![]() Przeczytałałam pobieżnie końcówkę poprzedniego i z tego co pamiętam: Industria kurcze sama już nie dam sobie głowy uciąć, ale w 2012 roku, gdy kupowałam fotelik dla Leosia to pamiętam, ze City mógł być używany tylko do końca 9 miesiąca życia lub do 10 kg, stąd niższa cena. No i gorsze wyniki miał w testach. A cabriofix do 13 kg lub 12 miesięcy. Co do witaminy K+D to ja już kupiłam Bioaron. Odnośnie fotela do karmienia to ja osobiście polecam. Jak urodził się Leoś miałam taką pufę z oparciem, ale bez możliwości opierania łokci i bardzo niewygodnie mi się na tym karmiło. W rezultacie karmiłam tylko na leżąco i to nie było fajne w dzień Zakończyłam zakupy związane z wyprawką. Jeszcze tylko klapki i czopki z paracetamolem dla małego w razie "w" chcę kupić. Byłam dziś na morfologii i płytki mi wzrosły Za to leukocyty mam jakieś gigantyczne.... 15 tys...---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
Bratanica mojego męża ma tak na imię- baaaardzo orginalnie.ja też- zdecydowanie ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ---------- Cytat:
Już "się martwię", że prawie skończyłam. A było tak fajnie myśleć, szukać etc![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- ok, nadrobiłam idę spać, bo jak mówi mój mąż "już jest jutro"![]() Dobranoc
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
Były na pewno z porzeczkową ![]() Dzień dobry ![]() U mnie dziś deszcz dudni jak szalony w szyby i spać się nie da
|
|
#219 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry! Pół nocy nie spałam
Kaczuszko jak przyjdą to pokażesz jak leżą?
|
|
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
Czemu nie spałaś, bolało Cię coś czy tak po prostu spać nie mogłaś??
|
|
#221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak brzuch nie podniesie tej z kokardą i nie będzie widać Bożeny to no problemo, bo kupiłam z zamiarem PO a nie PRZED ![]() ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- A tak w ogóle to cześć Piękne
|
|
|
|
|
#222 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym chciała coś na końcówkę ciąży i "po" w sumie też Tż mnie wczoraj farbował, a potem poszłam od razu spać, boję się podejść do lustra ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Aaaa dziewczyny, od jutra do niedzieli w Biedronce -20% na szampony i odżywki do włosów!! |
||
|
|
|
#223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno muszę się zaopatrzyć w dwie koszule takie zwykłe, żeby łatwo się karmiło. A te sukienki? Fajne, na lato takie uwielbiam ale właśnie ten problem z karmieniem ![]() Cytat:
![]() A Ty masz na 20 maja, tak? Kurcze nie pamiętam czy masz mieć cc czy sn? wybaczzzzz... ![]() industria strasznie współczuję tej sytuacji.. Dobrze, że tż z Tobą będzie Ja też się witam dzisiaj niewyspana. Od 2 do 5 nie spałam, mała szalała, większość popołudnia i nocy umierałam z bólu głowy..:/ U mnie pogoda taka sobie-niby miały być takie wielkie burze a w nocy zagrzmiało raz czy dwa i tyle. Ale już się nie mogę doczekać nast. tygodnia i wizyty. Tak strasznie chcę już wiedzieć co mi gin powie a te dni jak na złość się ciągną
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-05-06 o 07:54 |
||
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Heloooooł, mam humor do
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Masija, Pierożkowa ma mieć CC bo też ma wskazanie okulistyczne
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa faktycznie
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ale sie rozpadalo Widze ze dzis nieprzespane noce,moge przybic piatke,jestem jak zombie. Princesika co sie stalo.? |
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, jestem i ja
wyspana ale brzuch boli mnie przy każdym przekręceniu się z boku na bok- macie tak? |
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż wczoraj był w domu na godzinę ok. 17.00, potem wyszedł i wrócił dopiero przed północą. Sama siedziałam cały dzień i mnie znów jakaś deprecha dopadła
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
hej ja tez nie spałam od 3 do 5
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Smuci Cię coś ale tak naprawdę nie wiadomo co, co jeszcze bardziej dołuje ![]()
|
|
#231 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hejj
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
przez was zaczęłam wczoraj ogladać sukienki dresowe na all ![]() ![]() Cytat:
teraz to zastanawiam się między tą a tą ![]() ciężka sprawa ![]() ![]() Cytat:
![]() brzuch po lewej stronie bardzo bolał, pachwinki, bożenka...nie wiem czemu tak;/ a spałam wtedy na lewej stronie...mają w biedronce jakieś odżywki w sprayu? ![]()
|
|||||
|
|
|
#232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a Marika to u mnie popularne imię- mam kilka koleżanek ![]() Mayboy tą drugą bym wzięła, ją też oglądałam w sklepie i chyba ładnie się będzie układać |
||
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Macie jakiś plan na obiad?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Princesika ja dziś spagetti bolognese z dużą ilością świeżej bazylii
Jadę niedługo na spotkanie z położną i tak myślę, że chyba się wcisnę od razu do gina na nfz- niech zajrzy jak tam szyjka po tym szpitalu. no i on pracuje w tym szpitalu w którym chce rodzić więc od razu go wypytam Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-05-06 o 08:55 |
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ło matko ![]() Czy Was to pogięło tyle napisać pala: szuu - czop wymiata więc tak...ja po wizycie Majka waży 2,5 kg wszystko OK...po raz trzeci potwierdziła się płeć więc niespodzianki nie przewiduje mam magnez 4x dziennie. Zapytałam też o hemoroidy czy można coś zapobiegawczo stosować bo mówię, że mam straszne lęki w tej kwestii po ostatnim porodzie...powiedziała, że można Posterisan i Cyclo 3 Fort. To drugie to są tabletki które jakby wzmacniają naczynia ale u mnie leje ale na szczęście jest cieplutko....za to mnie w domu to aż duszno
|
|
|
|
|
#236 | |||
|
Zakorzenienie
|
no to teraz przydałoby się potwierdzenie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ale może nie będzie tak źle. Chociaż sama pewnie też bym się bała, obstawa policji pewnie będzie konkretna.Kurcze kibice to zawsze sobie znajdą powód żeby rozróbę zrobić ![]() Princesika ubiję Cię ten żakiet jest cudny! ja uwielbiam żakiety i miałam nie kupować już, a ty mi tu takie cuda pod nos podrzucasz zamówiłaś któryś? witam się dziewczyny! dzisiaj wizyta i już mi słabo na samą myśl o ogarnianiu bożeny ostatnio jak goliłam nogi to tak się pozacinałam, że krwawe ślady zostawiałam wszędzie, tż musiał mi plasterki nakleić, z Kubusiem puchatkiem niestety bo innych nie miałam
|
|||
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale miała dłuższe włosy.Cytat:
![]() o, może skorzystam z tych pomysłów na hemoroidy, bo aż mnie trzęsie na myśl o nich
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

to co czerwcówki w pasiakach ze szpitala??
To zaciskaj nogi do 10-go
15 tys...

rosi: