Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-07, 20:23   #1051
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

https://instagram.com/p/2ZDfyLAMVS/ podoba Wam się figura Olgi?

https://instagram.com/p/2ZDUzskGw-/ Marusia Baszak - dawno nam nie piszcz... śpiewała
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 20:24   #1052
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Fell Pokaż wiadomość
Ewa RLM robiła jakiś czas temu filmik z testem tego typu rurek (zamawiała na allegro albo ebay). Na jej krótkich i cienkich włosach efekt był całkiem spoko
Na tym filmiku instruktażowym dało to efekt panny młodej z początku lat dwutysięcznych Te silikonowe kondomy na wlosach wyglądają przerażająco.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 20:25   #1053
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/donegal/vid...type=2&theater

Nowe "cudo" do kręcenia włosów od Donegal

To jakiś nowy trend, żeby zakecić włosy na połowie głowy?
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 20:27   #1054
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość

To jakiś nowy trend, żeby zakecić włosy na połowie głowy?
coś identycznego testowała Bunny i nie podobało się jej
Stary 2015-05-07, 20:29   #1055
pesstka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fell Pokaż wiadomość
Ewa RLM robiła jakiś czas temu filmik z testem tego typu rurek (zamawiała na allegro albo ebay). Na jej krótkich i cienkich włosach efekt był całkiem spoko
o! to to! właśnie

pesstka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 20:31   #1056
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

https://instagram.com/p/2ZDUzskGw-/ Marusia Baszak - dawno nam nie piszcz... śpiewała
Nie, wygląda jak kołek, a ta sukienka tylko to podkreśla.
Stary 2015-05-07, 20:33   #1057
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:

Nie, lubię, jak talia jest mocniej zarysowana.
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-07, 20:39   #1058
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=yy1FsS0KUFQ ciekawy i bardzo prosty przepis na makaron u Laury Vitalle

https://www.youtube.com/watch?v=97-NTOCKTeY Oleska kocha wiosnę

https://www.youtube.com/watch?v=XMghgnsBHEo ktoś ostatnio pytał o Klaudię Klarę - jest i film, ale czemu pomysł tak bardzo podobny do serii u Abstra

https://www.youtube.com/watch?v=hohD9bBrWQk róże z salami u Kasi Opolanki

https://www.youtube.com/watch?v=JfdwH_i5v5k vlog z Warszawy u ejakeva + łobuzy

https://www.youtube.com/watch?v=lBIvyphzX-Q Sarunia o odbudowie swoich włosów, pięknie wygląda!

https://www.youtube.com/watch?v=B0CaEV5OcvY drugi tydzień po porodzie u Magdy Pegowskiej

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-05-07 o 20:41
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 20:43   #1059
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pesstka90 Pokaż wiadomość
Wystarczy porównać dowolny test szusz z początku kanału, nawet jeszcze pare miesięcy temu z tymi, które teraz nagle sama z siebie zaczęła nagrywać w inny sposób... żałosne..

Można tak hasłami króciutko jakie tematy tak otwarcie poruszała w tych vlogmasach szusz?

..

- vlog musialam sie wygadac: szusz olsnilo po filmiku Alex, kolezanka szusz jej powiedziala, ze yt nie jest gotowy na trudne tematy, ale szusz sie nie zgodzila. Kanaly urodowe sa neutralne 6:41, nie poruszaja kontrowersyjnych tematow, by nie stracic subow. Opowiada o swojej zmianie, uczuciach, ze moze poruszac trudne tematy i widzi, ze ma w widzach partnerow do dyskusji. Komentarz nissiax83 pod filmikiem
- poruszane kwestie niesmialosci: co ona zrobila by ja pokonac, meile od widziw
- jakie studia wybrac, jak znalezc prace dla siebie
- maile od widzek: szusz jest wspaniala, mail od starszej kobiety, w ktorym chwali szusz, ze pokazuje drogie ubrania, ale nie jest materialistka, jak sie zmotywowac-sila jest w was
- relacja partnerska z widzami oparta na emocjach
- ochrona prywatnosci, gadanie o Tomku i o tym, ze w domu nie nosi torby na glowie, ze go nie pokaze bo ona nie chce przez to zdobywac lajkow
- tekst o matce, ktora zaglodzila dziecko 4msczne, ze przeczytala na tvn24 na stronie bardzo brzydkie rzeczy (szusz tutaj przeklina, nie bede cytowac), o facecie ktory zotawil corke w aucie-zmarla, ze to sa tragedie trzeba ludziom wspolczuc, ile jest nienawisci:vlog parowkozercy 7:40

Jesym slowem emocje. Tematy budzace emocje. We vlogu musialam sie wygadac mowi wyraznie o kontrowersyjnych tematach. Ze brakuje jej tego na polskim yt. Pod filmikami zachwyt goni zachwyt. Cudowna metamorfoza, jestes mi taka bliska, uwielbiam Cie, masz racje itd itd.
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 20:45   #1060
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna Pokaż wiadomość

Jesym slowem emocje. Tematy budzace emocje.
Dla mnie to są emocje jak na grzybobraniu. Bez kitu.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 20:48   #1061
minthema
Zakorzenienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51319263]Serio? Ja mam alkohol izopropylowy w domu i nie wiedziałam, że w taki sposób mogę go używać, a mam kilka takich glutów na stanie.[/QUOTE]
Warto spróbować
Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Co do glutów. Ile wtedy tego alko się wlewa do buteleczki? Kroplę, kilka?
Ciężko powiedzieć bo ja mam w takim spsikiwaczu i wtedy "wpsikuję" () do buteleczki trochę. Myślę, że kilka kropel, zależy od wielkości buteleczki. Lepiej na początku dać mniej i ewentualnie dolać niż wlać za dużo i mieć za mocno rozcieńczony lakier.

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 20:55   #1062
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
Nie, lubię, jak talia jest mocniej zarysowana.

mam to samo zdanie

a co do Bogusi to ona sie chyba nigdy nie zmieni. Widzi, że kafe robi krucjate w komentarzach na insta - "a, dodam więcej". Genialne posunięcie.
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 20:57   #1063
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Mnie denerwuje, że Karolina zamiast powiedzieć "idę ćwiczyć, bo musze poprawić to czy tamto" pokazuje tylko zakupy sportowe i zdjęcia z silowni, po czym w filmikach mowi, że S byloby dobre, ale ona nie lubi opiętych, że wcale nie ma dużych ramion i jak ktoś śmie tak mówić i podobne historie.

No ma wieksze ramiona, tez mam, ale nie udaje, że nie mam.

Akurat Karolina od zawsze mówi że ma wielkie ramiona i że ich nie lubi i ma stres na ich tle, w filmie o niedoskonałościach je wymieniła jako jedną z największych wad fizycznych.
GgochaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 21:03   #1064
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość

Hahah Ogladasz szusz? Pytam, bo pod jej filmikami serio jest mnostwo zachwytow nad jej cudownym oryginalnym stylem, nad tym, ze jako jedyna sie nie boi mowic co mysli. Krzywda dziecka (to zagodzenie i smierc w upalach) budzi emocje i ludzie tam komentowali na potege. Tak samo takie gadanie, ze wszyscy jej tylko dziecka wypatruja. A moim zdaniem szusz dobrze z tym wszystkim gra. Wie, ze to zapalny temat i stad te teksty np o balsamie smierdzacym bobasem a potem komentarze o matkach, ktore ja skalpuja. To wszystko jest moim zdaniem dobrze zagrane.
Stary 2015-05-07, 21:21   #1065
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Hahah Ogladasz szusz? Pytam, bo pod jej filmikami serio jest mnostwo zachwytow nad jej cudownym oryginalnym stylem, nad tym, ze jako jedyna sie nie boi mowic co mysli. Krzywda dziecka (to zagodzenie i smierc w upalach) budzi emocje i ludzie tam komentowali na potege. Tak samo takie gadanie, ze wszyscy jej tylko dziecka wypatruja. A moim zdaniem szusz dobrze z tym wszystkim gra. Wie, ze to zapalny temat i stad te teksty np o balsamie smierdzacym bobasem a potem komentarze o matkach, ktore ja skalpuja. To wszystko jest moim zdaniem dobrze zagrane.
Pewnie, że tak. Tym bardziej, że na statystyki wpływają nie tylko wyświetlenia, ale każdy ruch na kanale i każda aktywność. Kciuki, zarówno te w górę jak i w dół, wszystkie komentarze, oceny tych komentarzy przez innych użytkowników itd. Paradoksalnie każda gunwo burza napędza kanał, a im wszystkim w to graj.
Stary 2015-05-07, 21:40   #1066
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Pewnie, że tak. Tym bardziej, że na statystyki wpływają nie tylko wyświetlenia, ale każdy ruch na kanale i każda aktywność. Kciuki, zarówno te w górę jak i w dół, wszystkie komentarze, oceny tych komentarzy przez innych użytkowników itd. Paradoksalnie każda gunwo burza napędza kanał, a im wszystkim w to graj.

