Scent Bar LVI - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-10, 22:41   #2731
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
więc tak : najprawdopodobniej ukaże się anons o Duftarcie (ze zdjęciem i nazwiskiem) w czasopiśmie popularnym
a potem - w nast, numerze (to miesięcznik) - dluższy artykuł!
Rozmawiałam też z red. nacz. przed wyjazdem - jutro będę dzwonić - kciuki kochani pls - albo kule, tak, kule
:
Super

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

dzwoniłam w kilka miejsc, no ale niedziela wieczór więc nikt nie odbiera, chciałam do weta dyżurującego w Gdyni dzwonić, ale że mam złe wspomnienia to się boję, np. że je odstrzelą, dlatego byle gdzie dzwonić nie będę
liski na razie dostały korpusy z kurczaka i jaja kurze
Biedne liski

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
dla mnie też trochę kosmos... ja się zastanawiem skąd takie kwoty, te "realia", skoro podobno jest bieda i ludzie pieniędzy na podstawowe rzeczy nie mają

Z tymi drogimi prezentami, to pewnie urban legend, tak jak ze zwracaniem sie za wesele z kopert. Albo pobozne życzenia rodzicow z rodzin, ktorym się nie przelewa i liczą na spory zastrzyk gotówki z okazji komuni. Bo wątpię,żeby ktokolwiek kto zarabia srednią, czy najniższą krajową pakował dziecku w kopertę tysiaka albo kłada kupowal.
No bo inaczej tego nie widzę....

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Nawet jak nie mają w tej chwili to nie powinno być problemów ze sprowadzeniem. Jedyne, z czym jest problem to takie jedne fajne tabletki do odrobaczania kotów, co jakiś czas znikają i nigdzie nie ma

Pamiętam jak mój kuzynek się komunizował, jego tatuś przyszedł nas zaprosić i przy okazji opowiedzieć, jaki sprzęt grający mamy kupić. chyba biblię dostał

1. Zapytam przy okazji wizyty po odrobaczające...a nawet nie wiem, co moje dostają na robale...grunt że skuteczne....

2.

Jaram się
Przebiegłyśmy dziś ponad 8,3 km, i jaram się ta 8 i tym że wogóle, ale to wogóle nic zmęcznia nie czuję. Mogłabym jeszcze. Tylko ciemno było jak wracałyśmy, a Aga to cykor jakich malo.

A ja nie mogę się powstrzymać przed straszeniem jej jak biegniemy przez fragment lasu, którego nie lubi. Dziś zrobilam tylko głośne aaaa, a ona zlapala mnie za rękę tak że chyba będę miala siniory. A ja o mało się nie popłakalam ze śmiechu ...no wiem, podła jestem

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2015-05-10 o 22:42
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:58   #2732
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
1. Zapytam przy okazji wizyty po odrobaczające...a nawet nie wiem, co moje dostają na robale...grunt że skuteczne....
nie wszystkich jest brak tylko takich jednych malutkich czerwonych

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 23:00   #2733
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
nie wszystkich jest brak tylko takich jednych malutkich czerwonych
A, to moje nigdy czerwonych nie dostawały. To teraz zapytam o malutkie czerwone i powiem że je chcę jak są
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 23:05   #2734
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Może coś dobrego wyniknie z tych zaginionych okularów, np. Bodych się zrobi modny w Hiszpanii
A płaciłabyś za pobyt w szpitalu i leczenie? Sa fundacje, które się zajmują dzikusami, z nimi się trzeba kontaktować

No tak. Po prostu pomyślałam, ze wet może móglby łatwiej pośredniczyć w kontakcie z Zoo czy takimi fundacjami

a z historii z Bodychem dla mnie chyba wyniknie coś dobrego - tzn nowe okulary

Cytat:
Jaram się
Przebiegłyśmy dziś ponad 8,3 km, i jaram się ta 8 i tym że wogóle, ale to wogóle nic zmęcznia nie czuję. Mogłabym jeszcze. Tylko ciemno było jak wracałyśmy, a Aga to cykor jakich malo.

A ja nie mogę się powstrzymać przed straszeniem jej jak biegniemy przez fragment lasu, którego nie lubi. Dziś zrobilam tylko głośne aaaa, a ona zlapala mnie za rękę tak że chyba będę miala siniory. A ja o mało się nie popłakalam ze śmiechu ...no wiem, podła jestem
Takiej okazji trudno się oprzeć

czad! Ja chodzę szybko - i w Brc dzień w dzień 10 km, ale biec nie pobiegnę - od razu puls mi skacze i nie daję rady - więc długotrwały, ale stos. lekki wysiłek tylko wchodzi w grę.
No i może dzięki tym marszom nie przytyłam ani grama

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 23:09   #2735
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:

No tak. Po prostu pomyślałam, ze wet może móglby łatwiej pośredniczyć w kontakcie z Zoo czy takimi fundacjami
No pewnie się orientuje kto w okolicy się tym zajmuje

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 00:49   #2736
gryx82
BAN stały

Cytat:
mam problem lisica (szkielet z wyglądu) z pięcioma maleńkimi dzieciorami w ogrodzie w środku miasta
Bidulki...
Cytat:
Już wszędzie sprawdzałam - ew wypadły przy wysiadaniu z samochodu (mogłam je położyć na kolanach np) ale raczej niestety ktoś zwinął - na wernisażu tyle się działo
Mówi się trudno, zdarza się, ech...
Cytat:
liski na razie dostały korpusy z kurczaka i jaja kurze
Przynajmniej podjadły coś "lisiego"
Cytat:
1. no to niezły rozjazd
Nie da się ukryć Statystyki zawyżyli mocno moi rodzice tym tysiakiem
Cytat:
Z perspektywy czasu, ale dopiero po latach, za cudowny prezent uważam zabytkowy złoty łańcuszek, ma już ponad sto lat
Takie prezenty to ja rozumiem Niestety, dziecko raczej nie doceni, co najwyżej po latach
Cytat:
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 08:28   #2737
Redhaired Witch
Nindżopesz

Połowa mi się nie cytuje

Flo, biedne liski, trzymam kciuki za uratowanie i podtuczenie.

Ewuś, no i zdecydowałam się na czarne mikro-portki ale póki co nie kupuję bo nie wiem w jaki rozmiar będę się mieścić

Parab, zgodnie z sugestią trzasnęłam sobie leśną biżuterię https://www.etsy.com/transaction/102...aid=44d194a880
Już widzę miny innych wczasowiczów.

Cytat:
Jak dobrze być antychrystem Żadnych chrześniaków

no tak. A Kukiz też nie jest mocno prawicowy aby?
1.
2. odniosłam wrażenie, że nie tak ekstremalnie prawicowy ale ideał to to nie jest

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 09:18   #2738
Maja102
Zakorzenienie

Ja juz po komunii siostrzenca i problemy komunistyczne mam z głowy

Red a może aladynki? Wiem że wyglądają nieciekawie. Ale jak wczoraj znalazłam w Auchan całe szare (a nie w ciapki) to się nawet skusilam, bo to przewiewne, przyda się na lato jak będzie gorąco a ja np. nie będę miała czasu nóg dopilnować akurat

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

* depilowac miało być
Stary 2015-05-11, 09:35   #2739
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Red a może aladynki?
Obawiam się, że do sukmany prawie do kolan też mogą wyglądać jak piżama. No nic, poczekam aż te kiece i sandały do mnie dojdą i pomierzę. Może po prostu opalę trochę nogi... -_-

Stary 2015-05-11, 09:45   #2740
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Dla mnie albumy ze zwierzakami to właśnie były najwypaśniejsze prezenty z komunii No ale to dla mnie.

Cytat:
Z tymi drogimi prezentami, to pewnie urban legend, tak jak ze zwracaniem sie za wesele z kopert. Albo pobozne życzenia rodzicow z rodzin, ktorym się nie przelewa i liczą na spory zastrzyk gotówki z okazji komuni. Bo wątpię,żeby ktokolwiek kto zarabia srednią, czy najniższą krajową pakował dziecku w kopertę tysiaka albo kłada kupowal.
No bo inaczej tego nie widzę....
chyba masz rację

Cytat:

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Nie da się ukryć Statystyki zawyżyli mocno moi rodzice tym tysiakiem
uuu

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Parab, zgodnie z sugestią trzasnęłam sobie leśną biżuterię https://www.etsy.com/transaction/102...aid=44d194a880

Cytat:
Red a może aladynki? Wiem że wyglądają nieciekawie.
wg mnie całkiem ok wyglądają ale do obcisłej góry a nie do sukmany - chyba że Red na arabko - hinduskę się będzie chciała robić
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2015-05-11 o 09:47
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 09:47   #2741
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie się orientuje kto w okolicy się tym zajmuje
już wiem, zajmuje się tym straż miejska, tzn. oni dzwonią do koła łowieckiego i ta niby wystawia klatki łapki
bezpośredni sąsiedzi lisków podejmą decyzję czy odławiamy teraz czy jak małe podrosną (ale raczej jak podrosną)

ale ja se jeszcze do jakichś animalsów zadzwonię, bo kółko łowieckie niestety b. źle mi się kojarzy

macham różo
i ide się rychtować,
dziś wieeeelki dzień, brwi i botoks , będę piękna co cud albo i nie

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:33   #2742
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

W ogóle jaki wypasiony szczegółowy opis

Cytat:

Red a może aladynki? Wiem że wyglądają nieciekawie. Ale jak wczoraj znalazłam w Auchan całe szare (a nie w ciapki) to się nawet skusilam, bo to przewiewne, przyda się na lato jak będzie gorąco a ja np. nie będę miała czasu nóg dopilnować akurat

* depilowac miało być
Nono, trzeba uważać, niedopilnowane nogi mogą być niebezpieczne, a co dopiero inne części ciała

Cudne!!!

Cytat:
już wiem, zajmuje się tym straż miejska, tzn. oni dzwonią do koła łowieckiego i ta niby wystawia klatki łapki
bezpośredni sąsiedzi lisków podejmą decyzję czy odławiamy teraz czy jak małe podrosną (ale raczej jak podrosną)

ale ja se jeszcze do jakichś animalsów zadzwonię, bo kółko łowieckie niestety b. źle mi się kojarzy

macham różo
i ide się rychtować,
1. Niestety to fakt Mój TŻ dzwonił kiedyś w sprawie sarenki, taka ichnia procedura. Nie ogarniam.

2. i
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:58   #2743
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Nono, trzeba uważać, niedopilnowane nogi mogą być niebezpieczne, a co dopiero inne części ciała

Cudne!!!
:
Wot autokorekta w moim telefonie
Stary 2015-05-11, 11:02   #2744
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Wot autokorekta w moim telefonie
Wieeem, wiem, znam to
Stary 2015-05-11, 11:44   #2745
gryx82
BAN stały

Cytat:
2. odniosłam wrażenie, że nie tak ekstremalnie prawicowy ale ideał to to nie jest
No właśnie - ja też skreśliłem Kukiza wczoraj, ale to bardziej "z braku laku" Gdzie te czasy, gdy można było Kwacha wybrać, ech Przypomniały mi się teraz, tak ad sinupret, wybory prezydenckie z 1990 i jakaś tam rozmowa z moim kolegą z lat dziecięcych, który mnie wyśmiał, bo moi rodzice zagłosowali na Mazowieckiego, a nie na Wałęsę Taka tam opowieść z mchu i paproci
Cytat:
przyda się na lato jak będzie gorąco a ja np. nie będę miała czasu nóg dopilnować akurat

Cytat:
Otóż to
Cytat:
Będą zdjęcia porównawcze?
Cytat:
Stary 2015-05-11, 11:45   #2746
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Będą zdjęcia porównawcze?
Stary 2015-05-11, 12:07   #2747
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
macham różo
i ide się rychtować,
ale super! ja na spotkanie które mam nadzieję nastąpi z red.nacz. też powinnam jakoś coś extra się zrobić.
Jedno już jest w planie - bo na wory (moja bolączka) nie ma NIC lepszego, niż okulary

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:37   #2748
neska951
Zakorzenienie

joł, joł baru nad omleta z pieczarkami z oliwa i rukolą

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:

macham różo
i ide się rychtować,
Floooo ekstra ! ędzie poka poka
Stary 2015-05-11, 12:39   #2749
Parabelka
Panaroja

snad cherbaty
Cytat:

Otóż ja nie mam bladego pojęcia co to new balance Zaraz sobie wygooglam of kors, Edit: wygooglałam, łeeeeeeeeeeeeeeeee toż to zwykłe adasie ?
Agnysko - kup se lepiej inne, ponadczasowe adidasy
Chociaż przysięgam, nigdy bym się nie zorientowała, że one wszystkie to jedno i to samo. Żyłabym w błogiej nieświadomości, że to całkiem różne buty.

Ja do przed chwilą też
1. z tym że nie wygooglałam , bo i tak bym zaraz zapomniała co to , za dużo tych modnych nazw
2.
Cytat:
ale dlaczego nie? tak to przynajmniej przeznaczy na coś co lubi, co mu się podoba, pozbiera z kopert na coś bardziej wypaśnego. poza tym prawda taka, że nie wiem czym on się interesuje, ostatni raz chyba 6 lat temu go widziałam. a albumy i inne takie.... tia, pamiętam po sobie i bracie - też dostawaliśmy a potem stały lata nieotwierane i tylko kurz zbierały.... a już na pewno w dzisiejszych czasach, po co komu album ze zwierzętami jak jest internet
ano widzisz , dla mnie i wielu rówieśnych dzieciaków zawsze najfajniejszym prezentem była książka , nie kasa , zresztą wartość pieniądza tak naprawdę dziecko zaczyna rozumieć w wieku około 10-11 lat kiedy pojawia się zdolność operowania pojęciami abstrakcyjnymi . 8-latek raczej nie orientuje się ile co kosztuje i nie jest zdolny do długofalowych operacji finansowych , no ale ja jestem poprzednie pokolenie , które było inaczej wychowywane .
A książka ma te przewagę nad internetem , że jest dostępna zawsze , nawet jak komputer zajęty , można ją przenosić z miejsca na miejsce , i jest ogólnie zdrowsza . I bardziej rozwija funkcje mózgu .
Cytat:
Spódnica to nie bo połączona z czarnym worem prawie do kolan da efekt grubej Cyganki czy coś. No i nie wejdę w niej do wody. Kieca czemu nie ale musiałaby być odpowiednio luźna w pasie i mieć rękaw 3/4. Widzę to mniej więcej tak atrakcyjnie: http://www.cosstores.com/ie/Women/Dr...3955.1#c-22755 ...chociaż moje gołe nogi nie wyglądają lepiej :/
A co do biżuterii racja, poszukam sobie jakiegoś hipisowskiego wisiora albo rzemyków na rękę
1.kieca a la wychowanka zzakonnego sierocińca ale bym więcej jakichś powiewających festonów przy niej widziała w twoim przypadku
2.o to to , albo jakieś drewniane kółka w naturalnych kolorach na rękę , plus rzemyki , skóry , kamyki , piórka , wiesz takie ekologiczne
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A propo komunii to yebłam wczoraj z tego
święta prawda
Cytat:

Tak samo uważam. Zwłaszcza jak się nie jest blisko z dzieciakiem, tudzież nie ma się info od rodziców co młody/młoda by chcieli dostać, to kasa rzecz najlepsza. To są dzieci, mają swoje marzenia i potrzeby, wiem bo byłam dzieckiem , i serio 4 złote pierścionki i pincet łańcuszków z serduszkami to nie było to o czym marzyłam. Inne czasy byli, wiem wiem. Pamiątka ? owszem, ale jako dodatek. To całkiem fajne wyjście - jakiś prezent gadżet od siebie plus koperta. W końcu i tak rodzice nad tym budżetem dzieciaka chyba jakieś panowanie mają co nie?
albo całkowite albo wcale

Cytat:
więc tak : najprawdopodobniej ukaże się anons o Duftarcie (ze zdjęciem i nazwiskiem) w czasopiśmie popularnym
a potem - w nast, numerze (to miesięcznik) - dluższy artykuł!
Rozmawiałam też z red. nacz. przed wyjazdem - jutro będę dzwonić - kciuki kochani pls - albo kule, tak, kule

No i wiecie - napisałam do Bodycha, ze okulary mi najprawdopodobniej ukradli - a on się z tego ucieszył, zaprosił mnie i W. jutro d wytwórni, żebym sobie wybrała inne (alb takie same) kotki - jak usłyszał, że konsul był na wystawie, że spotkania, to tamto - chce mnie zaokularować nie mam nic przeciwko temu!

Co do torby - sprawdzałam, ze mieści się w nią aparat fot i reszta - więc się będę targować po powrocie
:mag ia:: magia:

Cytat:
Klik!

Dobrze, że teraz są alby Pamiętam moją komunię (dzisiaj rocznica!) i niejaką Darię, córkę "Barbie" - resztę sobie dopowiedzcie
1. o fuuuuj , po co jogurt rozwadniać
2.
Cytat:
mam problem lisica (szkielet z wyglądu) z pięcioma maleńkimi dzieciorami w ogrodzie w środku miasta jutro tel do LP ciekawe co powiedzą
czy to się nigdy nie skończy???
one wiedzą , na kogo trafiać
Cytat:
Nie, przecież widać gołym okiem. Cięcie boczne na udzie, najpierw w odłam dalszy, potem w bliższy, dwie pętelki cerklażu i porobione
Co innego nici do zabiegów okulistycznych, tych to faktycznie bez mikroskopu nie widać

To ja nie wiem

Dla mnie albumy ze zwierzakami to właśnie były najwypaśniejsze prezenty z komunii No ale to dla mnie. Z perspektywy czasu, ale dopiero po latach, za cudowny prezent uważam zabytkowy złoty łańcuszek, ma już ponad sto lat Oczywiście dorobiona była do niego jakaś zawieszka z Maryjką, nie mam pojęcia gdzie jest teraz złote kolczyki zgubiłam, zegarek się zepsuł, rower był fajny, kasę nawet jeśli jakąś dostałam to jej nie widziałam na oczy nie mówiąc już o decyzji co do wydawania

Jak dobrze być antychrystem Żadnych chrześniaków
Pamiętam jak mój kuzynek się komunizował, jego tatuś przyszedł nas zaprosić i przy okazji opowiedzieć, jaki sprzęt grający mamy kupić. chyba biblię dostał

no tak. A Kukiz też nie jest mocno prawicowy aby?
1.ale i tak jubilerska robota .
2.no fuaśnie
3. ano
4.
5.nie tylko prawicowy ale chyba nie całkiem tego , no znaczy to sa dwie oddzielne rzeczy , prawicowość nie oznacza nietegości , i odwrotnie

jak nic zaraz mi wywali za dużo emotek

edit: wywaliło

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:44   #2750
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

macham różo
i ide się rychtować,
Floooo ekstra ! ędzie poka poka

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Ja juz po komunii siostrzenca i problemy komunistyczne mam z głowy

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

* depilowac miało być

Prawie to samo
Gryxu Cieszę się że znalazła się Potrzebny psychiatra ...

Parabelko jak pas schodzi znaczy si ę że to puchlina była...

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-05-11 o 12:47
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:44   #2751
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Cytat:
Obawiam się, że do sukmany prawie do kolan też mogą wyglądać jak piżama. No nic, poczekam aż te kiece i sandały do mnie dojdą i pomierzę. Może po prostu opalę trochę nogi... -_-
a może posmaruj samoopalaczem , będzie szybciej i łatwiej

kupiłabym se jakieś sandały ...

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-05-11, 12:45   #2752
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
joł, joł baru nad omleta z pieczarkami z oliwa i rukolą
O, a ja znad resztek na ciepło - czyli duszonej cebuli ze szparagiem, papryką, pomidorem i czosnkiem - wymerdam z makaronem kokardki, bo mi się nagle włączyła chęć na makaron (jadam może kilka razy w roku, choć były takie lata, że nie jadłąm wcale)

O właśnie Kameno!!! pliiiis zdradzisz patent jak nie rozlecieć soczewicowych kotletów? Wg którego przepisu robisz? Jadłonomia? Jakie usprawnienia wdrożyłaś?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-05-11 o 12:51
Stary 2015-05-11, 12:50   #2753
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
zresztą wartość pieniądza tak naprawdę dziecko zaczyna rozumieć w wieku około 10-11 lat kiedy pojawia się zdolność operowania pojęciami abstrakcyjnymi . 8-latek raczej nie orientuje się ile co kosztuje i nie jest zdolny do długofalowych operacji finansowych
U nas do 1. Komunii szły dziesięciolatki w tym roku Wiecie, ile ja zebrałem? 5 258 000, pamiętam, jak dziś
Cytat:
1.kieca a la wychowanka zzakonnego sierocińca

Cytat:
1. o fuuuuj , po co jogurt rozwadniać
Po to, żeby służył do picia, a nie do jedzenia

---

Pojęcia nie miałem, że toto jadalne jest
Stary 2015-05-11, 12:50   #2754
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
a może posmaruj samoopalaczem , będzie szybciej i łatwiej
Śmieeerdzi, schooodzi, rooobi łaty... Nie to że mi się opalać chce ale w sumie po coś mam ten odpicowany balkon Planuję spędzić lato na czytaniu na świeżym powietrzu ^^

Stary 2015-05-11, 12:55   #2755
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
O, a ja znad resztek na ciepło - czyli duszonej cebuli ze szparagiem, papryką, pomidorem i czosnkiem - wymerdam z makaronem kokardki, bo mi się nagle włączyła chęć na makaron (jadam może kilka razy w roku, choć były takie lata, że nie jadłąm wcale)

O właśnie Kameno!!! pliiiis zdradzisz patent jak nie rozlecieć soczewicowych kotletów? Wg którego przepisu robisz? Jadłonomia? Jakie usprawnienia wdrożyłaś?
Ten omlet też resztkowy... Z wczoraj
Ale nie mam siły , jeszcze w sobotę zaliczyłam pogrzeb w Toruniu ... Jakaś czarna seria. Czuję się wypompowana...
Stary 2015-05-11, 12:55   #2756
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Śmieeerdzi, schooodzi, rooobi łaty... Nie to że mi się opalać chce ale w sumie po coś mam ten odpicowany balkon Planuję spędzić lato na czytaniu na świeżym powietrzu ^^
A masz tam opcję, że np siedzisz w cieniu cała a nogi tylko w słońcu? Ja tak mam, bo dla mnie to jedyna opcja żeby wytrzymać na słońcu, no i tylko w cieniu mogę czytać. Oksy i kapelusz nie załatwiały sprawy, poza tym za gorąco było.

Opalam tylko nogi. Choć od latania po mieście inne kończyny też się łapią
Stary 2015-05-11, 12:56   #2757
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
A masz tam opcję, że np siedzisz w cieniu cała a nogi tylko w słońcu? Ja tak mam, bo dla mnie to jedyna opcja żeby wytrzymać na słońcu, no i tylko w cieniu mogę czytać. Oksy i kapelusz nie załatwiały sprawy, poza tym za gorąco było.

Opalam tylko nogi. Choć od latania po mieście inne kończyny też się łapią
Ja jeszcze włosy rozjaśniam
Stary 2015-05-11, 12:58   #2758
Parabelka
Panaroja

Cytat:
U nas do 1. Komunii szły dziesięciolatki w tym roku Wiecie, ile ja zebrałem? 5 258 000, pamiętam, jak dziś

Po to, żeby służył do picia, a nie do jedzenia

---

Pojęcia nie miałem, że toto jadalne jest
1.ojtam , 8 czy 10 i tak did
2.jogurt jest do jedzenia i musi być gęsty
3.o nieee , kwiatki z ogródka wyżerać ?

Cytat:
to chyba że tak

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-05-11, 12:58   #2759
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
nic nie jest skuteczne w 100% Co do skuteczności tabsów to sama jestem ciekawa, jak kupisz to podziel się wrażeniami. I jeszcze raz podkreślam: one nie odstraszają kleszczy, więc kleszcze będą się wbijać. Tylko powinny usychać i odpadać nienapite, do trzech dni to może potrwać

DZięki za info, a można i kropelki i te tabletki? A na jakiej zasadzie działają krople?
Stary 2015-05-11, 12:58   #2760
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Gryxu Cieszę się że znalazła się Potrzebny psychiatra ...

---

Ogród na balkonie - krótki poradnik (btw - to jeden z moich ulubionych blogów kuchenno-podróżniczo-wnętrzarskich)

Jadłbym!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości