|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22
Serce:Sprzątam typu naczynia umyje powoli,podłogę mopem przetarłam,umywalkę umylam,..rak do góry nie biorę !jestem wysoka to okno tez uchylę ,muszę jakoś sobie radzić ,od rana do wieczora jestem sama
moim marzeniem jest umyć wlosy,mam teraz masakrę na głowie ;( Tez boje sie komplikacji,jak każda,dlatego wszystko powoli ((chodzę tez powoli,lekko zgarbiona..Z chłopem pare dni przed było niezbyt dobrze,jestem sama z cycami,i mam milion obaw i lęków ,czy bedzie dobrze:/ Fajnie ze jedziesz z mężem ))
Edytowane przez Vloszka77 Czas edycji: 2015-05-08 o 14:30 |
|
|
|
#2222 |
|
Rozeznanie
|
Dodalam album wiec zapraszam jesli ktos chce mi doradzic, pomoc, bo ja nadal nie wiem co mam robic
|
|
|
|
#2223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już sprzątasz??? ![]() Ja też się martwię co będzie z myciem włosów i czesaniem W życiu nie wytrzymam dłużej niż 4 dni
|
|
#2224 |
|
Przyczajenie
|
Vloszka wyluzuj, robota nie ucieknie. Nie powinnaś się chyba przemęczać. Jak nie masz dzieci to leż i pachnij
Jeju z tym myciem głowy to może być masakra, jeszcze jak chłop Ci nie pomoże to tragedia. Chyba akurat w tej czynności pomoc jest wysoce wskazana...Aicha1985 wysłałam Ci zaproszenie ![]() Mizerne A 4 dni? ja codziennie myję głowę rano przed pracą Może wyślę smsa do rmf fm, 400 tysi do wygrania, od razu bym sobie zrobiła hehe |
|
|
|
#2225 |
|
Raczkowanie
|
Od wtorku mam kokon na głowie,
(jutro córka ma wolne to mi umyje,ale jeszcze nie mam planu jak!!mala łazienka i kabina prysznic (ja nie sprzątam nie wiem jak )) proste czynności w zasięgu ręki ))))w pn była operacja do środy brałam przeciwbólowe ketonal,a od środy nic,czuje ból tak uciska,ale da sie znieść .Mam okres i brzuch bardziej boliiiii:///---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Jestem ciekawa cou PassionDay,nic nie pisze mam nadzieje ze ok,pewnie mąż cycuszki ogłada
|
|
|
|
#2226 |
|
Raczkowanie
|
Właściwie, nie licząc dzisiaj, to już za dwa dni o tej porze powinny być cycuchy moje zamontowane
Naczytałam się Waszych porad i jednak idę w większe Zapytam o 440cc, a co tam![]() Trochę się boję ale jednak bardziej cieszę. Ciągle nie jestem spakowana i kur.... co z tym myciem włosów wymyślić??????? Jeszcze rano w poniedziałek łeb umyję przed wyjazdem do Ostravy ale max. w czwartek muszę znowu bo oszaleję A no i kupiłam sobie taką koszulę damską całą rozpinaną,długą przed kolana. Wystarczy? Czy muszą te spodnie być????
|
#2227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) to w pn ,u mnie dzie tydzień po..rozmiar tez szokujący wybrałaś )) piżamka ok może być koszula nawet lepiej,aby było rozpinane..A co do umycia wlosow,to nie wiem,tragedia mam syf na głowie,dosłownie ,a mam długie wlosy,o nieeeee |
|
|
|
|
#2228 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny moje włosy też tragedia przydało by się umyć , a mnie dziś jakiś kryzys dopadł ,Emek już 3 dzień zajmuje się bliźniakami i powoli kończy się mu cierpliwość, ale to i dobrze bo przynajmniej wie ile przy dzieciach jest roboty on ciągle myślał że ja tylko leże i pachnę bo co tu robić cały dzień a tu dupa trzeba nakarmić przewinąć ugotować i milion innych rzeczy, wiec może się troszkę pokory nauczy a ja tylko czekam aż mnie cycochy przestaną boleć
|
|
|
|
#2229 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, niech maz zobaczy co ja robie calymi dniami, jemu sie wydaje ze my siedzac w domu z dziecmi nic nie robimy
|
|
|
|
|
#2230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja poszłam zapłaciłam chyba 10 zł, powiedziałam ze miałam operacje na kręgosłup i sama nie moge, babeczka bardzo delikatnie sie ze mną obchodziła ![]()
|
|
#2231 |
|
Raczkowanie
|
Mi mąż wczoraj umyl głowę i kapie co dzień
oczywiście wilgotnym ręcznikiem obywateli a ja siedzę w wannie z odrobiną wody. Czuje się lepiej. Dziś włączyłam pranie zrobiłam spaghetti bolonese ze słoika ale mięsko podsmazylam z córką dziś jestem to rysowalysmy drzemkę popołudniu zlapalysmy nie jest źle choć ciągna szwy. Najlepiej mi jak zdejmuje biustonosz do mycia. Cycki na wolności i gapiacy się mąż chce mu się macac ale nie daje haha i potem okropne zakładanie go bo uwiera w szwy niemiłosiernie. Jutro planuje pierwszy spacer bo w Lidlu będą walizki a my w sierpniu samolotem 1raz z dziećmi na Kos lecimy a walizek brak mam nadzieje biustem poświecić na basenach a co! 32lata. Dzieci. Mąż. Podryw się należy hahaVloska77 pomysł z fryzjerem super jeśli masz blisko.
|
#2232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,ja mam dopiero 18 maja ściągnięcie,dr mi kazał 2 tyg mieć ,aby dobrze tam trzymało :/
|
|
|
|
|
#2233 |
|
Raczkowanie
|
Mi zdejmują we wtorek 12go. Juz chce być bez szwów i plastrów bo ciągna strasznie to fakt. Ja popracuje i czuje ze slabne i musze się położyć. Jednak organizm taka operacja osłabia. Trzymaj się i życzę aby ci pomogli z włosami. Od razu poczujesz się dużo lepiej
|
#2234 | |
|
Raczkowanie
|
olivka dziękuję za zaproszenie ,ja nawet nie wiedziałam ,że mam profil publiczny ehh pytanie jak zmienić na prywatny bo szukam w tych ustawieniach i nie widzę help me
![]() Vloszka widzę ,że już na pełnych obrotach ,cycusie coraz lepiej wyglądają, na lato będą jak talala. Passionday super ,że i Ty sobie świetnie radzisz i mąż pomaga to jest git ![]() MizernaA doktorek jest coraz bliżej ,jeszcze tylko 2 dni! dobrze ,że już pidżamke masz ![]() Ja jestem jednak zielona.... projekcja ,profil nie wiem co to jest , do tego mam mętlik z tym pod mięsięń czy gruczoł jak to będzie ,czy któraś z was miała tylko pod ten 'cholerny" gruczoł? ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() Nie a tak serio w sumie podobnie to wygląda tylko ,że mąż ma auto a ja nawet prawka nie mam jestem w trakcie robienia,a mąż będzie musiał sobie poradzić nie ma że boli. |
|
|
|
|
#2235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wahania nastrojów po zabiegu, raz duze, raz za małe, heheheheh ja mam 5,8 projekcji, jak masz ten miękki zel, to bedzie powoli spływał ku dolowi, ja tez mam miekki ale bardziej sprężysty, wraca na miejsce Cos mi sie obilo o uszy, ze od twojego dr znajoma znajomej miala eurosilicony i pękły, i ponoć to nie jej jednej, kontroluj kochana ![]() Cytat:
rob rob, niedosyt pozostaje. Cytat:
dziewczyny, nie wiem jak to robicie, ja do tej pory nie umiem porządnie poodkurzac, umyć podlogi nic co naciskac lustra wypolerowac i takie podobne, to ze sie da, to nie znaczy ze mozecie to robić, oszczedzajcie sie ile mozna, korzystajcie z urokow i możności nic nie robienia
|
|
#2237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Olivko dzięki za wyklerowanie o tej projekcji
|
|
|
|
|
#2238 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a może dobrym rozwiązaniem jest suchy szampon
ja mam taki z biedronki i świetnie się sprawdza
|
#2239 |
|
Rozeznanie
|
No i nadal mam dylemat dostalam kilka zdjec na maila i jedna dziewczyna miala dokladnie takie wymiary jak ja mam, wszczepione ma 325ml i wygladaja na bardzo duze, teraz sie boje ze jednak te 350ml beda za duze
Edytowane przez Aicha1985 Czas edycji: 2015-05-08 o 19:06 |
|
|
|
#2240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na pewno dobre rozwiązanie na ten czas kiedy nie idzie samemu kopuły umyć
|
|
|
|
|
#2241 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a widziałaś zdjęcia całej sylwetki czy tylko cyc? jak już pisałam sam cyc na zdjęciu wygląda zawsze na większy niż jest. Masz sporo pod biustem, 325 może wyjść mały. Napisz jakie pozostałe wymiary i wstaw zdjęcia wyjściówki. Nie ma co się za bardzo sugerować przymiarką u dr bo wyjdą mniejsze, sam lekarz powinien o tym powiedzieć, bo mięsień je trzyma. Mi wyszedł sporo mniejszy niż na przymiarce i o ile pamiętam ma znaczenie jak jest implant włożony czy pod cały mięsień czy pół, te pod cały mięsień wyglądają inaczej i są mniejsze. Dziewczyny wstawiłam aktualne zdjęcia 3 miesięcznych piersi i stare sprzed miesiąca. Zapraszam. Edytowane przez maja2013 Czas edycji: 2015-05-08 o 20:03 |
|
|
|
|
#2242 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Między tymi implantami 325 cc a 350 cc jest w szerokości 0,2 cm różnicy a w projekcji 0,1 cm. Nawet nie zauważysz tej różnicy...
|
|
#2244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pamiętaj, że najważniejsze są wymiary a nie pojemność
|
|
#2246 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kochane moje
Byłam dzisiaj na konsultacji u dwóch chirurgów i wybrałam implanty allergan natrelle tsx 310 cc. Pod biustem mam teraz wymierzone 66 cm i stwierdzili, że przy moich małych piersiach i obwodzie to maksimum... Przy większych mogłyby wystąpić komplikacje... Mój TŻ na przymiarce stwierdził, że wyglądają na bardzo duże na tle mojej sylwetki i że nie powinnam brać większych..
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
No to Olivka jak masz 66 pod biustem to nie zaszalejesz z rozmiarem, myśle ze beda super
a tsx to okrągłe tak? ![]() Dziewczyny od L.P - widziałam kilka przypadków wsadzania przez Dr pod gruczoł, niezbyt ciekawie to wyglądało... Nie wiem czy jemu sie nie chce, dlaczego wgl takie cos proponuje, jeszcze z takimi rozmiarami jak to On lubi, po 3 miesiącach cyce sa na wysokości łokcia a pózniej sie wypiera i umywa ręce. Technika pod powięź to takie lepsze pod gruczoł, wyobraźcie sobie piers z kurczaka, ona ma tę taką błonkę, to to jest to... Nie wiem jak ludzie, ale kurczaki nie maja tego zbyt wytrzymałego (bierzcie na mnie poprawkę, takie moje poczucie humoru ) Ma być zrobione dobrze i na lata! A nie na pół roku czy rok! Tak samo z rozmiarami, dajcie sobie przegadać - 300 do 350 z płaskiej klaty to wychodzi takie Pełne B, małe C lub C w zależności od szerokości i projekcji implantu, jak juz mamy na klacie trochę tego cycka, powiedzmy pushupy dają radę zrobić rowek, to wychodzi trochę więcej
|
#2248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Pinia16 Czas edycji: 2015-05-08 o 22:01 |
|
|
|
|
#2249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2250 |
|
Raczkowanie
|
Szann tak to okrągłe
x-tra full projection
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.

moim marzeniem jest umyć wlosy,mam teraz masakrę na głowie ;(
))

Jeju z tym myciem głowy to może być masakra, jeszcze jak chłop Ci nie pomoże to tragedia. Chyba akurat w tej czynności pomoc jest wysoce wskazana...
Zapytam o 440cc, a co tam

, niech maz zobaczy co ja robie calymi dniami, jemu sie wydaje ze my siedzac w domu z dziecmi nic nie robimy