Z tym, ze Weronika usuwa komentarze. Te, ktore sama widzialam, to wiem na pewno, a ile bylo innych trudno mi powiedziec. Wydaje mi sie, ze czyta watek. Stad to tlumaczenie o tym, ze lakier robi jej przetluszczone wlosy, a ona prze kazdym nagraniem musi byc zrobiona
Stary 2015-05-07, 21:41   #1067
pesstka90
Raczkowanie

Cytat:
- vlog musialam sie wygadac: szusz olsnilo po filmiku Alex, kolezanka szusz jej powiedziala, ze yt nie jest gotowy na trudne tematy, ale szusz sie nie zgodzila. Kanaly urodowe sa neutralne 6:41, nie poruszaja kontrowersyjnych tematow, by nie stracic subow. Opowiada o swojej zmianie, uczuciach, ze moze poruszac trudne tematy i widzi, ze ma w widzach partnerow do dyskusji. Komentarz nissiax83 pod filmikiem
- poruszane kwestie niesmialosci: co ona zrobila by ja pokonac, meile od widziw
- jakie studia wybrac, jak znalezc prace dla siebie
- maile od widzek: szusz jest wspaniala, mail od starszej kobiety, w ktorym chwali szusz, ze pokazuje drogie ubrania, ale nie jest materialistka, jak sie zmotywowac-sila jest w was
- relacja partnerska z widzami oparta na emocjach
- ochrona prywatnosci, gadanie o Tomku i o tym, ze w domu nie nosi torby na glowie, ze go nie pokaze bo ona nie chce przez to zdobywac lajkow
- tekst o matce, ktora zaglodzila dziecko 4msczne, ze przeczytala na tvn24 na stronie bardzo brzydkie rzeczy (szusz tutaj przeklina, nie bede cytowac), o facecie ktory zotawil corke w aucie-zmarla, ze to sa tragedie trzeba ludziom wspolczuc, ile jest nienawisci:vlog parowkozercy 7:40

Jesym slowem emocje. Tematy budzace emocje. We vlogu musialam sie wygadac mowi wyraznie o kontrowersyjnych tematach. Ze brakuje jej tego na polskim yt. Pod filmikami zachwyt goni zachwyt. Cudowna metamorfoza, jestes mi taka bliska, uwielbiam Cie, masz racje itd itd.
Dzięki.
Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
też właśnie myślałam, że Bóg wie jakie tematy tam poruszała, a tu psikus.. ;D

pesstka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 21:48   #1068
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Z tym, ze Weronika usuwa komentarze. Te, ktore sama widzialam, to wiem na pewno, a ile bylo innych trudno mi powiedziec. Wydaje mi sie, ze czyta watek. Stad to tlumaczenie o tym, ze lakier robi jej przetluszczone wlosy, a ona prze kazdym nagraniem musi byc zrobiona
Akurat to, że je usuwa już nie ma znaczenia bo ruch zostaje zarejestrowany.
Stary 2015-05-07, 21:51   #1069
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Czasami - jako tło do pracy albo mycia garów Dla mnie to ona może ostatnio mówić o Hitlerze, 3 wojnie światowej, aborcji i głodzie w Afryce - jest tak flegmatyczna i nijaka, że zastanawiam się, czy nie puszczać jej dziecku na dobranoc, żeby szybciej zasnęło. Teksty o sąsiedzie psychopacie, balsamie śmierdzącym bobasem i inne tego typu rewelacje, są zwyczajnie żenujące a nie kontrowersyjne.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-07, 22:08   #1070
Adamantium01
Karo

Katosu na tym filmie z kreską ma dziwny korektor, strasznie się odznacza

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 22:30   #1071
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Ilcia, już mogłabyś nie kopiować Szusz z tym kolorem na paznokciach, dopiero co we filmiku narzekała, a Ty swoje
Hahaha no sorry. Jestem naśladowczyni. A nawet zgapiłam od niej pomadkę Airy fairy, ale przyznałam sie w filmie, że to przez Szusz kupiłam, to jestem niewinna
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 22:33   #1072
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:

https://www.youtube.com/watch?v=lBIvyphzX-Q Sarunia o odbudowie swoich włosów, pięknie wygląda!

i w końcu dobrej jakości filmik a nie nagrany telefonem

Cytat:
Spodziewalam sie tego. Ona gada o sobie. Wszystko zerznela od Alex. Jej vlogi do kawy tez nie sa wymyslone przez nia. Te same teksty, te same wtawki. Dodac moge jeszcze instagram, ktory matka Alex juz dawno temu zalozyla dla swojego psa flowerbelle, ale zaraz mi ktos napisze, ze pelno takich kont. Szusz usuwa komentarze np o piciu na stoku, tlustych wlosach i mizianiu bb. Oczywiscie w komentarzach wszyscy ja uwielbiaja, jest super kochana, taka otwarta i mowi prawde! Pionierka. Taka oryginalna, jest soba, nie udaje. Zupelnie jak Alex.
Cytat:
Ale to jest wymyslona kontrowersja. Tak samo jak u Alex. Chociaz ona wydaje mi sie bardziej prawdziwsza w tym calym show. Zdaje sie, ze to Ty dziwisz sie, ze wszystke afery to zawsze szusz? Ale czy to nie ona sama tak duzo pokazala przed swoimi widzami? Jej cale mieszkanie bylo na jakims portalu, to obecne pokazala lacznie z lazienka i toaleta, blokami obok i widokiem z okna. Opowiada o planach wyjazdowych, znamy jej mame (insta). Jest nieostrozna. Kiedy pierwszy raz tutaj sie udzielilam wszystkie prawie na mnie napadlyscie, ze jestem niczym macierewicz, to niedorzeczne. Ale zadna z Was nie ogladala Alex i szusz rownoczesnie. Polecam i podtrzymuje to co posalam wczesniej. Mnie nie chodzi o prywatne sprawy szusz, tylko o jej zaklamany yt wizerunek mam w nosie z kim sypia. Wkurzaja mnie te teksty o wielkim biznesie i braku czasu, serio? Zupelnie jak u Alex. Brak jej pomyslu na siebie, to sobie delikatnie mowiac zapozyczyla. To jak taki big brother kontrolowany przez szusz. Powiem dupa i bedzie afera. Dzisiaj tez powiedziala takim tonem, zeby jej nie ogladc jak komus nie pasuje. Kiedys taka nie byla. Zauwazyla, ze taki format jak u Alex sie dobrze sprzedaje i to ciagnie. Klony, wszedzie klony. Tak szusz, spojrz w lustro.

nic dodać nic ująć
Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Właśnie chyba nawet nie pokazała, tylko gdzieś kiedyś wspomniała do jakiego zboru chodzi, a ktoś zadzwonił. Przykre bo poza robieniem z tego wielkiej tajemnicy, w żaden sposób nie zachęcała ludzi do dociekania, ani nie podpowiedziała nigdzie. Mam nadzieje, ze nikt z kafe tam nie pójdzie, bo to byłby już szczyt chamstwa
wdtawiała gdzieś zdjęcie

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 22:36   #1073
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Hahaha no sorry. Jestem naśladowczyni. A nawet zgapiłam od niej pomadkę Airy fairy, ale przyznałam sie w filmie, że to przez Szusz kupiłam, to jestem niewinna
Ale ja zartowałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-07, 22:43   #1074
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
Gabi nie jest prawdziwą juciuberką, myje włosy codziennie!
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
jak to nie, myslisz, ze kto wprowadził haul na polski jutjub : /
Przepraszam - od dzisiaj nie myję Damn... chyba pod filmikiem powinnam napisać kim się inspirowałam
Zła ze mnie jutuberka, oj zła

201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 22:51   #1075
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Arissable Pokaż wiadomość

Ilcia dodałam Cię do subów, umiesz poprawić humor

dzięki

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Fajne kolorki wybrałaś, ja też kupiłam ten różowy z serii Hello Summer Ale dobrałam do kompletu kolor miętowy.
Natomiast, jeśli chodzi o lakiery Eveline, to na początku są całkiem spoko, ale potem gęstnieją, robią się gumowe... Mam ten Twój 932 (i sporo innych, niestety...), super wygląda na paznokciach, ale guma się zrobiła okropna

kurcze... mam szkoda by mi było jakby szybko zgęstniały. Mam 3 inne z serii mini max, ale jakoś od zeszlego lata, i nie zgęstniały.

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Ale ja zartowałam
Ja też jak przeczytałam, że ona tak powiedziała o tym zgapianiu i kopiowaniu, to nie mogłam w to uwierzyć. Przed snem obejrzę ten vlog.. muszę to usłyszeć.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 22:51   #1076
RudeOne
Użyszkodniczka

Oglądacie Kasię? Bardzo podoba mi się dopracowanie jej filmów, bardzo przyjemnie się ogląda.

Edytowane przez RudeOne
Czas edycji: 2015-05-07 o 22:57
RudeOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 22:57   #1077
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Osia ulubione i tanie pędzle

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Przepraszam - od dzisiaj nie myję Damn... chyba pod filmikiem powinnam napisać kim się inspirowałam
Zła ze mnie jutuberka, oj zła

o Casey znowu jest brunetką i dobrze bo w blondzie nijako wyglądała

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-07, 23:00   #1078
xoxo_gg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/donegal/vid...type=2&theater

Nowe "cudo" do kręcenia włosów od Donegal

Bunny robila test tego sprzetu
https://www.youtube.com/watch?v=Z288...2qD8LMgkUwZUag

xoxo_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 23:08   #1079
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xoxo_gg Pokaż wiadomość
Wow, coz za efekt, do tego tylko lekki makijaż, dziewczęcy strój i jesteś gotowa na randkę Przekonała mnie.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 23:13   #1080
201607131106
Konto usunięte

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51321713]Wow, coz za efekt, do tego tylko lekki makijaż, dziewczęcy strój i jesteś gotowa na randkę Przekonała mnie.[/QUOTE]

...bejzikowa bluzeczka, czarna ramoneska i można iść na miasto, po prostu u-wiel-biam.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości