Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-10, 13:32   #2311
Shazney
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Wino, nie wiem jaką masz wyjściówkę, ale jeśli małą, to nie zgadzaj się na 295cc. To już mikro implant, będziesz płakać. Ponad 10tys. żeby z małych cycków zrobić małe? Jeśli masz trochę swojego gruczołu, a nie chcesz większych piersi, to 295cc może być sensowne.

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 13:32   #2312
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wino132 Pokaż wiadomość
Shazney miałam na myśli, że męcze ponieważ juz ostanio napisałam mu, że się zdecydowaam juz na pewno, a znowu zmienie zdanie..Przymieżałam jeszcze anantomy 335, ale zalecił mi okrągłe. Powiedział, że się lepiej sprawdzają i pasują do mnie . Sama w tabeli znalazłam jeszcze tsf 325 okrągłe o podstawie 11,5. A moje piersi szerokość 11. Sama nie chcę żeby mi za dużo wystawały piersi po bokach. Te 325 mają projekcję 4,7 a te 295 4,6. Większe mają już nie wyglądać naturalnie..
Ty jesteś klientem i masz prawo do męczenia ja mojego dr też męczyłam codziennie zmieniałam zdanie przed operacja też miałam dylemat no ale w końcu sama ostateczną decyzje podjełam że mają wejśc te 485cc bo mialam między 440 i 485 no i włozył mi pan dr większe i szew pękł...za mało skóry a chciałam jeszcze 520 ale tu pan dr powiedział że nie ma szans i dobrze zrobił bo zamiast blizny bym miała pewnie tylko rany dlatego czasami warto posłuchać chirurga który ma doświadczenie.

Ale jestem tu długo i bylo wiele dziewczyn ktore u jednego dostawały 295cc a szly do drugiego i dostawały po 400cc swego czasu jeden z dr dobre pieniądze zarabiał bo wkładał dziewczynom max do 300 no a wiadomo dziewczyny po pól roku leciały po więcej było sporo takich osób...jak dla mnie to było robione z premedytacja bo nie wierze że dla każdej implant max 295cc pasował i był idealny widać tu po forum jakie jest zróżnicowanie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 13:35   #2313
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Shazney miałam na myśli, że męcze ponieważ juz ostanio napisałam mu, że się zdecydowaam juz na pewno, a znowu zmienie zdanie..Przymieżałam jeszcze anantomy 335, ale zalecił mi okrągłe. Powiedział, że się lepiej sprawdzają i pasują do mnie . Sama w tabeli znalazłam jeszcze tsf 325 okrągłe o podstawie 11,5. A moje piersi szerokość 11. Sama nie chcę żeby mi za dużo wystawały piersi po bokach. Te 325 mają projekcję 4,7 a te 295 4,6. Większe mają już nie wyglądać naturalnie..
Ale Ty płacisz, więc masz prawo pisać 100 maili na dzień, dzwonić, umawiać się na dodatkowe konsultacje, a w tym rozmawiać, pytać i zmieniać zdanie. Nie polecam machać na wszystko ręką, bo będziesz żałować. U kogo się operujesz?

and random compliments.
Stary 2015-05-10, 13:35   #2314
Olivka1989
Raczkowanie

Hej laseczki
Ale kijowa pogoda dziś Kupiłam spodnie dresowe, więc mam już wszystko do kliniki Stresik jest, ale z drugiej strony nie mogę się doczekać To już we wtorek
Mizerne A trzymam jutro kciuki
Stary 2015-05-10, 13:47   #2315
wino132
Raczkowanie

Skontaktowałam sie z lekarzem i zmieniłam na okrągłe tsf 325.
Shazney mój mąż też mi na to zwrócił uwagę. Nie wiem czy mogę podać dr, tj. w zasadach jest podane, aby nie podawać nazwisk i klinik..

Edytowane przez wino132
Czas edycji: 2015-05-10 o 13:48
wino132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 13:49   #2316
_Dorka_
Raczkowanie

Hej Dziewczyny,

Doradzcie mi...

Jest juz niespelna 3 miesiace po mojej operacji. Przed samym zabiegiem lekarz powiedzial mi ze widzi u mnie lekkie skrzywienie kregoslupa (na konsultacji mi tego nie powiedzial). Ja sama o tym nie wiedzialam. Zauwazylam u siebie jedynie nierowne obojczyki.

Teraz sprawa wyglada tak, ze patrzac na moje piersi - sutki nie sa rowno.
Czy moze miec to zwiazek z moim kregoslupem czy moze z samym zabiegiem? W czerwcu bede w Szczecinie i chce spotkac sie z doktorkiem. Chce wiedziec jakie powinnam miec nastawienie zeby mi kitu nie zaczal wciskac.

Mozecie ta roznice zobaczyc na zdjeciach. Jest ona widoczna.

Dzieki za ewentualne odpowiedzi.
Stary 2015-05-10, 13:53   #2317
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Shazney mój mąż też mi na to zwrócił uwagę. Nie wiem czy mogę podać dr, tj. w zasadach jest podane, aby nie podawać nazwisk i klinik..
Możesz podać inicjały i miasto

Cytat:
Napisane przez _Dorka_ Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,

Doradzcie mi...

Jest juz niespelna 3 miesiace po mojej operacji. Przed samym zabiegiem lekarz powiedzial mi ze widzi u mnie lekkie skrzywienie kregoslupa (na konsultacji mi tego nie powiedzial). Ja sama o tym nie wiedzialam. Zauwazylam u siebie jedynie nierowne obojczyki.

Teraz sprawa wyglada tak, ze patrzac na moje piersi - sutki nie sa rowno.
Czy moze miec to zwiazek z moim kregoslupem czy moze z samym zabiegiem? W czerwcu bede w Szczecinie i chce spotkac sie z doktorkiem. Chce wiedziec jakie powinnam miec nastawienie zeby mi kitu nie zaczal wciskac.

Mozecie ta roznice zobaczyc na zdjeciach. Jest ona widoczna.

Dzieki za ewentualne odpowiedzi.
Tak, skrzywienie kręgosłupa może mieć wpływ na to, że piersi są nierówne.

and random compliments.
Stary 2015-05-10, 14:01   #2318
wino132
Raczkowanie

Ja mam teraz w biuście 74 i trochę skóry, bo karmiłam 2 lata piersią. Lekarz mówił, że mogę więcej wcisnąć, ale jakby to wyglądało przy takiej klatce...Przy 295 miałam mieć miskę c. teraz wg wymiarów mam "aa" ale dla mnie to po prostu zerówki.
To przy 325 chyba będzie ciut lepiej. Tak na prawdę między rozmiarami w tabelach jest po kilka cm..Nie chcę po prostu wskoczyć tylko na b, które dają mi teraz wypchane staniki ani też mieć zbyt dużych ze względu na wzrost. W ogóle to mam prawie 30 a wciąż wyglądam na 12 latke..może dzięki piersiom zacznę wyglądać jak kobieta. Nie mogę się doczekać.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Wrocław dr P.K.
Stary 2015-05-10, 14:09   #2319
Shazney
Zakorzenienie

Wino, jeśli chodzi o Natrelle, to mi lekarz też proponował 295cc albo 325cc, w końcu mam 325cc, ale Mentory, gdzie jedyną różnicą jest to, że moja projekcja wynosi 4.8, a nie 4.7 (jak w 325cc Natrelle). Mam 70cm pod biustem i wiesz co, przy płaskiej klacie, nie uzyskasz jakiegoś większego biustu.

and random compliments.

Edytowane przez Shazney
Czas edycji: 2015-05-10 o 14:11
Stary 2015-05-10, 14:09   #2320
Shazney
Zakorzenienie

Wrocław... Tam lekarze nie szaleją z rozmiarami, a najchętniej wsadzają 295 - 325cc

and random compliments.
Stary 2015-05-10, 14:10   #2321
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam teraz w biuście 74 i trochę skóry, bo karmiłam 2 lata piersią. Lekarz mówił, że mogę więcej wcisnąć, ale jakby to wyglądało przy takiej klatce...Przy 295 miałam mieć miskę c. teraz wg wymiarów mam "aa" ale dla mnie to po prostu zerówki.
To przy 325 chyba będzie ciut lepiej. Tak na prawdę między rozmiarami w tabelach jest po kilka cm..Nie chcę po prostu wskoczyć tylko na b, które dają mi teraz wypchane staniki ani też mieć zbyt dużych ze względu na wzrost. W ogóle to mam prawie 30 a wciąż wyglądam na 12 latke..może dzięki piersiom zacznę wyglądać jak kobieta. Nie mogę się doczekać.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Wrocław dr P.K.
A ile masz pod biustem?

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 14:14   #2322
wino132
Raczkowanie

w końcu wybrałaś któreś i je masz? czy jeszcze nie?

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

pod biustem mam 70

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Wrocław... Tam lekarze nie szaleją z rozmiarami, a najchętniej wsadzają 295 - 325cc
a to ciekawe..
Stary 2015-05-10, 14:14   #2323
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
w końcu wybrałaś któreś i je masz? czy jeszcze nie?

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

pod biustem mam 70
Mam Mentory 325cc (11.5 i 4.8) i wkrótce wymieniam na większe

and random compliments.
Stary 2015-05-10, 14:18   #2324
wino132
Raczkowanie

ile masz te, które będziesz wymieniać?
Stary 2015-05-10, 14:30   #2325
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
ile masz te, które będziesz wymieniać?
Nie byłam jeszcze na konsultacji, idę do innego lekarza. Mierzę w takie ponad 400cc, ale jak wyjdzie w praktyce to się okaże. Bardzo żałuję, że przed pierwszą operacją nie wybrałam się do jeszcze jednego lekarza albo nie naciskałam na większy implant. Po prostu czuję i widzę, że większy wszedłby z powodzeniem i nie wyglądałby bardzo sztucznie.

Wino, a czego Ty oczekujesz? Bo jeśli zależy Ci na mega naturalności i niewielkim cycu, to ok, te poniżej 350cc będą odpowiednie, ale jeśli chcesz większe, to musisz celować wyżej, w taki implant z większą projekcją. Sama mam 160cm, 50kg i mam 70cm w obwodzie i moje piersi są takie sobie, z większymi wcale nie wyglądałabym przesadnie (do przesady jeszcze im sporo).

and random compliments.

Edytowane przez Shazney
Czas edycji: 2015-05-10 o 14:32
Stary 2015-05-10, 14:36   #2326
Milian
Raczkowanie

Cytat:
Wino, nie wiem jaką masz wyjściówkę, ale jeśli małą, to nie zgadzaj się na 295cc. To już mikro implant, będziesz płakać. Ponad 10tys. żeby z małych cycków zrobić małe? Jeśli masz trochę swojego gruczołu, a nie chcesz większych piersi, to 295cc może być sensowne.
Czemu rok nikt nie potrafił mi tak powiedzieć?
Milian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 14:37   #2327
wino132
Raczkowanie

Cytat:
Nie byłam jeszcze na konsultacji, idę do innego lekarza. Mierzę w takie ponad 400cc, ale jak wyjdzie w praktyce to się okaże. Bardzo żałuję, że przed pierwszą operacją nie wybrałam się do jeszcze jednego lekarza albo nie naciskałam na większy implant. Po prostu czuję i widzę, że większy wszedłby z powodzeniem i nie wyglądałby bardzo sztucznie.

Wino, a czego Ty oczekujesz? Bo jeśli zależy Ci na mega naturalności i niewielkim cycu, to ok, te poniżej 350cc będą odpowiednie, ale jeśli chcesz większe, to musisz celować wyżej, w taki implant z większą projekcją. Sama mam 160cm, 50kg i mam 70cm w obwodzie i moje piersi są takie sobie, z większymi wcale nie wyglądałabym przesadnie (do przesady jeszcze im sporo).
chce miec piersi bo ich nie mam, a lekarzowi zaznaczylam, ze nie chce miec za duzych. Dlatego takie mi dopasowal. Niektórzy mi mowia :"pakuj ile wlezie" ale nie chce przesadzać..moze tak jest, ze jak sie nie mialo piersi to sie szuka coraz wiekszych. Jak karmilam to mialam pelne c i mi to odpowiadało. Rzeczywiscie masz podobną budowę do mnie
Stary 2015-05-10, 14:38   #2328
Milian
Raczkowanie

Cytat:
Czyżby dr M.W?

PS. Już doczytałam. Bierz 325cc ja wzięłam 295cc i żałuję.

Edytowane przez Milian
Czas edycji: 2015-05-10 o 14:40
Stary 2015-05-10, 14:46   #2329
wino132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milian Pokaż wiadomość
Czyżby dr M.W?

dr P.K...t

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

a jak Twoje wymiary przed i po przy tych 295 Millian?
Stary 2015-05-10, 14:49   #2330
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
chce miec piersi bo ich nie mam, a lekarzowi zaznaczylam, ze nie chce miec za duzych. Dlatego takie mi dopasowal. Niektórzy mi mowia :"pakuj ile wlezie" ale nie chce przesadzać..moze tak jest, ze jak sie nie mialo piersi to sie szuka coraz wiekszych. Jak karmilam to mialam pelne c i mi to odpowiadało. Rzeczywiscie masz podobną budowę do mnie
Z tego co zauważyłam, to każdy ma inne pojęcie wielkości. Dla mojego lekarza moje piersi też są duże... Dla mnie niekoniecznie. Też nie chciałam wielkich, przesadnych i nadal ich nie chcę, ale chcę żeby były większe niż te co mam obecnie. Nie jestem zwolenniczką hasła "pakuj ile wlezie", jednak jeśli pacjentka oczekuje pełnego biustu, to musi wsadzić większy implant. Oczywiście tutaj dochodzą różnego rodzaju ograniczenia anatomiczne, grubość skóry, wielkość gruczołu itd., ale jeśli nie ma takich przeciwwskazań, to co stoi na przeszkodzie? Ja zdaję sobie sprawę, że nie mogłam mieć od razu wsadzonych 400cc (a może mogłam?), ale rozmawiałabym z lekarzem o większych niż 325cc, a już na pewno tych z większą projekcją.

Możesz uzyskać miseczkę C i jeśli taki rozmiar Cię satysfakcjonuje to ok. Ja do niczego nie namawiam, nie neguję wyboru lekarza czy Twojego, po prostu opisuję jak to wygląda z mojej perspektywy.

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Czyżby dr M.W?

Milian,
a Ty od M.W.?

and random compliments.

Edytowane przez Shazney
Czas edycji: 2015-05-10 o 14:50
Stary 2015-05-10, 14:51   #2331
Milian
Raczkowanie

Cytat:
dr P.K...t

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

a jak Twoje wymiary przed i po przy tych 295 Millian?
Kiedyś podawałam, w tym momencie nie pamiętam i nie mam możliwości się zmierzyć. Zapraszam do galerii. Wyszło B, bardzo naturalne ale zdecydowanie za male jak na mój gust. Przy 325cc NA PEWNO nie będziesz się martwić, że biust jest za duży, bo on po prostu nie będzie taki. Myślę, że 325-350 będzie idealny, skoro nie chcesz dużego Mnie czeka wymiana na większy.

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Z tego co zauważyłam, to każdy ma inne pojęcie wielkości. Dla mojego lekarza moje piersi też są duże... Dla mnie niekoniecznie. Też nie chciałam wielkich, przesadnych i nadal ich nie chcę, ale chcę żeby były większe niż te co mam obecnie. Nie jestem zwolenniczką hasła "pakuj ile wlezie", jednak jeśli pacjentka oczekuje pełnego biustu, to musi wsadzić większy implant. Oczywiście tutaj dochodzą różnego rodzaju ograniczenia anatomiczne, grubość skóry, wielkość gruczołu itd., ale jeśli nie ma takich przeciwwskazań, to co stoi na przeszkodzie? Ja zdaję sobie sprawę, że nie mogłam mieć od razu wsadzonych 400cc (a może mogłam?), ale rozmawiałabym z lekarzem o większych niż 325cc, a już na pewno tych z większą projekcją.

Możesz uzyskać miseczkę C i jeśli taki rozmiar Cię satysfakcjonuje to ok. Ja do niczego nie namawiam, nie neguję wyboru lekarza czy Twojego, po prostu opisuję jak to wygląda z mojej perspektywy.

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Milian,
a Ty od M.W.?
Tak, Ty chyba też, co? Wywnioskowałam po zdaniu, że Twoje piersi są dla Twojego lekarza duże. Dla M.W moje 295cc są duże i po obudzeniu cieszył się, że nie wzięłam 325cc bo to byłaby przesada
Stary 2015-05-10, 14:58   #2332
Shazney
Zakorzenienie

Milian, ale beznadzieja... Tak, ja też od M.W. Nie wiem co mnie pokusiło na tego lekarza, po prostu zapewniał mnie, że uzyskam duży biust. U kogo teraz wymieniasz na większe? Masz już jakieś bliższe plany?

and random compliments.
Stary 2015-05-10, 15:02   #2333
Milian
Raczkowanie

Cytat:
Milian, ale beznadzieja... Tak, ja też od M.W. Nie wiem co mnie pokusiło na tego lekarza, po prostu zapewniał mnie, że uzyskam duży biust. U kogo teraz wymieniasz na większe? Masz już jakieś bliższe plany?
Raczej znowu u M.W bo poza tym, że jest "fanem" małych biustów, to czułam się u niego dobrze, zapewnił mi super samopoczucie po operacji, biust wyszedł ładny, tyle że po prostu... mały. Teraz zdecydowanie wiem, czego od niego oczekuję, mam większe obeznanie w temacie. Mnie również zapewniał, że będą spore. Już wysyłam Ci wiadomość pw
Stary 2015-05-10, 15:17   #2334
wino132
Raczkowanie

Milian a zeby zobaczyc Twoje zdjecia, to musze Ciebie miec w kontaktach?
Stary 2015-05-10, 15:24   #2335
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej znowu u M.W bo poza tym, że jest "fanem" małych biustów, to czułam się u niego dobrze, zapewnił mi super samopoczucie po operacji, biust wyszedł ładny, tyle że po prostu... mały. Teraz zdecydowanie wiem, czego od niego oczekuję, mam większe obeznanie w temacie. Mnie również zapewniał, że będą spore. Już wysyłam Ci wiadomość pw
Odpisałam i przyjęłam zaproszenie . No właśnie, ładny, ale mały - mam to samo

and random compliments.
Stary 2015-05-10, 16:09   #2336
Milian
Raczkowanie

Cytat:
Milian a zeby zobaczyc Twoje zdjecia, to musze Ciebie miec w kontaktach?
Tak, już przyjęłam Cię do znajomych
Stary 2015-05-10, 17:39   #2337
Pinia16
Raczkowanie

Powiem wam dziewczyny ze kiedyś śmiałam sie jak moja przyjaciółka która zrobiła pare lat temu biust (350 anatomki) i była mocno niezadowolona z rozmiaru i cały czas mówiła ze małe a dla mnie to było marzenie a teraz mam podobnie czyt apetyt rośnie w miarę jedzenia ale z drugiej strony mniejsze zawsze bedą naturalniejsze przynajmniej w ubraniu a biorąc pod uwagę moje stare super super push upy połowa osób nawet nie zauważyła
Pinia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 17:54   #2338
wino132
Raczkowanie

Cytat:
Tak, już przyjęłam Cię do znajomych
dziękuję za przyjęcie zaproszenia, ja też będę wstawiać zdjęcia before i after
Stary 2015-05-10, 18:52   #2339
Vloszka77
Raczkowanie

Ja mam 405 anatomy 6 dni po..i juz sa owiele mniejsze,opuchlizna zeszła .Widzialam je dziś na leżąco,juz dziwnie jak zmiejszyły sie,moje wyjściówki były wielkie,takze mam nadzieje ze te tez bedą duże,w innym przypadku załamie sie.Mam 177cm 62 waga zawsze duży był biust ,a teraz miałam bym wizualne mieć mniejszy,to załamka.lewa dziwnie większa ,jak ściągam do opatrunków stanik ,to tragedia czuje jak te implanty ruszają sie,mam stres full.
Czy wy po... Tez macie wrażenie,ze one tam sie jakoś ruszaja???
Vloszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 19:08   #2340
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rochelle_ Pokaż wiadomość
Jakie ma argumenty na to, żeby nie wsadzić większych? Bo jak sensowne, to się nie upieraj. Zwykle jednak lekarze mają rację i o implantach wiedzą więcej od nas... Mnie otwarcie mój doktor powiedział, że jestem tak mała, że więcej niż 350 okrągłe z szerokości 12,5 cm i 375 anatomy to się nie podejmie - ze względu na ciało, z którego nie chce zrobić karykatury. I nic dziwnego, po trzech miesiącach widzę, że to był dobry wybór. A obwód cycków nadal się zwiększa i jak puści drugi mięsień, to będę miała wymarzone 90/60/90 :P
Owszem, w przyszłości będę chciała powiększyć, bo już do nich przywykłam, ale na pierwszy raz wolałam zrobić to z głową, a nie na wariata "bo chcę większe i już". I pewnie druga operacja i tak nie przekroczy 500 cc.
no co ja czytam! Rochelle i 500cc

Cytat:
Napisane przez Vloszka77 Pokaż wiadomość
Ja mam 405 anatomy 6 dni po..i juz sa owiele mniejsze,opuchlizna zeszła .Widzialam je dziś na leżąco,juz dziwnie jak zmiejszyły sie,moje wyjściówki były wielkie,takze mam nadzieje ze te tez bedą duże,w innym przypadku załamie sie.Mam 177cm 62 waga zawsze duży był biust ,a teraz miałam bym wizualne mieć mniejszy,to załamka.lewa dziwnie większa ,jak ściągam do opatrunków stanik ,to tragedia czuje jak te implanty ruszają sie,mam stres full.
Czy wy po... Tez macie wrażenie,ze one tam sie jakoś ruszaja???
Vloszka, nic sie nie ma prawa ruszać, chociaz Ty masz pod gruczoł więc pewna nie jestem...
Ja mam 460, tez az tak plaska nie bylam i wciąż uważam że nie sa duże, sa takie jak w mega stanikach Byly moje
A ja sie balam sztucznego efektu

Milian
Shazz, ja uwazam te moje implanty za idealne dla Ciebie heheh
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2015-05-10 o 19:12
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości