Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :) - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-11, 05:29   #4591
asienka_182
Rozeznanie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Hej hej
Ja juz na nogach od 5 Bo musiałam zawieźć Tż na bazę ale wjechalam po drodze do piekarni i nie mogłam się powstrzymać i juz zjadłam pączusia ale jestem spowrotem w łóżku na dzisiaj teoretycznie brak planów od 9 na 3 godzinki mam Amelke do pilnowania a tak to czas na relaks )
W środę wizyta juz nie mogę się doczekać
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 05:35   #4592
Anev0
Zakorzenienie

beatrix28 kup sobie porządny magnez, na te skurcze

Witam, Się z rana za niedługo robie wystart do lidla;P

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 05:59   #4593
natalia1011
Zadomowienie

Witam w poniedzialek jade juz autobusem do pracy, oczywiscie stoje bo ludzie udaja ze ciazy nie widza nie wiem czy uda mi sie w pracy zagladnac na forum ostatni tydzien pracy i L4
Anev zostaw cos dla mnie w lidlu, bo ja bede dopiero kolo 16 napisz czy duzo lidzi sie od rana rzucilo na te artykuly

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 06:00   #4594
martulka0991
Zadomowienie

Witajcie :-* ja myslalam ze dluzej pospoe, ale uderzylam w gadke z mezem przed jego praca i kurcze juz po spaniu :-P ja zastanawiam sie nad tym lidlem, nie mam poki co zadnej porzadnej ciazowej bluzki ani spodni wiec moze pojade... Nie wiem zobacze ;-) poki co chyba sie wyczolgam z lozeczka i pojde cos szamnac ;-)
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 06:08   #4595
kasperka
Zakorzenienie

Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Witam sie po weekendowej nieobecnosci
Nie wyspalam sie znowu, ale jestem taaaaka głodna, ze musze zjesc sniadanie

Nadrobilam troszke, ale zostalo mi jeszcze sporo

Witam rowniez nowe mamusie u nas
Roxi, gratuluje zakonczenia edukacji
Teraz jeszcze dokonczenie pisania pracy i obrona no i spokoj

Milego dnia dziewczyny
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 06:28   #4596
Isabelle_26
Raczkowanie

Dzisiaj zapowiada się ładna pogoda za oknem

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Jestem ciekawa, czy w tej aptece czytaja te wiadomosci odnosnie koloru - jak dostaniesz paczke to daj prosze znac
Też właśnie mnie to ciekawi czy czytają, jak dojdzie to dam znać

Ja już po lekkim wstępnym śniadanku lecę pisać dalej tę moją nieszczęsną pracę póki młoda śpi jeszcze będę później.. Miłego dnia
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 06:53   #4597
mms_22
Zakorzenienie

hej dziękuję za odpowiedzi odnośnie materacy

co do lidla, to ja zapomniałam o tym, że od dzisiaj są te ciażowe artykuły... u nas za 10 min go otwierają, więc na otwarcie już nie zdąże, a później to nawet nie ma po co jechać ale jak się załapiecie, to dajcie znać jakie te biustonosze są, bo w sumie to mnie najbardziej tam interesowało

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
chyba jutro kupie z 2kg bananow lub ze 2 czekolady bo tak mnie mecza skurcze lydek ze oszalec mozna, za dnia to ujdzie ale w nocy jak zlapie to nawet stanac sie nie da albo zdretwieje to jakbym w gipsie miala..
po poludniu wizyta ok16stej, nie chce mi sie czekac do srody i 2razy tego samego dnia jechac do miasta..takze wybralam jutro, roznica 2 dni wte we wte ...on tam nie robi problemu..

u mnie od wczoraj 27tc..
magnez, magnez i jeszcze raz magnez ja biorę 2x dziennie Chela Mag B6 mama, lub zwykły Chela Mag B6 (zależy na jaki trafię w aptece) i nie mam problemu ze skurczami

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 07:12   #4598
Mirabelka_90
Zadomowienie

Dzień dobry Witam się w 29 tygodniu
majka242007 ja wieczorem też robiłam zamówienie na gemini. I wołam TŻ, żeby sprawdził i tak siadł i patrzy 300 zł i czyta czyta i mówi no dodaj jeszcze elmex, dodaj to i tamto i ponad 400 poszło;d

Cytat:
Jestem ciekawa, czy w tej aptece czytaja te wiadomosci odnosnie koloru - jak dostaniesz paczke to daj prosze znac
Czytają Ja kiedyś też coś zamówiłam i w widaomości napisałam kolor i dzwonili, że nie mają akurat tego i czy chce inny czy zwrot pieniędzy.
Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
Hej hej
Ja juz na nogach od 5 Bo musiałam zawieźć Tż na bazę ale wjechalam po drodze do piekarni i nie mogłam się powstrzymać i juz zjadłam pączusia ale jestem spowrotem w łóżku na dzisiaj teoretycznie brak planów od 9 na 3 godzinki mam Amelke do pilnowania a tak to czas na relaks )
W środę wizyta juz nie mogę się doczekać
A ja wizyta dopiero 28 Ach a za tydzień wizyta w klinice kardiologicznej. Ciekawe czy mnie na cesarkę nie będą chcieli wysłać...
Cytat:
Napisane przez Anev0 Pokaż wiadomość
beatrix28 kup sobie porządny magnez, na te skurcze

Witam, Się z rana za niedługo robie wystart do lidla;P
Laski powodzenia na łowach w lidlu. Chwalcie się później co macie. I jak któraś kupiła leginsy to proszę niech napisze czy są ok. Może moje jakieś felerne były.
A i mam wielką prośbę bo szukam szukam i znaleźć nie mogę. Wrzucałyście kiedyś przepis na makaron ze szparagami- macie może go gdzieś pod ręką??
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 07:26   #4599
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Witam się w 29 tygodniu

majka242007 ja wieczorem też robiłam zamówienie na gemini. I wołam TŻ, żeby sprawdził i tak siadł i patrzy 300 zł i czyta czyta i mówi no dodaj jeszcze elmex, dodaj to i tamto i ponad 400 poszło;d

Czytają Ja kiedyś też coś zamówiłam i w widaomości napisałam kolor i dzwonili, że nie mają akurat tego i czy chce inny czy zwrot pieniędzy.

A ja wizyta dopiero 28 Ach a za tydzień wizyta w klinice kardiologicznej. Ciekawe czy mnie na cesarkę nie będą chcieli wysłać...

Laski powodzenia na łowach w lidlu. Chwalcie się później co macie. I jak któraś kupiła leginsy to proszę niech napisze czy są ok. Może moje jakieś felerne były.

A i mam wielką prośbę bo szukam szukam i znaleźć nie mogę. Wrzucałyście kiedyś przepis na makaron ze szparagami- macie może go gdzieś pod ręką??

Gotujesz makaron. Na patelni podsmazasz na oliwie pół średniej wielkości cebule, 2 żabki czosnku. Dostajesz pół szklanki wody z makaronu (albo domowego bulionu o ile masz), pół szklanki mleka i cały podłużny serek topiony śmietankowy. Jak sie wszystko połączy w jedna spójna masę wtedy oddajesz mąkę (rozpuszczona z odrobina wody). Mieszasz aż masa sie zagęści. Wtedy dodajesz szparagi i groszek świeży (świeże szparagi krótsze na 1-2centymenteowe kawałki i gorujesz razem ze świeżym-mrożonym groszkiem do miękkości w osolonej wodzie). Wszystko mieszasz razem z makaronem, sól, pieprz, pietruszka świeża albo estragon i gotowe

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 07:39   #4600
Mirabelka_90
Zadomowienie

Roxana dziękuję bardzo
Stary 2015-05-11, 08:01   #4601
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Witam sie poniedziałkowo

Ale na dzis zle spałam... Kręgosłup mnie tak okropnie boli, ze sie budziłam co chwile ...

Tez czekam na przesyłkę z gemini, tam jest podany numer listu przewozowego ale niestety jak wpisze na ups to pisze, ze zły numer...
Ja wpisywalam ten numer i raz mi wyskoczyl blad bo mi sie gdzies spacja z przodu wradla, a drugi raz juz normalnie i mi pokazalo ja mialam u siebie paczke po 13.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 08:05   #4602
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
coś czuje, że się w Lidlu już na nic nie załapie, jak będe tam koło 16 dopiero;/
W moim Lidlu już się na nic byś nie załapała, chyba że ludzie pozwracają towar...
Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
Anev zostaw cos dla mnie w lidlu, bo ja bede dopiero kolo 16 napisz czy duzo lidzi sie od rana rzucilo na te artykuly
Pytanie nie do mnie, ale ja byłam o 7:10 i przy koszach z odzieżą ciążową jakieś 30 ciężarnych było Dodam, że mieszkam w dosyć małym mieście.

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
co do lidla, to ja zapomniałam o tym, że od dzisiaj są te ciażowe artykuły... u nas za 10 min go otwierają, więc na otwarcie już nie zdąże, a później to nawet nie ma po co jechać ale jak się załapiecie, to dajcie znać jakie te biustonosze są, bo w sumie to mnie najbardziej tam interesowało
Biustonosze były 3 rodzaje - szary (z fiszbinami), kremowy (z fiszbinami) i jakiś miętowy (bez fiszbin). Ja teraz noszę rozmiar 70F, tam najmniejszy obwód to 80 i jest ok. Natomiast miseczka C była akurat. Tylko, że 80C nie znalazłam Wzięłam 80B, ale za mały i 85C, za szeroki. Nie mam porównania z innymi biustonoszami do karmienia, ale za tę cenę myślę, że były ok. Oglądałam tylko te z fiszbinami.

Cytat:

Kupiłam leginsy. Rozmiar M, S były trochę wąskie. Mam 165 cm i mam je lekko nad kostkę. Akurat mi to nie przeszkadza Szare wydają mi się trochę grubsze. Czarne delikatnie prześwitują na tyłu, ale jak się mocno wypnę

Dzień dobry Przeżyłam poranną inwazję w Lidlu, nic gorszego już mnie dzisiaj nie może spotkać

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 08:05   #4603
majka242007
Zakorzenienie

Hej myszki, pisze z z przychodni a nie mam aplikacji wiec mogą być bledy. Robie krzywa cukrowa i o ile dwa pierwsze lyki byly względne tak potem co raz gorzej. Jeszcze 45min do pobrania krwi i wylecę z tad od razu w krzaki, juz nie mogę. A maly poczul chyba juz glukozę bo tak się wierći ze wyskoczy za chwile... Moj brzuch ma za trampolinę.
Jennny ale mi strasznie zle 😐😢
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 08:07   #4604
MsLullaby
Zakorzenienie

Hej dziewczyny. Wstałam juz z moją małą gadułą, właśnie kończy śniadanie i idę robić bigos coś mocy dziś brak ale może jeszcze się poprawi

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 08:09   #4605
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Hej myszki, pisze z z przychodni a nie mam aplikacji wiec mogą być bledy. Robie krzywa cukrowa i o ile dwa pierwsze lyki byly względne tak potem co raz gorzej. Jeszcze 45min do pobrania krwi i wylecę z tad od razu w krzaki, juz nie mogę. A maly poczul chyba juz glukozę bo tak się wierći ze wyskoczy za chwile... Moj brzuch ma za trampolinę.
oddychaj gleboko, juz nie dlugo
Stary 2015-05-11, 08:17   #4606
moniska139
Zadomowienie

Ja już też po lidlu biustonosze mają dziwne rozmiary wzięłam 80b i on jest jak 75c mam kremowy i szary i tylko ten drugi zostawię. Nie lubię mieć sterczacych sutków na wierzchu to po domu może być i e takim miękkim to wyglądam jakbym nie miała biustu
Buzki wzięłam m i l m na brzuchu ok a pod pachami odstaje i ogólnie to mało zapasu na brzuch. Mam z innej firmy o takim kroju i jest dużo lepsza. Ale za 15 zł to szkoda było nie wziąć.
Jak oglądałam te ubrania to wpadła baba po 60 i brała co leciało z oferty ciążowej i te ubranka dla niemowląt. Napakowała pół wózka i poszła. Z bodów zostały rozmiary 70 w zwyż, matrial taki średni W pepco lepsze są czasem.

Majka a łyka zimnej wody nie możesz wziąć?
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 08:23   #4607
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
oddychaj gleboko, juz nie dlugo
Jasne , jeszcze pól godz. Ale kazdy zapach nawet ludzi wzbudza odruch wymiotny, nie zjem słodkiego przez najbliższe pól roku. Jej, z Maja w ciąży chyba aż tak zle nie bylo. A teraz ciezko bedzie mi sie zdecydowac na 3 dziecko hahaha badanie potrafi odrzucić od wszystkiego hehe
Tak w ogóle to jakos dziwnie zimno mi sie zrobili aż sie trzęsę...

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Ja już też po lidlu biustonosze mają dziwne rozmiary wzięłam 80b i on jest jak 75c mam kremowy i szary i tylko ten drugi zostawię. Nie lubię mieć sterczacych sutków na wierzchu to po domu może być i e takim miękkim to wyglądam jakbym nie miała biustu
Buzki wzięłam m i l m na brzuchu ok a pod pachami odstaje i ogólnie to mało zapasu na brzuch. Mam z innej firmy o takim kroju i jest dużo lepsza. Ale za 15 zł to szkoda było nie wziąć.
Jak oglądałam te ubrania to wpadła baba po 60 i brała co leciało z oferty ciążowej i te ubranka dla niemowląt. Napakowała pół wózka i poszła. Z bodów zostały rozmiary 70 w zwyż, matrial taki średni W pepco lepsze są czasem.

Majka a łyka zimnej wody nie możesz wziąć?
Mogę wode i cytryne, ale co lykne to mi się odbija. A ten czas tak sie ciągnie... Dawno tak dziwnie zle sie nie czułam i serio jak pisalyscie o tym badaniu to czasem myslalam ze troszkę niektóre prrzesadzaja ... Ale teraz juz nie mogę sie doczekać aż stad wyjde i polecę zwymiotować.
Stary 2015-05-11, 08:26   #4608
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Jasne , jeszcze pól godz. Ale kazdy zapach nawet ludzi wzbudza odruch wymiotny, nie zjem słodkiego przez najbliższe pól roku. Jej, z Maja w ciąży chyba aż tak zle nie bylo. A teraz ciezko bedzie mi sie zdecydowac na 3 dziecko hahaha badanie potrafi odrzucić od wszystkiego hehe
Tak w ogóle to jakos dziwnie zimno mi sie zrobili aż sie trzęsę...

Jak siedziałam pod labem to na myśl o slodyczach robiło mi się niedobrze a potem cały dzień szukałam po szafkach słodkiego.

Dla porównania bluzki pod spodem czarna l i jasna m.
I biustonosze, sprawdziłam i alles 75c ma większą trochę miseczkę. Ten szary to bawełna kremowy sztuczny materiał ma.
Stary 2015-05-11, 08:28   #4609
moniska139
Zadomowienie

Nie mogłam dodać to tamtego posta zdjęć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1431329261361.jpg (37,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1431329276072.jpg (50,0 KB, 16 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 08:33   #4610
Mirabelka_90
Zadomowienie

Molise
Ach czyli one takie krótkawe. No trudno do h&m pojadę po leginsyŻałuję tylko, że na te staniki się nie załapałam...
majka242007 Biedna trzymaj się tam.
Stary 2015-05-11, 08:38   #4611
NOK84
Raczkowanie

Witam się po weekendzie u nas intensywny piątek a później jeszcze bardziej intensywna sobota aż wieczorem mnie brzuch bolał więc w niedzielę leniuchowanie było na całego.

Mirabelka- ja przy Zuzi miałam pianka-kokos-pianka i był fajny raczej taki dość twardy, a teraz właśnie chyba zdecyduje się na lateksowy, bo rzeczywiście dużo dobrych opini słyszałam

Roxana - gratuluje zdania egzaminów - mi na problemy z kręgosłupem trochę pomaga ta poduszka do spania dla kobiet w ciąży - nie wiem jak się to nazywa ale to taki duży wałek w kształcie litery c

natalia1011 - witamy

TusiaeM - temat termometrów widzę, ja mam ten
http://www.ceneo.pl/1811181 - po Zuzia ale nie polecam - często oszukiwał temperaturę i dodatkowo mierzyłam takim zwykłym żeby mieć pewność zwłaszcza w przypadkach wysokiej gorączki

teraz kupiłam ten poniżej z polecenia szwagierki - jak na razie pokazuje dobrze, zobaczymy jak będzie później i ma fajne funkcje mierzenia np. temp wody czy jedzenia
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/bardzo-dobry-...wy-novama-free

beatrix28 - ja na skurcze i dretwienia biorę magnokal i jest o wiele lepiej - skurcze praktycznie już przeszły jeszcze tylko to drętwienie w nocy najbardziej dokuczliwe jest
i dodatkowo jeszcze żurawit biorę na opuchnięte stopy

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
trzymam kciuki żebyś wytrzymała do końca - już nie długo i będziesz miała z głowy
NOK84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 08:39   #4612
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Molise
Ach czyli one takie krótkawe. No trudno do h&m pojadę po leginsyŻałuję tylko, że na te staniki się nie załapałam...
majka242007 Biedna trzymaj się tam.
Po południu albo pod wieczór będą zwroty więc warto sprawdzić. Ja wzięłam 6 rzeczy 3 oddam i sporo osób tak zrobi.

Cytat:
Napisane przez NOK84 Pokaż wiadomość
Witam się po weekendzie u nas intensywny piątek a później jeszcze bardziej intensywna sobota aż wieczorem mnie brzuch bolał więc w niedzielę leniuchowanie było na całego.

Mirabelka- ja przy Zuzi miałam pianka-kokos-pianka i był fajny raczej taki dość twardy, a teraz właśnie chyba zdecyduje się na lateksowy, bo rzeczywiście dużo dobrych opini słyszałam

Roxana - gratuluje zdania egzaminów - mi na problemy z kręgosłupem trochę pomaga ta poduszka do spania dla kobiet w ciąży - nie wiem jak się to nazywa ale to taki duży wałek w kształcie litery c

natalia1011 - witamy

TusiaeM - temat termometrów widzę, ja mam ten
http://www.ceneo.pl/1811181 - po Zuzia ale nie polecam - często oszukiwał temperaturę i dodatkowo mierzyłam takim zwykłym żeby mieć pewność zwłaszcza w przypadkach wysokiej gorączki

teraz kupiłam ten poniżej z polecenia szwagierki - jak na razie pokazuje dobrze, zobaczymy jak będzie później i ma fajne funkcje mierzenia np. temp wody czy jedzenia
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/bardzo-dobry-...wy-novama-free

beatrix28 - ja na skurcze i dretwienia biorę magnokal i jest o wiele lepiej - skurcze praktycznie już przeszły jeszcze tylko to drętwienie w nocy najbardziej dokuczliwe jest
i dodatkowo jeszcze żurawit biorę na opuchnięte stopy
Zurawit tez biorę, w celu zakwaszenia dróg moczowych. Dłonie i stopy juz mi puchnal, ale on chyba nie pomorze na obrzęki bo jako takich właściwości moczopednych nie ma. Lekarz tak Ci zlecił?

Szparagi w lidlu dziś widziałam za 7 zł pół kg. Kusiły mnie tylko nie jadłam nigdy i nie wiem...

Edytowane przez moniska139
Czas edycji: 2015-05-11 o 08:42
Stary 2015-05-11, 08:40   #4613
NOK84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Gotujesz makaron. Na patelni podsmazasz na oliwie pół średniej wielkości cebule, 2 żabki czosnku. Dostajesz pół szklanki wody z makaronu (albo domowego bulionu o ile masz), pół szklanki mleka i cały podłużny serek topiony śmietankowy. Jak sie wszystko połączy w jedna spójna masę wtedy oddajesz mąkę (rozpuszczona z odrobina wody). Mieszasz aż masa sie zagęści. Wtedy dodajesz szparagi i groszek świeży (świeże szparagi krótsze na 1-2centymenteowe kawałki i gorujesz razem ze świeżym-mrożonym groszkiem do miękkości w osolonej wodzie). Wszystko mieszasz razem z makaronem, sól, pieprz, pietruszka świeża albo estragon i gotowe
fajny i nie pracochłonny przepis - też spróbuje tylko na razie cena szparagów mnie odstrasza, w piątek jak pytałam na targu to taka nie duża wiązka 16 zł kosztowała - u Was też takie to drogie?
Stary 2015-05-11, 08:48   #4614
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Molise
Może się naciągną jeszcze w trakcie użytkowania...

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 08:49   #4615
NOK84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Po południu albo pod wieczór będą zwroty więc warto sprawdzić. Ja wzięłam 6 rzeczy 3 oddam i sporo osób tak zrobi.

Zurawit tez biorę, w celu zakwaszenia dróg moczowych. Dłonie i stopy juz mi puchnal, ale on chyba nie pomorze na obrzęki bo jako takich właściwości moczopednych nie ma. Lekarz tak Ci zlecił?
tak właśnie lekarz mi kazał go brać żeby trochę "wspomóc" nerki, bo obrzęki nie są na razie duże i najczęściej jak się bardzo narobię to wtedy mam stopy opuchnięte, dodatkowo kłuje mnie w prawym boku często - taka kolka jakby, i jak robił usg to stwierdził że dzieć mi uciska tam
więc na początek mam spróbować z tym żurawitem, jak nie będzie poprawy to coś mocniejszego mi da
Stary 2015-05-11, 08:52   #4616
majka242007
Zakorzenienie

Dobra, jestem w domku mieszkam od razu przy przychodni wiec prawie bieglam. Zjadłam pól kanapki , zrobilam gorzka herbatę i pójdę chyba spać . Masakra. Nigdy więcej 😁
Stary 2015-05-11, 09:00   #4617
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
W moim Lidlu już się na nic byś nie załapała, chyba że ludzie pozwracają towar...

Pytanie nie do mnie, ale ja byłam o 7:10 i przy koszach z odzieżą ciążową jakieś 30 ciężarnych było Dodam, że mieszkam w dosyć małym mieście.

Dzień dobry Przeżyłam poranną inwazję w Lidlu, nic gorszego już mnie dzisiaj nie może spotkać
Czuję, że na nic się nie załapię, ale pójdę spróbować. Dam znać czy coś upolowałam

Cytat:
jutro mnie to czeka, ile miałaś g glukozy do wypicia 75g czy 50g?
ja mam 75g i dwa pobrania po wypiciu, wiem że niektórzy maja tylko raz pobrane po wypiciu.
aż mnie trzęsie na myśl o tym badaniu jutrzejszym;/

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 09:04   #4618
martulka0991
Zadomowienie

Dziewczyny tak pisalyscie o tym lidlu i naskrobalam z drobnych i obczyscilam resztki konta i uzbieralam 80zl haha i pojechalam :-D kupilam sobie dwa topy bialy i szary i spodnie ciazowe te dresowe ale beda do przerobki bo nie lubie szerokich nogawek. Ale sa jeszcze z zapasem i topy i spodnie wiec mysle ze do konca starcza ;-) i nawet zostalo mi troszke reszty to kupilam malenstwu spodenki te w 2paku ;-) mialam wziac leginsy ale one byly takie przeswitujace no i jak pisalyscie krotkie... Ja mysle ze jakies jeszcze zamowie z allegro... Wiec jak ktoras ma niedaleko do pyskowic do lidla to o tej porze jeszcze cos jest :-P widzialam tylko dwie kobiety w ciazy a chyba babcie wnukom kupowali ciuszki dzieciece :-P
Teraz zabieram sie za gotowanie obiadku, dzis karkowka z sosem do tego kasza

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Dobra, jestem w domku mieszkam od razu przy przychodni wiec prawie bieglam. Zjadłam pól kanapki , zrobilam gorzka herbatę i pójdę chyba spać . Masakra. Nigdy więcej 😁
Super ze jestes juz po ja slodkiego po badaniu nie ruszylam kilka dni, za to teraz znow nadrabiam :-P odpoczywaj... I pij wode to bedzie Ci lepiej ja lezalam i pilam duzo wody i poszlam w koncu spac a pozniej to juz sie czulam nawet ok.
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 09:12   #4619
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawde straszne musi byc to badanie
U nas jakies inne jest niz w Pl...
Przespij sie, napewno bedzie Ci lepiej
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 09:13   #4620
NOK84
Raczkowanie

chyba się też do tego lidla przejade zaraz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości