|
|
#1021 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbować do skutku III
Cytat:
Mala75
|
|
#1022 |
|
Rozeznanie
|
Ale tu dzisiaj cisza, pewnie dziewczyny zostały przyłapana ne wizazyku przez szefów i netka im zabrano, hehe
|
#1023 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oby Ci sie udalo
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dosyc wszytkiego wszytkiego ... z mojego marzenia za ktore trzymalyscie kciuki nici przez jeszcze jakies 3 lata.Chodzi o to ze mialam szanse pojsc na przygotowanie zawodowe bo sie kwalifikuje wiec pelna nadzieji poszlam sie spytac do przedszkola czy czasem nie chca kogos za darmo panie prawie mnie wysmialy musze miec wyksztalcenie przedszkolne lub cos w tym stylu a nie pieprzona animacje ![]() dosyc ze w ciaze nie moge zajsc nic mi nie wychodzi co sobie wymarze i durnej pracy nie moge znalesc.Jeszcze za tydz tz sobie pojedzie bedzie sie swietnie bawil a ja bede sama sie dolowac w domu.Czekam na piatek-glupio to zabrzmi ale trzezwa nie bede ...
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przesyłam kolejna porcję fluidków
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|)_ *^&*^&(&*)(_((^*%&#$^#^#$ %&$%#$*$^*$%&#&#&^*&$ %&#%&%^*$^#^$%&$^*$^*#*^* ^&*#%&$%$ 5^&%#^*^&$^*$($^&*%^&%$&$ %&*^%*^&(^&(%(&*%()785 95&(%&*($&^$*#$%^&%^*^&(* )**%^&##%#&%^*&$^*67 8$^&*%^&($^**^&%(%&*)%&%^ $*&^(*))*)*_)_+*(%(&0 %&*(%*)*(_%$^#&%^&%#*&$^^ &*$^&<><^&*%&*^*$%&$7 7$&%^*^&(&(^&^&(&*)(_$%^# $^#^$%&%^*^&(&%&$ $&$*^&(*)^&%^*$^#^#^#!~#$ ^#^$%&%&%^&*^ 6%*%^&(&*)&(%*%&#$$%#^#&$ *$&##$*^)+%#$&%^&*^&^& 56%*%(&*)(_*($%&#^##&&^$& *$^*(^&)(&)&(_)(+*)+()+(* )_+ ^%&%^*%$**^(%(&*()&^*% (%&*(%&(%*()&*)*()(*)&(%& %$^$^#$^#&#$*%#&$%&$* 68$*$*%(*&(%)&*%)%&*)%&*% ^*^&(*&%(&*)%&*(%^$%7 47$*$^*%$%#$^#$$%&%*%(*&) ^%*%)*(_)+%^&*%*%&(&*- *%^*%(&*_*(_*&*)&*%^&$&$# &#$*%*%*^$&(&*)^&$&4 7$*$*%(^*$^#$^$&$*&(^^^^^ &*^&(&(&$%&%(&)*()*((_ &( 85&%^*%$^#^&*&(&*)*%^&*^& (*&^$^$^$^$^$&*56*%$ %^^&(&*()*(*&)*(%$#%$#%#% #%#^&)(_)(_+*+()_+(_+ &8&$^#$^#^%^*^&(&%$&^#&%( &*)*(_*(_&*_~~^^%*^(^ ~~&(%&)%~*&*&*^&())_)(_&^ &(^L&%**)*()&(_&&*%(&)&*( _( &_%$*^&($^(&$^)^(^(%^$&$# $%@$%#&%^*&*()&*()&*)5 5^*%$*^&(&^)%&#^#&#&#&*$* &)(*(_(*&*%$&$%&$%^*&( 8^%(%&(^*&)*()()*)&_()*^% &#%^#^$%&$%*&$*$&$%&$% 8 4&$&^&(&^()*(_)(^%&$%&$^* ^(*(_(*_)(_%^&$%^#$^#$#%& 5 %&#%$&%^*%^&*$%^#$&^%(&*( %%*(&*)*(_)(_*%^&$ 5&$^*^&(^$%^$#&^$%&*^&(*( _)(+|^&%$&$%&$%^&$&%$&|^& *%^&%^&%^*^(&*(&*(*&)**$^ #^*&)(+)_=^&%^&$#^#&%^ *&*&#^#%$#&%*(%&%^*^&&$#^ #^$&%*$^#$%&%^*%8 $&^$&%&(**^%&((_)(*)_(_(^ &*%^&$^#&$*^&(*&%*$&$% &$ 47$&^&(*)*(_&%^&$%^#$&#&% (*^)()_*%^&$&#$&%^*%&)%&* % 46&$*&%&(&*)()&*(%^<(*((* )(*)^*(*)&*(_&*(_&(^&*^%~ ~~~ $%^%^&%*%*^&$%^%(&*)&*(&* *^&*^&*^&^$^$^$%^ ^$%^$%&%^*^&(&*)*()&^&*%^ #$^#&*^&(&*)*()*&()(_()^% *
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę znaleźć stronki, gdzie dziewczyny, które piły wpisywały się po zajściu w ciążę... Ale ziółka mają dobrą opinię - myślę, że warto spróbować - tym bardziej, że skład konsultowano z ginekologami i nie ma przeciwskazań, nawet, gdy bierze się leki - no i na śluz mam zamiar łykać oeparol - czyli wiesiołka (a co mi tam... może zadziała )* Mieszanka 3 -Ojca Grzegorza Sroki, * z "Poradnika ziołowego" , pobudzająca pracę jajników lebiodka (oregano) { Origani Herba} 50gr koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr macierzanka {Serpylli Herba} 50gr pokrzywa {Urticae Folium} 50gr dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr ruta {Herba Rutae} 20gr nagietek {Calendulae flos} 20gr nostrzyk {Herba meliloti} 20gr Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny. Pić szklankę odwaru przed snem. |
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się odechciewa wszystkiego. Nawet dziecka. Wczoraj teściowa palnęła mi mowę pouczającą. Że nie oszczędzamy, że nie jesteśmy rozsądni i odpowiedzialni. Że powinniśmy mieć na koncie odłożoną pokażną ilość pieniędzy, bo nie wiadomo, co się może stać. Nie powinniśmy w nic inwestować tylko w skarpetę. Bo tylko pieniądze i pieniądze i pieniądze. I odpowiedzialność i skromność w prowadzeniu życia i diabli wiedzą co jeszcze. I jak ja mam jej powiedzieć, że być może niedługo będzie dziecko? Bo staramy się o nie? Dwa miesiące temu zmieniliśmy samochód. Mamy za niego do oddania jeszcze niewielką sumę pieniędzy, ale zawsze to dług. Teraz dziecko idzie do szkoły, więc wydatków więcej niż przychodów. A ta mi gada o oszczędzaniu. I wypytuje się, na co ostatnio żeśmy wydawali. Pewnie gdyby mogła rozliczałaby nas z zakupów codziennych. Zła jestem, ale olewam, bo i tak mam wystarczająco duzo problemów na głowie. A na dziecko nigdy nie będzie odpowiedniego monetu. Mam zatem mocno gdzieś co powie i jak zareaguje. Ale przykro mi i czasem zastanawiam się, czy faktycznie jest sens decydować sie na powiększenie rodziny
|
|
|
|
#1029 |
|
Raczkowanie
|
Adatko bardzo dziekujemy, lapie te fluidki bardzo zachlannie, a co u Ciebie i Dzidzi? pozdrawiam
|
#1030 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam kochane, wiedze ze zle wiesci od rana i nowe nadzije na przyszly raz.
To i ja sie zabieram do pracy, czyli do ofert pracy, wczoraj wyslalam calkiem sporo i zadnej odpowiedzi, nic. Milego dnia zabcie. Roxi bardzo bardzo mi przykro, nie wiedzialam ze... |
|
|
|
#1031 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jukol
|
|
#1032 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki,
jakaś śpiąca jestem, kawusię wypiłam (co prawda słabą, bo na razie innej nie mogę), ale nic nie pomogła, mój instynkt macierzyński szaleje , dzisiaj obudziłam się z przeogromnym pragnieniem "posiadania" maleństwa, nie zdażyło mi się do tej pory coś takiego,mogłabym krzyczeć na ulicy "chcę dzidziusia !!!!!!!!!".![]() Jukolku nie smutaj się , jeszcze zaświeci dla Ciebie słońce.
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Adatko, po takich fluidkach to chyba wszystkie w przyszłym miesiącu będziemy chodzić zafasolkowane. Wielgaśne dzięki Ja oczywiście dalej się obijam u nas dalsza część cyklinowania parkietu w domu, oszaleć idzie. Na szczęście teraz już tylko dwa pokoje zostały i spokój, z tym że pan cyklinuje akurat nade mną więc hałas niesamowity, do tego mój króliczek chyba zaraz padnie, tak się boi, ucieka nawet przede mną i nie mogę go nigdzie wynieść. O cisza zapadła, jak błogo usłyszeć stukanie klawiatury... Nienawidzę remontów!!!! |
|
|
|
|
#1036 |
|
Rozeznanie
|
widzę że temat TEŚCIOWA znów na tapecie, nie przejmujcię się dziewczyny. Funieczka becia
Jukolku ciesz sie ze juz po jutrze jedziecie nad jeziorko, odetchniesz trochę
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam dzisiaj zły dzień, bo liczyłam że @ nie przylezie a jednak juz prawie jest....(na razie plamienie ale wiadomo co to znaczy). O pracy nawet nie wspominam bo wolałabym żeby jej nie było - koszmar!!!! Dlatego podwójnie sie stresuje i zajsciem w ciaze i praca....Nie ma lekko niestety..Teraz mam takie wrazenie że nikt mnie nie rozumie i jestem z tym sama Ale ważne że Wy tu jesteście kobitki to się nawzajem pocieszymy i bedzie ok Trzymaj sie |
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewa - zaraz się wypniesz, a my zrobimy zbiorowe Może nie dostanę bana za to co napiszę, jak coś to trudno... Po pierwsze - gówno jej do tego, co Wy robicie z kasą, bo to Wasza kasa, a nie jej i to wy na nią całymi dniami tyracie ![]() Po drugie - nietaktowe jest pytanie na co wydajecie kasę - może kupiliście sobie ubranka z lateksu za 2000 - co ją to obchodzi???? Po trzecie - za ten tekst o decydowaniu się na dziecko powinnaś dostać po doopie! To Wasze życie, Wasza decyzja i Wasza młodość, która wiecznie trwać nie będzie! Już nic nie powiem, bo mnie zablokują jak napiszę to, co myślę... ![]() |
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
"Ja nie jestem agresywna. Agresywność 1" A ty tak napadasz na mnie. Nie zrezygnuję z dziecka Roxi, ale jak ktoś ci tak łopatą non stop do głowy wkłada, że nie wolno się obciążać i decydować na tak poważne kroki to w końcu zaczynasz myśleć, że może nie dasz jednak rady...
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko, o czym nie wiedziałaś??
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mdłosci przeszły teraz bolą i krwawia mi dziąsła hihihi no i krew z nosa leci ale troszke... zawsze cos jak nie jedno to drugie trzymam kciuki za was wszystkie -widze ze watek majowy otwarty wiec szybciutko wciagac fluidki pozdrawiam
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie daj się! Podjęłaś dobrą decyzję i my Cię zawsze w tej decyzji utwierdzimy Teściowa - sio! |
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak się pocieszam, a zadra siedzi głęboko. Co tam jednak - raz się żyje. Życzę i wam sobie, żeby już wreszcie )
|
|
|
|
|
#1044 |
|
Raczkowanie
|
Kasia ma rację, to jest decyzja twoja i męża, świadoma, nie jesteś przecież dzieckiem, a teściowej nic do tego, buuu, niech spada na drzewo!!!
|
|
|
|
#1045 |
|
Wtajemniczenie
|
Frunieczko i Beatko a moze wczoraj w Tv albo radiu ( kotorego nazwy nie wypowiem) byl wyklad jak dac wyklad swoim dzieciom na temat oszczedzania i gospodarowania pieniedzmi i sobie Wasze tesciowe do serca wziely i z misja do Was przyszly
|
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hahahahahaahahahaha całkiem prawdopodbne hihi tymbardziej, że moja tesciówka po weselu powiedziala mi, że żaluje że trafila jej sie taka synowa (a mężuś jej na to - twoja strata bo innej nie bedziesz miala - kochany mój hihi):P a w kościele jak byla cisza to tylko ja bylo slychac tak beczala hihi wcale mi jej nie żal ... o taka wredna jestem
|
|
#1048 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Albo mi sie wydaje albo te smutki to na nas hurtem zawsze splywaja bo niestety zanim wczoraj doszlam do lozka to zdazylismy sie z TZ pogryzc i z sexsu nici a co jak to wlasnie wczoraj bylo moje jajeczkoa no i wlasnie poogladalam sobie zdjecia tego malutkiego co sie wczoraj urodzil i ciesze sie ze wszystko w pozadku i wogole ale zrobilo mi sie....... smutno DLACZEGO JA NIEMOGE MIEC TAKIEGO!!??
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Teściowe.....Te to potrafia nam życie zatruć!!
Ja akurat jestem w tej dobrej sytuacji że teściów mam super, do niczego sie nie wtrącają i jest ok. Moi rodzice to samo...Nawet taktownie nie pytają kiedy zostana dziadkami... Ale Wy dziewczyny nie dajcie sie!! One nie mają prawa pytać o takie rzeczy, sprawdzać na co wydajecie pieniądze, kontrolować na każdym kroku i jeszcze komentować w ten sposób wasze decyzje!!!! ![]() ![]() To jest tylko i wyłącznie wasze życie i Wy decydujecie co chcecie z nim zrobić!! A jeśli chodzi o odpowiedni czas na dziecko.....Hmmmm...Zawsz e znajdzie sie jakieś ale, wiec nie warto przygotowywać sie na zapas. Bedzie co ma być i już! A my jesteśmy z Wami!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

zobaczymy, wydaje mi sie ze nic z tego nie bedzie, chociaz gdzies tam w srodku mam nadzieje
- IGOR 29.10.2008 
10 luty 2009
oby Ci sie udalo 
)

A mnie się odechciewa wszystkiego. Nawet dziecka. Wczoraj teściowa palnęła mi mowę pouczającą. Że nie oszczędzamy, że nie jesteśmy rozsądni i odpowiedzialni. Że powinniśmy mieć na koncie odłożoną pokażną ilość pieniędzy, bo nie wiadomo, co się może stać. Nie powinniśmy w nic inwestować tylko w skarpetę. Bo tylko pieniądze i pieniądze i pieniądze. I odpowiedzialność i skromność w prowadzeniu życia i diabli wiedzą co jeszcze. I jak ja mam jej powiedzieć, że być może niedługo będzie dziecko? Bo staramy się o nie? Dwa miesiące temu zmieniliśmy samochód. Mamy za niego do oddania jeszcze niewielką sumę pieniędzy, ale zawsze to dług. Teraz dziecko idzie do szkoły, więc wydatków więcej niż przychodów. A ta mi gada o oszczędzaniu. I wypytuje się, na co ostatnio żeśmy wydawali. Pewnie gdyby mogła rozliczałaby nas z zakupów codziennych. 
, dzisiaj obudziłam się z przeogromnym pragnieniem "posiadania" maleństwa, nie zdażyło mi się do tej pory coś takiego,mogłabym krzyczeć na ulicy "chcę dzidziusia !!!!!!!!!".