Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-05-06, 08:49   #3181
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Iza gratulacje wspolczuje porodu, ale masz juz w końcu swój skarb przy sobie

Wasze dzieciaczki pomiędzy karmieniami plączą o zmiane pieluchy? Tatiana absolutnie Spi w najlepsze i dopiero na jedzenie sie budzi a i to trzeba ja czasem wzbudzać Odpukać q niemalowane
Moj moze miec nawalone i nie zaplacze o zmiane

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Gratulacje super ze juz to masz za sobą Malutka ta Twoja corunia

---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:07 ----------

He he ale macie z tym Rossmanem ;-) nakrecanie idzie jak ta la la 😆fajne to 😆

Dziewczyny która z Was korzysta z mleka Bebilon? Ostatnio mi podpowiadala ale nie mogę znaleźć kto to był a nie chce zgadywać... chodzi mi o dokładna nazwę bo nie wiem czy chodzi i bebilon 1 profutura. ..?czy ten Bebilon 1 pepti ?hmm. .
Ja od wczoraj je testuje i mam 1 pronutra jest profutura ???
Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Adriana nie płacze też nie przeszkadza jej mokra dupka póki co

Ja jakoś niemam ciśnienia na usta W ogóle ja nie lubię kupować na gromadę nie lubię mieć 10 pomadek otwartych np mam dwie czerwone jedną rozowiastą i mi to wystarcza, no i kilka błyszczyków - porozrzucane po torebkach. Ale czuję że coś pójdę kupię dziś, albo jutro- wszystko przez Was babki
Ja nie mam ani szminki ani blyszczyka więc cos by mi się przydało... Dlatego kasa przybywaj no !!!!!!!

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017

Edytowane przez rosarioV
Czas edycji: 2015-05-06 o 08:50
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 08:50   #3182
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
no tak, ale nie bylam pewna do konca i tylko czesc powiedzialam
o super debridat pomoze pewnie, ja chcialam dla Macka, ale mi nie chciala dac, bo to przez to, ze diety nie trzymalam powiedziala i w sumie sie obylo bez, bo ok jest z brzusiem

super, ale pogody ma nie byc caly tydzien
Rosmanna pzeniesli troche dalej na skarbka z gor i rozdaja rozne rzeczy przy zakupach(dzis przynajmniej)

ja nie odbijam, mlody malo ulewa jak sie nazre za duzo to wtedy, bo mu sie w brzusiu nie miesci.

Maciek spi, a ja robie prezentacje pracy dyplomowej, ktorej nie mam jeszcze dobrze, ze Maciek bezproblemowy, bo moge pisac, a nie z nim siedziec.

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Blackberry super Ci, ze ze Szytna jestes , ale teraz chyba kolo Olsztyna mieszkasz? Ostatni raz bylam w Jerutkach i ciagle jezdzilismy do knajpy nad jeziorem tej duzej, bardzo dobre jedzonko, a nie w Pasymiu bylam w Energopolu
A propo MAZUR to bywalam tez w Pasymiu, Milukach, Szczytnie i Olsztynie
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 08:50   #3183
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
no tak, ale nie bylam pewna do konca i tylko czesc powiedzialam
o super debridat pomoze pewnie, ja chcialam dla Macka, ale mi nie chciala dac, bo to przez to, ze diety nie trzymalam powiedziala i w sumie sie obylo bez, bo ok jest z brzusiem

super, ale pogody ma nie byc caly tydzien
Rosmanna pzeniesli troche dalej na skarbka z gor i rozdaja rozne rzeczy przy zakupach(dzis przynajmniej)

ja nie odbijam, mlody malo ulewa jak sie nazre za duzo to wtedy, bo mu sie w brzusiu nie miesci.

Maciek spi, a ja robie prezentacje pracy dyplomowej, ktorej nie mam jeszcze dobrze, ze Maciek bezproblemowy, bo moge pisac, a nie z nim siedziec.

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Blackberry super Ci, ze ze Szytna jestes , ale teraz chyba kolo Olsztyna mieszkasz? Ostatni raz bylam w Jerutkach i ciagle jezdzilismy do knajpy nad jeziorem tej duzej, bardzo dobre jedzonko, a nie w Pasymiu bylam w Energopolu
hehe ale samochodem byłaś to co miałaś jeszcze ze mną gadać
dziś jest pogoda masakra, ale czwartek piątek i sobota tam gdzie jedziemy ma być ładnie i po 17-18stop oby jednak jutro jedziemy bo dziś jest tak brzydko, że boję się o małą
a co do tego rosska to dzięki wiem już tam byłam

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Witam sie nocnie

KOPERCO oby Debtidat pomogl!
Ja w Rossie tez bym poszalala chetnie. Moze w weekend by mi sie udalo wyrwac. Do tego czasu chetnie poczytam co kupilyscie W Rossie jest Bell? Bo u mnie chyba nie, a przynajmniej nie kojarze.
nie w każdym niestety

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
Hej.
Ewa urodzila sie 6.05.2015 godz1.31. Ma 52 cm i wazy 3040 g  SN
Porod byl straszny i sumie od pierwszych skurczy w domu trwał 27.5h... krocze zachowalam a teraz sie klade. Jutro sklece troche wiecej
super gratuluję, waga podobna do mojej Nadii

Cytat:
Majka u nas właśnie tak samo dopiero przy pobudce na jedzenie znajdujemy niespodzianke w pieluszce

Dopiero sie obudzilam, a Tatiana po 15 minutowej pobudce o 5:30 dalej spi ;-)

Dzis na 12 do przychodni, ja skocze umowic sie do fryzjera, bo w ndz idziemy na komunie i musze wlosy ogarnąć i moze Rosska zalicze - choc wolalabym jechac do miasta obok, bo tam większy i maja Bell, eveline, revlona a u nas tez podstawowe marki.

Kiepska pogoda dzis za oknem-słoneczka brak

Aaa i moja corcia strasznie lapczywie je z butelki. Nie ważne czy mm czy moje mleko
moja też się nie upomina o zmianę pieluchy
Stary 2015-05-06, 08:50   #3184
gosiak0512
Zakorzenienie

Chlopaki w szkole, karmie mala i biore sie za zupe i prasowanie.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 08:51   #3185
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Wasze dzieciaczki pomiędzy karmieniami plączą o zmiane pieluchy? Tatiana absolutnie Spi w najlepsze i dopiero na jedzenie sie budzi a i to trzeba ja czasem wzbudzać Odpukać q niemalowane
moja nie, nawet nieraz jak na jawie sobie kupsona trzaśnie to jak czekam na drugi strzał (bo zwykle po 5ciu minutach robi druga, juz sie wycwaniłam, żeby od razu pampersa nie zmieniać ;P) to tylko zadowolone miny robi

dziś zrobiła w nocy miedzy karmieniami 5 h przerwy i nawet po tym spokojnie jadła i od razu zasnęła. szkoda,ze ja z tej przerwy nie skorzystałam- nie wyspalam się, bo od 20:30 do 1:30
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 08:52   #3186
soniuska
Zakorzenienie

Izunia Gratulacje!!!

Maju rana jeszcze pobolewa,wczoraj sciagneli szwy. Ale jest coraz lepiej,dziekuje ze pytasz wczoraj jakos na zmiane pogody wyjatkowo czulam bol duzy znow.

Ja musze sprzatac i zjesc przed polozna,wiec lece caluje
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 08:59   #3187
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
Hej.
Ewa urodzila sie 6.05.2015 godz1.31. Ma 52 cm i wazy 3040 g  SN
Porod byl straszny i sumie od pierwszych skurczy w domu trwał 27.5h... krocze zachowalam a teraz sie klade. Jutro sklece troche wiecej
Gratulacje

Cytat:

Michas placze jak ma siku, kupka go jakos nie rusza :p

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Wiesz jaki fajny jest ten Rosek? Malo ludzi, mają revlon i bourjois, eveline chyba też

Violka - mnie na Roska nie trzeba nakrecac. Sama jestem nakręcona i na usta czekałam z utęsknieniem

Pavlinecka - ja dużo rzeczy chcę popatrzeć jaj synek da bo on Roska średnio lubi jak to facet

Flight - mój sie wybudza na jedzonko i wtedy czasem się okazuje że jest "stara"kupka w pieluszce
Jak dobrze ze do ust uzywam tylko blyszczyka i pomadki ochronnej to ten tydzień omijam
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 09:01   #3188
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Moj moze miec nawalone i nie zaplacze o zmiane

Ja od wczoraj je testuje i mam 1 pronutra jest profutura ???

Ja nie mam ani szminki ani blyszczyka więc cos by mi się przydało... Dlatego kasa przybywaj no !!!!!!!
No właśnie są dwa rodzaje. Zaraz spróbuję zamieścić fotki. uploadfromtaptalk1430895569375.jpguploadfromtaptalk1430895585041.jpg

To które masz? To dla alergików? A Twój Synuś jest alergikiem? Czy można stosować nawet jak nie jest? Właśnie moja mama ma mi przywieźć a dalej nie wiem które mam jej powiedzieć...
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 09:07   #3189
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Gratulacje

Michas placze jak ma siku, kupka go jakos nie rusza

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Jak dobrze ze do ust uzywam tylko blyszczyka i pomadki ochronnej to ten tydzień omijam
U mnie tak samo. Siku przeszkadza ale kupcia w ogóle He he dziwne to
Stary 2015-05-06, 09:07   #3190
FlightlessBird
Zakorzenienie

Moze którejś sie przyda, bo ja wczoraj w nocy zapisalam ktos (nie pamiętam niestety kto ) polecal rimmel color rush i pomadki bell hypoallergenic creamy shine

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 09:12   #3191
sunny_eyes
Zakorzenienie

Dzis pobudki o 1 i 5 wiec spokojnie
A o 1 z niespodzianka :p jak go przewijalam to wystrzelila kupka prosto na moja koszule po nogach polecialo i na podloge. Pytam i co zrobiles lobuziaku a Michas blogi usmiech
Stary 2015-05-06, 09:12   #3192
DomimaZet
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51294396]moja nie, nawet nieraz jak na jawie sobie kupsona trzaśnie to jak czekam na drugi strzał (bo zwykle po 5ciu minutach robi druga, juz sie wycwaniłam, żeby od razu pampersa nie zmieniać ;P) to tylko zadowolone miny robi

dziś zrobiła w nocy miedzy karmieniami 5 h przerwy i nawet po tym spokojnie jadła i od razu zasnęła. szkoda,ze ja z tej przerwy nie skorzystałam- nie wyspalam się, bo od 20:30 do 1:30[/QUOTE]
U nas tez takie niespodzianki z kupcia. Z reguły jak juz idą to dwie He he wiec zostawiam żeby się spokojnie załatwił do końca. Choć w nocy zrobił taki numer ze juz niby wszystko poszło a tu strzał - i strzelajacy kleksik wszędzie. .. na przewijaku kocyku łóżeczku podłodze. .. itd. Taki suprajsik
Stary 2015-05-06, 09:14   #3193
kordelka85
BAN stały

Cytat:

Tak.
Starsze dziecko nie

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Czekamy na Ciebie,z poprzedniego wątku dokładnie pamiętam która była pierwsza i ostatnia rodzaca,wątek był na dwa miesiace (wrzesień październik)
Ja mylam głowę i nie suszylam,same wyschly
Przyznam się ze podczytuje czasami tamten watek
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 09:19   #3194
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

A pisałam Wam? Dzis na obchodzie powiedzieli ze czekamy dalej, bez leków bo jestem przygotowana do porodu... Chyba psychicznie hehe na KTG teraz az 1 skurcz miałam ... Chyba ucieknę stad. Do Rossmana na zakupy ;p
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 09:23   #3195
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie są dwa rodzaje. Zaraz spróbuję zamieścić fotki. Załącznik 5973954Załącznik 5973955

To które masz? To dla alergików? A Twój Synuś jest alergikiem? Czy można stosować nawet jak nie jest? Właśnie moja mama ma mi przywieźć a dalej nie wiem które mam jej powiedzieć...
Mam te pierwsze. Ale narazie je testujemy. Dostał dwa razy w nocy, troche teraz marudzil nie wiem czy to przez mleko czy tak sobie. Tż musi powiedzieć bo to on widział jak mały reagował na hippa... ja nawet nie mam jak porównać :/

Stary 2015-05-06, 09:24   #3196
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Moze którejś sie przyda, bo ja wczoraj w nocy zapisalam ktos (nie pamiętam niestety kto ) polecal rimmel color rush i pomadki bell hypoallergenic creamy shine
to byłam ja tylko jbc nie do mnie pretensje, ja po prostu spisywałam hity z kwc i blogów idę się ogarniać i do rosska

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
A pisałam Wam? Dzis na obchodzie powiedzieli ze czekamy dalej, bez leków bo jestem przygotowana do porodu... Chyba psychicznie hehe na KTG teraz az 1 skurcz miałam ... Chyba ucieknę stad. Do Rossmana na zakupy ;p
ja to bym uciekła chyba serio
Stary 2015-05-06, 09:35   #3197
rosarioV
Zakorzenienie

Jutro o 11:30 mamy wizyte u lekarza ej jak jeszcze mały nie jest zgłoszony do mojego ubezpieczenia to chybamogę iść? Bo zgłosiłam już pracodawcy i na dniach będzie to załatwiał. .. kurde żeby mnie w przychodni nie skasowali

Stary 2015-05-06, 09:46   #3198
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro o 11:30 mamy wizyte u lekarza ej jak jeszcze mały nie jest zgłoszony do mojego ubezpieczenia to chybamogę iść? Bo zgłosiłam już pracodawcy i na dniach będzie to załatwiał. .. kurde żeby mnie w przychodni nie skasowali
Ja tez tak miałam i dopóki oni nie dostaną info z zusu to będziesz w systemie widniec na czerwono ze niby brak ubezp. Ale jak im powiesz ze sprawą jest w toku to tylko będziesz musiała taka deklaracje wypełnić odręcznie ze jesteś ubezpieczona i Ty ubezpieczasz swoje dziecko.
Stary 2015-05-06, 09:46   #3199
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Dadza Ci do podpisania papier ze maly ubezpieczony i tyle

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 09:48   #3200
madzixx88
Zakorzenienie

Hej u nas noc piękna, nakarmiłam o 24 a królewna sie obudzila o 6:30
ale od 18 do 21:30 mi nie spała, cudowala, by wisiala najchętniej na cycu ciagle i tyle zjadła, ze 3 razy w ciagu tych 3h przewijalam męża nie było to sie rozkokosila. Smok pewnie by załatwił sprawę ale nie podałam. Chociaż moze blednie?
A dzis znów aniołek ubrałam ja w spodenki na 56 z tk maxx i moja kluseczka na styk wchodzi w brzuszku
Kończę śniadanie i lecę Was poczytać

Iza-gratuluje super, ze udało sie krocze ochronić
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 09:48   #3201
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymaj się tam Dziewczyno ;-) juz blizej niz dalej mimo wszystko. A swoją drogą są bu.ce ze nie przyspiesza tego tylko tak Cię będą trzymać i trzymać. Powiedz im ze jesteś ostatnia z rodzących na wątku to może taki argunent ich przekona; -)
Stary 2015-05-06, 09:58   #3202
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymaj się tam Dziewczyno ;-) juz blizej niz dalej mimo wszystko. A swoją drogą są bu.ce ze nie przyspiesza tego tylko tak Cię będą trzymać i trzymać. Powiedz im ze jesteś ostatnia z rodzących na wątku to może taki argunent ich przekona; -)

Hehe z pewnością personel wpadnie w panikę i dzis jeszcze urodzę ;p
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 10:02   #3203
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha ha ha juz to sobie wyobrazilam. Popłoch na oddziale akcja Panika - bo wiesz oni Cię tak zbywaja bo nic nie wiedzą ale jak do nich zagadasz -ze czekamy tu wszystkie na Ciebie i Dzidziusia, że odchowalnia czeka... ze tylko Ty zostałas itp hasła to napewno to przyspieszy
Stary 2015-05-06, 10:02   #3204
Hanka20
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51291022]u nas byla raz i my raz u niej w przychodni. Ale mowila ze jak cos to dzwonic można i przyjsc. Sympatyczna babka.nie oceniala nic. Ze swojej przychodni masz polozna?[/QUOTE]

U nas tak samo była jeden raz zapowiedziana i raz wpadła bez zapowiedzi sprawdzić tylko jak wygląda skóra małego bo był żółty ale wszystko ładnie schodzi. A tak to powiedziała ze w razie czego dzwonić.

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Brawo ! Mama na być z czego duma,synuś pięknie przybrał
Nie martw się następnym razem tak temperatura bo to normalna tempka u maluszków

Nie przejmuj się i ciesz że Ci się zapowiadała,moją położna przy pierwszym synku była 4 razy,zawsze bez zapowiedzi,to był stresik kiedy wpadnie
Teraz przyszła raz i stwierdziła że już doświadczeni jesteśmy i wpiszę w kartę ze jej nie chcemy,akurat taka jest prawda

Michaś śpi,Kamilek zasypia,lecę do męża zobaczyć debatę kandydatów na prezydenta

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 10:09   #3205
violka848
Zakorzenienie

U nas pogoda masakra, do żadnego Rosska mi się niechce, a miałam też pospacerować chęć, dobrze że do przychodni mam 2 kroki.

Madzia twarda jesteś ze smokiem- ja od razu w klinice przy pierwszym płaczu dałam (tzn nie tym od razu po urodzeniu )

Pavlinecka masakra jak cię tam bezczynnie trzymają.
Stary 2015-05-06, 10:11   #3206
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez tak miałam i dopóki oni nie dostaną info z zusu to będziesz w systemie widniec na czerwono ze niby brak ubezp. Ale jak im powiesz ze sprawą jest w toku to tylko będziesz musiała taka deklaracje wypełnić odręcznie ze jesteś ubezpieczona i Ty ubezpieczasz swoje dziecko.
Cytat:
Dadza Ci do podpisania papier ze maly ubezpieczony i tyle
Dzięki pójdę jutro do rejestracji i zapytał się jeszcze

Dzwoniła polozna że dziś wpadnie !!! A tu w domu syf po długiej nieobecności... Jeszcze TŻ nie wymienił piasku w Kuwecie i nieźle daje cholerka a ja nie wyjde po piasek kupić

Stary 2015-05-06, 10:18   #3207
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
U nas pogoda masakra, do żadnego Rosska mi się niechce, a miałam też pospacerować chęć, dobrze że do przychodni mam 2 kroki.

Madzia twarda jesteś ze smokiem- ja od razu w klinice przy pierwszym płaczu dałam (tzn nie tym od razu po urodzeniu )

Pavlinecka masakra jak cię tam bezczynnie trzymają.
I ssala go od razu?

Ja wyprobowalam 3 rozne smoczki i nie chce. Czaseee
em chwile possie. Preferuje nature hehe

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 10:29   #3208
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
I ssala go od razu?

Ja wyprobowalam 3 rozne smoczki i nie chce. Czaseee
em chwile possie. Preferuje nature hehe
Naszemu jest kompletnie obojetne co ssie. Piastka, smoczek, butelka, cycek. Aby jak sie kapnie ze nie leci to krzyk :p
Aby wydawaly mi sie smoki normalne dla niego za duze i kupilam avent dla wczesniakow to po sekundzie wyplul.

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Dziwne ze nie ma tam żadnej poloznej ktora by Ci pomogla. Czesto sie slyszy ze dadza cos nawet jakby po kryjomu aby sie ruszylo i kobieta sie nie meczyla...
Stary 2015-05-06, 10:36   #3209
gossip_girl21
Zakorzenienie

Witam z ranca. Powiedzmy ze wyspana, kupka zrobiona Ale coś dziecko za spokojne więc zaraz trzeba bd zajrzec
Oto już kwiczy

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 10:44   #3210
rosarioV
Zakorzenienie

Czy jak jedziecie same autem z dzieckiem to fotelik macie na przednim siedzeniu czy tylnim ? Jutro do przychodni jade autem i nie wiem gdzie wpiac

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości