![]() |
#1711 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! - część IX
Pudel123 i KASIULA dzięki dziewczyny!
![]() Pudel zjadłam tylko pół pomidora bo akurat tylko tyle miałam w lodówce ![]() ![]() ![]() ![]() Nigdy nie jadałam więcej a mi się przytyło aż 10 kg i nie wiem w sumie od czego.. Tak jak radziłyście zjadłam 1/2 piersi z kurczaka i chyba się przejadłam bo się ruszyć nie mogę ![]() Edytowane przez paulina94_ Czas edycji: 2015-05-07 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1712 |
Zadomowienie
|
Paulina właśnie leciała w TV reklama płatków śniadaniowych corn flakes pełnoziarnistych z Lubeli. Sprawdź jaki mają skład
![]() Lepszy kurczak od ziemniaków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Wtajemniczenie
|
Nawet nie zamierzam sie przyznawać co właśnie skończyłam jeść bo wstyd
![]()
![]() |
#1714 |
Zadomowienie
|
Kasiula widzialam te plyty z solgazu na necie i czytalam opinie i sa podzielone wiele os jest na tak ale i wiele na nie ze duzo sie psuje ze serwis kiepski, niby zle sie czysci ta plyte ze wszystk przywiera. Dla mnie mega minusem jest cena kupila bym za to 2 indukcje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Co tu tak cicho laseczki??? Mam nadzieję że od rana ćwiczycie i przez to nie macie czasu na wątek ![]() Pudel przyznaj się co zjadłaś ![]() ![]() Anioł nie zapoznawałam się jeszcze z opiniami na temat solgazu, dlatego napisałam Ci żebyś kupiła i oceniła ![]() ![]() Fakt - cena jest wysoka ![]() Jmz ja mam blokadę przed sekswnymi fatałaszkami na noc, uważam że kiepsko bym w nich wyglądała. Sama chciałabym coś kupić fajnego ale jednocześnie ukrywającego mankamenty. Mężuś by się ucieszył ![]() Gangola, Czekoladka, Nikolcia gdzie się podziałyście??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny co u was??
Ja wczoraj skladalam moje wyposazenie kuchni w kartony, masakra ile rzeczy mysle ze przy okazji zrobie''wielkie oczyszczenie'' i wywale zbedne rzeczy. W najblizszym czasie beda zabierane stare meble a nowe postawimy dopiero po malowaniu i innych wykonczeniowych pracach. Nie wiem jak bede gotowac przez najblizszy tydzien o jak zabiora meble to z plyta i piekarnikiem. Kupiam ostatnio mikrofalowke z funkcjami wieloma i chyba bedziemy w niej gotowac... mikrofalowka ma funkce opiekania ziemniakow na chrupko - witajcie fryteczki bez tluszczu ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj jem: I. 2 kromki zytniego, serek wiejski, 2 lyzeczki dzemu truskawkowego z lowicza slodzonego sokiem jablkowym. II. Koktajl z owocow III. 2 jajka sadzone, fasolka zielona, ziemniaki kefir <3 IV. Salatka z tunczykiem. ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Kasiula mysle ze za 3-4 lat i solgaz bedzie w konkurencyjnej cenie bo juz nie bedzie nowoscia , ja niestety musze zdecydowac sie w ciagu tego tygodnia ![]() Edytowane przez Aniol1985 Czas edycji: 2015-05-08 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny ale dziś miałam smaki myślałam że zwariuje mój jadłospis był sympatyczny i dietetyczny ale tak namieszałam że już sama pewna nie jestem sprawdzcie
1 miseczkę ( mus truskawkowu plus jogurt naturalny i płatki ) warstwowo to nakładałam jogurt płatki mus truskawkowy ... pychotka 2. 2 x naleśniki zapiekane z jabłkami ( bez cukru) 3. pierś kurczaka z sosem (jogurt naturalny plus czosnek i przyprawy delikatnie) do tego warzywa i kasza 4. 2 razy kanapka chlebek orkiszowy z szyneczką i pomidorkiem 5. 2x kiwi i jogurt naturalny |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Na poczatku zaczelaam od sznurowanego gorsetu czarnego, satynowego wiezanego z tylu z zamkiem na boku , do tego "spudniczka" i ponczochy . o takie cos : http://allegro.pl/sexy-czarny-gorset...732390570.html tylko rozmiar inny hehehehe ![]() ![]() Tez sie na poczatku wstydzilam i pierwszt raz bylam strasznie sztywna ... myslalam "czy to dobrze lezy??" ,ale jak zobaczylam reakcje tz to od tamtej pory nie mam problemu z zalozeniem czegos fajnego na noc ... Wieczorem zapalasz swieczki , robisz dobre swiatlo i wszystko wyglada super ![]() ![]() Z reszta ja nie spie np. w podkoszulkach, dresach czy pizamach ( spodnie+koszulka) no chyba ,ze jestem chora. Zawsze wybieram cos satynowego ,albo lekko przeswitujacego, z koronkami ... wiesz to w sumie bardziej podnosi samoocene .... wiem, ze jestem atrakcyjna a moj tz sie cieszy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
![]() Mało sie odzywam bo mam bardzo mało czasu ,a dużo pracy.Taki bedę miała następny tydzień. Dieta dzisiaj masakra.W jeden dzień pewnie nadrobiłam to co zrzuciłam w tygodniu tzn. nadwyżkę.W poniedziałek nie zabłysnę w tabelce.Bedzie niebieska morda. Młody zrzucił już 6,5 kg a ja może z 1,5 kg z tym,że ja zawsze coś jeszcze do papy włożę. Teraz się Wam do czegoś przyznam ![]() Nie paliłam 15 lat.W tamtym roku na wakacjach zaczęłam sobie popalać i tak jest do dzisiaj.Mam zamiar rzucić na dniach,ale boję się,że przytyję.Powtarzam sobie,że dam radę z dietą i jakoś będzie,ale za chwilę wątpie bo wiem,że bedzie chciało się jeszcze bardziej jeść,a ja teraz sobie nie radzę. Nie wiem czy jest sens żebym była w tabelce.
![]() |
#1720 |
Meh.
|
Hej, dziewczyny. Ja tylko na chwilę - powiedzieć, że dieta OK
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1721 |
Raczkowanie
|
Halo !!! jest tu ktoo ??? ale pustki ....
Neta Wam odcieli ?? hehehe ![]() Jutro wazenie ![]() Ja dietowo dobrze pomijajac wczorajsza muffinke i szklanke mleka waniliowego . Stwierdzilam, ze nie bede sie katowala dieta, cholera wie jak ....Wszystko jest dla ludzi i skoro cwicze 5-6 dni w tygodniu i trzymam sie zdrowego odzywiania 6-7 dni to raz w tyg moge sobie pozwolic na cos mniej zdrowego i dietetycznego . A jak przez to mam zrzucic 0,5 kg a nie 1 kg to trudno. Wole tak niz schudnac 5 kg katujac sie i nie jedzac niczego niezdrowego, niedietetycznego raz na jakis czas a pozniej przytyc 10 kg bo pekne i nawpierdzielam sie wszystkiego co sie da . Tak mam pod kontrola przynajmniej i jest mi latwiej . Eliza ja rzucilam w koncu i przytylam to fakt ,ale przynajmniej nie truje juz organizmu . Podjadalam duzo cukierkow, czekolady itp , ale jak sie ocknelam to zamienilam cukierki na zdrowsze przekaski .... paseczki marchewki , cwiartki jablka itp . Sprobuj rzucic co ci szkodzi ??? wcale nie musisz przytyc tylko jak bedziesz podjadac to pamietaj o zdrowych produktach ![]()
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
![]() jmz ja też jak kiedyś rzuciłam to przytyłam 10 kg ![]() ![]() ![]() Masz rację lepiej od czasu do czasu skusić sie na coć na co ma się ochotę oczywiście z umiarem ![]()
![]() |
#1723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No, wiec sprobuj rzucic palenie ![]() ![]() ![]() Jestem zdania ,ze tabletki dzialaja tylko na podswiadomosc i jakby ktos nam wmowil ze tik taki maja takie dzialanie to by na nas dzialaly . Po desmoxanie glowa mnie strasznie bolala i mialam strasznie sucho w jamie ustnej chociaz duzo pilam . Najlepiej powiedziec NIE PALE !!! przygotowac sobie plan dzialania i zdrowe przekaski i nie palic ! MELDUJE 35 MINUT CWICZEN ![]() Dzisiejsze jadlo: SNIADANIE: 2 KROMKI CHLEBA ORKISZOWEGO . Jedna z wedlina z kurczaka a druga z pasztetem ![]() II SNIADANIE: 2 mandarynki OBIAD: Warzywa na patelnie , udko gotowane PODWIECZOREK: 2 pokowki jajka faszerowane pieczarkami i papryka . KOLACJA: serek wiejski 3 % lekki i kilka pomidorkow koktailowych Lece myju myju ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
jmz wszystko jest w głowie.Żadne tabletki nie pomoga.Kiedyś rzuciłam sama bez żadnych tabletek.Co było dziwne mi nie chciało się palić tylko takie przyzwyczajenia były,że akurat w danym momencie sięgało się po papierosa.
![]() |
#1725 |
Raczkowanie
|
Witam.Faktycznie pustki ale tak jest jak wiosna przychodzi,moja malutka ledwo oczy otworzy to staje przy drzwiach tarasowych i woła ;tam',cały dzień na podwórku by chciała być a tu robota w domu zawsze jakaś.No i z tego powodu+okres masakryczna,zajadałam nerwy słodyczami,teraz @się kończy i trzeba wrócic na dobre tory
![]() JMZ eliza na szczęście nie palę,jeden nałóg ;obżarstwo' mi wystarczy ![]() Wczoraj byłam u kumpeli i zrobiła sałatkę,świeży szpinak,kulki mozarelli,kawałki kurczaka,pomidorki koktailowe,świeża bazylia i polane sosem winegret,pycha a do tego gin z tonikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1726 |
Raczkowanie
|
eliza no wlasnie takie przyzwyczajenie .... chec na papierosa najwieksza mialam np. przy kawie , po obiedzie , przy piwie, jak szlam do toalety .... to byly takie najwieksze przyzwyczajenia i z nich zrezygnowac bylo najtrudniej . Ale dalam rade
![]() nikolcia r no i dobrze, ze nie palisz ![]() ![]() No laseczki jestem zadowolona z siebie bardzo !!!! wlasnie sie zwazylam i jest waga: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To nadal duzo, ale jest coraz mniej z tygodnia na tydzien ![]() ![]() ![]() Lece jesc sniadanie , zalicze zakupki , ogarne chalupe i zabiore sie za cwiczenia ![]() ![]()
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
76,8 i tak w kółko
![]()
![]() |
#1728 |
Wtajemniczenie
|
83,1
![]() Jestem przejedzona, po komunii, po weekendowym imprezowaniu i chcę położyć się spać a nie siedzieć w pracy ![]() ale jak w niedielę rano się ważyłam to było 81,2 czyli muszę zrzucic balast ![]()
![]() |
#1729 |
Zadomowienie
|
![]() Dziewczyny przepraszam za nieobecność ale miałam bardzo intensywny weekend. 2 imprezy + niedzielny wypad. Mimo to mam malutki spadek na wadze ![]() ![]() Eliza nawet nie myśl o odejściu z tabelki ![]() Rzuć te wstrętne fajki. Papierosy to DROGI, NIEZDROWY interes po którym się ŚMIERDZI i szybciej się STARZEJE ![]() Jmz super! Gratuluję spadku wagi! Trzymaj tak dalej! ![]() Pudel nie dziwię Ci się że po komunii masz wzrost na wadze. Pociesz się tym że nadwyżka szybko spadnie po dłuższym posiedzeniu w wc ![]() ![]() Jakie spanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
80kg chyba tej 7 nie zobaczę wogóle ... ciężko mi przychodzi to odchudzanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
Zadomowienie
|
91 kg przedwczorajszy dzien sie msci mialam juz mniej na wadze ale niestety sobota byla grill a pozniej spotkanie rodzinne z %%% najgorsze ze musialam 2 kawalki ciasta zjesc byly male ale serio nie moglam odmowic znaczy probowalam ale babcia nie dala sie zbyc normalnie bym odmowika ale ona teraz po operacji nogi i stala w gipsie i te ciasta piekla a pozniej do mnie ze ona stala godziami na bolacych nogach a ja nawet nie chce sprawdzic czy dobre jej wyszlo. Pozniej jeszcze jakis paskudny slodki likier wmowila mi i w sumie calej rodzinie bo co za moje zdrowie nie wypijecie... niecierpie takiego zachowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
KASIULA to i tak dobrze,że po imprezach masz spadek
![]() anka 7 z przodu już bliziutko ![]()
![]() |
#1733 |
Wtajemniczenie
|
72,8kg
Ćwiczę, biegam, jeżdzę na rowerze, skaczę na skakance. Trzymam dietę. Mam mało czasu na cokolwiek. W skrócie to tyle u mnie.
"Człowiek jest tylko raz młody. Później musi już szukać sobie innej wymówki" Wielkie zmiany... Było 84kg ![]() Jest 50 kg ![]() -34kg ![]() ![]() Chodakowska : 20.03.2015 ![]() Edytowane przez justyss1991 Czas edycji: 2015-05-11 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1734 |
Wtajemniczenie
|
Kasia właśnie już chyba ze 3 razy byłam i ciągle mi sie chce
![]() eliza poczekaj aż mój wzrost zobaczysz ![]() ![]() aniol nawet bym nie wpierała babci w takim przypadku, że nie zjem ciasta ![]() dziewczyny normalnie nie wiem w co ręce włożyć - mam ochotę wrócić do domu, włączyć jakis film i w końcu odpocząć ![]()
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Pudel no zobaczymy
![]() idę się rozruszać przy koszeniu ![]()
![]() |
#1736 |
Zadomowienie
|
Czekam jeszcze z godz bo brakuje mi wagi Czekoladki, Gangoli, Kotori, i Nikolci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy zdąrzyłam ale czasu mi brakuje,u mnie waga stoi 79kg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1738 |
Zadomowienie
|
Nie doczekałam się
![]() Dziewczyny coś ostatnio nam nie idzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1739 |
Zadomowienie
|
Nikolcia spóźniłaś się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Pudel faktycznie pojechałaś
![]() jmz justyś super spadki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.