|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
Nie ma to jak truskawki ze swojego ogrodka ![]() U nas dzis bylo 27 stopni! Teraz popadalo na szczescie! Mialam dzis dosc tego ciezkiego powietrza i duchoty.Ciekawe co to bedzie jak bede upaly Mam nadzieje, ze pogoda bedzie łaskawa dla nas ![]() Położyłam sie wlasnie do łozka, a Maximilian zaczyna gimnastyke ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
Tyle, ze o tej godzinie nie bede juz nic jadla
|
||
|
|
|
#3722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wózek świetny . Ile kosztuje na nasze? Ja jutro chyba już dostanę przesyłkę, wózek + fotelik ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
|
|
#3723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok 1500 nie patrzyłam na cenę ale gdzieś w internecie widziałam. Ogólnie to jakaś nowość, ale fajny cudak
|
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet nie wiedziałam o istnieniu wózków Roan a ciekawe są, inne modele też mieli i wszystkie takie dosyć interesujące. Rzuciły Mo się te kolory w oczy jak tylko weszłam do sklepu. Ale nie przyglądałam mu się. Chciałam tylko inny wózek zobaczyć i to jeszcze byłam z młodym.Idę spać bo rano pobudka Edytowane przez moniska139 Czas edycji: 2015-05-05 o 23:47 |
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Witam sie po nieprzespanej nocy
|
|
|
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3728 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej Hej Dziewczynki
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
I ja sie witam.
I życzę wszystkim mamusiom miłego dnia!
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz nam wolno o tej godzinie jesc ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Jak samopoczucie??? U mnie slabo, nie potrafie sie z łóżka wygrzebac
|
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamusie
![]() Roxana jak samopoczucie? Pospałaś? Kasperka, wskakuj do wyrka, weź gorący kubek herbatki i kanapeczki i śpij dalej... Ja w końcu dobrze się czuję i w miarę wysypiam Chyba magnez z B6 mi pomaga biorę od kilku dni i mi co raz lepiej ![]() Deszcz pada ale nawet fajnie ciepło jest jeszcze, balkon mam otwarty i wietrzę mieszkanko... Fajne , świeże powietrze wpada /jesli powietrze na śląsku może być ,,świeże,, / Zaprowadziłam Maję, zjadłam śniadanko, zebrałam pranie z balkonu i zastanawiam się co ty dziś robić... Wszystko porobione.. Odkurzę może jedynie i jakiś obiadek trzeba wymyślić.
|
#3733 |
|
Zadomowienie
|
u nas dzis leje a tak chcialam jechac na zakupy.
mirabelka90 pokaz co tam kupilas,jak przyjdzie kasperka,my tez mamy w ogrodu zasadzone truskawki,poziomki,maliny ...teraz w sklepie hiszpansksie truskawki a powoli nawet i polskie ![]() roxana co tak skromnie? cos bym zjadla nie wiem co..moze chociaz kakao wypije.. jak ladna pogoda to malego tzreba wolami wyciagac z lozka a jak deszcze lub weekend topierwszy,6sta to jeszcze ujdzie ale i tak jestem jakas niedospana..
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zreszta dzisiaj mam juz plany co posprzatam itd... |
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie bez zmian , jest beznadziejnie dlatego tez niewiele pisze
Kicha laski, deprecha po całości !
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś przed sobą zakupy bo nagle wszystkiego zabrakło, plus obiad, placek, sprzątanie, wiec nudzić się dziś nie będę
|
#3739 | ||
|
Zakorzenienie
|
o matko... kobito.. daj juz spokoj.. a czego ty sie nie boisz?
ja w 1 ciazy nawet o takich chorobach nie wiedzialam../ bo mi nikt nie mowil...i jadlam wszystko i nic mi nie bylo.. teraz wiem o nich i tez nie boje sie.. jak bede chora to bede.. takie zycie.. nie dajmy sie zwariowac no. Cytat:
w przepisie bylo 200st.. u gory zrobiony a na dole surowy prawie przez wisnie duzo wilgoci mialy.. przepis nie przemyslany widocznie..Cytat:
ojejku.. co sie stalo?? hejj co tak skromnie..?? cos sie stalo?? ![]() u mnie noc spokojna choc nad ranem mloda dawala czadu az przy pępku kopała mnie
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
moniska139 bardzo ładny wózek
![]() A u mnie dziś deszczwo, buu
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
w końcu nadszedł długo wyczekiwany dzień podwójnie się cieszę, bo po 1. zobaczę Maluszka, a po 2. czuje dzisiaj dziwny "ból" brzucha... tzn ból, nie ból... sama nie wiem co czuje... bardziej taki dyskomfort, ale nie wiem czym spowodowany...
|
#3742 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Ja też dziś się podnieść z łóżka nie mogłam... poza tym mąż miał jakiś podły nastrój i mi się udzieliło Chodzę lekko podkurzona, tym bardziej, że obiecał mi, że rano pozmywa... no i pozmywał, niecałą połowę. Mam syf w kuchni, a bardzo tego nie lubię wiem, że taki problem to nie problem, ale drażni mnie to, jakby nie mógł zmywać wieczorem...Dziś wizyta u lekarza, ma przyjść kurier z ciśnieniomierzem i chcę przejść się na targ po owoce. Tyle w planach. Niestety dziś szaro i pada... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak będziesz chciała szlifować łóżeczko to może jakąś maseczkę sobie w aptece kup najpierw? Żebyś tego pyłu się nie nawdychała... No coś Ty... ja sobie to tak tłumaczę - skoro tyle lat obżerałam się truskawkami i to nie zawsze umytymi (a teraz myję je 3 razy) i nie dostałam toxo to coś to oznacza Ja jem truskawki właściwie codziennie i to tak pół kilo to naprawdę minimum Wczoraj nie zjadłam, bo nie chciało mi się iść, za to dziś wciągnę pół kilo, a drugie pół zmiksuję i zrobię koktajl z jogurtem naturalnym - MNIAM ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja chyba też dziś coś machnę ![]() U mnie też... Cytat:
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konsekwencje tego kazda z nas chyba wie jakie sa...Ja wiem co przezywaly te osoby bedac w tej sytuacji, zreszta cala rodzina to przezywala... Ja osobiscie tez mialam sytuacje, ktora opisywalam w K, a przez ktora najadlam sie strachu placzac 3 tyg. takze tak jak napisalam juz kazdy postepuje jak uwaza za sluszne |
|
|
|
|
#3744 | |
|
Raczkowanie
|
Helooł
wczoraj było 27st u mnie, ale popołudniu się zachmurzyło i czekałam na te zapowiadane burze a tu nic.. W nocy aby padało fest przed 3, teraz nie pada jest pochmurno ale ciepło 18st. ![]() Moniska ładna bryka Mirabelka gratuluję zakupu wózka jaki kupiłaś?? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie do mnie co prawda, ale muszę skomentować bo nie rozumiem podejścia "jak bede chora to bede"... bo w tym momencie my nie odpowiadamy tylko za siebie, ale też za Dziecko, które nosimy pod sercem... i dla mnie to jest trochę egoistyczne podejście, jeżeli robi się i je się wszystko dla własnej przyjemności ryzykując tym samym zdrowie Dziecka... No nie obraź sięzgodzę się z tym, że nie można dać się zwariować
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3748 |
|
Raczkowanie
|
Mms, Nicole
za wizytę zaciśnięte
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Nicole mms kciuki za wizyty
Nicole wlasnie tez sobie ostatnio tak myslalam, ze jadlam cale zycie truskawki, jako dziecko prosto z dziadka ogrodka bez umycia i nic mi nie bylo ![]() A teraz tak sie boje... |
|
|
|
#3750 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
UU to niedobrze. A ciśnienie mierzyłaś? Cytat:
Nie dołuj się. I żal nam się tutaj może troszkę Ci ulży![]() Cytat:
Trzymamy kciuki za wizytę![]() Cytat:
![]() A zdjęcia wstawię, jak moje cuda przyjadą do Irlandii czyli w czerwcu dopiero
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

ja bym oszalała chyba przez takie zamieszanie. 

chyba tyle

wiem, że taki problem to nie problem, ale drażni mnie to, jakby nie mógł zmywać wieczorem...

za wizytę
Nie dołuj się. I żal nam się tutaj może troszkę Ci ulży