Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-11, 21:45   #2461
szann
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Wino, 325 kurde, przy okrągłych, nie ma sie co zastanawiać, serio
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 21:55   #2462
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wino132 Pokaż wiadomość
ok ja zastanawialam sie miedzy 295 a 325, lekarz mi mowil ze wieksze beda nienaturalnie wychodzic na boki. wszystko mam zaplanowane. juz ponad rok zwlekalam. to moze byc jedyna taka okazja. wiecej narazie nie pakuje..
Te 325cc będą nienaturalnie wyglądały?

Ja o op piersi myślałam od wielu lat, ostatni rok to były przygotowania, w sensie wyboru lekarza i terminu, a potem szybka decyzja "operujemy". I teraz, po prawie 6 miesiącach od op planuję kolejną, bo tak mi spieszno było . Ja wiem, że pośpiech jest złym doradcą. Gdybym mogła cofnąć czas, wybrałabym się do drugiego specjalisty.

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Co zabawne, byłam umówiona do lekarza z Poznania, potem z Warszawy, aż w końcu wylądowałam we Wrocławiu . Zawsze się mówi, że pierwszy wybór najlepszy.... :d

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Ja zadnej maski nie pamietam hahahahah
Szybciej odleciałaś?

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 22:10   #2463
wino132
Raczkowanie

wieksze od nich maja wygladac nienaturalnie i wierze, bo widzialam kanal, kobietki na youtubie, ktora twierdzila, ze super wyglada a ja bym tak nie chciala wygladac..

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

[B][B]r[Shazney tylko teraz obojetnie do kogo pojdziesz bedziesz miec "wiecej" miejsca no nowy implant. Zawsze sa jakies ograniczenia czy ryzyko. a jak sie ma znikoma wyjsciowke to cudow nie ma, no chyba, ze na wlasna odpowiedzialnosc.

Edytowane przez wino132
Czas edycji: 2015-05-11 o 22:12
wino132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 22:30   #2464
madlen666
Zadomowienie

wino132-bylam u tego J.J jelsi zalezy ci na malym biuscie to ten dr ladnie zrobi jak ja bylam u niego na konsulatcji i sie rozebralam i zobaczyl moje piersi to nie chcial podjac sie operacji bo mwoil ze mam ladne piersi i szkoda ich psuc

KOREKTA NOSA
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 22:43   #2465
wino132
Raczkowanie

Ja ma u p.k. we Wroclawiu, operacja 1.06. Wszystko zalatwione, nie uwazam zeby efekt bylymale piersi, tylko srednie. Duze nie pasuja do mnie.
wino132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 22:53   #2466
madlen666
Zadomowienie

wino132-dobry specjalista wiec trzymam kciuki szybko zleci

KOREKTA NOSA
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 22:55   #2467
NightWish159
Raczkowanie

U mnie powiedział, że ten 275 JESZCZE się zmieści, ale będzie bardziej się na boki rozchodził Tak jakby już większy miałby się nie zmieścić. NIE WIERZE, ale zdaje się na niego. A jeżeli o rowek chodzi, Szann, to nie pytałam. Moje wymagania to naturalność , nie piłki i ładny dekolt, i tu już rowek jest zawarty...
Chyba zwariuje do wtorku. Bo jak mam się ciąć dla tych 250, to ić pan... w.. Po co ten ból, PO CO TA KASA jak i tak efektu nie będzie.
Wino, mamy podobne podejście
NightWish159 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 23:06   #2468
MizerneA
Raczkowanie

Nareszcie jestem
Po tabletce o 15:30 posiedziałam chwilkę i zaraz przyszła pielęgniarka i zarządziła wymarsz na salę operacyjną. Kapetki zostawić, szlafrok też. Poszłam okazało się, że to drzwi obok. Anestezjolog się przedstawił. Były dwie pielęgniqrki tez. Znowu pytał czy jadłam, piłam, paliłam itd. Kazał się położyć i założył mi venflon na lewą dłoń. Tak dłon, na zewnątrz oczywiście i zapytał czy mam podpisaną zgodę na znieczulenie. Ja że tak. No to heja- dostanie pani środek na spanie a w kręgosłup już jak pani uśnie. Ucieszyłam się jak prosiak na widok szambiarki i za dwie minuty już mnie niebyło
Obudziłam się w swoim pokoju, była 19:20 bo akurat pielęgniarka mi kroplówkę zakładała i zobaczyłam Pomału dochodzę do siebie. Ból w skali do 10 określam na 3/4 ale jak przeciwbólowy puszcza to i na 50.
Mam dreny i ciągle venflon. Dzwonię po pielęgniarkę i jej gitarę zawracam co chwila bo mnie krzyż łupie najbardziej i jojczę o kolejną dawkę Cyce jakby nieszczególnie, jednyne co mnie dobija to klata zabandażowana tak ciasno, że te dwie cegły wrzynają mi się w żebra.
Tak to właśnie czuję. Jakby mi ten bandaż poluzowali to by była poezja

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

A no i jeszcze lewa połowa ciała ciągle spowalnia po tym znieczuleniu. Powieka mi opada (serio i lewa ręka niedomaga. A tak to ok. Siura puściłam w towarzystwie pielęgniarki, gatki mi zdjęła, podciągnęła i super. W sumie to tylko plecy mnie nap......ją.
Dzwonię po kolejną dawkę
Stary 2015-05-11, 23:15   #2469
myszola21
Zakorzenienie

MizerneA jestem pełna podziwu jak dobrze znosisz okres pooperacyjny
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 23:24   #2470
zabojadka88
Rozeznanie

Co to za znieczulenie w kręgosłup???
Pierwsze słyszę...
Chodzi o takie jakie dają do cc?? Czy któryś z lekarzy jeszcze takiego uzywa?
Gratulacje Kochana-fajnie sie czyta takie pozytywne opowieści

Edytowane przez zabojadka88
Czas edycji: 2015-05-11 o 23:36
zabojadka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 23:35   #2471
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wino132 Pokaż wiadomość
wieksze od nich maja wygladac nienaturalnie i wierze, bo widzialam kanal, kobietki na youtubie, ktora twierdzila, ze super wyglada a ja bym tak nie chciala wygladac..

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

[B][B]r[Shazney tylko teraz obojetnie do kogo pojdziesz bedziesz miec "wiecej" miejsca no nowy implant. Zawsze sa jakies ograniczenia czy ryzyko. a jak sie ma znikoma wyjsciowke to cudow nie ma, no chyba, ze na wlasna odpowiedzialnosc.
Dobra, życzę Ci zatem powodzenia i zadowolenia z nowych nabytków

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 00:41   #2472
MizerneA
Raczkowanie

Piszę znowu bo nie mogę spać. Tzn. spać mi się chce i to bardzo tylko ból pleców mnie budzi i drętwienie rąk. Co się okazało- mam cały czas to w kręgosłupie jakaś kaniulka czy coś i tam wychodzi wężyk do którego mi wstrzykują znieczulenie. Fakt , działa szybko. Podobno po wyjęciu tego i drenów będzie o niebo lepiej i przestaną mi drętwięć ręce. Oby do jutra zatem. Póki co daję radę i se łóżkiem jeżdzę w dół i w górę jak mnie znudzi czeski horror w tv I tak nic nie jarzę ale jak to brzmi to warto chociaż posłuchać. Smiechoterapia gratis w pakiecie
Po pierwszej mam dostać coś na sen. Chyba pielęgniarka ma mnie już dość
Stary 2015-05-12, 01:38   #2473
Zainteresowana2
Zadomowienie

MizerneA gratuluję jaki masz w końcu implant? Mniej bólu życzę

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 07:46   #2474
MizerneA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zainteresowana2 Pokaż wiadomość
MizerneA gratuluję jaki masz w końcu implant? Mniej bólu życzę
Oto jest pytanie! Sądząc po wielkości opakowania to chyba z 1,5 litra A tak poważnie to nie wiem, jak się obudziłam to doktorek dłubał już przy następnej lasce Mam nadzieję, że nie więcej niż 440!!!
Przyjdze to od razu zapytam.
Noc minęła fatalnie- pobudka równo co dwie godziny jak przeciwbólowy przestawał działać. Dzisiaj prawy cyc, a właściwie cegła boli przy górnej krawędzi, jakbym spała na kancie deski.
I drętwieją ręce ale poza tym nie jest najgorzej.
Olivka-trzymam kciuki - cyce już czekają na Ciebie kochana
Stary 2015-05-12, 08:06   #2475
pati3112
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MizerneA Pokaż wiadomość
Piszę znowu bo nie mogę spać. Tzn. spać mi się chce i to bardzo tylko ból pleców mnie budzi i drętwienie rąk. Co się okazało- mam cały czas to w kręgosłupie jakaś kaniulka czy coś i tam wychodzi wężyk do którego mi wstrzykują znieczulenie. Fakt , działa szybko. Podobno po wyjęciu tego i drenów będzie o niebo lepiej i przestaną mi drętwięć ręce. Oby do jutra zatem. Póki co daję radę i se łóżkiem jeżdzę w dół i w górę jak mnie znudzi czeski horror w tv I tak nic nie jarzę ale jak to brzmi to warto chociaż posłuchać. Smiechoterapia gratis w pakiecie
Po pierwszej mam dostać coś na sen. Chyba pielęgniarka ma mnie już dość
MizerneA czeski horror..hehe.fajnie się Ciebie czyta no i Gratuluję cycuszkow! Ale bólu trochę jest ,dasz radę ,no ciekawe ile Tobie czarodziej zamontował , teraz już nie jesteś mizerneA tylko Big Cyc D ))

Olivka Twój dzień!!!

tak to dzień dobry , ja właśnie się szykuje b pies czeka na poranną toaletę ,i trzeba na spacer ruszać ,miłego dnia
pati3112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 08:29   #2476
Olivka1989
Raczkowanie

Mizerne A gratuluję cycolinko
Zazdroszczę, że masz to już za sobą....
Ja właśnie wstałam i tak myślę czy przez ten mój stres nie ucieknę im ze stołu No ale mam nadzieję, że dadzą mi coś na uspokojenie i jakoś to będzie

Edytowane przez Olivka1989
Czas edycji: 2015-05-12 o 08:30
Olivka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 08:41   #2477
anita1303
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MizerneA Pokaż wiadomość
Oto jest pytanie! Sądząc po wielkości opakowania to chyba z 1,5 litra A tak poważnie to nie wiem, jak się obudziłam to doktorek dłubał już przy następnej lasce Mam nadzieję, że nie więcej niż 440!!!
Przyjdze to od razu zapytam.
Noc minęła fatalnie- pobudka równo co dwie godziny jak przeciwbólowy przestawał działać. Dzisiaj prawy cyc, a właściwie cegła boli przy górnej krawędzi, jakbym spała na kancie deski.
I drętwieją ręce ale poza tym nie jest najgorzej.
Olivka-trzymam kciuki - cyce już czekają na Ciebie kochana
Fajnie się Ciebie czyta. Miło wiedzieć, że mimo odczuwanego bólu dopisuje Ci poczucie humoru. Gratuluję i zyczę Ci szybkiego powrotu do całkowitej sprawności.

---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivka1989 Pokaż wiadomość
Ja właśnie wstałam i tak myślę czy przez ten mój stres nie ucieknę im ze stołu No ale mam nadzieję, że dadzą mi coś na uspokojenie i jakoś to będzie
Trzymam kciuki dzisiaj za Ciebie.
Trochę Wam zazdroszczę (tak pozytywnie oczywiście), że będziecie już po
anita1303 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 08:44   #2478
jaccom
Raczkowanie

Witam się dziewczynky ))
Mizerne - wal do tej pielęgniarki - ona ma kartę i w tej właśnie karcie znajdują się Twoje karteczki "gwarancyjne" z pojemnością implantów)) Doktorek to raczej nie zejdzie na dół tak szybko )) licz, że koło 11 ))
po wyciągnięciu - tego "czegoś" - nie będzie lepiej - to cudo działa dosłownie cuda - dostajesz dożylnie "uwalacza bólu"- po wyjęciu to już tylko tabsy które zaczynają działać później )) Fakt - jak wyciągną ci dreny będzie spoko - tylko pamiętaj - wykup receptę na krople tramalu w Czechach - ja nie wykupiłam i okazało się w Polsce, że czeskie recepty są czeskie - i nie honorują - 3 godzimy w szpitalu spędziłam po 10 godzinach po operacji - "srałam" z bólu - bo nikt i nie chciał dać przeciwbóla... dopiero doktorek musiał telefonicznie z lekarzem dyżurującymw Pl przedstawić sytuację i ten "przepisał " receptę z "czeskiej" na Polską..... to był horror ))
poza tym trzymaj się i łykaj tabsy ))
p.s - dostałaś poranną drożdzówkę ?
Stary 2015-05-12, 08:55   #2479
MizerneA
Raczkowanie

Jestem znowu
Tak więc był doktorek, zapytał co i jak, mówię, że dobrze tylko że boli. Kazał chodzić ale czuję od razu, że pawia puszczę więc zrobiłam całe dwie rundki wokół dziupli-razem ze 7 metrów i na wyrko. Oczywiście jojczę o przeciwbólowe kiedy się tylko da Plecy już nie bolą, za to przeszło na cyce Jestem tak ciasno obandażowana, że na pewno mam dziki wytrzeszcz a oddycham chyba już skrzelami
No i najważniejsze, w nocy udało mi się załadować zdjęcia i jak widać na załączonym schemaciku moje mizeroty były nierówne, więc w prawy poszło 395, a w lewy 435. Doktorek najlepiej skomentował - w sumie to jeszcze może być delikatna różnica". No waflu słodki, po to robił, żeby równo było!!!
Na koniec stwierdził, że i tak jest już duuuuużo lepiej niż było:/ Mam kurde nadzieję:/
Zapuściłam lekkiego żurawia w te zwoje na klacie i widzę, że dokładnie tam, gdzie mnie boli "górny kant cyca" zaczyna się siniak pięknego liliowego koloru. Super
No nic, niedawno wyjojczałam kolejną dawkę przeciwbólowego i jakoś leci
A no i jestem w stanie delikatnie się przeczesać z głową w dół oczywiście i nawet sobie coś w rodzaju koka zawinąć. To normalne???

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Olivka, nic nie panikuj Chęć posiadania cycuchów przezwycięża wszystko Dostaniesz jakąś tabletę na spowolnienie obrotów i szpagatami będziesz leciała, tak się nie będziesz mogła doczekać
Trzymam kciuki i w ogóle wszystko za Ciebie
Stary 2015-05-12, 09:04   #2480
Olivka1989
Raczkowanie

Dziękuję dziewczyny Mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle, ale stresówa dopada mnie na maxa
O 14:30 mam być w klinice, więc już niebawem jadę po nowe cycuchy
Z jednej strony to mega radość, ale z drugiej mega strach i niepewność .... Oby wszystko poszło sprawnie i jak najmniej boleśnie

Mizerne A Tobie widzę humorek dopisuje, więc nie jest źle
Stary 2015-05-12, 09:15   #2481
Vloszka77
Raczkowanie

Witajcie dziewczynki
MizerneAczyli obecnie big cyc hahaa
Ja sikam w majty jak czytam twoje przeżycie ,No super ze masz humorek..wiem to ze szczęścia ze cyc juz jest.Ja tez odrazu mogłam sie przeczesać delikatnie i żeby umyć
Jestem 8 dni po...juz śmigam ,dziś leciałam do kuchni po coffe
Mocno kłuje prawa pierś ,ijeszcze trochę przygarbiona jestem....
A tak juz piorę i robię plan jak pranko na balkonie powiesić,ogoliłam busz dziś haha,,życie powoli kwitnie
Olivka:moment zleci i bedzie nowy nabytekCaluski
Vloszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 09:16   #2482
Olivka1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vloszka77 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki
MizerneAczyli obecnie big cyc hahaa
Ja sikam w majty jak czytam twoje przeżycie ,No super ze masz humorek..wiem to ze szczęścia ze cyc juz jest.Ja tez odrazu mogłam sie przeczesać delikatnie i żeby umyć
Jestem 8 dni po...juz śmigam ,dziś leciałam do kuchni po coffe
Mocno kłuje prawa pierś ,ijeszcze trochę przygarbiona jestem....
A tak juz piorę i robię plan jak pranko na balkonie powiesić,ogoliłam busz dziś haha,,życie powoli kwitnie
Olivka:moment zleci i bedzie nowy nabytekCaluski
Mam nadzieję, że to co złe szybko minie i będę mogła się cieszyć z uzyskanego efektu
Stary 2015-05-12, 09:38   #2483
Zainteresowana2
Zadomowienie

Witam się z rana
Wyliczanka na dzisiaj

olivka1989 12.05 - DZISIAJ WIELKI DZIEŃ JUPI
nightWish159 19.05 - 7
zabojadka88 25.05 - 13
wino132 01.06 - 20
lijuana 10.06 - 29
pati3112 29.06 - 48
aicha1985 06.07 - 55
maginka23 08.07 - 57

Olivka1989 powodzenia trzymam kciuki i o ile będziesz mogła zdawaj relacje na bieżąco

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 09:41   #2484
MizerneA
Raczkowanie

Hejka
w temacie czeskiej recepty- już wczoraj ją dałam mężowi do wykupienia i dzwonię dzisiaj a ten się mnie pyta gdzie jest jakaś apteka w Ostravie. Wszystko mi opadło i cyce też by opadły gdyby nie bandaże. Szok!!! Ma zakaz pokazywania mi się bez wykupionych leków!!! A no i była chałeczka (o szóstej)z masełkiem i rozwodniona herbatka ale jakoś nie chce mi się jeść. W sumie to wcisnęłam to tylko z powodu antybiotyku.
I tak- humorek mi dopisuje bo już jestem "po" i jestem szczęśliwa, że nareszcie będę mieć z przodu coś oprócz stanika z poduchami
I jeszcze oglądam Scooby Doo o czesku- polecam na depresję i wszelkie smutki - cytat "Pozor!!! Żralok!!!"
Stary 2015-05-12, 09:45   #2485
Aicha1985
Rozeznanie

Smile Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Witajcie Dziewczynki, Mizerne A swietna lektura gratulacje i mniej bolu oczywiscie zycze,
Olivka powodzenia i mysl tylko o tym ze jutro bedziesz tak szczesliwa jak kolezanka wyzej, w sumie to juz dzis

Edytowane przez Aicha1985
Czas edycji: 2015-05-12 o 09:50
Aicha1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 09:50   #2486
szann
Zakorzenienie

MizerneA, jesteś boska gratulejszyn i ciesz sie, ale powoli, co by nie spadły cyce na podłogę

Olivka, powodzenia dzis! Nie ma sie co stresować, i pamiętaj, jak bedzie możliwość to BIERZ WIĘKSZE

Ja juz 3tyg po operacji a nadal wybuchy śmiechu sa mało wskazane, nie mówiąc o kichaniu i kaszlu
I generalnie jak sie budzę, to mija jakaś godzina jak sie rozchodzi, normalnie mostek mnie boli, cyce od góry od tego pasa, a ściskam porządnie zeby prawy dogorywał i ciagle chodze i smęce ze mogłyby być większe
Stary 2015-05-12, 10:30   #2487
Vloszka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
MizerneA, jesteś boska gratulejszyn i ciesz sie, ale powoli, co by nie spadły cyce na podłogę

Olivka, powodzenia dzis! Nie ma sie co stresować, i pamiętaj, jak bedzie możliwość to BIERZ WIĘKSZE

Ja juz 3tyg po operacji a nadal wybuchy śmiechu sa mało wskazane, nie mówiąc o kichaniu i kaszlu
I generalnie jak sie budzę, to mija jakaś godzina jak sie rozchodzi, normalnie mostek mnie boli, cyce od góry od tego pasa, a ściskam porządnie zeby prawy dogorywał i ciagle chodze i smęce ze mogłyby być większe
Haha ja tak samo,mam problem,ze dla mnie za małe,juz zle sie czuje ,a co dalej....
Vloszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 11:12   #2488
pati3112
Raczkowanie

Ja myślę ,że jak mizerneA zaprezentuje nam swoje cyce to nam szczeny opadną
MizerneA daj potem znać gdzie ta apteka się znajduje, i oby mąż ją znalazł bo biedaka udusisz jak bez tramalu wróci

Jaccom ja muszę przyznać ,że wczoraj przez Twój biust spać nie mogłam ,to jest mój wymarzony cyc ,cały czas mam Twoje żelki przed oczami Pięknie Ci je wyczarował ,jeśli można spytać jaką miałaś wyjściówke rozmiar przed operką ?
pati3112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 11:34   #2489
Roxi69
Raczkowanie

Cytat:
Mam nadzieję, że to co złe szybko minie i będę mogła się cieszyć z uzyskanego efektu
Olivka powodzenia I trzymam mocno kciuki, by wszystko poszlo po Twojej mysli Nie ma co sie stresowac, no przeciez sie nie wycofasz, chcesz miec piekne wieksze piersi wiec pomysl, ze to juz tuz tuz!! )))))))

MizerneA gratuluje I szybkiego powrotu do sprawnosci zycze
To prawda, teraz powinnas zmienic swoj nick na WielkiCycD kto jest za??

Edytowane przez Roxi69
Czas edycji: 2015-05-12 o 11:37
Roxi69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 11:40   #2490
szann
Zakorzenienie

Vloszka, Haha ja to bym takim rozmiarem jak Twój nie pogardziła, mądra baba po operacji
Sie bałam ze wielkie balony beda, sztuczne a to jopka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości