|
|
#2641 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
Drugi?! No eeej, nie róbcie jaj!
Machnę znad cherbaty z kupnym sokiem cytrynowym |
|
|
|
#2642 | |
|
Panaroja
|
Trzecia
![]() Cytat:
macham snad wody mineralnej ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2643 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
|
#2645 |
|
BAN stały
|
Znad śledzi w śmietanie i młodych ziemniaków
Spadam do wetki po coś na kleszcze, Ryszard przynosi praktycznie codziennie jakiegoś ![]() Edit: no i klamkę pocałowałem, ech... Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-05-08 o 17:44 |
|
|
|
#2646 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Znad caffee latte macham łapką
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
co nie, ze piękne uczucie?
![]() Ale tu ruch dziś, normalnie dopchać się nie można To ja może kilka fot z Egiptu z nudów wrzucę, lepiej późno niż wcale 1, 2 hotel 3, 4 Marina w Hurghadzie, widok z lądu i z morza 5, 6 "rajska wyspa" 7 nur do wody ![]() 8 przejażdżka 9 Egipskie kothy ![]() 10 targ |
|
|
|
#2648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Powitać
To ja w tym temacie: jaką bieliznę nosicie do koszulek na ramiączkach? Może gupie pytanie w moim sędziwym wieku, ale nie mam doświadczenia - nigdy takich nie nosiłam, bo całe życie miałam kompleks na punkcie nieładnych ramion. Ale teraz ćwiczę i może kiedyś dorobię się czegoś, co chciałabym pokazywać światu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) tej marinie? Jak tak patrzę na te zdjęcia to tam chyba kurzu takiego jak u nas w kraju (a w szczególności mam wrażenie na Śląsku ) nie ma.Byliśmy dziś w ogrodzie, B biegał sobie luzem i nagle przychodzi i woła "Mamo, zobacz, mała świnka!". Ja patrzę, a on ma w dłoni takiego maleńkiego krecika, zupełnie gołego jeszcze Pokazał mi gdzie go znalazł, był tam jeszcze jeden, już nieżywy, żadnej dziury. Głupia matka zrobiła sobie gniazdo w kompoście i przy wybieraniu ziemi te małe kreciki jakoś znalazły się na powierzchni. No i tak mi smutno, bo co zrobić
|
|
#2650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Gryksiu, dobrze że sie znalazla cala i bezpieczna ...tylo chyba faktycznie bez pomocy psychologa sie nie obejdzie.... Cytat:
Cudne zdjęcia Koty A z targu to bym nie wyszla, dopóki bym nie sprobowała chociaz po jednym z każdego gatunku owocow ![]() ![]() Cytat:
![]() Silikonowych nie cierpię i biustonoszy bez ramiączek tez nie. Bardziej mi się nie podoba wystające sadlo/dupsko między koszulką a spodniami czy spódnicą i tego pilnuję, żeby nie było ![]() 2. ![]() Doszly moje trampki, świetne sa ![]() ![]() a pani ze sklepu dzwonila znowu,żeby się upewnić że doszły, czy wszystko ok i czy jestem zadowolona |
||
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, teraz bar zamykają przed 21
|
#2652 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo odpinam ramiączka od stanika, jeśli bardzo nie pasuja, albo normalnie (np do czarnej koszulki, czarny stanik wygląda w miarę naturalnie) tak to blade w zielonym worku na sobie to ja ![]() Cytat:
trochę od pustyni, trochę od ogólnego syfu, który tam jest Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozterka ano coś ostatnio mały ruch w Barze, Rejcz nie ma, Flo nie ma, Polly na wakacjach ......reszta wpada jak po ogień Dzień dobry |
|||||
|
|
|
#2653 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Rozterka! |
||||
|
|
|
#2654 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znad plackow ziemniaczanych
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2655 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad zdziwka spowodowanego brakiem potrzeby nadrabiania Baru
No właśnie jestem w szoku, postaram się dzisiaj zamknąć później Fajnie że jesteś Cytat:
Cytat:
Nie wiem nawet co powiedzieć, dobrze że się znalazła, ale kurcze takie listy to jakby wołanie o pomoc? Nie wiem, czy dobrze interpretuję. Bo wiecie, mam w miarę podobną sytuację w rodzinie, co prawda nikt nigdzie jeszcze nie wyszedł, ale przeżywa to samotnie i nie chce inaczej, i ja nawet to rozumiem. Człowiek ma świadomość że nikt tak na prawdę nie może Ci pomóc, gdyż taka jest prawda właśnie
|
||
|
|
|
#2657 | |
|
BAN stały
|
Gdzie te czasy, gdy się trzaskało po 8 stron dziennie, co nie?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
snad zmywania pazura górnego, nielubięnielubię, dlatego tak rzadko maluję
|
|
#2659 |
|
BAN stały
|
Flooooo!
|
|
|
|
#2660 | |||
|
Zakorzenienie
|
tak, to ja
![]() ide troche nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
ale to już ostatnie podrygi ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() a rudy koth b. podobny do mojego Tycjana ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- a wypucowana była?
|
|
|
#2661 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() czytam Was cały czas ale po łebkach, więc chyba się wrócę i nadrobię ![]() ale widzę że jest znowu Rozterka!!!! ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
serio jest papierowa czy to jakiś żart który do mnie nie dotarł? ![]() Cytat:
targ super, te co Justyna wkleja z Barcelony też cudne, dlaczego u nas takich nie ma???? Cytat:
aaaa, a skoro w temacie bieliźnianym to się pochwalę - po długim okresie posuchy, płaczu i zgrzytania zębami przypadkiem zakupiłam dziś dwa pasujące na mnie staniki który zaskoczył mnie rozmiarówką, ale co tam, literki i cyferki nieważne jak stanik okej w dodatku było to w outlecie więc cenowo też w miarę. dawno się tak nie ucieszyłam z zakupów ciuchowych ![]() Cytat:
z drogiej strony, może nie chce z rodziną o szczegółach rozmawiać? ale w chorobie, szczególnie jak cięższa, wsparcie na pewno jest potrzebne, psycholog by się może przydał....---- macie tak w ogóle pomysł na jutrzejsze wybory??? ![]() w latarniku wyborczym wyszedł mi Korwin....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2015-05-09 o 18:22 |
||||||
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
O jaak cudownie mieć pierwszy wolny weekend tylko dla siebie od prawie roku posprzątałam chatę, poszłam na miasto, porobiłam zakupy, teraz siedzę z olejem na głowie i mnie jeszcze czeka weekendowe domowe spa ![]() Nie mam kiedy Was nadrabiać, w pracy nie ma czasu (i nawet miejsca dla mnie wciąż nie ma )Poza tym super: nowa robota, wiosna i jest ciepło... Naprawdę odżyłam
|
#2663 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Znad klawiatury i latania między kuchnia a pokojem - poćwicyzłam, posprzątałam, zakupy zrobiłam, obiad ugotowałam, a teraz składniki na ciasto niedzelne wyjęłam i czekam az osiągna temperaturę pokojową, a ja w międzyczasie pióra pójde umyć i tak sobota pracowicie minie
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Dokładnie , taki jak by ściągacz drobniutki Cytat:
|
|
|
|
|
#2665 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej strony troska ludzi o swych bliskich zrozumiała. Jednak każdy ma prawo do swoich wyborów. Cytat:
1. W sumie calość to jest właśnie trochę. 2. Cytat:
![]() 2. To zaiste osiągnięcie! Też mnie cieszą takie zakupy. Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#2666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad głupoty (własnej)
![]() Cytat:
A tak na serio to nie wiem na 100 %, ale z ciekawości zrobiłam test i wyszedł Palikot ![]() A teraz o tytułowej głupocie: wczoraj zastanawiałam się po co się nosi stopki do butów (w życiu nie miałam, nie wiedziałam po co to). No to po tym jak zrobiłam dziś ponad 6 km w balerinach na gołe stopy już wiem ![]() Tak sobie czasem myślę, że w pewnych kwestiach jestem jak dziecko we mgle - nie czytam żadnych magazynów kobiecych, nie mam przyjaciółek, z którymi rozmawia się o takich rzeczach odzieżowo-kosmetyczno-życiowych, moja mama nie maluje się i nosi tylko to co wygodne. Jakby nie internet to naprawdę byłabym oderwana od takich spraw praktycznych typu jak nosić koszulki na ramiączkach Jaki ten Bar potrzebny! ![]() Kamena, znaleźć fajny stanik to skarb, a dwa to cud ![]() Nie wiem czy wiesz, ale zachwyciłam się Twoją Panienką od pierwszego zobaczenia ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() I jeszcze mała anegdotka, żeby było pogodniej ![]() Przedszkolaki we wtorek jadą na balet, więc pytam B czy wie co to jest balet. A on z szerokim uśmiechem "Tak, walec!"
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-05-09 o 19:25 |
||
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ot pech lub złe buty ![]() Wszystko noszę i robię intuicyjnie. Bluzek na ramiączkach jednak od kilku lat już nie stosuję, albowiem teraz to ja mam spuchnięte 2. Ja też jestem z tych co muszą się dzielić i szczęściem i cierpieniem. Nie wyobrażam sobie mierzyć się z czymś tylko samemu, ale już rozumiem, że tak też można. Zaakceptowałam czyjś wybór, choć na początku też miałam szok i bulwers. |
|
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziś po prostu dałam czadu jak na pierwszy raz i mam pęcherze z płynem na paluszkach A jeśli chodzi o dzielenie się troskami i radościami, to na przykład z moim tatusiem za Chiny Ludowe się nie dzielę, bo to ten typ człowieka, który jeszcze dowali, że sama jesteś sobie winna Ale już TŻa sobie dobrze wybrałam
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-05-09 o 19:33 |
|
|
|
|
#2669 | |||||
|
BAN stały
|
Znad brudnego talerza
Wiele nie będziesz miała ![]() Cytat:
![]() U mnie co prawda nie migrena, ale nawrot bólu głowy po chwilowej przerwie, spowodowanej podwójnym ibuprofenem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Mam jakąś łupieżowo-swędzącą masakrę na głowie
|
|||||
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to taki suchy łupież? Bo mi na taki bardziej jak łuski na głowie to pomaga Nizoral. Ale jak suchy to nie wiem czy to też sprawka grzybów? Ale swędzenie znam aż za dobrze
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Machnę znad cherbaty z kupnym sokiem cytrynowym 

Co do obrazu całej sytuacji - choruje na tzw. "sprawy kobiece", jest po operacji, ale nikt nie wie, co tak naprawdę jest grane i jakie są wyniki badań histopatologicznych, które zlecono
To typ osoby, która poryczy się z bezsilności, ale nikomu nie da poznać, że coś jest nie tak...

Nie wiem nawet co powiedzieć, dobrze że się znalazła, ale kurcze takie listy to jakby wołanie o pomoc? Nie wiem, czy dobrze interpretuję.