|
|
#2041 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Dot.: Rossmann cz. XXVI
Cytat:
PS. Można używać czasem przeterminowane cienie prasowane, o ile były bardzo dobrze przechowywane. Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...07&postcount=1
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-11 o 12:22 |
||
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
czy w Rossmannie znajde lakier w podobnym kolorze? Ten z manhattanu został niestety wycofany.
|
|
|
|
#2043 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"Szanowna Pani, dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi uwagami dotyczącymi zachowania personelu, jak i samych produktów. Zostały one przekazane do odpowiedniego działu. Jednocześnie zapewniamy, że zadowolenie Klienta jest dla firmy Rossmann priorytetem. Wszelkie Państwa uwagi i sugestie pozwalają nam stale udoskonalać jakość obsługi w naszych sklepach oraz przygotowywaną dla Państwa ofertę. Z wyrazami szacunku ..." Także podobnie
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Rozeznanie
|
Alina wspominała o nich na swoim blogu dwa lata temu
Mogą się przydać na ważnym spotkaniu, egzaminie, większy komfort podczas jazdy pociągiem w upalny dzień, na festiwalach itp.
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem, czy akurat z tej wygranej można się cieszyć, może jednak znajdzie się ktoś kto przebił moje 300 zł???
|
|
|
|
|
#2046 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez tur3cka Czas edycji: 2015-05-11 o 14:31 |
|
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od dziś gazetka więc może się zwlekę z piżamy
|
|
#2048 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jest to jakoś mało, ale jestem zadowolona, bo kupiłam sobie wszystko to, co miałam zaplanowane Kupiłam: - Maybelline, BB cream - Bourjois, podkład Healthy Mix - Maybelline, puder prasowany Affinimat - Lovely, rozświetlacz Gold - Wibo, rozświetlacz prasowany - Wibo, korektor rozświetlający x2 - Rimmel, kredka do oczu - Wibo, baza pod cienie - Wibo, żel do brwi - Eveline, serum do rzęs - Sally Hansen, top coat Diamond Flash - Eveline, pomadka Color Edition - Eveline, błyszczyk Lovers - Eveline, błękitny lakier MiniMax - Wibo, liliowy lakier Extreme Nails - Bielenda, SOS regenerujący kompres do ust + 5 pomadek ochronnych (Blistex MedPlus, Blistex Intensive, Neutrogena z maliną nordycką, Bielenda SOS nawilżający kompres do ust, Eveline pomadka ochronna SOS wiśnia) i lakier do paznokci Eveline Color Edition Twarz, oczy, usta/paznokcie Bardzo podobała mi się ta akcja, dużo bardziej niż te 1+1 albo -40% na wszystko bez podziału na kategorie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2049 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też kiedyś pociłam się bardziej i pod pachami miałam plamki. Przerzuciłam się na bawełniane rzeczy i się polepszyło. Teraz nawet jak mam coś sztucznego, to i tak jest o niebo lepiej niż było. Cytat:
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2051 |
|
Zadomowienie
|
Smerfetka696969 przepraszam, że dopiero teraz odpisuje, ale od piątku mnie nie było, miałam uczelnie w weekend i nie miałam dostępu do internetu, ale widze, że kupiłas Insta Dry, ja go polecam, mam jeszcze połowe buteleczki i nie zauważyłam gęstnienia, wziełam drugą buteleczkę na zapas, ja go polecam, skraca wysychanie lakiery, przedłuża jego trwalość, nie zmienia kolorów
W weekend byłam w Białymstoku i skusiłam sie na dwie pomadki Rimmel by Kate nr 16 u mnie już nie było tego koloru i Bell Hypoalergenic nr 11
Chcę mieć coś swojego. Coś co będę kochać. Bo ja tak naprawdę najbardziej w życiu chcę kogoś kochać... <3 czerwca 2013 - Pedagog resocjalizacyjny luty 2014 - Pedagog wczesnoszkolny i przedszkolny Studentka Pedagogiki rewalidacyjnej ![]() |
|
|
|
#2052 | |
|
F • R • I • E • N • D • S
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rotection.html Sprawdza się nawet przy sporym wysiłku i ćwiczeniach. Jest kilka wersji, swoją (bodajże sensitive, z fioletową naklejką) zakupiłam w CND w rosku i jest świetna |
|
|
|
|
#2053 |
|
Zadomowienie
|
To może Antidral? Chyba jest mocniejszy od Ziai.
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2056 |
|
Zadomowienie
|
Ja też tak sobie tłumaczę, więc postanowiłam podzielić się sposobem
|
#2057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak kupiłam.Cytat:
Hm może kupie dzięki ![]() Aquaselin czerwony
|
|
#2058 |
|
summer vibes;)
|
Ja już myślę co tu kupić mamie na Dzień Matki, więc mam nadzieję, że faktycznie będzie ta promka na kremy
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2015-05-11 o 16:37 |
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zła, otworzylan dziś po raz pierwszy piaski Wibo, kupione na promocji, oczywiście 4 na 5 pod korkiem uwalone jakby co najmniej 10 osób malowalo nimi pazury :l
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka kupilas ten spray kiwi? U mnie byl tylko niebieski
|
|
|
|
#2061 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy akurat o tym sprayu mówicie, ale ja mam z rossmanna ten różowy Kiwi Shoe Passion Fresh czy coś takiego i jest rewelacyjny. Ma ładny zapach, taki kwiatowy, chociaż dla mnie trochę mocny. Zapach potrafi utrzymać się przez dwa dni.
|
|
|
|
#2062 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
||
|
|
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam Scholla jak był na promo i kosztował jakieś 14 zł. Tyle jest warty, ale około 20? Lepiej poszukać tańszego zamiennika.
|
#2065 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś coś już wie na temat promocji na pielęgnację? Mam kilka rzeczy do kupienia, ale jakby była to się wstrzymam. Pani w ross dzisiaj mi powiedziała, że nic nie wie, ale może Wy coś więcej wiecie?
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, promocje z majowego Skarbu aktualne są przez cały miesiąc, prawda?
|
|
|
|
#2067 |
|
Klientka w krawacie
|
Nie. Na prawie każdej stronie masz określone, w jakim przedziale czasowym obowiązują promocje. Promocje z tego Skarbu był do 10 maja.
|
#2068 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2069 |
|
Raczkowanie
|
Używała któraś z Was dwufazówki Garniera: http://sklep.rossnet.pl/drogeria/Gar...-ml,43,338720? i dwufazówki firmy Ziaja: http://sklep.rossnet.pl/drogeria/Zia...20-ml,45,96868 i mogłaby porównać/napisać, który jest lepszy?
Bo jeśli Garnier działa podobnie jak Ziaja (lub gorzej), to wolę poszukać czegoś innego.
|
|
|
|
#2070 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
? Moim zdaniem ten płyn to dno i trzy metry mułu. Zmywa średnio, zostawia smalec i szczypie; chyba wszystko jest lepsze od Ziai.
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

Mogą się przydać na ważnym spotkaniu, egzaminie, większy komfort podczas jazdy pociągiem w upalny dzień, na festiwalach itp.
]
tp

na jakieś większe wyjścia się przydarzą