|
|
#2791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Dobry
Cytat:
![]() Ja nie umiem szybko chodzić, ani nie lubie. Zawsze jak z kimś ide, to każę mu zwalniać . A przy szybkim marszu pali się sporo kalorii ] Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2792 | |||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
co do ośmiolatków i kwestii finansowych to nie wiem czy normą jest tak, jak piszesz - wprawdzie dzieci własnych nie mam, i nie do końca pamiętam jak to było ze mną, ale co nieco słyszę od koleżanek z pracy, że mają dzieciaki budżety swoje i potrafią rozsądnie przy pomocy rodziców nimi gospodarować Cytat:
![]() 2. jest Cytat:
Cytat:
Cytat:
z innych względów, oczywiście, więc sama nie wiem...Cytat:
ja też chyba nie pamiętam rower Wigry 3, zegarek, który się potem zepsuł, złote kolczyki które mi zrobiły alergię jak już przekułam uszy, najlepiej za to pamiętam tort orzechowy z bitą śmietaną zrobiony przez mamę ![]() Cytat:
żeby zebrać te miliony? Cytat:
w pracy nie zdążyłam napisać otóż kluczowe wg mnie okazało się to, żeby już po upieczeniu nie zabierać kotletów z blachy od razu, bo wtedy łatwo o rozkawałkowanie, raczej trzeba dać im chwilę na dojście i przekładać na talerz dopiero jak łatwo już będą się od papieru odklejać tego wcześniej nie wiedziałam co do składników - jako lepiszcza użyłam zmiksowanej na kleistą breję jaglanki (1/5 szklanki suchej) i jednego jaja, ugotowane miałam 200 gram soczewicy brązowej (czyli chyba czerwonej razem z łupinami, tak mi się widzi). większość tej soczewicy po ugotowaniu też zmiksowałam, żeby zwiększyć breistość masy. plus - nie rozwaliło się minus - tak się starałam żeby to było kleiste i się trzymało że koniec końców wyszło ciut za suche przyprawy dałam takie: mieszanka kamis do kebaba, zsiekana mała surowa cebulka, zsiekany duży ząbek czosnku, duuużo suszonej mięty, chyba tyle nie robiłam z żadnego przepisu, improwizowałam na bazie tego co już miałam w głowie ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
a ja nie wiem ale akurat gusta okularowe mamy zupełnie inne
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ale wzięłam drugie na ew. wymianę )![]() Te okulary wydają mi się dość kontrowersyjne Ale jak Rejcz, mówisz, telewizory, to pokazuję te drugie na ew. wymianę ![]() olul zara 005 (Small).jpg
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
A to te z trzecim o. Które lepsze?
olul zara 006 (Small).jpg
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
Znad meliski biedrowej
![]() Widzicie, a mówiły, że niubalans takie modne Mi się podoba ich kształt i kolorki, cena mniej, ale jak wygodne, to pewno się szarpnę (ale nie w tym miesiącu - teraz lekarze na topie). Foto plis ![]() Florens, lisia ciotko ![]() Trzebaby się kierować w stronę łóżeczka - byłam na tych wyborach, w domu z powrotem o 1:45. Jakby jeszcze było co liczyć, ale nie, przewodnicząca jakaś czarodziejka z księżyca i potorbiło jej się wszystko co tylko mogło Ja mam w przyszłym roku 3 komunie, z czego 2 jako chrzestna (tak tak, dałam się tak kiedyś wrobić ), ale nie mam na zbyciu tyle kasy i już się obawiam ![]() Ju, lepsze te bez oka, z okiem za szerokie na Twoją twarz. Chyba
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-05-11 o 21:32 |
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak myslę
Poza tym to trzecie oko
|
#2797 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Roz ![]() Cytat:
Bierz NB i już ![]() Cytat:
![]() Macham i zaraz jakieś skojarzenia będziecie mieli ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ależ one są ponadczasowe ![]() Cytat:
Helikopter to za mało ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
|
|
|
#2798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Dzięki. Cytat:
Ja telewizory lubię, dla mnie to po prostu szalenie atrakcyjna cecha kanciastości, którą uwielbiam. Ale, że mam dwie natury, to noszę się i w kocich i w kantach. Mowa o przeciwsłonecznych, bo korekcyjnych nie trawię naszać
|
||
|
|
|
#2799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja miałam Rometa jasnozielonego superowe Cytat:
bo ja tort słabo pamiętam ![]() ale fakt że naprawdę dużo pamiętam z dzieciństwa, czasami zupełnie niepotrzebnych i bezsensownych rzeczy
|
||
|
|
|
#2800 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Coś w tym stylu Co do reszty menu - musiałbym zdjęcia obczaić (na pewno bigos był i sałatka jarzynowa) ![]() Najbardziej podobasz mi się w tych czerwonych (zdjęcie w miniaturce facebookowej) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tzn. lodów, znad lodów się mówi, l.mn. tylko i wyłącznie
|
|||||||
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
No mówiłam, że zboczuchy
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Oj tam oj tam, jedni znad loda inni znad lodów, nie ma że tylko i wyłącznie ![]() Ja znad bezsenności, przed kurka bizi dejem Jak zawsze.
|
|
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, kochane, za opinie - czas pokaże, czy będę nosić te grube, telewizory czy jak je tam zwał - natomiast moje "kotki" z profilu na fb są bardzo twarzowe i się w nich czuję naturalnie
Te na zdjęciu w nowym kolorze - dzisiejsze. Głupawy uśmieszek w gratisie ![]() olul zara (Small).jpg A pani red. nacz. mimo spotkania odebrała tel i prosiła by zadzwonić jutro wczesnym popołudniem - w ogóle uważam, że to fajnie, że nie olała połączenia
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-05-12 o 00:08 |
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie umiem, podobnie jak Rejcz, chodzić w okularach Jedynie w przeciwsłonecznych, o->
|
|
|
|
#2805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Itd. itd... Czyżby jakaś choroba wzroku nieodgadniona?To jest do tego stopnia, że mam kilka par, i w każdym absolutnie kącie. Domowe - na podwórko, w aucie, w torebce, w szufladzie. Jak wyjdę bez oksów to jest mi źle. Tragedia. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-12 o 00:22 |
||
|
|
|
#2806 | ||
|
BAN stały
|
Ci mówię
![]() Cytat:
Jakiś taki wykastrowany się poczułem Cytat:
![]() --- Jak mi się myć nie chce I zimno oknem wieje
|
||
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
1. Hre hre - żadna wanna-be
![]() Ale powaga, cała ja, i mam tak od nastoletnich czasów. No nie znoszę patrzeć na światło słoneczne. Po prostu świat przez oksy jest lepszy Serio, tylko w nich czuję komfort. Nawet miałąm specjalne sznurko-gumki, coby mi oksy an szyi wisiały, bo zza dekoltu spadają, etc. ale gumki wyrywały mi włosy, sznurki zniszczyłam, wszystko sie jakoś rozleciało, no i w sumie potrzebuję nowych 2. Oj tam, rano się umyjesz. Nic Ci nie będzie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-12 o 00:35 |
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no i jeszcze to, że w tych od słońca jestem tylko na dworze, a w korekcyjnych musiałabym chodzić cały czas, to chyba główny powód ![]() A i mam podobnie z tą szybą ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- To jeszcze machnę na dobranoc znad nieloda i lecę spać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2015-05-12 o 00:53 |
|
|
|
|
#2809 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
**Wróć! Zła emotka, ta niech będzie ---> Cytat:
|
||
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Nie płacz, ależ ja biorę pod uwagę twoje atrybuty
![]() tak wyciągnęłam średnią tylko To Wam powiem, bo nie wytrzymię - to czasopismo to Pani, a red. nacz. Małgorzata Domagalik
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno - osz w mordę jeża!!!!! No to ja obstawiam, że masz to! W sensie, że to będzie większa rzecz, sensowna etc. Tak myślę, bo wydaje mi się, że ta pani ma nosa do nietuzinkowych rzeczy, spraw, ludzi. Aczkolwiek teraz rozumiem "lekkiego" stresa.
|
|
|
|
#2813 | ||
|
BAN stały
|
No teraz to doprawdy pszegłaś!
Umyłem się z grubsza, co u mnie oznacza - dokładnie po całości Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Ad sinupret mycia - nie polecam żelu AA eco carrot
|
||
|
|
|
#2814 | |||
|
Zakorzenienie
|
Znad sprzed kawy i sprzed roboty, ale ciiiii
![]() Z otrzymanych odpowiedzi ta podoba mi się najbardziej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedna A masz za dwie stówki ![]() Ciekawe co umył ![]() Cytat:
Właśnie, nie mogę się zorientować co to znaczy
|
|
#2815 |
|
Nindżopesz
|
Agnysko, jak u Ciebie większość pospólstwa nie nosi NB a wpadły Ci w oko to bierz - ja szczerze mówiąc żygam tego typu butami sportowymi, wszystkie laski w autobusie właśnie w takich, do tego dżinsy podwinięte na wodę w piwnicy i najlepiej coś parkopodobnego.
Czy tego peelingu K+K można używać latem, pewnie nie? Kurde, dobrze działa kiedy używam go co drugi dzień ale wystarczy kilka dni przerwy i już cała paszcza zapchana, hm. Rejcz, te cienie MAD stały się moimi ulubieńcami i właśnie capnęłam dwa opakowania na zapas Plus próbki ichniejszych podkładów, może będą zamiennikiem dla Lumiere.Co to ja jeszcze... Nie pamiętam. |
|
|
|
#2816 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ekhm... ja na początku obecności w Barze wygooglałam, ze sinupret to preparat do nosa - ale podejrzewam, ze nie to autor miał na myśli
![]() Ju, gratki i
|
#2817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bo AA jest do niczego po całości!
Cytat:
![]() Cytat:
ad coś tam coś tam pisaliśmy w odpowiedzi, że odnośnie xxx, ble ble ble i kiedyś ktoś (mooooże nawet ja ?) napisał w domyśle "a odnośnie tego leku Sinupret" - wyszło "ad Sinupret" i chyba Red ? podchwyciła, że to brzmi jak pełny gotowy zwrot po łacinie ad sinupret Tak było? Czy znów pomerdałam drogi Baru? Czy postacie tej tragikomedii się zgadzają ? (Nawet rozwikłaliśmy tajemnicę postaci/postacie! Ha! )Coś mi mówi, że Parabell brała udział w tym odkryciu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-12 o 09:46 |
||
|
|
|
#2818 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
ale co innego jest pamiętanie cen i ocena drogo-tanio , co innego jest umiejetność oszczędzania , planowania wydatków i tp . Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
2.myslę , że głównie to rodzice tym budżetem gospodarują za moich czasów dzieci po prostu nie dostawały pieniędzy w prezencie , a kieszonkowe się zaczynało gdzieś koło czwartej klasy dopiero - i tak wczesniej nie było potrzebne , bo nie było szerokiego dostępu do dóbr nabywanych drogą kupna wszystko co można było se kupić to lizak albo oranżada w normalnym spożywczaku Cytat:
powiadasz że każdy did powinien mieć własnego laptopa niezależnie od wieku i wszędzie z nim chodzić to znaczy w baromowie "a propos" ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
jakoś tak było jak piszesz , ale co kto , to nie pamiętam , oprócz mnie wszystko sie zgadza
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#2819 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. chyba Betty pisała o Sinuprecie dodając ad i chyba faktycznie ja się zachwyciłam, że brzmi z łacińska. |
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

pamiętam rower Wigry 3, zegarek, który się potem zepsuł, złote kolczyki które mi zrobiły alergię jak już przekułam uszy, najlepiej za to pamiętam tort orzechowy z bitą śmietaną zrobiony przez mamę 

Choć tego nie czuję 

dynia piżmowa faszerowana bulgurem z indykiem, odrobiną boczku wędzonego, suszonymi pomidorami i czuszką

Jak zawsze.