|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVI
Cytat:
właśnie mam brzoskwinię na paznokciach i jest całkiem całkiem cekawe jak żółciutki będzie wyglądał ![]() Jasneeee, ja dziękuję za taki duochrom |
|
|
|
|
#1742 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=cosmetix;51314015]Niebieskiego fioletu w macie nie znajdziesz.
Najbardziej śliwkowe są: Bell HYPOAllergenic 08 Eveline Aqua Platinum 429 Eveline Color Edition 711 (niebieskie przebłyski) dziękuję |
|
|
|
#1743 |
|
summer vibes;)
|
Dokupiłam dzisiaj Peach on the Beach i nude delight
Z ochronnych pomadek wzięłam bebe różową i pomadkę z lovely z aloesem i mentolem- uwielbiam ją
|
|
|
|
#1744 | |
|
Makeup challenge winner
|
[QUOTE=cassia774;51314183]
Cytat:
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Makeup challenge winner
|
W osiedlowej drogerii za 9,90. Duża butla, rozcieńczalnik nie zawiera toluenu. Trzeba dodać profilaktycznie po kropli, a nie bez sensu kupować nowe lakiery. Nie chciałam już składać zamówienia przez Internet, bo znowu bym się na coś skusiła, a nie chcę nadprogramowych zakupów.
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam isc wczoraj do rosia, ale deszcz mnie zniechęcił, wiec poszłam dopiero dzis
liczyłam na bourjois velvet z szuflady, ale niestety pusta półka tylko jeden ciemny kolor został za to skusilam sie na balsam do ust Colorburst z Revlona (25,29) cudnie mentolowe pachnie będzie to moja ślubna szmineczka, kolor delikatny różowo brzoskwiniowy w prawdzie czaiłam się na szminke z make-up forever, ale 120zł to troche za duzo więc bedzie z Revlona z ręki długo nie schodzi, wiec mam nadzieje, ze trwałość bedzie zadowalająca dodatkowo kupilam szminkę ochronna niebieską z Nivei, z spf 15 (4,46), wiec bedzie na wakacje. Z lakierów nic mi I nie zbliżam sie juz do Rossmanna nawet na krok ![]() Podczas całej promocji oprocz dzisiejszych zakupow kupilam: -odżywkę l4l do rzęs - podkład colorstay Revlon - rozświetlacz Lovely - roz Bourjois - puder fixer Wibo - puder w kamieniu Max Factor creme puff - eyeliner Eveline - tusz Eveline Celebrites - kredke brązową z miss sporty Razem troche ponad 200zł a mam chudy miesiąc ![]() Najlepsze ze czuje niedosyt bo liczyłam na jeszcze jakiś roz, jakies cienie, ze 3szminki wiecej, i z 5lakierow wiecej to sie nazywa zakupoholizm
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2015-05-07 o 15:16 |
|
|
|
#1748 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Tylko te przeznaczone do sztucznych paznokci
![]() Cytat:
Wiesz...takiego duochroma tez pewnie nie miałaś - musisz wypróbować ![]()
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Ale powiem Wam szczerze, że mam porównanie, mojego Roska na moim odludzi z tym co dziś widziałam we Wrocku...
Powiem szczerze, że przy tym co widziałam, to u mnie pełne szafy ![]() wybór jest i z kolorów i z sztuk
|
#1750 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Synthesthesia;51313 944]Tak czułam, że się skusisz w końcu
![]() U mnie nie ma Eveline. A za żółty lakier szacunek - u mnie ten kolor wygląda okropnie. Robiłam kilka podejść z różnymi odcieniami, za każdym razem po 5 minutach od pomalowania, zmywałam ![]() Cytat:
- tusz L'Oreal Million Lashes So Couture - tusz Max Factor Masterpiece max (prezent dla siostry) - rozświetlacz pod oczy L"Oreal Eye Luminizer Brightener - Lovely Gold Highlighter - odżywa L4L - masełko Astor Hug Me - Bourjois Rouge Velvet Matte odcień 07 - bezbarwny lakier z Wibo -odżywka do paznokci różowa z lovely - trzy lakiery z wibo A i tak nie kupowałam podkładu, bo jeszcze mam, żałuję, że nie kupiłam nowego różu, a Insta Dry z SH nie było ani wczoraj ani dzisiaj
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Pani_Herbatka;51314 920]
Cytat:
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Przyczajenie
|
Byłabym też siostrą
ale wolę nie pisać swojej litanii zakupowej teraz omijam drogerie kilometrami hahaha
|
|
|
|
#1753 |
|
Raczkowanie
|
Tak z innej bajki.
Zaczęłam testować tusz Maybelline, Lash Sensational i czuje lekkie rozczarowanie. Szczoteczka ok, czerń też intensywna ale coś mi w nim nie pasuje. Nie robi jakiegoś efektu wow na rzęsach przyzwyczaiłam się do 2000 calorie i póki co nic nie jest w stanie mu dorównać. Przy Max Factorze 1 warstwa i efekt zadowalający przy 2 jest wow a tutaj muszę się namachać i co najgorsze przy 2 warstwie zaczyna delikatnie sklejać. :/ Liczę, że jak troszkę przyschnie to jeszcze mnie zaskoczy ale póki co jestem na nie. Ma któraś z Was podobne odczucia?
Pozwól innym wieść małe życie, ale nie sobie. Pozwól innym kłócić się o nieistotne szczegóły, ale nie sobie. Pozwól innym płakać z byle powodu, ale nie sobie. Pozwól innym zostawić swoją przyszłość w czyichś rękach, ale nie sobie. |
|
|
|
#1754 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam poszaleć z pomadkami, ale żaden kolor mi nie pasuje
Wydaje mi się, że najbardziej pasuje mi Revlon Just Bitten Kissable w kolorze Smitten. Kupiłam Astor masełko Unuilty Pleasure i też jest okej. Poza tym Golfden Rose Velvet Matte 02. Ta ostatnia nieco wysusza więc szukam czegoś podobnego, takiego ładnego zgaszonego różu. Możecie coś polecić? W stylu dwóch pierwszych też jak najbardziej
|
|
|
|
#1755 |
|
Wredny kotecek
|
Nieźle, spora sumka
Rossmann zaciera ręce Bo baby tracą rachubę;P Mnie się wydawało, że mało kupiłam a po podliczeniu ponad stówka jednak I teraz na pewno zawsze będą robić w ten sposób promo, bo jakby był jeden tydzień -40% na wszystko to na pewno o wiele mniej bym kupiła.
|
|
|
|
#1756 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-07 o 16:09 |
|
|
|
|
#1757 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Wredny kotecek
|
A rajtki SH dalej wchodzą? Może ktoś chce jako podkład?
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;51312262]Nivea Vitamin Shake z żurawiną nie przyciemnia, jedynie nadaje delikatnego różowego kolorku ustom(mi bardzo pasował-jestem bladą szatynką i ten delikatny róż wyglądał bardzo ładnie). Nie nawilża spektakularnie, jest lekka w noszeniu.
Miałam różową Bebe(wersja Pink)-jest dosyć ciemna, malinowa, ale nie wygląda rażąco na ustach, daje ładny, malinowy kolor, nie jest to efekt szminki, ale delikatniejszy, bardziej naturalny, przy czym widać ten kolor. Fakt, koloryzująca Bebe nie jest tak masełkowata i nawilżająca jak różana/klasyczna, i jak sama piszesz-ciut tępawa, ale wcale nie jest niekomfortowa, czuć ją na ustach, ale jest całkiem przyjemna w noszeniu Obie pomadki mogę polecić ![]() Głupie pytanie-odżywki/olejki/pilniczki do paznokci też się wliczają? [/QUOTE]Dziękuję bardzo za opinię
|
#1760 |
|
Raczkowanie
|
u mnie na pomadkach ochronnych nie ma żadnej plakietki, ale pani powiedziała, że wszystkie wchodzą na promocję i takim sposobem kupiłam 4 pomadki.
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na ochronnych żadnej plakietki, ale Neutrogena z maliną moja. Chciałam pomadkę Kate, czerwone opakowanie, ale Pani mi powiedziała, że zostały wycofane
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie - czy jeżeli dzisiaj (teraz, przed zamknięciem sklepu) zrobiłabym zamówienie na Rossnecie to czy potwierdziliby moje zamówienie dopiero jutro po otwarciu czy mogłabym zapłacić jeszcze dzisiaj?
|
#1764 |
|
Zadomowienie
|
Byłam po tabletki a kupiłam lakier Rimmel Rita Ora 860 Bestival Blue i pomadkę rumiankową Alterra
Chcę mieć coś swojego. Coś co będę kochać. Bo ja tak naprawdę najbardziej w życiu chcę kogoś kochać... <3 czerwca 2013 - Pedagog resocjalizacyjny luty 2014 - Pedagog wczesnoszkolny i przedszkolny Studentka Pedagogiki rewalidacyjnej ![]() |
|
|
|
#1765 |
|
Makeup challenge winner
|
Błyszczyk AA Love and Kiss w kolorze Kuszący wrzos z drobinkami jest na CND. Minus 49% wyszedł za 2,64zł. Mało trwały, ale podobno nawilża.
|
#1766 |
|
Raczkowanie
|
U mnie była plakietka, dla pewności zapytałam, więc jutro wracam z listą po pomadki ochronne.
Inspirując się aktualną promocją, może niedługo zobaczymy lakier do paznokci jako tusz to rzęs - trwały, no i te wiosenne kolory.
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze zakupy
obie pomadki ochronne weszły na promocji chciałam kupić tą pomadkę z maybelline choco cream ale u mnie wszystkie zmacane :/ za to zakochałam się w tej matowej co kupiłam z astora
|
|
#1768 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy Feeling Feline z Astora to jest koral? Sprawdzam swatche, ale już sama nie wiem czy on wpada w róż czy jest jednak koralowy. |
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez dzis rzuciłam sie na pomadki ichronne i wziełam maybelline baby lips just peachy - mantol wyszła po 5,09 zł, masełko Nivea kokosowe wyszło po 5,35 i Isana pearl & gloss za 2,14 zł i Nivea men za 5,35 zł. Poza tym dorwałam lakier Rimmel Rita ora rain rain go away i lakier salli hansen gel like nr 110
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

właśnie mam brzoskwinię na paznokciach i jest całkiem całkiem
cekawe jak żółciutki będzie wyglądał 

tylko jeden ciemny kolor został
za to skusilam sie na balsam do ust Colorburst z Revlona (25,29)
będzie to moja ślubna szmineczka, kolor delikatny różowo brzoskwiniowy 
a mam chudy miesiąc