|
|
#4711 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Torebki O-bag - miłośniczki:)
Cytat:
Sama miałabym ich już z pięć, ale mój zdrowy rozsądek mi nie pozwala (czyt. facet ha ha). Od grudnia wiszę mu kasę i co widzi jakieś nowe "niezbędne" nabytki, to karci mnie wzrokiem Co wypłata obiecuję sobie (i jemu) że mu oddam, żeby mieć święty spokój i nie czaić się już z zakupami, al jakoś mi się nie udaje DZIEWCZYNY - Ja mam olejek kupiony z biedronce, La Luxe Argan + Keratin 8w1, taniutki był, chyba niecałe 20zł, ale nie wiem czy jeszcze jest dostępny. Wydaje mi się, że Eveline robi podobny. Masowanie raczej rys nie zlikwiduje, ale nie będą praktycznie widoczne, najistotniejsze, że materiał ma znowu ożywiony kolor i nadaje się znowu aby go ubrać do czerni i nie straszy ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Emilcia, super! Kurcze, same lasencje tutaj ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Cytat:
W każdym razie na pewno się rozbiły, ale takie mi się bardziej podobają, no i są przyjemniejsze wnoszeniu, niż nówki ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Cytat:
![]() Gratuluję psiura, mój ojciec chrzestny miał takiego, wspaniały był ![]() ---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- Skończyłam |
|||
|
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() One w ogóle nie są kowbojskie według mnie... |
|
|
|
|
#4713 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj skończyłam szyć sobie organizer i tym samym mam już kompletnego Obaga
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny anulowałam moje zamówienie na schaff ie.Długie beżowe liny i obag water blue.Doszłam do wniosku,że za dużo już wydałam.
|
|
|
|
#4716 |
|
Raczkowanie
|
a dawno anulowałaś?
![]() bo szukam beżowych lin długich. jak któraś ma do sprzedania dajcie znać. ja zamówiłam na schaff wulkaniczny standard i tak się teraz zastanawiam czy dobrze zrobiłam bo wcześniej może marzenia oscylowały w okolicach skalistego czy stalowego. |
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Psiura pogłaskałam od Was
|
|
#4718 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4719 |
|
Zadomowienie
|
Anulowałam koło 9.30
|
|
|
|
#4720 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
mężowi się bardzo podobają a ja wolę wcześniej poczytać o tej rasie aby była to odpowiedzialna decyzja Cytat:
uwaga uzależnia
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Zakochanitomy na forum szwajcary.com możesz sobie poczytać. Ja juz teraz mogę powiedzieć że nasza decyzja nie była do końca przemyslana
. Wybór padł na ta rasę ze względu na łagodność i małe wymaganie sportowe - tak żebyśmy sprostali. Głównie jednak chodziło o psa do ogrodu o budy. A teraz...mamy 30 kilo śpiące na kanapie . Gdybym wiedziała to co teraz wiem czyli ze nie jestem w stanie zrezygnować z psa w domu to bym brała mniejszą rasę. Oczywiście teraz sobie mogę gadać bo juz pozamiatane ale to jednak kawał psa. Dużo pracy i wysiłku trzeba włożyć w ułożenie go i pielęgnację. I bardzo mnie martwi krótki żywot tych ras ale liczę ze jak będziemy dbać i psa mamy z dobrego źródła to oszukamy statystyki .
|
#4722 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4723 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj, o!
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze zwróćcie uwagę,że ta rasa to 50 kilo wrażliwości. Ja pracuję w domu więc mogę poświęcić je kupę czasu. Pierwsze miesiące socjalizacji to orka. Berneńczyki są bardzo lękliwe więc musieliśmy uczyć wszystkiego. O ile szczeniaka na siłę wsadzisz do auta o tyle 50kilowy czołg już musi tam wleźć z własnej woli. Bardzo łatwo takiego psa zniechęcić do czegoś. Pierwsze więc miesiące woziłam ją wszędzie. Bała się wielu rzeczy- schodów, małych pomieszczeń (łazienka!) , wind i ..już sama nie pamiętam. Jeździłam więc z nią windą bez sensu, chodziłam na spacery tam gdzie są auta, tramwaje albo mnóstwo dzieci. Nawet na dworcu oglądałyśmy pociągi obłęd. Efekt jest wczoraj na szkoleniu Pan nam powiedział,że to najmocniejszy psychicznie berneńczyk jakiego ma Zanim dostaniemy bana za OT powiem,że jestem w niej absolutnie zakochana i dostałam zupełnego kręćka, czego i Wam życzę ![]() Żeby nie było tak całkiem OT to wystawiłam wreszcie mini na all..zbieram na naturalne uszy z klamrą jednak super są!---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- cudownie! Ten kolor jest mega ![]() OT: skąd bluza?
|
|
#4725 |
|
Raczkowanie
|
|
#4726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam wulkaniczną i bardzo dobrze się sprawuje, nie widać na niej rys, przebarwień etc. Bardzo łatwa w utrzymaniu w porównaniu do innych..
|
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakupowy odwyk :)
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4729 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fakt te stare sznury są grubsze Cytat:
![]() stalową masz w wersji standard tak?? a jak nosi Ci się skalista?? i ja z jej brudzeniem? co to za kolor? wyszłą jak piaskowa popieram |
||
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Migotko
stalową mam standard a skalista jest mega! Moja ulubiona. Noszę w kółko. Zimą z szarym futerkiem a teraz bez ..na lato ze sznurkiem tez cudo. Nie widać brudu ani rys..no czad
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Migotko, bo to jest piaskowa
pisalam zresztą wyżej
|
|
|
|
#4733 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to było chyba to: ![]() Na telefonie wyglądała prawie jak Obagowski turkus ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- ![]() Też jetem ciekawa bluzy
Edytowane przez Anitka25 Czas edycji: 2015-05-11 o 09:44 |
||
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
wow, wyglądasz jak milion dolców
masz w obag foro organizer?
|
#4735 |
|
Rozeznanie
|
Jeny, ale mi się podoba ten zestaw dżinsowy do Obag mini
![]() Ciekawa jestem, rączki chyba tej samej długości i podejdą do standardu, nie? A sam organizer może bym sprzedała...
|
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam się pochwalić uszytym własnoręcznie organizerem. Jest podwójny, czyli ma wierzch i podszewkę, a nie tak, jak oryginalne, tylko z jednej warstwy. Dziurki wykańczałam ręcznie i zajęło mi to aż 2 godziny...Wypustka w groszki na zewnątrz i podszewka w groszki w środku
Moja groszkowa dusza została zaspokojona ![]() (na ostatnim zdjeciu widać jeszcze niezaszytą dziurę, ale już ją zaszyłam )
|
|
|
|
#4738 | |
|
Rozeznanie
|
O, widziała Twoje zdjęcie na fb na profilu Fullspot. Tam wygląda na całkiem inny kolor
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cześć Dziewczyny, jestem nowa, na razie obaga nie posiadam, ale czekam aż pojawią się modele foro w pełnej kolorystyce ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
, ja w każdym razie bardzo chętnie zamówiłabym u Ciebie takie cudo
|
|
|
|
|
#4739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pełna profeska
|
|
#4740 |
|
Raczkowanie
|
Mam troche pytanek o o bagi
czy do tej klasycznej zmieszcze A4? czy raczki - te w postaci sznurka w jasnych kolorach brudzą się łatwo? lepiej wybrac ciemne? czy da rade z tą torebusią jeździc na rowerze? jakbym na kierownicy zawiesiła, bojest chyba taka gietka, elastyczna, ze jej nei uszkodzę, hmm? dzięki z góry za info
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

dorwał nas jakiś szal
Co wypłata obiecuję sobie (i jemu) że mu oddam, żeby mieć święty spokój i nie czaić się już z zakupami, al jakoś mi się nie udaje
W każdym razie na pewno się rozbiły, ale takie mi się bardziej podobają, no i są przyjemniejsze wnoszeniu, niż nówki ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mężowi się bardzo podobają a ja wolę wcześniej poczytać o tej rasie aby była to odpowiedzialna decyzja
ale liczę ze jak będziemy dbać i psa mamy z dobrego źródła to oszukamy statystyki

stalową mam standard a skalista jest mega! Moja ulubiona. Noszę w kółko. Zimą z szarym futerkiem a teraz bez ..na lato ze sznurkiem tez cudo. Nie widać brudu ani rys..no czad