|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sklepik cynamonowy - Loreal, Bourjois, Body Shop, Oceanic..
A próbeczkami zapachów nie jesteś zainteresowana?
Kurcze, wybrałaś sobie same zapachy no ![]() No więc tak: sephory na pewno nie oddam, bo chyba ją wycofam z wątku w ogóle ![]() Co do perfumetki manhattanu - trudno mi określić zapach - to zależy od noska ) - ją byłabym w stanie oddać A co do ming shu - musiałabym się zastanowić Ale patrząc na to, co Ty proponujesz, raczej byłabym skłonna oddać, żeby nie było za mało Ale miniaturka jest bez atomizera jakby co! ![]() Co Ty na to?
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Ech jaka szkoda ze bez Sephory to weź wycofaj ją z watku bo ludzi kusisz
![]() Hm...no tak wybrałam tylko zapachy, ale czy to znaczy ze mogłabym liczyc tylko na Yves plus Manhatan?? czy jeszcze cos?? np: miniatury Vichy, próbi Oriii.... Targujmy sie targujmy
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie nie, no gdzieżby tam tylko zapachy
![]() To może tak, spróbuję podsumować: ode mnie: miniatura ming shu, perfumetka manhattan, miniaturka kremu nivea, miniatura mleczka vichy (raz użyta, ale ubytek może wydawać się większy, bo od samego początku było napełnione jakieś 3/4 opakowania), jeden wybrany przez Ciebie zapach ori i czy jesteś zainteresowana tymi próbkami zapachów, których zdjęcie wysłałam Ci na maila? Od Ciebie: złoty cień l'oreal, lotion fruttini, resztka pianki l'oreal, i olejek jałowcowy (jeśli Ci wadzą, to możesz dodać też grapefruitowy, ale naprawdę niekoniecznie - tylko jeśli Ci wybitnie przeszkadzają )
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jeszcze raz ja przejrzałam Twoj watek po raz setny i znalazłam cos co mnie zainteresowało a nie jest zapachem- po prostu szukam jakiegos subsytutu za tą Sephore bo bardzo sie na nią nastawiłam a tu klops ale spodobał mi sie mianowicie ten Olejek Ori...Body and Mind, co Ty na to?? |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Ograniczyłabym sie do 3 rzeczy: Yves, Manha plus Ori... olejek i np jedna probke ori.. i z mojej strony równiez trzy: cienie, mgiełka, olejek, znaczy cztery bo pianke moge dodac
wydaje mi sie ze wartoscia chyba byłoby porównywalnie ale nie chce nikogo oszukac albo zostawic z niedosytem
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Hej Lea93 jesli moje transakcje dojdą do skutku to niestety ale zostanie tylko krem Phsyiogel bo reszta z wymienionych znajdzie nowych nabywców. Ale chociaz wątek masz ogromy i fajne rzeczy to mi cieżko zdecydowac sie na kolorówke. Musiałabym isc do sklepu, zobaczyc pomalowac sie i sprawdzic jak wygladam, a nie bardzo mi sie chce
dlatego bawia mnie wymiany wizazowe, zakupy przez net krem z checia oddam w dobre rece, bo słyszałam o nim wiele dobrego a mi nie słuzy, ale jak na razie nic nie wpadło mi w oko, bo głównie szukam pielęgnacji i to raczej aptecznej. Albo może jakies zapachy np: miniaturki moze cos masz poza wątkiem...A jesli chodzi o lotion BS to tutaj jest jeszcze trudniej bo nie musze go wymieniac, ale jakbys miała jakies cos co mi bardzo zalezy np; olejek Clarnisa, czy cos...tutaj to raczej bede bardziej niz wybredna, ale wystawiłam go zeby gdy znajde jakas perełke dla siebei moc miec karte przetargową
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten lotion fruttini to mgiełka czy balsam? ![]() I pamiętaj proszę, że interesują mnie ZŁOTE cienie l'oreal, bo na początku pisałam, że turkusowe ![]() Czekam na PW |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
![]() interesuje mnie cień Burżujka i ten Fruttini, ale to za dużo za rzeczy, które chcesz ode mnie, więc czekam na propozycje od Ciebie, co chcesz konkretnie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() tonik effaclar to jest resztka mojego duzego, niestety nic u Ciebie nie znalazlam, ale moze masz poza watkiem jakies probki aptecznych glownie filtrow/kremow pod oczy/przeciwtradzikowcow?
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Może coś u mnie ci się podoba??
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206664 |
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
cień do oczu Holographic Loreal, kolor turkus ze złotym połyskiem, zużycie bardzo małe ok. 5%, wciąż widać dekoracyjny wzór, ważnośc do 2008
cień do oczu Platinum Loreal, kolor- złoto, zużycie-większe, mysle z 10% troche zaciera sie wzór, ważnośc-j.w. Cienie do oczu Bourjois, te klasyczne pojedyncze, kolor róż ze złotym połyskiem, ładny subtelny efekt, napewno super dla pań typu Wiosna, Lato, mi jakoś nie leży, zużycie niewidoczne, nawet pacynka jest "kolorowa" tylko z jedej strony, ważność jescze ponad rok,, z wieczka pościerały się napisy-ostrzegam, ale od spodu jest naklejka ze Bourj..... bardzo podobaja mi sie te trzy cienie
|
|
#75 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak na razie nie zmieniłam zdania, bo podobaja mi się próbki ten krem pod oczy, czy zel micelle.....tyle ze u mnie Fruttini zmienił po wczorajszym wieczorze status na -wymioniony, a cień to trochę dużo chyba ze zerkniesz moze na moja wish listę, chyba wczoraj dopisałam i moze masz cos poza wątkiem.... Pozdrawiam![]() Cytat:
nie przez chciwość ale sama szaleję w poszukiwaniu super pielęgnacji dla cery problemowej ale jak cos bede miała na zbyciu a u Ciebie tonik zostanie to się odezwę, bo słyszałam o tym produkcie wiele dobrego Cytat:
Hej jak na razie nic, bo szukam głównie pielęgancji ale bede pamietac pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
niewiem czy juz widzialas o tej godzienie ale dolozylam pare rzeczy dzisiaj w poludnie
|
|
#78 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej wreszcie mogłam na spokojnie popatrzeć ale nadal nic, niestety jakoś sie rozmijam i wiekszość osób ma kolorówkę a ja szukam pielęgnacji..No nic,ale bede zerkac nieustannie ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, interesuje mnie lakier Astor i cień "Burżujek" różowy
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=pleasures |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie sypki cien Gosh
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207034
|
|
|
#81 | |
|
Raczkowanie
|
Hej daje znak że przeczytałam ale padnieta jestem wiec dokłądnie obejrze Twoje kosmetyki jutro
Pozdrawiam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
moze zrobimy drugie podejscie?
wciaz chodzi mi o ten lakier Astora
|
|
#87 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ok mogę go wymienic ale czekam na odp od Ciebie wczoraj czy przedwczoraj odp w TWoim wątku, daj znac co i jak jak sie pojawisz na forum |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
A mi się podoba to: Nivea Visage: wyjątkowo łagodny płyn do demakijażu oczu. 125 ml, praktycznie nowy, uzyty 2 albo 3 razy. ale nie wiem czy to nie za duzo, albo próbki perfum ale wiem ze niestety to nei przejdzie, chyba ze cos sie zmieniło ![]() |
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

Ale miniaturka jest bez atomizera jakby co! 

)

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55
Up