Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-07, 09:17   #2131
Vloszka77
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Hejka!

Jak nasze Świeżynki? Śniadanko zrobione czy walka z otworzeniem lodówki przegrana?

U mnie po wczorajszej burzy piekne słoneczko, trawa sie zazielenila i chyba uroslo o 5cm jeeejjj, znów kosic dobrze, ze jeszcze nie mogę tego robic heheheh

Miłego dniaaaa
U mnie wszystko dobrze,jestem sprawna,tylko 3 dni miałam temp ,to było straszne ((

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez MizerneA Pokaż wiadomość
Hej Vloszka
Czyli pomału lepiej A powiedz, jak chodzisz to lepiej się czujesz? I czy chodzisz z nosem po ziemi, czyli zgięta wpół, czy jednak możesz się w miarę wyprostować?
Do wczoraj chodziłam bardzo powoli,lekko zgarbiona,jak juz pisałam tylko ból jest przy wstawaniu,z pozycji leżącej tak jak boli tak szybko ,odrazu jak juz siedzisz mija.u mnie mecząca była temperatura.Dzis klozet myłam haha

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Napisane przez MizerneA Pokaż wiadomość
Dzięki Szann
dzisiaj dokończę i w takim razie zabiorę mały plecaczek A powiedz mi czy piżamka potrzebna, czy zwykłe białe getry i zapinana bluza wystarczą?
Myśle ze getry nie,bedzie cieżko je włożyć po,coś luźnego ,i góra rozpinana.Ja miałam koszule flanel rozpinana i spodnie od piżamy cienki,szlafrok,ręcznik mały ,raz przed miałam kąpiel,płyn do jamy ustnej,kapcie,krem,szczot ka do wlosow,ladowarka
Vloszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 09:20   #2132
Asiula 82
Przyczajenie

Vloszka, dobrze, ze juz gorączki nie masz, to musiało byc straszne, muszę sobie zerknąć na to Piaseczno jak tak zachwalasz, cena kusi. Ciekawe, jak inni lekarze.Jak poprzegladalam Wasze niektóre wejściówki to sie utwierdzilam, ze muszę szybko zbierać kasę ja to jestem normalnie wklęsła .
MizerneA powodzenia
Asiula 82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 09:20   #2133
szann
Zakorzenienie

Hejo Vloszka! Dobrze, duzo chodzic, staraj sie prostowac wyciągając szyje do do gory a barki w dół, mnie plecy do tej pory łupią, spie powoli na boku, tzn takim pół boku, bo wygodnie to tego nazwac nie mogę

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Aaa, ubralam obcisłą koszulke to bardzo szybko ją zdjęłam, bo raz ze sutki to myślałam ze z nimi oszaleje, poza tym ciasna i obcisła i tym oto sposobem chodze w samych workach hehehe
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 09:22   #2134
MizerneA
Raczkowanie

No żesz motyla noga. Lecę zapolować na jakąś piżamę zatem bo nie posiadam takiego cuda.
Dzięki Laski

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiula 82 Pokaż wiadomość
Vloszka, dobrze, ze juz gorączki nie masz, to musiało byc straszne, muszę sobie zerknąć na to Piaseczno jak tak zachwalasz, cena kusi. Ciekawe, jak inni lekarze.Jak poprzegladalam Wasze niektóre wejściówki to sie utwierdzilam, ze muszę szybko zbierać kasę ja to jestem normalnie wklęsła .
MizerneA powodzenia
Nie dziękuję żeby nie zapeszyć
Stary 2015-05-07, 09:26   #2135
Vloszka77
Raczkowanie

Do wczoraj żałowałam ,ta temp mnie wprowadziła w depresje i leki.

Dziś jak juz spadła i zobaczyłam pierwszy raz moje cyce To az płakać mi sie chce,zawsze o takich marzyłam to był mój czuły punk,teraz czuje sie extra.
Prawa bardziej boli,i długa droga jeszcze ,aż bedą w pełni ok.
04.05.2015 Piaseczno XF3 405 nagor

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

MizerneA: bedzie dobrze,nic sie nie stresuj.caluski
Stary 2015-05-07, 09:32   #2136
MizerneA
Raczkowanie

Ta, nie stresuj Chciałabym. Jeszcze mi Kochaneczka napisała, że L.P. montuje takie implanty, jakie jemu sie wydają dobre to się boję, żeby z poduszkami powietrznymi nie wyjść od niego
Ja już od poniedziałku wzięłam wolne z pracy bo bym jajo zniosła z nerw a teraz im bliżej tym gorzej
Dobra, spadam szukać piżamy Ze 20 lat w piżamie nie śpię ha ha ha, to teraz mam przygodę zakupową

Pozdrowionka Cycolinki
Stary 2015-05-07, 09:48   #2137
Marczitka32
Przyczajenie

Witam z rana moje kochane minęła doba od operacji i powiem szczerze że najbardziej mi przeszkadza spanie na plecach i pierwsze wstanie a tak ogólnie jest dobrze nawet byłam w stanie zrobić sobie kawę i córeczkę nakarmić dziś lecę po stanik do moich cycoli bo boję się że się jakoś zdeformują lub do dołu opadną hyhy.
Wloszka77- piersiątka superowe ale i startowy cyc był niczego sobie ja to mogłam tylko o takim sobie pomarzyć
Marczitka32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 10:12   #2138
Olivka1989
Raczkowanie

Hej cycolinki
Ja już w Polsce, jutro konsultacja i we wtorek operka
Stresik mnie już łapie Chciałabym być już po....
Stary 2015-05-07, 10:20   #2139
PassionDay
Raczkowanie

GG do PassionDay

Ja polecam wziąć butelki z wodą z dziubkiem. Koniecznie ładowarka. Krem do rąk i twarzy. Luzne spodnie pidzamowe będą lepsze niż getry. Gumkę do włosów bo na stole operacyjnym nie można mieć nic metalowego na sobie. Jakiś jogurcik do picia. Szczoteczka do zębów i pasta. Ręczniki mi dali. Wzięłam jaśka bo lubię na nim spać poza tym wracając 2h autem było z nim wygodniej. I skarpetki koniecznie

Dziś mi lepiej choć do wstanie nadal potrzebuj pomocy i nadal chce mi się spać. Ale więcej chodzę. Prostuje się. Podnoszę ręce do góry. Choć słaba jestem ogólnie.
Wczoraj wrzuciłam fotki i przyjęłam kilka osób do znajomych. Zapraszam

Szymuś: 25.01.2010
Natalka: 30.03.2012
PassionDay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 10:39   #2140
Vloszka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivka1989 Pokaż wiadomość
Hej cycolinki
Oliwka :wiem ze przed jest stres ,ale nie jest tak zle,ja po operacji 1 dzień po o godz 15 jechałam sama do hotelu ,to było straszne ,tam do 22 czekałam za transportem,w domu do 18.30 jestem sama i radzę sobie.Keze i chodzę aby kręgosłup nie bolał .jak stoję to prawa pierś bardziej boli,ale to chyba szwy tak ciągną ,dziś 3 dni po i juz jest owiele lepiej.

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez PassionDay Pokaż wiadomość
Ja polecam wziąć butelki z wodą z dziubkiem. Koniecznie ładowarka. Krem do rąk i twarzy. Luzne spodnie pidzamowe będą lepsze niż getry. Gumkę do włosów bo na stole operacyjnym nie można mieć nic metalowego na sobie. Jakiś jogurcik do picia. Szczoteczka do zębów i pasta. Ręczniki mi dali. Wzięłam jaśka bo lubię na nim spać poza tym wracając 2h autem było z nim wygodniej. I skarpetki koniecznie

Dziś mi lepiej choć do wstanie nadal potrzebuj pomocy i nadal chce mi się spać. Ale więcej chodzę. Prostuje się. Podnoszę ręce do góry. Choć słaba jestem ogólnie.
Wczoraj wrzuciłam fotki i przyjęłam kilka osób do znajomych. Zapraszam
PassionDay ładne cycuchy,widzę tez jesteś szczęśliwa ,miałaś pod sama podwiez? Czy tez jak ja tu i pod gruczoł? A jakie masz implanty?lekarz mi mówił ze z czasem bedą opadały moje ,nie chciałam plastyki podniesienia ,bałam sie blizny .dlatego żeby je dotrzymać włożył mi pod powięź cześciowo,Ogólnie dowiedziałam sie ze mięśnie miała przedzielone na pół,tak sie urodziłam
Stary 2015-05-07, 10:42   #2141
Olivka1989
Raczkowanie

Vloszka77 wiem, że jakoś to przeżyję, ale pewnie każda z nas się stresowała przed, mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle...
Jutro mam konsultację o 14 i o 15 we wtorek operka
A powiedzcie mi dziewczyny jak wygląda dzień operacji, wchodzę do kliniki i jak to wygląda krok po kroku??
Stary 2015-05-07, 10:43   #2142
PassionDay
Raczkowanie

GG do PassionDay

Mam okrągłe allergany 295ml pod powięź i gruczoł. Nie chciał preparowac pod mięśniem bo jestem młoda i za te 15 lat czeka mnie kolejna taka operacja i wtedy się zrobi pod nienaruszonym mięśniem. Moje tez opadną i plastykę będę musiała zrobić ale to za 6-8 lat. Mam nadzieje ze ciut będą mniejsze bo duże wyszły

Stary 2015-05-07, 11:02   #2143
Zainteresowana2
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Wyliczanka na dzisiaj

mizerneA 11.05 - 4
olivka1989 12.05 - 5
nightWish159 19.05 - 12
zabojadka88 25.05 - 18
lijuana 10.06 - 34
maginka23 08.07 - 62

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 11:30   #2144
Vloszka77
Raczkowanie

Cytat:
Vloszka77 wiem, że jakoś to przeżyję, ale pewnie każda z nas się stresowała przed, mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle...
Jutro mam konsultację o 14 i o 15 we wtorek operka
A powiedzcie mi dziewczyny jak wygląda dzień operacji, wchodzę do kliniki i jak to wygląda krok po kroku??
Olivka: ja miałam być na 14 w klinice,przyszedł dr jeszcze raz konsultacja ,rysunek na mnie,pózniej czekałam jak przyjdzie po mnie pielęgniarka,w miedzy czasie podpisywałam oświadczenia ,poszłam w towarzystwie pielęgniarki na sale do mojego pokoju ,dostałam płyn do kąpieli specjalny,wykapalam sie,ubrałam sukienkę z takiego specjalnego papieru,na to szlafrok,zaproszono mnie do pokoju pooperacyjnego tam chwilkę czekałam ,jeszcze raz dwóch dr mnie oglądało, weszłam na sale operacyjna czepek na wlosy,nie może być gumka z metalem,i zaczęło sie narkoza .......dalej nie pamietam )))))obudziłam sie w pokoju po operacyjnym podłączona pod monitor kontrolny ciśnienie itd.godzine tam byłam spać mi sie chciało,przyszedł dr powiedział co miał ,pielęgniarka zabrała mnie do mojego pokoju na wózku ,tam ubrała mi piżamkę i do lozeczka)))spałam.tylko budziłam sie do znieczulenia,bólu w klinice nic nie czułam.tak to wyglądało całuski
Stary 2015-05-07, 11:35   #2145
Shazney
Zakorzenienie

Powiem szczerze, że dla mnie stanik po op był wybawieniem. Bardzo nie lubiłam ich odwijać, myć ich. Robiłam to bardzo szybko i szybko też zakładałam sportowiec, baaaaaaaaaaaaaaardzo mi ciążyły, jak dwie cegły. A.B. też nie zaleca sportowca? Jakoś przeżyję, ale wiem, że będzie.... ciężko.

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Hejo Laleczki
Ja tez miałam temperaturę, najbardziej wieczorami i w nocy, nawet nie mierzylam ale TZ mówił ze jestem rozpalona ( eeee... Goraca? Eeee hahaha no wiecie ) i nie miałam rownież antybiotyku.

Ja wietrze cyce ile mozna, korzystam z uroków prania i chyba nic w tej kwestii sie nie zmieni, ze bede latać najcześciej bez stanika

Z pasa mam normalnie dekolt czerwony, skóra boli najzwyklej...
Ja smaruje serum z Dermedic hialuron3 (chyba) zrobiłam sobie dwa razy maskę nawilżająca z Thalgo, blizny smaruje Scar Repair'em, a w pierwszym tygodniu niczym nie smarowałam, tylko wietrzylam cyce na chwile

Jeszcze raz napisze polecam Wam kupić SOLPADEINE to sa tabletki do rozpuszczania przeciwbólowe, działają od razu! Brałam na zmianę z ketonalem (co 6h) a antidol15 na noc, efekt taki ze naprawdę dobrze przeszłam to wszystko teraz tylko przygladam sie kiedy ten brzuch zejdzie (a moze nie zejdzie, bo tyle przytyłam ?) no i czekam cierpliwie az sie cycuchy ułożą

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Wrzuciłam foto do albumu
Szann, ale w Tobie energii . Zapisuję nazwę leku, jeszcze się przyda

Cytat:
Napisane przez Vloszka77 Pokaż wiadomość
Włożyłam fotki ,teraz zrobiłam,jestem jeszcze cała napuchnięta,jak i brzuch
Co tu dużo mowić,z moich wiszących dr K.C. Onkolog od rekonstrukcji piersi i dr W.W plastyk z Piaseczna zrobili mi CUDA
Także teraz mogę polecić ,dziewczyny co maja taki problem jak ja miałam ,zwis,POLECAM
Nadal bez gruponu maja około 9 tys ,coś takiego,także nie aż tak dużo.
Jeszcze bedą mi sie zmieniać cycuszki,teraz napuchniete
04.05.2015 Piaseczno,anatomy XF3 405 Nagor
Gratuluję! Fajnie, że jesteś zadowolona

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 11:35   #2146
Olivka1989
Raczkowanie

Cytat:
Olivka: ja miałam być na 14 w klinice,przyszedł dr jeszcze raz konsultacja ,rysunek na mnie,pózniej czekałam jak przyjdzie po mnie pielęgniarka,w miedzy czasie podpisywałam oświadczenia ,poszłam w towarzystwie pielęgniarki na sale do mojego pokoju ,dostałam płyn do kąpieli specjalny,wykapalam sie,ubrałam sukienkę z takiego specjalnego papieru,na to szlafrok,zaproszono mnie do pokoju pooperacyjnego tam chwilkę czekałam ,jeszcze raz dwóch dr mnie oglądało, weszłam na sale operacyjna czepek na wlosy,nie może być gumka z metalem,i zaczęło sie narkoza .......dalej nie pamietam )))))obudziłam sie w pokoju po operacyjnym podłączona pod monitor kontrolny ciśnienie itd.godzine tam byłam spać mi sie chciało,przyszedł dr powiedział co miał ,pielęgniarka zabrała mnie do mojego pokoju na wózku ,tam ubrała mi piżamkę i do lozeczka)))spałam.tylko budziłam sie do znieczulenia,bólu w klinice nic nie czułam.tak to wyglądało całuski
Dziękuję Kochana Mam nadzieję, że u mnie będzie to wyglądać podobnie Najbardziej boję się pójścia na salę operacyjną, wolałabym jechać tam uśpiona już Boję się, że spanikuję i ucieknę No i oczywiście pierwszych dni w domu się boję, bólu i tej niemocy... Co prawda będzie przy mnie TŻ, ale i tak czuję strach przed tym co mnie czeka...
Stary 2015-05-07, 11:54   #2147
PassionDay
Raczkowanie

GG do PassionDay

Ja się tak bałam ze zamówiłam sny o Paryżu a potem się poryczalam na stole op i tuż po pobudka na pooperacyjnej

Stary 2015-05-07, 12:29   #2148
Vloszka77
Raczkowanie

Bałam Sie sali operacyjnej,ten widok,ale nie dałam po sobie poznać,bałam sie narkozyTo tylko strach,zaśniesz i obudzisz sie napompowana
Stary 2015-05-07, 12:32   #2149
Olivka1989
Raczkowanie

Oby tak było kochane, bo im bliżej zabiegu tym bardziej się stresuję, nie daję tego po sobie poznać mojemu TŻ, bo on przeżywa to chyba bardziej ode mnie :P: Oby wszystko poszło dobrze i oby doktorek zrobił mi taki biust o jakim marzę
Boję się jeszcze tego, że po operacji stwierdzę, że mam super żelusie, a jak zejdzie opuchlizna to okażą się małe... Już nawet śni mi się to po nocach :P:

Edytowane przez Olivka1989
Czas edycji: 2015-05-07 o 12:33
Olivka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:35   #2150
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Oby tak było kochane, bo im bliżej zabiegu tym bardziej się stresuję, nie daję tego po sobie poznać mojemu TŻ, bo on przeżywa to chyba bardziej ode mnie :P: Oby wszystko poszło dobrze i oby doktorek zrobił mi taki biust o jakim marzę
Boję się jeszcze tego, że po operacji stwierdzę, że mam super żelusie, a jak zejdzie opuchlizna to okażą się małe... Już nawet śni mi się to po nocach :P:
U mnie tak było. No cóż... A jaki masz mieć implant?

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:41   #2151
Olivka1989
Raczkowanie

Na pewno allergany, ale jakie dokładnie ustalę jutro i Wam napiszę, chciałabym osiągnąć stanikowe D, jakie implanty byście poleciły do mojej wyjściówki?? Szann specjalistko doradź coś Kochana
Stary 2015-05-07, 12:45   #2152
Asiula 82
Przyczajenie

Będzie dobrze dziewczyny, Olivka1989 nie martw się, na pewno to jest stres, ale wiecie, taki w dobrej mierze, przecież każda z nas o tym marzy i wyczekuje tego dnia. Dziewczyny są tu skarbnicą wiedzy i na pewną poradzą w razie potrzeby. Ja od siebie trzymam kciuki i leciuchno zazdroszczę (ale tak wiecie bez zawiści)
Vloszka77 napisz mi kochana jak to u Ciebie było z tym grouponem, znałaś tego lekarza stamtąd wcześniej, dlatego kupiłaś? C.K. znałaś? Widzę, że nie mają cennika na stronie, trzeba się z nimi kontaktować. Nawet nie wiedziałam, że ten W.W. to z telewizji. Może można od razu do niego się umówić na konsultacje... Kwota o jakiej pisałaś jest dla mnie w miarę do osiągnięcia w ciągu roku, bo 2 razy więcej to już ciężko będzie.
Stary 2015-05-07, 13:38   #2153
Olivka1989
Raczkowanie

Asiula 82 trzymam w takim razie kciuki też za Ciebie, żebyś uzbierała pieniążki i też spełniła swoje marzenie Każda z nas zasługuje na to, żeby pożegnać swoje największe kompleksy
Stary 2015-05-07, 13:38   #2154
Vloszka77
Raczkowanie

Cytat:
Będzie dobrze dziewczyny, Olivka1989 nie martw się, na pewno to jest stres, ale wiecie, taki w dobrej mierze, przecież każda z nas o tym marzy i wyczekuje tego dnia. Dziewczyny są tu skarbnicą wiedzy i na pewną poradzą w razie potrzeby. Ja od siebie trzymam kciuki i leciuchno zazdroszczę (ale tak wiecie bez zawiści)
Vloszka77 napisz mi kochana jak to u Ciebie było z tym grouponem, znałaś tego lekarza stamtąd wcześniej, dlatego kupiłaś? C.K. znałaś? Widzę, że nie mają cennika na stronie, trzeba się z nimi kontaktować. Nawet nie wiedziałam, że ten W.W. to z telewizji. Może można od razu do niego się umówić na konsultacje... Kwota o jakiej pisałaś jest dla mnie w miarę do osiągnięcia w ciągu roku, bo 2 razy więcej to już ciężko będzie.
Bratowa mi poleciła ,wiec kupiłam grupon,ale uważam ze zanim sie zapłaci to jednak musi być pierwsza konsultacja,a ja zrobiłam to pod impulsem,cena mnie skusiła .Ogolnie tyle wiedziałam ze dr robi rekonstrukcje piersi po utracie,w opiniach wyczytałam ze onkolog taki sobie za to ma rękę do plastyki ,pare takich opini wyczytałam i to był dobry strzal ,bo mi zależało na powiększeniu piersi,aby było prosto dobrze zrobione.mysle ze ceny jeszcze maja niskie nawet bez gruponu,dopiero co zaczynaja w tej klinice i dr K.C jest chirurgiem ogólnym także chce zrobić sobie renomę .konsultacje miałam po miesiącu ,były juz zajęte terminy.
Stary 2015-05-07, 13:51   #2155
pati3112
Raczkowanie

Cytat:
Hej cycolinki
Oliwka nowe cycuszki już we wtorek wiem ,że stres jest ja już teraz mam stresa choć jeszcze niecałe 2 miesiące zostały ,najbardziej boję się narkozy której nigdy nie miałam, a za Ciebie trzymam kciuki , musi być dobrze kochana

Vloszka widziałam Twoje cycuszki , ślicznee....fakt trzeba przyznać jak sama napisałaś miałaś zwiski ,ale to jaki jest efekt PO operacji się liczy a u Ciebie szapo BA !

Marczitka fajnie ,że już jesteś mobilna udanych zakupów na nowe cycuszki

Anita i Asiula dziękuję za zaproszenie ,a z takimi wyjściówkami jakie macie lekarz na pewno wam wyczaruje piękny biust
pati3112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 14:00   #2156
mon87
Rozeznanie

Czesc dziewczynki
Dobrze sie czyta ze takie zadowolone jestescie
20.08 makijaz permanentny brwi i oczy, Janovia usta i bruzdy, botox
mon87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 14:09   #2157
Asiula 82
Przyczajenie

Cytat:
Bratowa mi poleciła ,wiec kupiłam grupon,ale uważam ze zanim sie zapłaci to jednak musi być pierwsza konsultacja,a ja zrobiłam to pod impulsem,cena mnie skusiła .Ogolnie tyle wiedziałam ze dr robi rekonstrukcje piersi po utracie,w opiniach wyczytałam ze onkolog taki sobie za to ma rękę do plastyki ,pare takich opini wyczytałam i to był dobry strzal ,bo mi zależało na powiększeniu piersi,aby było prosto dobrze zrobione.mysle ze ceny jeszcze maja niskie nawet bez gruponu,dopiero co zaczynaja w tej klinice i dr K.C jest chirurgiem ogólnym także chce zrobić sobie renomę .konsultacje miałam po miesiącu ,były juz zajęte terminy.
no właśnie sobie tak czytałam o K.C. i W.W., ale o W.W. nie ma zbytnio dużo w necie. Muszę po pracy tam zadzwonić i zapytać o terminy i ceny, bo cennika n astronie nie mają. Jak się rozkręcą to pewnie podniosą...
Do Piaseczna z Łodzi jeszcze nie tak daleko.
Dzięki Pati za słowo otuchy
Dziewczyny mam jeszcze pytanko, na konsultacje jeździłyście z partnerami/mężami, czy same? Ja bym chciała z mężem, ale nie wiem, czy tak wypada...
Stary 2015-05-07, 16:01   #2158
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PassionDay Pokaż wiadomość
Mam okrągłe allergany 295ml pod powięź i gruczoł. Nie chciał preparowac pod mięśniem bo jestem młoda i za te 15 lat czeka mnie kolejna taka operacja i wtedy się zrobi pod nienaruszonym mięśniem. Moje tez opadną i plastykę będę musiała zrobić ale to za 6-8 lat. Mam nadzieje ze ciut będą mniejsze bo duże wyszły
No co Ty, kto Ci takich rzeczy naopowiadal
opadną Ci piersi w rok, jak nie prędzej, nie wyszly wcale duze, powiedziałabym że nie ma duzej różnicy, tylko są bokami i górą zarysowane nabrały ładniejszego ksztaltu - za dwa tygodnie będziesz mowila, ze mogłyby byc większe, jak zejdzie opuchlizna
Tez jestem młoda i czeka mnie co najmniej dwa razy wymiana implantów, jak nie trzy, pierwsze słyszę, żeby Dr takie cos powiedział, moze chcial Cię 'złowić' na plastykę, bo przyjdziesz duzo wcześniej niż planowane 6-8lat, kurde no normalnie szok..

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Powiem szczerze, że dla mnie stanik po op był wybawieniem. Bardzo nie lubiłam ich odwijać, myć ich. Robiłam to bardzo szybko i szybko też zakładałam sportowiec, baaaaaaaaaaaaaaardzo mi ciążyły, jak dwie cegły. A.B. też nie zaleca sportowca? Jakoś przeżyję, ale wiem, że będzie.... ciężko.
Szann, ale w Tobie energii . Zapisuję nazwę leku, jeszcze się przyda
Shazz
Zaleca zaleca, Callme byla ewenementem
Trzeba nosić tydzień i nie zaglądac, oczywiście 3/4 pacjentek nie wytrzymuje :P a dopiero po szwach wypuszczac na wolność, wrzucilam foto

Cytat:
Na pewno allergany, ale jakie dokładnie ustalę jutro i Wam napiszę, chciałabym osiągnąć stanikowe D, jakie implanty byście poleciły do mojej wyjściówki?? Szann specjalistko doradź coś Kochana
Oliwko, masz malutkie piersi, dwa różne fałdy, asymetrie i różnice wielkości, do kogo Ty sie wybierasz przypomnij?
To musi być dobra robota zrobiona, bedzie super strzelalabym w 350 okrągłe, ile masz pod biustem?

Cytat:
Dziewczyny mam jeszcze pytanko, na konsultacje jeździłyście z partnerami/mężami, czy same? Ja bym chciała z mężem, ale nie wiem, czy tak wypada...
Moj nie chciał, Dziewczyny zazwyczaj biorą TZ'ów
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2015-05-07 o 16:02
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 16:23   #2159
Vloszka77
Raczkowanie

Cytat:
no właśnie sobie tak czytałam o K.C. i W.W., ale o W.W. nie ma zbytnio dużo w necie. Muszę po pracy tam zadzwonić i zapytać o terminy i ceny, bo cennika n astronie nie mają. Jak się rozkręcą to pewnie podniosą...
Mnie prowadził K.C ,dopiero przed operacja i na sali był W.W.na konsultacji K.C informuje pacjentkę ze operacja bedzie przeprowadzana przez K.C. Pod okiem W.W.tak to wyglądało .takze czułam sie bezpiecznie.Mysle ze dwóch doktorków ,to musi wyjsć extra cyc ��)))))))
Stary 2015-05-07, 16:24   #2160
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:
Mój mąż był ze mną na jednej konsultacji a na drugiej (u A.B.) była ze mną koleżanka, która także ma ten sam kompleks....

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości