Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-05-07, 13:13   #3541
kordelka85
BAN stały

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII

Obejrzalam chirurgów i rycze. Niech to juz będzie ostatni sezon
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 13:14   #3542
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja nie prasuje.

nie daj se cukrzyc pipki :-P

u nas tez pobudka ok 5 i słaby sen jak juz zaśnie.

moj od urodzenia. W ogole ma napięcie mięśniowe wzmożone

Ty to masz pecha.
Coś wam zalecili na wzmożone napięcie?

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 13:16   #3543
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Hej
Dziś dzień jednak zaczęliśmy o 4:40,Kamilek zasnął o 6,złapałam wtedy 30 min snu,znowu K się obudził,o 7 Michałek
Rano Kamilek zasnął,więc ogarnęłam się z Michałkiem,zjedliśmy śniadanie,wypilam kawke i pobawilismy się,zrobiłam makijaz i muszę przyznać że wyjątkowo ładnie mi wyszedł,o 9 wstał K,pocyckowalismy się i od 10 do 12 byłam na placu zabaw z chłopakami,młodszy spał w wózku,starszy szalał tak że jak wróciliśmy do domu ti tylko zdążył się napić i zasnął,oczywiście jak M zamknął oczy,obudził się K i się karmimy
Za 2 h wraca mąż
Dobry dzień dzis miałam z chłopakami,dogadali się i dyzurowali przy mnie w pojedynkę

pierogi z mięsem z zamrażalnika
Mąż ma jeszcze barsz bialy

piona u nas tez pobudka w tych okolicach,wczoraj i dziś

zazdroszczę termomixa,byłam na pokazie,zrobił na mnie wrażenie,ale za drogi
Może kiedyś,bo teraz czeka nas przeprowadzka na większe mieszkanie

Dzięki,spróbuję

dzięki dzis jest dobry dzień,jest o niebo lepiej

przy pierwszym i drugim synku prasowalam tylko po pierwszym praniu,później niee

chleb w bułce, dobre hehe

Może być to też osad od mleka,obserwuj uwaznie,jak coś to jedzcie do lekarza,bo o męczące jest dla dziecka,piecze i jeść nie może
Wtedy trzeba wszystkie smoki wyrzucić i nowe kupić
My jakbyśmy zmieniali mieszkanie to tez by termomix nie wchodził w grę 😊- ale póki co w sprzęt stoi jeszcze nieużywany - przyjechał wczoraj ale byłam tak wykończona dniem ze nawet nie miałam czasu i siły się nim pocieszyć.. nie mówiąc o jakimkolwiek wyprobowaniu...
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 13:17   #3544
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym nie dokarmiala
W ok 2 tyg od porodu dziecko powinno uzyskać wagę urodzeniowa
Jeśli jest ok to bym się nie przyjmowała
Waga urodzeniowa 3100 a po dwóch tygodniach 3460... eh... już nie wiem pogadam z polozna jak zadzwoni.

Idę na drzemke z synkiem bo jak nie pójdę to zasne w kinie i dupa z randki

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 13:18   #3545
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Ok dzięki. Będę jechac później po Tż do pracy to zaloze mu na krótki i wtedy bluza
Z ubieraniem to jest masakra. Chyba w zimie łatwiej by było. ..
Dziś sama nie wiedziałam jak się ubrać na plac zabaw i w moim i Michasia przypadku postawiłam na stary sprawdzony sposób na cebulke
Kamila też nie wiedziałam jak ubrać ale jakoś poszlo

07-04-2015 Kamiś

Stary 2015-05-07, 13:19   #3546
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

A jaki miałam obiad ... Hehe Cashmere a dali Ci koszule te szpitalna do rodzenia? Ja dzis dopiero zauważyłam, ze moja ma dekolt do pępka i żadnego sznurka, guzika, cokolwiek... Kurde jak ja mam w tym przejść przepraszam?
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 13:19   #3547
boleczka93
Zakorzenienie

Jeju randka Ja to bym chciala chociaz siasc i sie przyrulic do M...

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 13:20   #3548
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Moja rozkmina z przed chwili,
Jak dziś jest czwartek to wczoraj była środa,wiec był Project runway,lecę oglądać na playerze bo K drugiego cyca ssie,kocham tv za playery
Vod itp

07-04-2015 Kamiś

Stary 2015-05-07, 13:29   #3549
gossip_girl21
Zakorzenienie

Spaaaac a lalka wyczula że jak tylko głowę przyłożenie do poduszki to kwiczy idę się dupne w sypialni, bd ja widziała z łóżka...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 13:30   #3550
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Coś wam zalecili na wzmożone napięcie?
Na razie obserwować powinno ustąpić.

Ja dzis mlodego tez ubralam w body krótki na to cienka bluzka na długi rękaw i cienkie dresowe portki plus skarpetki. Cienka czapa. W razie czego wzielam kocyk ale był zbedny. U mnie 21stopni i wiaterek nieduży.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 13:46   #3551
kana158
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny,

nie nadrabiam Was, nie ma szans od paru dni zasiadam do komputera aby napisać posta, ale kończy się na tym, że zaczytuję się w Waszych rozmowach a w między czasie budzi się Zosia i koniec wolnego czasu

Na początku gratuluję Wszystkim, które zostały Mamusiami od mojego "ostatniego razu" i raportuję szybciutko co u nas słychać

Zosieńka wczoraj skończyła 6 tygodni! Ładnie przybiera na wadze i pomalutku zaczyna wyglądać jak słodziutki i tłuściutki niemowlaczek (dla przypomnienia Zosia jest wcześniakiem, waga urodzeniowa 2420g), robi jej się druga broda i fałdeczki na ciałku Rozmiar 56 jest już na styk - zaraz będziemy awansować na 62!
Chrzest też już zaliczyłyśmy, więc wszystko idzie cały czas do przodu! Mam nadzieję, że teraz pomalutku będziemy miały więcej czasu... bo do tej pory sporo biegania było...
Z powodu wcześniactwa Małej cały czas bujamy się po lekarzach - dla przykładu wczoraj zaliczyliśmy dwa badania - okulistyczne i usg przezciemiączkowe - całe szczęście wszystko jest w porządku. Dziś czeka nas wizyta u pediatry i szczepienia.

Jak to u Was jest ze szczepionkami? Które wybrałyście? My będziemy decydować się na te nierefundowane 6 w 1, dodatkowo bierzemy rota i pneumokoki (które akurat mamy za darmo).

Niestety zauważyłam też u Zosi, że robi jej się przepuklina pępkowa... zobaczymy, czy pediatra potwierdzi moje podejrzenia i jaki będzie w tym przypadku postępowanie...

Z tego co wyczytałam to przepuklina często występuje u wcześniaków, a w dodatku moją Zosię męczą rewelacje brzuszkowe i sporo wysiłku kosztuje ją puszczenie bączka, więc to pewnie dodatkowa przyczyna...
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 13:51   #3552
soniuska
Zakorzenienie

Gossip ja tez na nic nie mam checi teraz,nawet mc donald wczoraj byl to podziubalam. Jestem chyba zbyt zmeczona by jesc.a powiedz mala dalej 60ml co 3h je?

Ametty nie prasuje bo nie mam kiedy:P ale wyparzam butle. W czapce Mikolaj tez nie chodzi.

Pavlinecka kciuki za jutro! i ubierz szlafrok

Madelinem w buzce myslalam ze osad z mleka ale nie idzie tego calkowicie usunac,tylko troche schodzi.
Wspolczuje zszycia:/

Rosi ja mysle o 6in1 albo 5in1. O pneumo i rota tez. U nas 6in1 200zl za dawke, 5in1 130zl za dawke. ROTA itd po 300zl

Goczek hehe no wlasnie butla

Amelka zadzwonie wlasnie do poloznej spytac

Bird jak bylo u fryzjera?
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 13:56   #3553
niezawsze
Zakorzenienie

Rosario na co idziecie do kina?

Jak autem jedziesz to bym zamiast bluzy bluzke ubrala cienka z dlugim i na zewnatrz bym przymryla kocykiem, a w aucie nie

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 13:57   #3554
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny. Tez się witam przy cycu - w nocy nie jestem w stanie pisać bo jestem ledwo przypomna -i nie mogę nawet skupić myśli. . ( natomiast przyznaje się bez bicia ze jestem zawsze na bieżąco he he )
Piekna pogoda się u mnie zapowiada -i przez to następuj o wiele lepszy- ciekawe czy Synuś postanowi to zepsuć. Póki co cyc to ma buzię zatkana to nie ryczy w nieboglosy. ..
Goczek - modlę się razem z Tobą- i dopisuje się do tej modlitwy z reszta dziewczyn
A obiad? Hmm... chciałabym mieć tak jak kilka z nas osobę do gotowania bo póki co się ogarnąć z tym nie mogę- max mi kupił termomixa - a ja dalej nie mam kiedy go nawet wypróbować. Oj. . Fatalna sprawa.
Dzisiaj tez mamy pediatre - zobaczymy czy cis zaradzi na te wrzaski i brak snu u Bobasa. ..

---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ----------

Pavlinecka - kciuki dalej -widzisz dobrze ze znajdujesz plusy sytuacji - zjesz sobie takie ekskluzywne śniadanko ze tylko pozazdrościć - później też będzie obiad a tak swoją drogą to brak słów na to co oni tam z Tobą robią. . A w zasadzie ze nic nie robią zamiast działać..
o i moim marzeniem jest termomix..ALe cena odstrasza niestety

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51308746]a co masz na śniadanie? dzis 7my, moze akurat szczęsliwa siódemka i córa sie urodzi?
moja skromne łupy rossmanowe, kilka złociszy a i tak mi sie pozwoliły się zrelaksować [/QUOTE]
mam ten sam lakier

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
A ja mam dobry humor i oby nikt i nic tego nie zepsuło.
Mam kg mniej niz przed ciążą a po wizycie u fryzjera i kosmetyczki czuję się świetnie. Polecam. Juz się ubrałam i zrobilam make up. Synek przysypia na brzuszku. Wcziraj tak spał 2,5godz i zasnal sam bez ryku. Tylko trzeba położyć tak ze głowka wyżej na poduszce a bioderka niżej. Wtedy dziecko sie nie złości bo na płasko bardzo ciąży mu głowka
o to super! dobry humor mamy najwazniejsyz

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Moje juz zakwitly

O tak modle sie razem z toba!
nic. Juz trzeci dzien cos rozmrazam albo kupuje gotowca.
Czyli noc jak zwykle u nas. Dzis i tak niezle. Po zwiększeniu ilości kropli espumisanu juz nie wyje tylko przebudza sie ze snu i postekuje i puszcza baczki .
ja nie mam pomysłu na obiad póki co, może mnie olśni w drodze do przedszkola..

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ja jej mowie, ze z kieszonkowego odliczę jutro wywoływać beda. Dzis miałam 2 skurcze na KTG. Wow. Dzis miałam parówkę w foli w kolorze papieru toaletowego, troche dżemu, bułka i chleb. ) niesamowite przysmaki
Dieta cud!

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Dziewczyny, prasujecie jeszcze ciuszki? Do kiedy zamierzacie to robic?
Mnie juz sie nie chce W ogole to czym grozi nie prasowanie ubranek?
Nie prasowałam, nie prasuję, nie lubię:P

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Dzięki, pewnie spróbuje.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Ale migdały to orzechy. Nie będzie alergozowac?

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

U mnie grochowka
to samo pomyślałam o tych migdałach.

Daj znać jak zrobisz

Cytat:
My po wizycie matka przegrzala dziecko w aucie nie moja wina ze mam stary samochód i brak klimy :P a na dworze parowa. Mały przez dwa tygodnie przybrał 400 gram i wedlug lekarza w miarę. Mamy go dodatkowo dokarmiac bebilonem ale comfort aby przybierał bo na moim samym mleku nie pociagnie była rozmowa na temat szczepionek i powiedział że na pneumo radzi nam teraz szczepic bo jak nie to zakazuje dotykania i calowania malego w buzke i raczki pdzez obce osoby. .. i proponowal nam szczepionke 6 w1 i nie wiem teraz... kto szczepi skojarzona i co sadzicie na temat pneumo?
ja bym nie dokarmiała. Ja szczepię na pneumo i na refundowane

Cytat:
Zgadza m sie

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Również zapraszam do mnie

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Się zirytowalam. Znalazłam jeden sklep w którym niby była herbatka laktacyjna humany. Ale trzeba było zamówić za min. 10 eu. No i wrzycilam 2 rzeczy mi wcale nie potrzebne do szczęścia.przychodzi paczka z wiadomością ze humany nie ma. Przysłali tylko te dodatkowe brrr. I jeszcze syrop dla kobiet z menopauza w prezencie
czad,,. Ale bym afere zrobiła im.

A ja jestem zadowolona bo po 1. Alicji pomoga debridat i w końcu puszcza bączki (i to bez problemu) i walnęła w końcu kupę (od poniedziałku) i wcale nie była po pas a i bez większych problemów-więc uznaje problem brzuszkowy rozwiązany - tylko jej nie smakuje i jest walka żeby go podac
po2. byłam z mamą kupić zestaw ogrodowy (stół+ krzesła) i nie dość że mieli złą cenę za stół, to jeszcze babka się pomyliła i policzyła mi 2 krzesła mniej (skumałam się w aucie) więc mam stół +4 krzesła z czego 2 gratis

I Alicja dziś grzecznie zasypia. Normalnie żyć nie umierać
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 13:57   #3555
siempre
Wtajemniczenie

A ja czekam az betoniary odjada mi z drogi bo inaczej z podwórka nie wyjde a chciałam isc do przychodni zwazyc małego.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 13:58   #3556
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Dobrze jej w tym domku

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

MAJKA - co chciałas kupic za pieniądze z opchniecia telefonu?
Blyszczyki haha

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Nareszcie jakues konkrety

Tez chce!! Tylko ja jeszcze pomidorow nie jadlam.

Wspolczuje... U mnie tak bylo wczoraj...

Ja jeszcze prasuje

Fajne warunki tam. Moze tez przemysle ten lokal W srodku fajnie? bo nigdy nie bylam. bedziecie miec cala sale czy wydzielone miesce? jak to jest?

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Ja ciagle glodna bylam. Teraz juz sie troche unormowalo.

Ja tez co raz jakies biszkopty, drozdzowki itp. jem :/

Tsm sa dwie sale. Będzie cała nasza. Tort po znajomości w cenie. Reszta standard

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Nie ma co porownywac, bo Milena bardzo pozno zaczela główkę podnosić, ponad miesiac miala, a Agata szybciej. No i starsza na brzuchu sie darla.

My walczymy z brakiem kupy od niedzieli, dzis za rada poloznej pol czopka dalam, czekam, bo to co sie dzieje to masakra.probuje zrobic i strasznie placze. Nie wiem, co ja tak zatkało bo nic takiego nie jadlam. Herbatka nie dziala. Ani woda... ani masaze i rowerki. Jak kupy po czopku nie bedzie, to jutro dzwonie po polozna, moze ona cos wymysli.

Izunia, gratulacje
Pavlinecka trzymaj sie tam.

Sonia a gdzie ma te plesniawki?

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Gosspi, ja tez nie mam apetyty, wmyszam jedzenie,

A wlasnie, wyobrazcie sobie, że mnie zle zszyli, i jeden szew mi sie rozlazl. Polozna mowi, ze sie zrosnie, ale blizna bedzie grubsza. Zaluje ze mnie nie nacieli bo wtedy szycie byloby lepsze. Ale boli jak ch.lera.

jejku. Współczuję. Tyle dni bez kupy

Cytat:
My po wizycie matka przegrzala dziecko w aucie nie moja wina ze mam stary samochód i brak klimy :P a na dworze parowa. Mały przez dwa tygodnie przybrał 400 gram i wedlug lekarza w miarę. Mamy go dodatkowo dokarmiac bebilonem ale comfort aby przybierał bo na moim samym mleku nie pociagnie była rozmowa na temat szczepionek i powiedział że na pneumo radzi nam teraz szczepic bo jak nie to zakazuje dotykania i calowania malego w buzke i raczki pdzez obce osoby. .. i proponowal nam szczepionke 6 w1 i nie wiem teraz... kto szczepi skojarzona i co sadzicie na temat pneumo?

Nam znajomi odradzili 6w1 bo tak synka szczepili i ma pewne powikłania. Jak pyt.w aptece o cene 5w1 to pani mi powiedziała że po 6w1 czesto sa skutki uboczne

Cytat:
Zgadza m sie

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Się zirytowalam. Znalazłam jeden sklep w którym niby była herbatka laktacyjna humany. Ale trzeba było zamówić za min. 10 eu. No i wrzycilam 2 rzeczy mi wcale nie potrzebne do szczęścia.przychodzi paczka z wiadomością ze humany nie ma. Przysłali tylko te dodatkowe brrr. I jeszcze syrop dla kobiet z menopauza w prezencie

Nie masz szczęścia do zakupów przez internet :P

Cytat:
Hej
Dziś dzień jednak zaczęliśmy o 4:40,Kamilek zasnął o 6,złapałam wtedy 30 min snu,znowu K się obudził,o 7 Michałek
Rano Kamilek zasnął,więc ogarnęłam się z Michałkiem,zjedliśmy śniadanie,wypilam kawke i pobawilismy się,zrobiłam makijaz i muszę przyznać że wyjątkowo ładnie mi wyszedł,o 9 wstał K,pocyckowalismy się i od 10 do 12 byłam na placu zabaw z chłopakami,młodszy spał w wózku,starszy szalał tak że jak wróciliśmy do domu ti tylko zdążył się napić i zasnął,oczywiście jak M zamknął oczy,obudził się K i się karmimy
Za 2 h wraca mąż
Dobry dzień dzis miałam z chłopakami,dogadali się i dyzurowali przy mnie w pojedynkę

pierogi z mięsem z zamrażalnika
Mąż ma jeszcze barsz bialy

piona u nas tez pobudka w tych okolicach,wczoraj i dziś

zazdroszczę termomixa,byłam na pokazie,zrobił na mnie wrażenie,ale za drogi
Może kiedyś,bo teraz czeka nas przeprowadzka na większe mieszkanie

Dzięki,spróbuję

dzięki dzis jest dobry dzień,jest o niebo lepiej

przy pierwszym i drugim synku prasowalam tylko po pierwszym praniu,później niee

chleb w bułce, dobre hehe

Może być to też osad od mleka,obserwuj uwaznie,jak coś to jedzcie do lekarza,bo o męczące jest dla dziecka,piecze i jeść nie może
Wtedy trzeba wszystkie smoki wyrzucić i nowe kupić

Ciężko masz z dwójką.
Ja się cieszę że u nas starszy juz rezolutny i kumaty. Pomaga mi

Cytat:
Waga urodzeniowa 3100 a po dwóch tygodniach 3460... eh... już nie wiem pogadam z polozna jak zadzwoni.

Ja bym nie dokarmiala. Karm swoim i za tydzień zwaz. Jak będzie min.200g więcej to super.
Ile ml Twój synek zjada?

Cytat:
A jaki miałam obiad ... Hehe Cashmere a dali Ci koszule te szpitalna do rodzenia? Ja dzis dopiero zauważyłam, ze moja ma dekolt do pępka i żadnego sznurka, guzika, cokolwiek... Kurde jak ja mam w tym przejść przepraszam?
Szlafrok

Dalam Małemu butle z moim mlekiem i zjadł 140ml do ostatniej kropli bo wiecej nie było. To chyba sporo?
Hurra. Oby cyca dalej ładnie ciagnal
Stary 2015-05-07, 14:01   #3557
rybcia2309
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Kolderka padlam z tym syropem od menopauzy.

Rybcia polar pogoda u Ciebie chyba podobna. Wczoraj Maciek mial body krotki rekaw i cienka bluzeczka i cienki kocyk.

RRosario pod bluze krotki rekaw.

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Dzieci w budach maja cieplo, sa odsloniete od wiatru, a w fiteliku jak leza to tez sie poca moj czesto mokry jest
No u mnie chyba z 25 stopni ale on taki malutki...kurcze przydalaby mi sie polozna w telefonie co mówi w co ubrać hehe
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 14:03   #3558
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Blyszczyki haha

Tsm sa dwie sale. Będzie cała nasza. Tort po znajomości w cenie. Reszta standard

jejku. Współczuję. Tyle dni bez kupy

Nam znajomi odradzili 6w1 bo tak synka szczepili i ma pewne powikłania. Jak pyt.w aptece o cene 5w1 to pani mi powiedziała że po 6w1 czesto sa skutki uboczne

Nie masz szczęścia do zakupów przez internet :P

Ciężko masz z dwójką.
Ja się cieszę że u nas starszy juz rezolutny i kumaty. Pomaga mi

Ja bym nie dokarmiala. Karm swoim i za tydzień zwaz. Jak będzie min.200g więcej to super.
Ile ml Twój synek zjada?

Szlafrok

Dalam Małemu butle z moim mlekiem i zjadł 140ml do ostatniej kropli bo wiecej nie było. To chyba sporo?
Hurra. Oby cyca dalej ładnie ciagnal
Może dlatego ze robię zakupy takie bardzo często i prawdopodobieństwo wpadki wieksze
Stary 2015-05-07, 14:03   #3559
Majka232
Zakorzenienie

U nas maly ma troszkę katarku i nie wiem kiedy zaszczepimy. Na pierwszej wizycie będzie zoltaczka i rota. Po ok.2 tyg. 5w1. Pneumo tez ale rozciągamy to w czasie żeby ba raz nie dawac wielu szczepionek
Stary 2015-05-07, 14:04   #3560
kordelka85
BAN stały

Przyznał się ze od poniedziałku problem walam przystawiac mała do piersi ale po 2 dniach spadowalam i juz raczej nie będę.
Stary 2015-05-07, 14:19   #3561
soniuska
Zakorzenienie

Mikolaj ma plesniawki w buzce,bo nie schodzi mu jak scieram ten osad mleczny i polozna mowila ze jak nie zejdzie to to plesniawki. Dzwonilam i kazala mu scierac to za pomoca zelu aftin,takze od dzis bedziemy stosowac kuracje. Prawdopodobnie to przez mojego gbsa
Stary 2015-05-07, 14:28   #3562
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość

Rosi ja mysle o 6in1 albo 5in1. O pneumo i rota tez. U nas 6in1 200zl za dawke, 5in1 130zl za dawke. ROTA itd po 300zl

Goczek hehe no wlasnie butla
przepraszam Cie za pomyłkę. Te ceny to z przychodni?
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 14:28   #3563
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadza m sie

Udane zakupy...
Niech przysylaja jak bedzie herbata juz.

Cytat:

Ale Ci fajnie
Ja bym narazie nie dokarmiala. Zobaczysz jak bedzie przybieral.

Cytat:
Tak U mnie byla sznurowana na dekolcie. Wybrakowany model z zeszlego sezonu Ci dali

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 14:34   #3564
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Udane zakupy...

Ale Ci fajnie

Tak U mnie byla sznurowana na dekolcie. Wybrakowany model z zeszlego sezonu Ci dali
Nie wiem czy ta herbatę jeszcze produkują bo nigdzie jej nie ma
Stary 2015-05-07, 14:34   #3565
soniuska
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51314047]przepraszam Cie za pomyłkę. Te ceny to z przychodni?[/QUOTE]

Tak polozna mowila
Stary 2015-05-07, 14:38   #3566
soniuska
Zakorzenienie

Wzbogacilam sie o 1600 za porod i 441 za pobyt w szpitalu
Stary 2015-05-07, 14:55   #3567
sunny_eyes
Zakorzenienie

Czy Wasze dzieciaczki tez co pol godziny domagaja sie cycania? Bo mi juz rece dzis opadaja... i cycki tez
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 14:56   #3568
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Czy Wasze dzieciaczki tez co pol godziny domagaja sie cycania? Bo mi juz rece dzis opadaja... i cycki tez
Daj smoka
Stary 2015-05-07, 14:58   #3569
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Daj smoka
Juz glupi nie jest i po chwili wypluwa, ryk i dalej szuka :p
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 15:00   #3570
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Udane zakupy...

Ale Ci fajnie

Haha no ja nie wiem, jak ta niemiła kobieta tak mogła ...
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości