|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
... choć nie Westwood
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 44- nasz sezon!
Cytat:
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy, padam, nadrobię Was jutro.
Mignęło mi tylko że Istap znalazła mieszkanie, pochwal się ( może być na PW) jaki developer, inwestycja i w ogóle kciuki trzymam ![]() Do rozdania zostało 7 zaproszeń, więc jest dobrze. Na przymiarce się wczoraj totalnie uspokoiłam, przez 2 h stania przed lustrem w przymierzalni i dobierania koronek, aplikacji, etc. byłam mega zestresowana, ale jak mi pani nałożyła welon to mimo tysiąca szpilek wbitych w 'moją' suknię poczułam wow i łzy mi w oczach stanęły Zdjęć nie mam na swoim tel, może Mama coś zrobiła to jutro podeślę jak któraś będzie chciała ![]() Idę spać po tym ciężkim weekendzie, dobranoc |
|
|
|
#2643 |
|
Wtajemniczenie
|
Aneta super liczymy na fotki
tez mam taka nadzieje ze tak bedzie na mojej przymiarce . Mykam dobrej nocki
|
#2644 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A nie chcesz takiej fryzury na slub? lekko tylko z tylu spietej? masz taka dziewczeca, naturalna urode, ze bardzo by Ci pasowala Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A propos mojego bukietu z gipsowki rozowej to juz sie zakrecilam, bo w jednej kwiaciarni mi mowia, ze to farbowana, tak jak ktos tu pisal, a w drugiej, ze "zwykla", w sensie gipsowka, tylko rozowa Tak czy inaczej chca za taki bukiet z gipsowki...... 100 euro Moja mama wymyslila, ze mi poczta kwiatowa bukiet z PL wysle
|
|||
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
To sama działaj, super (przynajmniej z perspektywy zdjęcia) Ci wyszły włosy
|
|
#2647 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc.
Ola slicznie wygladasz ![]() Chamra relacja super a na fotki sie nie zalapalam, My wczoraj tylko 3zaproszenia rozdalismy i jedno dostalismy ![]() Od godziny nie moge spac i chyba juz mi sie nie oplaca zasypiac bo pobudka kolo 7albo wczesniej.![]() Nie bylam na wyborach bo rozdawalismy zaproszenia u Tz, ale wynik mnie satysfakcjonuje. Na druga ture pojde ---------- Dopisano o 04:24 ---------- Poprzedni post napisano o 04:22 ---------- Juz sie widno powoli robi xD |
|
|
|
#2649 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ala:
|
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo. Gdybyn byla u siebie to pewnie tez by mnie Fryta obudzila bo niestety przy niej spac mozna tylko wieczorem. Ale jak bardzo mi spac nie daje to ja zamykam w lazience xD
---------- Dopisano o 04:42 ---------- Poprzedni post napisano o 04:40 ---------- Poprzytulam sie jeszcze do M. I chyba ide cos zjesc i na kawe xD |
|
|
|
#2651 |
|
... choć nie Westwood
|
A ja juz do pracy wstalam
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
O matko juuuz? Masakra.
---------- Dopisano o 04:52 ---------- Poprzedni post napisano o 04:51 ---------- Mi w dodatku alergia daje sie we znaki, nos.rozsadza. kreci w nim jak nie wiem i w dodatku katar Edytowane przez aga99792 Czas edycji: 2015-05-11 o 04:53 |
|
|
|
#2653 |
|
... choć nie Westwood
|
Tez mnie to przeraza, chociaz wstaje tak co dwa tygodnie ładne pare lat :p
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już na nogach. Zaraz wychodzę z domu, a oczywiście wieczorem zasnąć nie mogłam
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Chamra, suuuper!!
![]() Ehhh, chodzenie po górach w pierwszy dzień @ to nie jest najlepszy pomysł. Rano dostałam, ale już mieliśmy zaplanowaną całą wycieczkę, a pogoda piękna, szkoda było nie pójść. Wzięłam 2 środki przeciwbólowe i jakoś przeżyłam. Było bardzo ciężko, ale widoki piękne!! No i kolejna @ jak w zegarku. Czyli jeszcze jest szansa na brak @ w dniu ślubu... ![]() Agnieszka, tak, nie mam zamówionej ani makijażystki, ani fryzjerki. Będę miała po prostu rozpuszczone włosy - mam naturalne loki, bardzo o nie dbam i uważam, że są moją wizytówką. Szkoda mi je wiązać. A poza tym znacznie lepiej wyglądam i lepiej się czuję w rozpuszczonych niż spiętych. Co do makijażu, miałam jeden próbny. To była porażka. Musiałam mówić dziewczynie co ma poprawić i jak zrobić inaczej, żeby było dobrze... A po jej wyjściu i tak poprawiłam po swojemu i dopiero wtedy wyglądałam jak człowiek. Na więcej próbnych szkoda mi było pieniędzy. Lubię się malować i wydaje mi się, że całkiem nieźle to robię, więc jeśli zdecyduję się na makijaż, to zrobię go sama. A planuję bardzo delikatny lub jego brak, bo niestety mam bardzo poważne rysy twarzy i mocny makijaż mnie zwyczajnie postarza, a mój TŻ wygląda jak nastolatek. Nie chcę w dniu ślubu wyglądać jak jego matka, więc planuję się odmłodzić. Poza tym obawiam się, że będę dużo płakać, a to wyzwanie dla każdego makijażu... Nie mam również problematycznej cery. Dziś zrobiłam sobie próbny mejkap (korektor pod oczy + 5 delikatnych kolorów cieni + tusz + trwała pomadka + kredka do brwi) i po 6 godzinach chodzenia po górach + 2 godzinach na dojazdy nadal był w idealnym stanie, mimo braku jakiejkolwiek bazy i utrwalacza. Mogłam się tylko przebrać i byłam gotowa na wyjście do restauracji z TŻem.
Edytowane przez krolewna_smieszka Czas edycji: 2015-05-11 o 06:42 |
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam krzywe hmm kaciki ust i z jednejgo profilu jestem smutna. Z drugiego normalna ;-p bo i przytulam na twarzy:-/udźwig cos z tym zrobic
Edytowane przez kruella_de_mon Czas edycji: 2015-05-11 o 07:11 |
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry :Roza:
Jak mi się strasznie chce spać... Tydzień mocno intensywny się szykuje: jutro o 20 idę ratować paznokcie bo na majówce strasznie polamałam, w środę o 5.30 muszę być na lotnisku bo mamy wyjazd integracyjny z pracy, wracamy w piątek koło 19, w sobotę jadę po odbiór sukni i na sale omówić menu i resztę szczegółów, a w niedzielę do organisty i kościelnego. Nie ogarnę nie ma nawet takiej opcji... Sent from my GT-S6500 using Wizaz Forum mobile app
|
#2658 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Powiedziałam ze się nie będę chwalić,żeby nie zapeszać a dewelopera juz napisałam
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wczoraj Was tylko podczytywałam bo mieliśmy z TŻ taki luźny dzień jak to po imprezie bywa ![]() Byłam na wyborach ,u babci ,a później obmyslalismy pierwszy taniec i nawet mamy wymyślony kawałek .Chamra cudnie ! Ola w takim razie sama rob fryzurę !Wygladasz pięknie. Nie pamiętam do czego miałam się jeszcze odwołać ,ale wszystkim wszystkiego gratuluje .
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
jak mi się nie chce iść do pracy ostatni wolny weekend tak szybko zleciał. Za tydzień jedziemy z pierwszymi zaproszeniami jakby poniedziałek nie był już sam w sobie niemiły to dostałam jeszcze @. Z moich obliczeń na 99% będę miała okres na ślub
|
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w nowym tygodniu pracy, Tż wyjechał i zobaczymy się dopiero w piątek
ale przynajmniej się wyśpię - całe łóżko moje! ![]() chamra - wzruszyłam się Cudnie!!! Gratulacje raz jeszcze!magda_mjt - powodzenia w nowej pracy ![]() gr8ania - fajna kiecka i biust ![]() Na biurku Oli - pięknie! fryzurę możesz sobie śmiało sama zrobić
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2663 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, bo zaczęłam mieć wątpliwości
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2667 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej a mianowicie wczorajszego spotkania w poradni masakra czy ktoras z was miala takie zadanie ? . Ze dostalyscie kalendarzyki i musialyscie sobie mierzyć tempererature codziennie rano i ja wpisywac a jak jest @ tylko wpisac w litere K . Dla mnie to jakas paranoja . Jedna dziewczyna zapytala czy to konieczne a babka ze tak i bez tego mamy nie przychodzic :/ yo sie zabrala i powiedziala ze poszuka nowej poradni . Nie dziwie jej sie zbytnio ... PS znow mi sie spoznia @ ponad 2 tyg testy negatywne no i temperatura 37,3 nie orientuje sie
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! U nas dzisiaj miesiąc po ślubie!
|
#2669 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2670 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
jem śniadanko i mykam do pracy. miłego dnia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

. Dobrze, że jutro na 9.00 do pracy.

Ale Pani mnie chociaż uspokoiła, że spokojnie mogę lecieć z tym dowodem! I powiem Wam, że byłam pod ogromnym wrażeniem tego, jak wielu ludzi było. Naprawdę kolejki zakręcane, jakby dawali tam coś za darmo. Poczucie, że Polacy chcą o Polskę zawalczyć - bezcenne.
pochwalę się bukietem- sama robiłam 

Tak czy inaczej chca za taki bukiet z gipsowki...... 100 euro 

i chyba juz mi sie nie oplaca zasypiac bo pobudka kolo 7albo wczesniej.

Cudnie!!! Gratulacje raz jeszcze!