![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Byłam na poczcie wysłać paczkę na wymiankę wizażową
![]() Veiovis ![]() ![]() Cytat:
![]() także mam tę samą i na dzwonienie i na smsy i na alarmy, budzik itd ![]() uhahana jutro Rybnik nasz ![]() idę się uczyć, będę wieczorem ![]() ![]() hista fajna jest ![]()
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
wczytywalam sie dokladniej w w ta strone i ..
Veiovis - strasznie mi przykro .. nie wiem nawet co mowic . chyba tylko 3maj . czas leczy rany . masz nas i my cie bedziemyz awsze wspierac ![]() i mam taie pytanie do dziewczyn : nie znacie moze jakis stron z gotowymi zaproszeniami na 18nastkę ?? tzn chodzi mi nie o takie do kupienia tylko zeby wydrukowac i przeredagowac dla siebie bo nie chce wydawac kasy i chcialabym wydtukowac i wreczyc zaproszonym gosciom do mojej 18nastki jeszcze ponad miesiąć ..ale jakos tak mnie naszlo dzisiaj ; p
#153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja myślę każdego dnia, że on sobie kogoś znajdzie. Sama myśl, że to sie kiedyś stanie mnie przytłacza. Nie wiem co zrobię kiedy to się stanie... Nie rozumiem facetów. Nie rozumiem jak mogą tak szybko zmieniać zdanie. Nie rozumiem dlaczego nie wiedzą czego chcą. Chce mi się płakać jak czytam Twoje posty.... To okropne co musisz czuć... ![]() Nie wiem co jeszcze napisać.... W każdym razie wypłacz to wszystko...
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Co ja moge czuć mając 18 lat. Przecież całe życie przede mną.... Pewnie jeszcze będę miala kilku facetów, aż w końcu znajdę tego jedynego..
Płaczę głośniej niż piszę te bzdury. Chce kogoś kto by mnie mnie mocno przytulił i powiedział jesteś wspaniała. Bedę przy Tobie. Ja chce przy sobie tylko jego. Nie chce by inny facet mnie dotykał...mówiłe czułe słówka... Słucham Beaty Kozidrak, oglądam nasze pamiątki. Własnie trafilam na kartkę na której wydrukował wielką gwiazdę, a z tyłu napisał: jesteś moją gwiazdeczką... cały świat jest piękniejszy dzieki tobie i takie tam... Już nie płaczę. Ja ryczę... Jestem w stanie ochoty skoczenia z mostu. Potrzebuje żeby ktoś mnie przytulił...Kto poświęciłby mi caly swój czas. Tak bardzo mnie boli to co on mi zrobił... ![]() Przeraża mnie swój płacz. Nie chce żyć bez niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Jeżeli kiedy wrócisz nakryje biały stół... |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Te początkowe dni są najgorsze... Może przez to co Ci zrobił szybciej ból minie... I łatwiej...
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Pojechalam dzisiaj do niego rano na rowerze i powiedział, że potrzebuje kilka dni spokoju... Na sam koniec przypadkiem zapytałm czy jest ktoś inny to powiedzial, ze podoba mu się inna dziewczyna...
Baaaagam! Pomóżcie bo juz nie daje rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
To ja od rana:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czyli weszłam na wizaż szczęśliwa że o 14:00 wczoraj był ostatni wpis na naszym wątku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem Marysia mam 18 lat i tak... jestem uzależniona (wizażoholiczka) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do ex to trzymaj go na dystans na razie tak chyba bedzie Ci latwiej nie zranic się... zobaczysz czy jest jeszcze Ciebie wart ![]() Cytat:
![]() tak mój talent fotograficzny, tylko że sama nie wiedziałam że tak wyszło <lol2> Jeeeej już nie mogę się doczekać zdjęć. Efekt pewnie będzie cuuudowny! Cytat:
Moja koleżanka dzwoniła do mnie jakieś 30 minut temu i powiedziała że ona i druga koleżanka zdały angielski ![]() Jeeeee jak się cieszę!!!!!!!!!!! I też by mi brakowało przynajmniej Ełeliny! Bo ona zawsze rozwesela całą klasę, odpieprza takie głupoty, gada non stop do nauczycieli byle co, a śmiech ma zabójczy ![]() Cytat:
![]() Już się nie mogę doczekać! Rozyczka też nie widzę zdjęć pieska :/ Jak dajesz odpowiedz to tam masz poniżej okienka odpowiedzi te załączniki. Wiesz już chyba gdzie. No i wybierasz dajesz załącz czekasz aż się załączą i wysyłasz odpowiedź. Mam nadzieję że dasz zdjęcia pieska ; ) laylaaa buciki fajne choć sama bym ich nie nosiła bo nie w moim typie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
taaa byłam lekko w szoku :P Cytat:
![]() laylaaa spoko sms ![]() Huraaaa! ![]() Gratuluję! Cytat:
Ojj dlaczego? Naciszkasz ten znaczek z plusikiem i zmienia się na pomarańczowy, czyli zaznaczyłaś sobie post do cytowania i tak wszystkie po kolei które chcesz cytować, a później w lewym dolnym rogu 'odpowiedź' No i wyskakują Ci wszystkie posty które zacytowałaś, tylko sobie wycinasz te części które chcesz pominąć ocywiście uważając żeby nie usunąć [guote][/quote] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja nie cierpię tej piosenki. W ogóle Georga Michaela :/ bleeee :P Veiovis tak mi przykro. Z tego co piszesz widać że był on dla Ciebie całym światem, a tu nagle trach i pękło. Współczuję nie wiem co Ci napisać. Kiedyś będzie lepiej. Trzymaj się ![]() blaque chciałam z TŻ i jego kolegą jechać w tym tygodniu do Krk, mam nadzieję że się uda w piątek.... jeszcze pogadamy.
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
ja tez rocznik '89
![]() moge sie dolaczyc? ![]() uff.. poki co nie jestem nabierząco bo troche duzo do czytania, ale sie wkrece niedlugo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Zaczynam sie szykować do spotkania...
![]()
#160 | |
Zakorzenienie
|
Uhahana- gratuluje
![]() Jeszcze nie doszły ![]() Miałam z Tobą dzisiaj miły sen ![]() Cytat:
![]() Dobre! ![]() Veiovis- wspólczuje ![]() Byłam dzisiaj u fryzjera, podcięłam końcówki i jestem zadowolona ![]() Wojtek napisał mi smsa, którego zaczął słowami " cześć Moja ulubiona Koleżanko ![]() ![]() A jak napisałam, że nie jestem pewno czy bede w sobote na imprezie, to odpisal, że nie mogę mu tego zrobić i muszę koniecznie być. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
moj kolega i kolezanka tez zdali : D
tzn komisa ..
#162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
z angielskim mam podobnie..
Babka niektorych rzeczy nas nie uczy, bo dochodzi do wniosku, ze i tak nie damy rady :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tez nie lubie Hailey najbardziej ze wszystkich z OTH. ale sciagnelam jej piosenke "October" i sobie spiewam. Cytat:
![]() wyobrazam sobie, jak sie czujesz. powiedzial Ci, co to za dziewczyna? spotykaja sie, maja ze soba kontakt? powiem tak: nic nie jest jeszcze do konca przesadzone, skoro poprosil Cie o czas. radzilabym nie odzywac sie do niego i po prostu.. czekac. jest duza szansa, ze sobie wszystko przemysli i stwierdzi, ze nie warto psuc wszystkiego dla jakiejs.. innej. nie napisze Ci, zebys nie plakala, to trudne, ale mimo wszystko na dluzsza mete pomaga.. najlepiej zajmij sie czyms teraz, duzo duzo zajec, ktore pomoga zabic mysli o Nim. wiesz.. moja znajoma miala identyczna sytuacje. tez uslyszala 'nie kocham cie', chlopak ja zostawil.. to bylo 3 tygodnie temu, a od wczoraj znowu sa razem. zawsze trzeba miec nadzieję. trzymaj sie ![]() Cytat:
jak sie zaczal spozniac to poszlam do ginekologa, badania itp, okazalo sie ze wszystko w porzadku.. ale dalej sie spoznia. ![]() Cytat:
![]() powodzenia ![]() krowka no to musisz isc na ta impreze ![]() ![]()
![]() |
#165 |
Wtajemniczenie
|
Krówka jaki sen ze mną?
![]() Mathilda ja nie wiem, co z tymi zdjęciami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No jasne. witaj ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie odzywaj się,daj mu spokój i wiem,że będzie ciężko...ale dasz rade ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje,ze wszystko pójdzie dobrze na tym spotkaniu.Trzymaj się kochana ![]() Ja wróciłam niedawno od TŻ.Rano byłam na zakupach z mama i kupiłam 2 paletki Ruby Rose z cieniami,pasek,kadzidełka kokosowe i takie tak bzdety do szkoły ![]() A jeszcze kilka lakierów do paznokci ![]() Musze się pochwalić,ze mialam pyszny obiad ![]() Ryż z curry i sos meksykański z kurczakiem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ginekologa to też muszę iść w najbliższym czasie, ale strasznie się boję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Marta, mniam.. głodna się przez Ciebie zrobilam :P
![]() Hm.. jak sie cytuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Jak chcesz zacytować więcej niż jedną wiadomość, to pod tymi, które wybierasz klikasz na ten cudzysłów z plusikiem. Jak już wybierzesz wszystkie to wtedy na końcu strony klikasz w Odpowiedz po LEWEJ stronie. Później jak Ci się wyświetlą te wiadomości w okienku do udzielania wiadomości to oddzielone są od siebie takim czymś: [goute\] i pod każdym goutem udzielasz odpowiedzi na wybrany post i tak dalej z każdym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
krasulka co do butow to to nie jest jakis duzy problem (czasem tylko nie ma rozmiaru z jakichs ktore mi sie podobaja) no i raczej czubow nie moge nosic (bo takie wieeelkie sa) ale i tak mi sie nie podobaja
![]() ![]() a jesli chodzi o ginekologa to nie ma sie czego bac, lekarz jak kazdy inny. ja 1szy raz bylam u faceta, bardzo byl mily.
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te buty są na allegro?? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze nie bylam u ginekologa.. Poku co nie mam potrzeby, chociaz przydaloby sie pojsc przebadac, ale jakos nie moge sie przemoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
ja zrobiłam sobie coś spaghettopodobnego
![]() Luzia witaj ![]()
#176 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
krasulka ja slyszalam tak samo
![]() buty sa na allegro np tu http://www.allegro.pl/item226876152_...c_2007_38.html ale jakbym kupowala to na pewno w sklepie. no i z zoltymi elementami.
#178 |
Zadomowienie
|
no wlasnie ja w necie szukalam i nic nie ma ;/
chyba . chyba ze jestem slepa ; p ale jak cos bedziesz miala to dawaj : D
#179 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej no dokładnie, ciekawe co..! ![]() ![]() Jestem z Ciebie dumna ![]() Kochana wciskasz przy poście którego chcesz zacytować ten plusik który jest na dole ![]() Cytat:
![]() ![]() Haha nawet mi nie mów! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A myślisz, że czas tutaj coś zdziała? Znasz go, więc może to po prostu kryzys? Może jeszcze wszystko się wyjaśni.. ![]() Cytat:
![]() Nawet mi nie mów o tym, bo tylko o tym marzę ![]() Ok, spoko. Ja sama jeszcze nie wiem co i jak ![]() Cytat:
![]() 3mam qciuki i pod żadnym pozorem nie rzucaj się na niego! ![]() Cytat:
![]() Ja wróciłam z miasta! O mamo! Od godziny 11 do 16 po mieście dreptałam! ![]() Sprzedałam książki za 12 zł! ![]() Ale 4 dałam do komisu i jeśli ktoś je kupi, to będę miała 60zł. Po 15 września mam się iść zapytać, czy poszły. Aa i kupiłam sobie taaaakie śliczne perfumy ![]() La Rive 'Hello' za.. 20zł! Ale wiecie jak długo się trzymają?! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale w żadnym sklepie nie było więc nie ryzykowałam. A kupiłam te: http://www.allegro.pl/item229540040_...ort.html#photo , po czym zauważyłam, że na allegro są tańsze o 90 zeta ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.