Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-11, 10:04   #1321
201710041131
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Szuu ja mam blender z Biedro. za 30zł i już 2 lata służy
A to super, może i mój wytrwa dłużej niż ten ostatni (nie był z Biedry, ale był słabiutki i w końcu zdechł)

Cytat:
Hej

U mnie po usg w porządku, mała jest zdrowa, serduszko prawidłowe, mózg dobrze rozwinięty, nerki bez zastoju, układ pokarmowy i moczowy działa, nie ma rozszczepu wargi ani kręgosłupa, nie ma wodogłowia, przepływy super, łożysko nadal 1 stopień.
super

Sorry, że ja tak nie po kolei piszę, ale gadam z mamą na facetime i jestem zakręcona
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:06   #1322
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość

Że niby rozmiar źle dobrany Nawet dwóch miesięcy nie wytrzymały... A rozmiar był dobrze dobrany, ale czytałam na forach, że Nike zawsze odrzuca reklamacje na Air Maxy, a one bardzo się psują...
Piszcie do znudzenia, skoro tak robią. Biorąc pod uwagę, że Nike się trochę ceni to glupio, że tak odrzucają reklamacje
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:07   #1323
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Udało mi się dostać Mam nadzieję, że będę zadowolona, mama ma z Lidla 600w i jest super, ten ma 500 w ale nasz poprzedni miał 200w i póki Tż go nie spalił to dawał radę

I 3 lata gwarancji, nawet babka mi paragon dała oprócz normalnego to na takiej kartce A4 jakby tamten wyblakł także mam nadzieję, że wszystko będzie ok

Odrzucili nam wczoraj reklamacje na Tżta AirMaxy, co za gówniane buty, nigdy więcej nike...:/ Odwołujemy się...
Cytat:
No to u mnie właśnie tak jest - spotkanie z anestazjologiem jest wymogiem

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Że niby rozmiar źle dobrany Nawet dwóch miesięcy nie wytrzymały... A rozmiar był dobrze dobrany, ale czytałam na forach, że Nike zawsze odrzuca reklamacje na Air Maxy, a one bardzo się psują...

moje airmaxy za niedługo będą miały 3 lata i kompletnie nic sie z nimi nie stało, Tż też niedługo po mnie kupił i też jak nowe może na jakąś taka parę trafiliście
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:14   #1324
kika1989wroc
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Ja byłam punkt 8:00 a 10 minut później nie było już żadnych spodni czy tam tregginsów, tych cienkich bluzek w kwiatki itp.
A te miksery i inne sprzęty też nieźle szły

Widziałam się wczoraj z kuzynką i mówiła mi, że jej siostra miała zzo i że nie wie czy to od tego ale od porodu odczuwa bóle krzyża i bóle czy rwanie na zmianę pogody... Jest parę miesięcy po porodzie (chyba 8).
Znowu kiedyś przyjaciółka też mi o tym mówiła, że jej znajoma tak miała..
Nie wiem sama co robić z tym zzo. Nie przekonała mnie położna i jej bezkrytyczne nastawienie, że bierz, bierz.. Wszystkie biorą i jest ok, nic się nie dzieje.
Wiem, że jak (odpukać) coś by się stało to cholernie bym sobie pluła w twarz, że zdecydowałam się na zzo.
Podoba mi się to, o czym pisałyście kiedyś- że w niektórych szpitalach trzeba mieć spotkanie z anestezjologiem żeby dostać znieczulenie.. A nie tak, oo - weźmy sobie jak cukierka

Sory, że tak z samego rana Was darzę moimi ciężkimi tematami

country dzięki

mehja :brawo:
Zzo to ciężki temat, na szczęście w wielu szpitalach tego nie proponują bo brak lekarzy to i odchodzi problem z rozmyslaniem na ten temat
Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Wybrakowane bo się rozpinają
Bo tym babcią nie ważne jak leżą grunt, że jest o co walczyć.

Kika na Twoim miejscu to bym tam taką zadymę zrobiła jakby mi któraś w brzuch przyłożyła
Do mnie słowo "zadyma" nie pasuje
Cytat:
Tylko lekarz mi powiedział że mam trochę mało wód bo AFI 9. Powiedział, żeby mój lekarz prowadzący to sprawdził. Ale się zmartwiłam bardzo i tak myślę, czy jak bedę duuużo pić to może to pomóc?
Mi też tak ostatnio mówili, ale też mogłoby być tak ze dziecko nie sikalo (chyba tak mi to tlumaczyla), ale w taką pogodę wody trzeba sporo pić
Cytat:

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Ja bym nie popuscila im... no i dobrze wiedzieć że są one tak kiepskie :/
Stary 2015-05-11, 10:14   #1325
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Piszcie do znudzenia, skoro tak robią. Biorąc pod uwagę, że Nike się trochę ceni to glupio, że tak odrzucają reklamacje
No buty tanie nie były :/ Jak nie uda się tak to do rzecznika się złosimy, bo ich nie da się naprawić u szewca albo tak chodzić, bo taki plastik wyszedł z tyłu i to ociera nogę, więc buty do wyrzucenia...
Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
moje airmaxy za niedługo będą miały 3 lata i kompletnie nic sie z nimi nie stało, Tż też niedługo po mnie kupił i też jak nowe może na jakąś taka parę trafiliście
Możliwe... tylko właśnie po tym jak oddaliśmy do reklamacji to zaczęłam szukać po googlach i dużo osób ma z nimi problem i dużo osób pisze o tym miejscu przy pięcie... Więc może nawet nie pojedyncza sztuka ale cała partia. Mam nadzieję, bo tacie też w marcu sprezentowałam airmaxy (trochę inne) i głupio by mi było jakby mu się po niecałych dwóch miesiacach rozklekotały...
Stary 2015-05-11, 10:14   #1326
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Ja poszłam z zamiarem kupienia termometru i śpiochów.
U mnie też dziadkowie i bacie rzucali się na biustonosze do karmienia. Jedna stwierdziła, że one są jakieś wybrakowane, bo mają rozpinane miseczki.
Masakra jakaś, ale jak chce się coś kupić to niestety trzeba iść rano.

hahaa:hah aha:

mehja,
Stary 2015-05-11, 10:19   #1327
country111
Zakorzenienie

Cytat:
hahaa:hah aha:

mehja,
Bardziej rozbawiły Cię te babcie czy jedank dziadki są numerem jeden na liście potrzebujących stnik do karmienia?

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Szuu zaraz w pytaniu na śniadanie będzie o sposobie na teściową czyli jak zdobyć jej uznanie
Stary 2015-05-11, 10:20   #1328
Princesika
Zakorzenienie

Hejooooo
Stary 2015-05-11, 10:23   #1329
k a j a
Zakorzenienie

A
Cytat:
Tylko lekarz mi powiedział że mam trochę mało wód bo AFI 9. Powiedział, żeby mój lekarz prowadzący to sprawdził. Ale się zmartwiłam bardzo i tak myślę, czy jak bedę duuużo pić to może to pomc?
A jaka jest górna granica? Bo ja.mam 6 i nigdy nikt się do tego nie przyczepil. Powiedział ze woda nie zaszkodzi ale ze to nie ma większego wpływu na ilość wód..

Witam się po weekendzie
Jadę zaraz z.koleżanką do hm, mam zamiar coś kupić
W lidlu nie byłam ale moja.koleżanka mi.odłożyła body, spodenki i.stanik, potem podjade i odbiore

I.dziś wizyta, jestem ciekawa co u Lenki

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:23   #1330
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dzien dobry

Ja siedzę pod labem

A potem jadę walczyć o blender do Biedronki

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja mam zamiar w czwartek jechać walczyć o pościel do Lidla.
Kocham pościele z Lidla, są kolorowe, są z bawełny, są super

A my złożyliśmy wczoraj łóżeczko, już wstawione
Stary 2015-05-11, 10:23   #1331
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
Jak ma razie ja tez sie wprawiam do wstawania do dziecka miedzy piata a szosta sie budze codziennie i nie da rady dluzej spac. ..
ja mam tak samo! między 5-5.30 jestem budzona i przez małą i przez tż-ta! młoda sie wierci i wierzga, tż wstaje do pracy a jak ma wolne to zaczyna wtedy chrapać
na szczęście męcze sie pół godzinki- godzinke i śpie dalej....

korzystaj wolnego

Cytat:
U mnie też dziadkowie i bacie rzucali się na biustonosze do karmienia. Jedna stwierdziła, że one są jakieś wybrakowane, bo mają rozpinane miseczki.
.

Cytat:
Hej

U mnie po usg w porządku, mała jest zdrowa, serduszko prawidłowe, mózg dobrze rozwinięty, nerki bez zastoju, układ pokarmowy i moczowy działa, nie ma rozszczepu wargi ani kręgosłupa, nie ma wodogłowia, przepływy super, łożysko nadal 1 stopień.
super

i fajnie że zakupy sie udały

tak sobie siedze i myśle co ja mam jeszcze do załatwienia póki "jestem na chodzie" i chyba musze zadzwonić do mojego dentysty i przed porodem jeszcze przegląd załatwić..... chyba zaraz zadzwonie to może jeszcze dziś mnie gdzieś wciśnie. na szczęście to mój znajomy i zawsze mnie wciska
Stary 2015-05-11, 10:24   #1332
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Masija gorszy niż ten co mi Tz ostatnio SPALIŁ nie bedzie A w biedZie reklamacje zawsze uwzględniają - nawet jak sprzęt śmierdzi wg Ciebie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
czyli przyjęliby mój laktator
Stary 2015-05-11, 10:24   #1333
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość

A ja z kolei nie przepadam. Mam jedną, ale wypełnienie mi z niej ucieka..

22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:25   #1334
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Daj znać czy dorwałaś ten blender Fajny jest? Nigdy nie miałam żadnego sprzętu z Biedronki.
Może jeszcze uda mi się go dorwać, bo ma dobrą cenę.
Zastanawiałam się, gdzie mam walczyć w Biedrze czy w Lidlu.
Do Lidla mam bliżej. Dorwałam termometr i 2 opakowania półśpiochów- mięta/gwiazdki na 50/56 i marynarskie 62/68.
Oglądałam staniki do karmienia i raczej nie zmieściłabym w nie cycków i wkładek laktacyjnych. Oczywiście był dziki szał i babki brały, nie patrząc nawet na rozmiary...
Podobało mi się to urządzenie do koktajli, ale mam za małą kuchnię na takie gadżety.
to już dziś te spodenki? kurczę, chciałam miętowe ale nie chce mi się ubierać
Stary 2015-05-11, 10:26   #1335
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Czułam się dobrze więc zakupy też udane- fajny sklep- ceny jak na Allegro. kupiliśmy przewijak z serii do naszego łóżeczka ( na Allegro 20zł droższy więc super nam się udało), prześcieradełka itp. Fotelika w końcu nie kupiliśmy bo nie wiedzieliśmy które wziąć. W środę znowu będziemy to wtedy kupimy. adaptery też tańsze niż na All. bo tylko 39zł.

Industria zaraz napiszę co się dowiedziałam o tych fotelikach
Suuupcio najważniejsze, że dzieciaczek zdrowy! a pij więcej to i wody się zwiekszą, a na pewno sie nie zamartwiaj tylko odpoczywaj
Cytat:
W Lidlu byłam, nawet tłoku nie było, można bylo spokojnie wybierać. Ciuszków dla niemowlaka nie wzięłam w końcu, chciałam te marynarskie półśpiochy ale mniej ładne mi się wydawały niż na zdjęciach.
Kupiłam 2 staniki do karmienia ale bez przekonania bo te rozmiarówki mają wybrakowane i ciężko było dobrać. Zostawię jeden a drugi zwrócę.

Zamówiłam już na Allegro inne- tańsze a z fiszbinami i usztywnianymi miseczkami.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

sklep stacjonarny w Kielcach
i ja zaraz do lidla idę, tylko na pewno nei po stanik... na moje cycki sz tego co widzę, co piszą dziewczyny to nie mam po co, ale podoba mi się ta biała sukienka w kwiatki, macała może któraś z Was?? Jutro TŻ ma wolne i powiedział, że mogę zaplanować nam dzien, a że ma być 27 stopni to mam ochotę na wycieczkę do Kazimierza Dolnego i sukienka byłaby spoko

Myśle co tu na obiad i wymysliłam kurczaka w sosie curry z ryżem, mniam
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:29   #1336
Princesika
Zakorzenienie

Mehja, to możliwe, że na tym etapie masz stopień łożyska 1? Dlaczego tak?
Stary 2015-05-11, 10:29   #1337
country111
Zakorzenienie

Dziewczyny a pijecie kawe? bo ja ostatnio wystarczy że powacham i mam speeda a po wypiciu mam problem ze spaniem chocbym wypiła przed południem
Stary 2015-05-11, 10:31   #1338
Millygirl
Zadomowienie

Bry

Marei,ja podobnie...budze sie nad ranem a potem odsypiam do 9-10

Szuu moze dajcie buty do rzeczoznawcy ? U mnie tak robia z butami Lasocko - tez czesto byly problemy z reklamacja. Rzeczoznawca bierze jakoes 30-40 zl i rzadko podwazaja jego opinie...

Ej zapomnialam ze chcialam po stanik do Lidla. Ciekawe czy babcie i dziadkowie mi cos jeszcze zostawili
Musze jeszcze do wyprawki szpitalnej kupic pieluchy 1 (w razie co beda w samochodzie moj szpital ma je na liscie jako "mile widziane") i dokupic recznik niemowlecy jakis najtanszy moze z Pepco. I moge rodzic
Kacik dla dziecka bedzie musial przygotowac tz jak bede w szpitalu :P łóżeczko, materacyk,przewijak teraz zagracilby nam tylko nasza malutka przestrzen. Cotton balls i moje wymarzone literki pojawia sie dopiero jak sie przeprowadzimy.
Jeszcze musze przestawic klatki ze zwierzyncem jakoś i sie jeszcze okaże że moja 30 metrowa kawalerka to prawie jak przestronne palacowe komnaty ś
Stary 2015-05-11, 10:32   #1339
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Bardziej rozbawiły Cię te babcie czy jedank dziadki są numerem jeden na liście potrzebujących stnik do karmienia?

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Szuu zaraz w pytaniu na śniadanie będzie o sposobie na teściową czyli jak zdobyć jej uznanie
Ja już wszystkiego próbowałam żeby zdobyć ich uznanie, nawet mojego popisowego dania nie doprawiłam kocią sierścią

Cytat:

Fajne uczucie, nie?

Cytat:

Cytat:
Ja po południu jadę, najwyżej nie dostanę
Stary 2015-05-11, 10:32   #1340
kaczuszka1986
Zadomowienie

Na rano codziennie pije slabiutka z mlekiem... Zawsze piłam 2 więc to i tak dla mnie duża rezygnacja... Inaczej zasypialam na stojąco bez tej jednej
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:33   #1341
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a pijecie kawe? bo ja ostatnio wystarczy że powacham i mam speeda a po wypiciu mam problem ze spaniem chocbym wypiła przed południem
Nie piję, bo mam taką zgagę że w nocy umieram jak się w dzień napiję.
Pewnie Twój organizm się odzwyczaił od kawy.

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Tak, ale o tej porze to pewnie już puste kosze stoją.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:35   #1342
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość
Bry

Marei,ja podobnie...budze sie nad ranem a potem odsypiam do 9-10

Szuu moze dajcie buty do rzeczoznawcy ? U mnie tak robia z butami Lasocko - tez czesto byly problemy z reklamacja. Rzeczoznawca bierze jakoes 30-40 zl i rzadko podwazaja jego opinie...

Ej zapomnialam ze chcialam po stanik do Lidla. Ciekawe czy babcie i dziadkowie mi cos jeszcze zostawili
Musze jeszcze do wyprawki szpitalnej kupic pieluchy 1 (w razie co beda w samochodzie moj szpital ma je na liscie jako "mile widziane") i dokupic recznik niemowlecy jakis najtanszy moze z Pepco. I moge rodzic
Kacik dla dziecka bedzie musial przygotowac tz jak bede w szpitalu :P łóżeczko, materacyk,przewijak teraz zagracilby nam tylko nasza malutka przestrzen. Cotton balls i moje wymarzone literki pojawia sie dopiero jak sie przeprowadzimy.
Jeszcze musze przestawic klatki ze zwierzyncem jakoś i sie jeszcze okaże że moja 30 metrowa kawalerka to prawie jak przestronne palacowe komnaty ś
Właśnie czytałam, że tak pokieruje nas pewnie rzecznik - do rzeczoznawcy - i skorzystamy To mała kwota w porównaniu do prawie nowych butów A jestem pewna, że rozmiar był dobrze dobrany a buty właściwie użytkowane, tym bardziej, że mój Tż ma naprawdę dużo butów i nie chodził nawet tych niecałych dwóch miesięcy w tej jednej parze...

Ja kupiłam ręcznik w Ikei, ale przecież jeden nie wystarczy - nie pomyslałam o tym... A ręczniki tanie nie są...

Mój Tż sam poradził sobie z urządzaniem pokoiku, sam nawet meble wybierał, ja tylko zatwierdziłam już gotowe i dokupiłam kilka drobiazgów, więc i Twój da radę
Stary 2015-05-11, 10:35   #1343
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:

Też lubie pościele z Lidla,mam kilka. Mam tez koldre z Lidla i jestem zadowolona. Zastanawiam sie teraz nad poduszkami czy kupic w Lidlu czy może np. w Jysku
Stary 2015-05-11, 10:36   #1344
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Masija ja też się intensywnie zastanawiam nad zzo, u nas w sumie położne też raczej straszą tą formą znieczulenia niż ją propagują, ale przyznają też, że jeśli któraś będzie potrzebować to się domagać.
Ja mam takie wrażenie, że tak naprawdę nie zdaje sobie sprawy z tego jakim bólem może być poród i boje się bardzo jak na to wszystko zareaguje mój organizm :/
Dokładnie mam to samo. Nie chcę się nastawiać, że nie wytrzymam tego bólu. Wiem, że może być i tak, i tak. Ale boję się bardzo. Że nie wytrzymam, że nie dam rady.

Cytat:

No właśnie-i to moim zdaniem jest odpowiednie.

Tak myślę, że jak będzie możliwość to poproszę o to, żeby anestezjolog przyszedł i powiedział mi przed porodem co i jak z tym znieczuleniem.

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:40   #1345
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

i babcie i dziadki D

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
A

A jaka jest górna granica? Bo ja.mam 6 i nigdy nikt się do tego nie przyczepil. Powiedział ze woda nie zaszkodzi ale ze to nie ma większego wpływu na ilość wód..

Witam się po weekendzie
Jadę zaraz z.koleżanką do hm, mam zamiar coś kupić
W lidlu nie byłam ale moja.koleżanka mi.odłożyła body, spodenki i.stanik, potem podjade i odbiore

I.dziś wizyta, jestem ciekawa co u Lenki

Cytat:

pokaż

Cytat:

na pewno
Stary 2015-05-11, 10:46   #1346
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
A

górna granica to chyba 20
kurcze, to co ma wpływ na ilość wód spróbuję z tą wodą bo innego wyjścia nie mam

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
chyba chodziło o poszwy na pościel

Cytat:
Mehja, to możliwe, że na tym etapie masz stopień łożyska 1? Dlaczego tak?
nie wiem właśnie, tym bardziej że mój gin na usg 2 tyg. temu stwierdził, że stopień 2

Cytat:
ja nie piję bo mi nie podchodzi w ciąży ale na mnie nigdy nie działała kawa
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:46   #1347
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

Kejti ale ja mam na myśli poszewki
Stary 2015-05-11, 10:47   #1348
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
Zzo to ciężki temat, na szczęście w wielu szpitalach tego nie proponują bo brak lekarzy to i odchodzi problem z rozmyslaniem na ten temat
U mnie niestety/albo stety szpital jest hm...postępowy? bardzo nowoczesny? (nie tylko jeśli chodzi o zzo) . Anestezjolog jest dostępny cały czas. Dlatego cały czas myślę o tym..
Cytat:
Piję, 1 x dziennie, dużo mleka ale dla mnie to i tak lajt bo zawsze piłam 2

Najadłam się truskawek i teraz mi taak ciężko

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 10:54   #1349
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Suuupcio najważniejsze, że dzieciaczek zdrowy! a pij więcej to i wody się zwiekszą, a na pewno sie nie zamartwiaj tylko odpoczywaj

i ja zaraz do lidla idę, tylko na pewno nei po stanik... na moje cycki sz tego co widzę, co piszą dziewczyny to nie mam po co, ale podoba mi się ta biała sukienka w kwiatki, macała może któraś z Was?? Jutro TŻ ma wolne i powiedział, że mogę zaplanować nam dzien, a że ma być 27 stopni to mam ochotę na wycieczkę do Kazimierza Dolnego i sukienka byłaby spoko

Myśle co tu na obiad i wymysliłam kurczaka w sosie curry z ryżem, mniam
My chcieliśmy jechać teraz w weekend ale to jednak dwie godziny w jedną stronę i trochę mi się nie chciało, pierwszy raz

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Ja piję codziennie ale tak chyba z przyzwyczajenia, nie mam po niej speeda

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Ja już wszystkiego próbowałam żeby zdobyć ich uznanie, nawet mojego popisowego dania nie doprawiłam kocią sierścią

Fajne uczucie, nie?

Ja po południu jadę, najwyżej nie dostanę
Ja też tak zrobię, zbiorę się po południu

Jeszcze muszę dziś jakieś prace dla Tż na uczelnie popisać

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Nie piję, bo mam taką zgagę że w nocy umieram jak się w dzień napiję.
Pewnie Twój organizm się odzwyczaił od kawy.

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Tak, ale o tej porze to pewnie już puste kosze stoją.
A dużo było spodenek? Bo poprzednio jak było niemowlęce to spodenek było dużo, u mnie nawet kilka dni stały

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:

pokaż
:
Jutro pokażę Bo dziś literki jeszcze nakleimy i włożymy ochraniacz
Stary 2015-05-11, 10:54   #1350
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem właśnie, tym bardziej że mój gin na usg 2 tyg. temu stwierdził, że stopień 2

ja nie piję bo mi nie podchodzi w ciąży ale na mnie nigdy nie działała kawa
Eeeee to chyba Ci coś źle podał, niemożliwe chyba w 3 trymestrze mieć 1 stopień?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości