|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 44- nasz sezon!
M&M'sy w kolorze przewodnim milion monet.A jakby tak draze ?
Białe na pewno bez problemu. A tak to jeszcze galeretki może. |
|
|
|
#1532 |
|
... choć nie Westwood
|
I jeszcze
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
A, różowe czekoladki też da się kupić. W belgijskiej pijanlni czekolady koło mnie w Wawie sprzedają takie w tym stylu, pyszne. Można je wymieszać z czekoladkami w białej czekoladzie i będzie pięknie.
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
A i bezy tez super pomyśl.Moja szefowa kupuje często w Auchan i sa tez w mietowym kolorze
|
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolałabym coś na codzień, jakiś nudziak albo róż, tylko nie taki wściekły. Choć ja to słabo wiem co by do mnie pasowało
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Popcorn na weselu. xD Tyle wygrać! Kocham popcorn.
Vivienne, widzę, że głównie mają bezy i ciastka z kremem. :/ Ja bym nie tknęła nic, poza popcornem i żelkami, za którymi też jakoś specjalnie nie przepadam. :/ Postuluję za czekoladą i cukierkami do żucia na Waszych słodkich stołach.
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- O jeszcze może jakieś cukierki landrynki
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Pudrowe cukierki ładnie wyglądają, ale są średnio smaczne. Nie znam chyba nikogo, kto by się czymś takim zajadał.
Wy lubicie?
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
O, olśniło mnie co jeszcze może być różowe i białe. Donutsy!
![]()
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wieki takich nie jadłam jak dobrze pamiętam to są słodko kwaśne. Lubię kwaskowate słodyczy:p więc mi by nie przeszkadzały no i ładnie wyglądają
|
|
|
|
#1542 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() Ja bym na przykład nie tknęła cukierków - landrynek na weselu. No nigdy. Ona ładnie wyglądają, ale tylko tyle. Do alkoholu jeszcze? never I ja akurat lubię ciastka z kremem, więc będę nieobiektywna Z tego co mi babczka mowiła to najszybciej znikają takie małe deserki galaretki. Ja bym np nie tkneła
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Ee to ja ciastek z kremem bym nie zjadła:p tylko ją to nie słodycza jestem i doradzam co mi by odpowiadało:p czyli słodko kwaśne smaki
![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- O właśnie Magda jeszcze może takie galaretki w cukrze(nie znam profesjonalnej nazwy) na paterach. |
|
|
|
#1544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej, jakby na słodkim stole było trochę do ssania, trochę do gryzenia, trochę do żucia i może coś kwaśnego. :P ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
(jak mój tata xD)
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja chodze po sklepach typu IKEA ostatnio poszukujac natchnienia. Moja koncepcja bedzie taka, ze wybiore 3 kolory zelkow (najprawdopodobniej bialy, rozowy i fiolet/fuksja), zakupuje je w hurtowni (jeszce nie wiem jakie, ale odstawiam, ze serduszka, takie rozowo biale, pianki, takie dlugie z bialym w srodku, jak przejde sie do hurtowni - kilogram takich cukierkow kosztuje 2€ wiec koszt niewielki - to zobacze co tam maja i wybiore). Do tego chce zamowic 23 cupcakesy (bo kupilam stojak) i tez im powiem jakie kolory i do tego z 12 cakepopsow (powsadzam do kwadratowego szklanego naczynia z Ikea (z sekcji wazonowej ) wypelnionego jelly beans, albo MMs). No i macarons, najlepiej w 3 kolorach tez (beda na paterze z IKEA)Nie chce: lizakow, landrynek, cukierkow - nikt tego nie je, tylko ladnie wyglada; czekolady, czekoladek - rozplyna mi sie, nie mam klimy bo impreza jest na swiezym powietrzu ![]() Chce uniknac takiego efektu. Mysle nad takimi sloikami-slojami, obwine je ladna kokardka + chce kupic naklejki takie jakby tablice (chalkboard labels) na te stoje. Ale te koncepcje moga bardzo szybko sie zmienic
|
|
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
Oleandra, brzmi świetnie.
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Mój brat tam był, teściowa, tata będzie a PM nie. Sprayem popsikaj (żartuję sobie). |
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
![]() 27.06.2015 Ja: Pani mgr inż. Zakręcona i roztrzepana jak moje włosy. Perfekcjonistka popadająca ze skrajności w skrajność, z lekką nutką pedantyzmu (lub mówiąc prościej - nerwicą natręctw ;P). Fanka fitnessu i kostiumów bikini.
On: Pan mgr inf. Wysoki, przystojny, inteligentny, z poczuciem humoru, świetnie gotuje. Chodzący ideał. ![]() My: Poznaliśmy się w 1 klasie liceum przez moje przyjaciółki, które mieszkają w jego mieście i zaczęliśmy razem chodzić na rock'n'rolla. To było jak grom z jasnego nieba. I tak już zostało - tworzymy mieszankę wybuchową, talerze często latają. ;P Oboje uzależnieni od internetu. Jesteśmy parą od: lipca 2006 (w dniu, gdy zostaliśmy parą, dostałam pięknego słonecznika <3) Zaręczyliśmy się: w październiku 2013 Załatwione: Ślub: godz 17:00 Wesele: 40 km od Warszawy Zaproszenia: z firmy Decorisus (w załączniku, tylko w kolorze białym i z innym tekstem) Upominki dla gości: krówki z naszym zdjęciem Zespół: Antares z Sokołowa Podlaskiego Fotograf: Bułat Kamerzysta: ktvideo Samochód: Cadillac Fleetwood Brougham z 1965r. Fryzura i makijaż: zrobię sama - rozpuszczone włosy z welonem, bardzo delikatny makijaż (lub całkowity jego brak) Paznokcie: najchętniej hybrydy w jednolitym neutralnym kolorze z motywem koronki i błyskotkami (w załączniku inspiracja) Suknia: uszyta w salonie Noemi (w załączniku zdjęcia z pierwszej przymiarki, z nieobrobionym dołem) Buty: firmy La Marka - białe, skórzane, szpilka 7cm Biżuteria: firmy Arande w kolorze srebrnym z kryształkami (w załączniku) Strój pana młodego: czarny garnitur smokingowy + czarna mucha Motyw przewodni: słoneczniki Kolor przewodni: żółty Bukiet: słoneczniki + białe róże (w załączniku inspiracja) Tort: co drugie piętro w innym smaku, smaki: czarny las i malina ze śmietaną; wygląd: kilka pięter na stelażu, każde obłożone białą masą cukrową, dekoracja lukrowymi słonecznikami i wstążkami, co drugie piętro pikowane (inspiracja w załączniku) Dekoracja sali: prawdopodobnie bukiety ze słoneczników, białych róż i gipsówki w niskich szklanych wazonach, kieliszki od martini z pływającymi świeczkami; poza tym wszystko na biało (obrusy, serwetki, pokrowce na krzesła, tło za stołem PM); Dekoracja stołu PM: za stołem kotara z podświetleniem na biało, na stole tylko mój bukiet i bukiet świadkowej oraz świeczniki, po obu stronach stołu bukiety na kolumnach z takich samych kwiatów jak na stołach gości
Edytowane przez krolewna_smieszka Czas edycji: 2015-05-29 o 21:51 |
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja od pół godziny już w pracy
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Krolewna, paznokcie bardo mi się podobają.
Przez jakiś czas tez chciałam sloneczniki, potem mi przeszło i wróciło wczoraj. Żeby zrobić z nich dekorację samochodu. Albo wykorzystać w kościele bo tam żółty bardzo pasuje. |
|
|
|
#1553 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też chcę zdjęcia ale nie mam fb Cytat:
a poza tym jest wersja dla dziewczynek i ma trochę różowego u góry ![]() Cytat:
![]() królewna super wizytówka, nie umiem się napatrzeć na Ciebie w sukni groszek ja też |
||||
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Magic mogę jeszcze i ja dostać zdjęcia na fb?
rosi: cmok:
|
#1555 |
|
Konto usunięte
|
Jakby w Tesco brakło tych napoi co wczoraj dziewczyny polecały, to w Kauflandzie od 07.05 do 13.05 też mają Pepsi, 7Up, Mirinda, Mountain Dew 1l za 1,95
|
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki.
---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- Do czegoś w tym stylu będziemy dążyć. Manicurzystka już wie, jakie mam paznokcie i co mi się podoba, jesteśmy umówione na czwartek przed ślubem. Mam jej poświęcić dużo czasu i będziemy kombinować. To wrzucone przeze mnie zdjęcie to jest jej dzieło.
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś spróbuję się umówić. I chciałabym jakiś naturalny kolor żeby pasował do wszystkiego (mimo ze kocham czerwone).
|
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Tylko ja do 18
![]() Cytat:
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czy róż czy ecru. W którą stronę pójść.
|
|
|
|
#1560 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

po co mi ten słodki stół i drinki, same z tym problemy :P...

ja też chcę zdjęcia ale nie mam fb
rosi: cmok: