|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
![]() Serio, przebij pęcherzyka, wyleje się, przyschnie i zagoi w błyskawicznym tempie. 2. Rozumiem. Ja też nie z każdym, ale w rodzinie praktycznie z każdym oprócz Mamy How sad is that? Niemniej najlepsze zrozumienie mam u przyjaciółek. Bez słów wręcz. Na małżu się ostatnio zawiodłam i nie umiem tego przeżyć Eeeeech marność, jakby rzekła Red. |
|
|
|
|
#2672 | ||||||
|
Panaroja
|
snad lodów
![]() Coooo ??? JA nie stałam ???? Panie , moja babcia już tu stała kiedy pańskiej babci jeszcze w planach nawet nie było , a Pan mnie tu amputujesz że mnie stałam , ja to miejsce mam od stuleci zaklepane !!! Cytat:
Cytat:
wolę obciachowy silikon niż białe bieliźniane wyłażące Cytat:
2.baleronów nie lubisz ? Rozterka Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ino hyżo zażyj (edit: zastosuj, nie zażyj ! :troba: głupek ze mnie ) coś przeciwłupieżowego, Nizoral etc. To grzybek, minie po Nizoralu. A nie wiem czy płukanka octowa też nie pomoże, że niby kwaśne środowisko, i jeszcze olejek z drzewa herbacianego - u nas jest zawsze na stanie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-09 o 19:45 |
|
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sytuacji z mężem bardzo mocno współczuję, dla mnie też coś takiego byłoby ciężkie do przetrawienia
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobei dziś kupiłam czekoladowe z Grycana. A nie jadam lodów. Chyba źle ze mną. 2. ![]() 3. Zgadzam sie z Tobą, uważam, że tak być powinno. To jest wyjscie fair. ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
Z małżykiem to obiektywnie żadna trauma, niejeden by się uśmiał, że pffff też mi problem ale jednak no, dla mnie jest inaczej.
|
||
|
|
|
#2676 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Niedobrze mi... tort, parówki z serem, chipsy, oranżada, maślanka Piłem dziś po raz pierwszy ayran kupny, nawet dobry, ino ciut słony (0,7g soli w 100ml to jednak lekka przesada) |
||||||
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2678 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Z troby i zażycia
|
||
|
|
|
#2679 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() to lubię takie więc może się do Tesco udam. dzięki dziękiCytat:
Cytat:
dosłownie... 2. co nie zwłaszcza że przypadkiem, bo tak naprawdę wybrałam się po buty...ale ale, zapomniałam, mam jeszcze drugie osiągnięcie - byłam dziś u fajnej ginki Cytat:
zabawne te testy.... może zagłosować wg nich? a poważniej, to naprawdę mnie boli, że nie wiem przy kim mam postawić krzyżyk, pierwszy raz od lat chcę głosować i taki nieszczęśliwy zestaw mi się trafił ![]() 2. oj, znam ten ból. mi wystarcza przejść 600 metrów na gołą stopę baleriny to jeszcze, bo stopki można, wyobraź sobie sandałki i klapki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. nie wiem dziękuję w imieniu Panienki - ja też się nią zachwycam ![]() 3. walec Cytat:
Cytat:
w sumie nie wiem czy u mnie to migrena... tak rzuciłam, bo pulsuje i jest bardziej po jednej stronie.... więc chyba pod migrenę podpada ostatnio niestety miewam bóle głowy więc leki przeciwbólowe kitram i w domu i w pracy...2. no tak, ale czy chce rozmawiać? czasem łatwiej z obcym, niż z bliskimi
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#2680 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Aaaa, bo jak zwykle nie doprecyzowałam Ta Panienka to mi się podoba oczywiście, bo Justyna ją namalowała, a jej obrazy bardzo do mnie przemawiają, ale najbardziej w niej to podoba mi się ten kamenowy wizerunek Ginki gratuluję jeszcze bardziej niż staników ![]() Też się do mojego wybieram, bo mi niby lepiej, ale tak właśnie "niby" ![]() Czy w moim wieku (30+) to buty New Balance (kolory raczej z tych stonowańszych) będą obciachem czy nie? A może one już są zbyt modne/już niemodne żeby je w ogóle nosić? Potrzebuję butów wszelkiego typu, a nie mogę się zdecydować na nic. Nie wiem czy warto wydać więcej, czy brać tanioszkę? Idę (a właściwie to nie idę, bo nadal będę siedzieć w tym samym miejscu :p) na Zodiak
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-05-09 o 20:40 |
|
|
|
|
#2682 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. a teraz to rozumiem mniej ![]() 3. jak jestem na mieście to wydaje mi się że co 3 osoba ma na nogach new balance nie wiem czy pomogłam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno gratuluję staników, dobrze leżący to skarb
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Aa to jak się znów system PKW wyłoży to już będzie wiadomo czyja to sprawka
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi ta panienka na obrazie jakoś pasuje do Ciebie, taka naturalna, delikatna i dzika.3. Ja na wsi mieszkam, więc wiesz ![]() Cytat:
, to ci dalej popsuli
|
|
#2685 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ja w ogóle nie doprecyzowałam, bo nowe nabytki nie dość że dobrze leżą to mi się podobają!!!! nic a nic bym w nich nie zmieniła, stąd też aż tak się cieszę ![]() takie ło: http://www.telimena.pl/product-pol-9...light-WHP.html i też nie po cenie normalnej, 2 sztuki wyszły mniej niż jeden bez zniżki
|
|
|
|
|
#2686 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam ten ból, to samo miałam, zawsze byłam u kogoś tylko raz, góóóóóra dwa, z braku laku aż tu nagle trafiłam an sensowną babkę. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2687 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko tak sbie myslę, czy w Polsce nie ma takich torebek? To taki prosty w sumie patent, bo tania to ona w sumie nie była (znaczy nie bardzo) - może ktoś, kto siedzi w Pakamerze, wskazalby mi trop? Cytat:
Super, cieszę sięROZTERKA!!!! Torebka naprawdę robiona z papierków po mentosach i innych dropsach - podobno one są nie do zdarcia. Ktoś napisał o odwadze - ja Wam powiem, że przy niektrych częściach garderoby, tych podstawowych, jestem bardzo ostrożna i nieśmiała (im bliżej twarzy, tym gorzej - np na kapelusz nikt mnie nie namówi) - ale już buty bym mogla włożyć naprawdę szalone, a dodatki - typu torba, uważam nie za cześć siebie i nie mam żadnych oporów. Parabelko, ponieważ nasze spotkanie nie wiadomo, kiedy będzie, to podnoszę przyłbicę - wal! A tak w ogole to nadaję już ze swojej pracowni - lot był super, bo caly przegadałam z panią obok i z samolotu wyszłam... z panienkowym zamówieniem!
|
|
#2688 | ||||
|
BAN stały
|
Znad wqrwu jak stąd do tamtąd!
A więc to Ty będziesz fałszowała wyniki?! Cytat:
) przemawia za rozejrzeniem się za czymś innym (ale to ja - ja mam alergię na takie zagrania, nie zniósłbym faktu, że ktoś pomyka w takich samych butach/kurtce/spodniach/czapce jak ja) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ Gryxiu, to wypadło zupełnie mimochodem - serio. A że usiadłam akurat obok niej - to już nie nos. Tylko los
|
#2690 |
|
BAN stały
|
Jak zwał, tak zwał - los, nos... ważne, że "interes się kręci"
|
|
|
|
#2691 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
porannie znad kawy
Cytat:
mi też się wydaje że do mnie pasuje - plus, traktuję ją jako coś w rodzaju talizmanu, bo to jest przedwiośnie, czyli coś budzącego się do życia, a takie wibracje są mi bardzo potrzebne3. nie wiem ![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
mi się bardzo podobają takie zestawienia - stonowane, neutralne ciuchy i jakieś szalone dodatki - o wzory i kolory mi bardziej chodzi niż o formę, fasony. 2. gratulacje - panienka dla współpasażerki? super, że wróciłaś cała i zdrowa
|
|||
|
|
|
#2692 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moi drodzy, ponieważ nadchodzą wakacje znowu nie wiem co na siebie włożyć i liczę, że mi pomożecie Nawet przygotowałam się i mam łobrazki! Otóż jedziemy na wypaśną agroturystykę gdzie kozy, lasy i jeziora są przemieszane z salami konferencyjnymi, restauracjami i siłowniami. Nie wypada wyglądać jakby się szło na wf. Mam kilka tuniko-worów (jak wszystko pójdzie dobrze będę w 6tym m-cu więc odpadają obcisłe ciuchy) i wygodne buty, jak będzie chłodniej to do tego długie legginsy ale co na zadek jak będzie upał? Najchętniej schowałabym nogi aż po kolana ale: legginsy za kolana są zbyt kolarskie (?), bojówki skejtowskie, dresy ze ściągaczem dadzą efekt piżamy, dżinsowe rybaczki niewygodne i mogą uciskać w pasie, żadnych pastelowych/kolorowych nie włożę bo nie Więc może zwyczajnie króciutkie legginsy, których nie będzie widać spod długiego wora? A może coś się teraz NOSI o czym nie wiem? I jeszcze - wypada w takie okoliczności przyrody zapodać do opinaczy, długich legginsów i poniższych worów jakąś "industrialną" biżuterię? Żeby no wiecie, nie wyglądać tak bidnie... Jakąś metalową kolię, dziwny wisior lub metalowe bransolety, czy to wszystko zbyt miastowe i nie wypada do lasu...? |
|||
|
|
|
#2693 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja kupiłam niedawno New Balance, bo po pierwsze były sporo przecenione, a po drugie przy moich ostrogach muszę nosić wygodne buty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2694 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
nie pamiętam już dokladnie, ale chyba stanęło na 1,2 mm średnicy
Nie wiem, czy do końca dobrze zrozumiałam, ale ponoć jak się wytrącają drobinki kamienia to jak jest zawsze wilgotno to pozostają w formie błotka i po trochu spływają, a jak sobie wyschną to się robi lity kamień, i jeszcze pod nim się zrobiła jakaś poduszka powietrzna czy coś takiego i weszła w rury, no i się spsuło Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Za wysoki poziom abstrakcyjności dla mnie ![]() A czemu chcesz głosować na Kukiza?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#2695 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
to już chyba lepiej zainwestować w tabsa, skoro skuteczny a po ile w ogóle taka tabletka?
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-05-10 o 11:43 |
|
|
|
|
#2696 | |
|
|
Cytat:
Co do skuteczności tabsów nie mam doświadczenia, ceny się zaczynają o ile dobrze pamiętam od osiemdziesięciu paru złotych za tabletkę dla małego pieska typu york
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2015-05-10 o 12:14 |
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę ze wczorajszym narzekaniu na pustki Bar się rozkręcił
![]() No nic, nadrobię wieczorem, bo za późno wczoraj wróciłam, za późno wstałam i mam niedoczas ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#2698 |
|
|
Jeszcze coś fajnego Wam napiszę
Otóż kot się wczoraj błogo przeciągnął eksponując brzuszek i jakoś tak mu się sierść ułożyła, że się rozchyliła na sutkach i pępku eksponując gołą skórę. H. popatrzył i z mieszanką przerażenia ze zdumieniem: "On ma trzy rzędy sutków?!"Ja: Nie, to pośrodku to pępek H. (oczy w słup, wyraźny mindfuck): Ale... Jak to?... Kto im przecina pępowiny?!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2699 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Dziękuje za info, No cena nie mała ale jeśli skuteczne to wolałabym je kupic
|
|
#2700 | ||
|
BAN stały
|
Znad obiadu
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

A dziś po prostu dałam czadu jak na pierwszy raz i mam pęcherze z płynem na paluszkach 
How sad is that? 

??? JA nie stałam ???? Panie , moja babcia już tu stała kiedy pańskiej babci jeszcze w planach nawet nie było , a Pan mnie tu amputujesz że mnie stałam , ja to miejsce mam od stuleci zaklepane 

)
Ja sobei dziś kupiłam czekoladowe z Grycana. A nie jadam lodów. Chyba źle ze mną. 
Ale swędzenie znam aż za dobrze
Piłem dziś po raz pierwszy ayran kupny, nawet dobry, ino ciut słony (0,7g soli w 100ml to jednak lekka przesada) 

To zaiste osiągnięcie! Też mnie cieszą takie zakupy. 

, to ci dalej popsuli
mi też się wydaje że do mnie pasuje - plus, traktuję ją jako coś w rodzaju talizmanu, bo to jest przedwiośnie, czyli coś budzącego się do życia, a takie wibracje są mi bardzo potrzebne