Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-06, 16:34   #751
201605301111
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=iM7xvYG-g4c zapiekanka u Magdy ze Skutecznie TV

Co tam dzisiaj jadłyście? Ja nie mam siły na nic, a głodna jestem ogromnie!
mało inspirująco - ogórkową. a ze nie umiem gotować mniejszych porcji niż dla oddziału wojska to mam z głowy kilka kolejnych dni
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 16:35   #752
mgiedogo
Raczkowanie

Właśnie przeglądam fejsa pewnej makijażystki. Zdecydowanie u-wiel-bia ceglasty bronzer na polikach i granatowe cienie. Rozpoczęła sezon ślubny ... jakieś chętne?
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...11988261_o.jpg
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...f9&oe=55E10B7B
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...7c9008d4a60cac
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...1e&oe=55C135D6
mgiedogo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 16:41   #753
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Dobrze, że nie miesiączka.

To jest Basia. Tego nie zrozumiesz.
Stary 2015-05-06, 16:49   #754
201607131110
Konto usunięte

Cytat:

Co tam dzisiaj jadłyście? Ja nie mam siły na nic, a głodna jestem ogromnie!
Ja dziś na mieście naleśnik ze szpinakiem, orzechami i serem - ojeeeeeenyjakiprzepyszny, a wczoraj leczo, które robiłam pod koniec zeszłego lata

Także się nie orobiłam
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 16:58   #755
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mgiedogo Pokaż wiadomość
Właśnie przeglądam fejsa pewnej makijażystki. Zdecydowanie u-wiel-bia ceglasty bronzer na polikach i granatowe cienie. Rozpoczęła sezon ślubny ... jakieś chętne?
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...11988261_o.jpg
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...f9&oe=55E10B7B
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...7c9008d4a60cac
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...1e&oe=55C135D6
4 razy NIE
Stary 2015-05-06, 17:02   #756
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Ja dziś na mieście naleśnik ze szpinakiem, orzechami i serem - ojeeeeeenyjakiprzepyszny, a wczoraj leczo, które robiłam pod koniec zeszłego lata

Także się nie orobiłam
Uwielbiam takie połączenie <3 mmm!
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 17:04   #757
JoanHalloway
BAN stały

To ja w poprzednim wątku udostępniłam ogłoszenie o sprzedaży mieszkania Szusz, faktycznie był tam jej adres i to było mocno nie fair, ale straciłam do niej całą sympatię odkąd związała się z Antenką-Tomaszem.

<wycięte prywatne informacje o człowieku niezwiązanym z tematem>

I nie, nie jestem zazdrosna, mój post nikomu krzywdy nie wyrządzi, Weronika przy Tomku jest ustawiona do końca życia

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2015-05-06 o 19:57 Powód: usunięcie prywatnych wiadomości o człowieku niezwiązanym z tematem
JoanHalloway jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-06, 17:04   #758
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
To nie jest kwestia tego, za kogo ja Cię mam, a faktów.
1 pogrubione - zastanów się, o czym piszesz, bo głowa boli od takich andronów zajmowałam się problemem dyskryminacji dłuższą chwilę i naprawdę historia ma BARDZO wiele do rzeczy, a "biali" nie są dyskryminowani ze względu na kolor skóry na taką skalę, jak czarnoskórzy byli. Nie będę się tutaj rozpisywała, po prostu poczytaj, jeśli temat Cię interesuje, a nie powtarzaj bzdur, proszę.

2. O jakim afiszowaniu mówisz? Olga robi sobie zdjęcia - ma przestać dopóki nie schudnie?

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Munka nie chciałam się wypowiadać w temacie rasizmu, ale ja myślę, że ona ma trochę racji. Nie mówimy o historii, tylko o tym, co dzieje się teraz. Nie możemy na to ciągle patrzeć przez pryzmat tego, jak murzyni byli ciśnieni kiedyś. Było, minęło, natomiast sytuacja teraz nie jest za wesoła w wielu częściach świata. Niestety też uważam, że takie pojęcia jak tolerancja i rasizm są nadużywane w dzisiejszych czasach, zupełnie niepotrzebnie. Jak znajdzie się jakiś Polak, który zażartuje coś o Niemcach (w kontekście WWII), to zaraz oburzenie i upominanie, że co było, minęło, czasy się zmieniły, trzeba iść dalej i być otwartym, bo to już historia. Jak coś się powie nie tak o czarnych, to zaraz podnoszą się głosy, że nie można, bo przecież oni tyle przeszli w historii z winy białych. No, ale to nie tłumaczy wszystkiego. I niestety jest już wiele miejsc/dzielnic w których można dostać w łeb tylko z powodu białego koloru skóry. Także nie wszędzie zaistniała asymilacja i otwarcie na społeczeństwo wśród murzynów. Poza tym myślę, że każdy mam prawo do swoich poglądów i to, że widzi się coś inaczej, niekoniecznie musi świadczyć o zamknięciu i nieznajomości faktów, czy historii. Każdy ma swoje doświadczenia. Moje na przykład z czarnoskórymi poznanymi w Warszawie nie są najlepsze. Wiem, że nie odnosi się to do ogółu, ale Ci których poznałam to w 100% lenie, kombinatorzy, niechętni do pracy i traktujący każdą spotkaną Polkę jak przedmiot do zabawy. Co gorsza przeświadczeni, że każda jedna poleci na nich jak w dym... Nie uważam, że taka poprawność polityczna jest dobra. Bo szkodzimy sobie jak wiele już państw europejskich, w których wielu imigrantów próbuje ustanawiać swoje zwyczaje i rządy. Nie formalnie, to przemocą. I nie mów proszę, że to dyrdymały wyciągnięte z politycznych spotów przedwyborczych. Niestety w wielu miejscach tak jest.
Stary 2015-05-06, 17:07   #759
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Koainkaaaaa - są! Piękniejszych opakowań kosmetyków nie widziałam. Matowe, seksowne retrotubki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4059.jpg (152,3 KB, 187 załadowań)
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 17:08   #760
201605301111
Konto usunięte

edit: usunęłam cytat, w razie czego

to ja szczerze mówiąc wolałam ten link do mieszkania

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-05-06 o 17:31
Stary 2015-05-06, 17:09   #761
fableux
Zadomowienie

W ostatnim dailyvlogu Boogie mówi przynajmniej raz, że nie pije piwa a reszta jej towarzyszy pije, i już laski pod filmem cionżę wywróżyły i gratulują

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-06, 17:10   #762
JoanHalloway
BAN stały

Nie rozumiem Was.. to jest wątek plotkowy. Nie podaję nazwiska Tomasza, nie wklejam linka do jego CV, który radośnie wisi na Goldenline, nie wklejam dwuznacznych zdjęć z Panią Prezydent Zgierza ,a jedynie piszę część najmniej szkalujących go faktów... Cenzura na wątku plotkowym? No błagam..
Stary 2015-05-06, 17:11   #763
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
to ja szczerze mówiąc wolałam ten link do mieszkania
Stary 2015-05-06, 17:13   #764
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez JoanHalloway Pokaż wiadomość
Nie rozumiem Was.. to jest wątek plotkowy. Nie podaję nazwiska Tomasza, nie wklejam linka do jego CV, który radośnie wisi na Goldenline, nie wklejam dwuznacznych zdjęć z Panią Prezydent Zgierza ,a jedynie piszę część najmniej szkalujących go faktów... Cenzura na wątku plotkowym? No błagam..
to tmat o youtuberkach a Tomek chyba yotuberem nie jest
Stary 2015-05-06, 17:17   #765
JoanHalloway
BAN stały

Nie jest, ale wiele kobiet w komentarzach pisze Szusz ,jak jej zazdrości, że jest kobietą sukcesu itp.. A niestety za tym sukcesem stoi nie kto inny jak Tomasz Z, bez Tomasza Weronika nie miałaby wielu rzeczy i byłaby nadal dość nielubiana na yt, to on ją namówił do vlogowania chociażby i to on jej kupuje markowe rzeczy. Ale ja już zamilknę, bo krytyka mi niepotrzebna.
Stary 2015-05-06, 17:17   #766
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie cenzura, tylko kogo obchodzi, jakim gangsterem w Zgierzu jest Tomek od Szusz? To osoba prywatna, której pół czoła czasem widać w filmach, o których się tu rozmawia. Jakby jeszcze był gangsterem urodowym, albo chociaż gazelą fitnesu, która upublicznia swój wizerunek.
Stary 2015-05-06, 17:22   #767
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Nie jest, ale wiele kobiet w komentarzach pisze Szusz ,jak jej zazdrości, że jest kobietą sukcesu itp.. A niestety za tym sukcesem stoi nie kto inny jak Tomasz Z, bez Tomasza Weronika nie miałaby wielu rzeczy i byłaby nadal dość nielubiana na yt, to on ją namówił do vlogowania chociażby i to on jej kupuje markowe rzeczy. Ale ja już zamilknę, bo krytyka mi niepotrzebna.
no właśnie - nie jest.
Nie chce sie pokazywac we vlogach, z jakich przyczyn to nieważne, to przydaloby się to uszanować.

A ustawić się w życiu też trzeba umieć więc może jest i czego zazdrościć.

(BTW nadal nie rozumiem czemu wszystkie większe ploty zawsze się tyczą szuszy)
Stary 2015-05-06, 17:22   #768
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

Jak to obrzydliwie wygląda, nikt mi nie wmówi że to może być sexy, fuj. Ale zaczęłam się zastanawiać jakbym wyglądała z takimi ustami

O dzięki, spróbuję w ten sposób.
Ja też. Oglądając to, zaczęłam wyobrażać sobie, że wyrasta mi na twarzy taki tyłek pawiana.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 17:23   #769
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Ah, to Tomek pociąga za sznurki tego ekscytującego vlogowego przedsięwzięcia? Może z polecenia pani prezydent, może chcą wspólnie zniszczyć karierę Szusz - dosyć tego bimbania sobie na plecach polityków! Następnym razem sama kupujesz sobie zawieszkę ze słonikiem, Weroniko!

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-05-06 o 17:24

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-06, 17:26   #770
Munkaa
Zakorzenienie

Joan Halloway - brak mi słów, BRAK.

diorentynka - tu też nie bardzo wiem, co napisać - moje wypowiedzi odnosiły się do konretnych punktów, nie zakładałam nigdy, że rasizm jest jednokierunkowy i dalej należy myśleć o niewolnictwie każdego dnia - po prostu podkreśliłam, że samo pojęcie ma silny związek z historią, bo przeczytałam wyraźnie, że NIE MA nic wspólnego. Pisałam o tym wyżej odpowiadając na post Mostly.
Dodatkowo podkreślałam, że piszę głównie o Polsce - to, że w USA są stany, w których czarnoskórzy biegają za 'białymi' z pistoletami - no okej, wiem o tym. Wiem też o tym, że są stany, w których strzela się do czarnoskóych - jest tak i tak - na całym świecie, nie tylko w Stanach.

Jednak w samej Polsce poziom rasizmu wobec innych niż białoskórych jest wysoki, tak jak i antysemityzmu czy ksenofobii - jeśli ktoś tego nie widzi, to poważnie - nie wiem, jak obserwuje świat, który go otacza

Częściowo mogę się zgodzić z postem Twoim, ale dla mnie nie istnieje pojęcie 'poprawności politycznej', ani także nie lękam się o najazd imigrantów, chcących przejąć Polskę siłą - no cóż, uważam swoje poglądy za rozsądne i nie czuję się z ich powodu igorantką, wręcz przeciwnie, bardzo interesuję się polityką i sytuacją na świecie. Ty pewnie swoje poglądy także za takie uważasz i nigdy nie napisałabym, że Twój powyższy post to dyrdymały, bo tak nie uważam - co ja więcej mogę powiedzieć? Rozumiem Twój tok myślenia i jak wspomniałam - jest w nim według mnie sporo słuszności, ale też kilka rzeczy, z którymi się nie zgadzam.

Taaak - nie mam co powiedzieć, a potem znowu tysiOnc literek

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-05-06 o 17:31
Stary 2015-05-06, 17:29   #771
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Ah, to Tomek pociąga za sznurki tego ekscytującego vlogowego przedsięwzięcia? Może z polecenia pani prezydent, może chcą wspólnie zniszczyć karierę Szusz - dosyć tego bimbania sobie na plecach polityków! Następnym razem sama kupujesz sobie zawieszkę ze słonikiem, Weroniko!
już niedługo w drugim numerze TubeNews - SKANDAL NA POLSKIM YOUTUBE - MYŚLAŁEŚ, ZE #ZAHAJSZYOUTUBE TO SZCZYT?! SŁONIKI ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW!
Stary 2015-05-06, 17:31   #772
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
To ja w poprzednim wątku udostępniłam ogłoszenie o sprzedaży mieszkania Szusz, faktycznie był tam jej adres i to było mocno nie fair, ale straciłam do niej całą sympatię odkąd związała się z Antenką-Tomaszem.

Tego nie cytuje, bo są to plotki o osobie prywatnej, która się związała z vlogerką.

I nie, nie jestem zazdrosna, mój post nikomu krzywdy nie wyrządzi, Weronika przy Tomku jest ustawiona do końca życia
To naprawdę było konieczne? Niedługo może zaczniemy obgadywać rodzinę Susz do XIX wieku, może jakieś smaczki się jeszcze znajdą.
Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Koainkaaaaa - są! Piękniejszych opakowań kosmetyków nie widziałam. Matowe, seksowne retrotubki
Koooot
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 17:32   #773
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mostlyahhhs Pokaż wiadomość
ah, to tomek pociąga za sznurki tego ekscytującego vlogowego przedsięwzięcia? Może z polecenia pani prezydent, może chcą wspólnie zniszczyć karierę szusz - dosyć tego bimbania sobie na plecach polityków! Następnym razem sama kupujesz sobie zawieszkę ze słonikiem, weroniko!
<3
Stary 2015-05-06, 17:34   #774
201605301111
Konto usunięte

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;51303119]To naprawdę było konieczne? Niedługo może zaczniemy obgadywać rodzinę Susz do XIX wieku, może jakieś smaczki się jeszcze znajdą.

Koooot [/QUOTE]

Mam sprawdzone info na temat powiązań jej przodka z Rasputinem
Stary 2015-05-06, 17:34   #775
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
już niedługo w drugim numerze TubeNews - SKANDAL NA POLSKIM YOUTUBE - MYŚLAŁEŚ, ZE #ZAHAJSZYOUTUBE TO SZCZYT?! SŁONIKI ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW!
Psi fryzjer Suszi - pralnia brudnych słoników*.

*gruby, czarny hajs z juciuba
Stary 2015-05-06, 17:35   #776
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Joan Halloway - brak mi słów, BRAK.

diorentynka - tu też nie bardzo wiem, co napisać - moje wypowiedzi odnosiły się do konretnych punktów, nie zakładałam nigdy, że rasizm jest jednokierunkowy i dalej należy myśleć o niewolnictwie każdego dnia - po prostu podkreśliłam, że samo pojęcie ma silny związek z historią, bo przeczytałam wyraźnie, że NIE MA nic wspólnego. Pisałam o tym wyżej odpowiadając na post Mostly.
Dodatkowo podkreślałam, że piszę głównie o Polsce - to, że w USA są stany, w których czarnoskórzy biegają za 'białymi' z pistoletami - no okej, wiem o tym. Wiem też o tym, że są stany, w których strzela się do czarnoskóych - jest tak i tak - na całym świecie, nie tylko w Stanach.

Jednak w samej Polsce poziom rasizmu wobec innych niż białoskórych jest wysoki, tak jak i antysemityzmu czy ksenofobii - jeśli ktoś tego nie widzi, to poważnie - nie wiem, jak obserwuje świat, który go otacza

Częściowo mogę się zgodzić z postem Twoim, ale dla mnie nie istnieje pojęcie 'poprawności politycznej', ani także nie lękam się o najazd imigrantów, chcących przejąć Polskę siłą - no cóż, uważam swoje poglądy za rozsądne i nie czuję się z ich powodu igorantką, wręcz przeciwnie, bardzo interesuję się polityką i sytuacją na świecie. Ty pewnie swoje poglądy także za takie uważasz i nigdy nie napisałabym, że Twój powyższy post to dyrdymały, bo tak nie uważam - co ja więcej mogę powiedzieć? Rozumiem Twój tok myślenia i jak wspomniałam - jest w nim według mnie sporo słuszności, ale też kilka rzeczy, z którymi się nie zgadzam.

Taaak - nie mam co powiedzieć, a potem znowu tysiOnc literek
Spoko, przeczytałam dalsze posty i już bardziej rozumiem Twój punkt widzenia

A tak z innej beczki, muszę przyznać że kreacja Bey z MET Gala była niesamowita

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-05-06 o 17:38
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 17:36   #777
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam sprawdzone info na temat powiązań jej przodka z Rasputinem
Hahahahaha jestescie bezbłędne
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-06, 17:36   #778
Munkaa
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;51303119]To naprawdę było konieczne? Niedługo może zaczniemy obgadywać rodzinę Susz do XIX wieku, może jakieś smaczki się jeszcze znajdą.[/QUOTE]

Stary 2015-05-06, 17:37   #779
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
A widzisz można można. Szusz nawet jednym palcem potrafi.
Szusz to artystka
Stary 2015-05-06, 17:37   #780
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Spoko, przeczytałam dalsze posty i już bardziej rozumiem Twój punkt widzenia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości