|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa
już mi się marzą obcisłe dżinsy
Cytat:
ale kupiłam fajną trapezową w rozmiarze 36, brzuch prezentował się super, a kiecka jeszcze się przyda na "po ciąży" ![]() Z zakupami planuję odczekać z miesiąc, żeby miednica się zeszła, ale bluzki może szybciej. Ja cały czas po cichu liczę, że pójdzie mi równie szybko jak w pierwszej ciąży |
|
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy wesele 4 lipca
|
|
#1713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1714 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moje lenistwo... Ćwiczyłam sobie na piłce i tak siedziałam siedziałam i nie chciało mi się dupy podnieść, żeby sięgnąć po picie to się wychyliłam ... jeszcze trochę ... no prawie.... i zjechałam tak niefortunnie, że prosto na kość ogonową. Łzy w oczach, myślałam, że nie wstanę, ale jak usiadłam to dopiero poczułam ból. A już wczoraj miałam słaby dzień - nie dość, że cały dzień źle się czułam przez te dziwne bóle o których wam pisałam, to wieczorem chciałam ściągnąć pranie i jakoś nie wycelowałam i nadziałam się brzuchem na klamkę od balkonu. Ale ja taka jestem ) albo kolana bo mamy głupi okrągły stół i wiecznie kolanem walnę w którąś z nóg stołowych - nic nie uważam, a potem zawsze coś mi się stanie także... to będzie za☠☠☠isty tydzień tak czuję. Nie wychodzę z łóżka do niedzieli albo owinę się w kołdrę przynajmniej, żeby już nic sobie nie zrobić... ![]() Ja nienawidzę zakupów ubraniowych więc na nie nie czekam
|
|||
|
|
|
#1715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
z tą kością wspołczuję sama sobie konkretnie potłukłam na schodach i potem przez kilka miesięcy tyłek mnie bolał, koszmar.A z tymi zakupami mnie zaskoczyłaś a kto tu jeszcze nie dawno nam zarąbiste szpilki wstawiał? hę?
|
||
|
|
|
#1716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też chcę taką kupić, bym po ciązy mogła w niej śmigać, chyba w mohito widziałam podobne jakiś czas temu... tylko teraz jakoś chęci i czasu brak by się wybrać. Na necie to akurat kiecki się boję kupować, jednak wolę przymierzyć, bo to kurczę na modelce zawsze fajnie wygląda
|
|
|
|
|
#1717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, położny powiedział żeby wziąć ze sobą z 5 sztuk, a w razie czego można sobie dokupić w sklepiku Cytat:
![]() ja też nia miałam jeszcze nigdy ktg, narazie ginka nic o tym nie wspomina.. szuuu, czyli z ciebie taka mała pierdoła a tak serio, to współczuje, znam ten ból dupy.......ja już też po wizycie. ....czeka mnie powrót do tardyferonu, bo jak tylko skończyłam opakowanie hemoglobina znów zaczeła lecieć.... mały wampir ...... ![]() no i mam pić kawe, bo ciśnienie niziutkie.... noooo i pękła dyszka! ![]() szyjka wporządku, młoda została pogilana po główce ![]() nastepna wizyta 27.05- szuuu, dopisz mnie prosze wtedy bedziemy małą ważyć, mierzyć i robić gbsa ![]() za godzine do dentysty
Małgosia.. 22. 06. 2015 Edytowane przez industria Czas edycji: 2015-05-12 o 11:44 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1718 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale jak mam iść i przymierzać to jestem chora, szczególnie spodnie Ale o moich przebojach ze spodniami pisałam już - to jest tak straszne, że po ciąży dalej będę w tych ciążowych chodziła Sukienki tego typu są śliczne ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Tż mówi jeszcze, że jestem guła ![]() Już dopisuję ![]() Ja dziś przekroczyłam magiczne 70 ![]() Ej oni głęboko wciskają ten patyk przy gbsie?
Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-05-12 o 11:37 |
||
|
|
|
#1719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale skądś to znam, ja też wiecznie z siniakami niewiadomego pochodzenia spaceruję ...
|
|
|
|
|
#1720 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez kaczuszka1986 Czas edycji: 2015-05-12 o 11:39 |
||
|
|
|
#1721 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja zakupy uwielbiam, długo mnie nie trzeba namawiać ![]() gdzie ty to 70kg chowasz? chociaż w sumie chyba wyższa jesteś to może dlatego
|
|||
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak samo jak Ty najbardziej spodni, nie kupuję w ogóle. Chyba, że już super muszę Kocham buty Eeee tym patykiem to tylko smyru smyru
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
|
|
#1724 | ||
|
Zakorzenienie
|
No to raczej
I nam się uda ![]() Cytat:
![]() To ja na szczęście miesiąc później Ale mam nadzieję, że co nieco już zrzucę![]() Cytat:
![]() I ![]() Nie mam pomysłu na obiad:/ Ogórkową mam ale co na drugie? Chodzą za mną kopytka na słodko
|
|
#1725 | |||
|
Konto usunięte
|
Sylwka ja miałam do ślubu takie siniaki na nogach, że jak kamerzysta już przyjechał to miałam pończochy założone a pod nimi rajstopy w sprayu (mój najlepszy przyjaciel
), siniaki niewiadomego pochodzenia to idealne określenie ![]() A i tak na wszystkich zdjęciach jestem z wielką sznytą na ramieniu, bo mnie kot podrapał Kaczuszka mój Tż wiecznie wszystko gubi i niszczy - dokumenty, kartę od bankomatu już wyrabiał kilka razy bo albo zgubi albo połamie na snowboardzie, albo mu portfel z kieszeni wypadnie. Jak jedziemy do CH to bilecik od parkingu też już od razu mi daje, bo raz buliliśmy za zgubiony A jeść na kanapie ma zakaz - jak raz zobaczyłam, że z pierogami z jagodami lezie na kanapę to chyba aż sąsiedzi mnie usłyszeli Także idealnie się uzupełniamy ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
A serio to ja jestem właśnie taka "zbita" No chyba, że w podstawówce ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() Uff już myślałam, że tak głęboko się wkłada tego kija ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko dopisz jednak 27.05 bo ze mnie też pierdoła i już daty pomyliłam ja też nie widze gdzie ty chowasz te 7 dych ![]() a patyka głęboko nie wciskają- tylko tak ci przejedzie po sprzęcie tzn mi tak robiła kiedyś wymaz....cześć oooo też występuje na mnie takie zjawisko przyrody- tż zawsze mówi że mam hemofilie
|
|
#1727 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() pogrubione - ![]() to będzie tak wyglądało ---> ![]() Dobra, pożaliłam się na mój ból dupska, idę umyć lodówkę, bo niedługo jakaś kolonia mi ją zasiedli i zeżre wszystko... |
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam mega ochotę na pulpety w sosie koperkowym ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Heloł Tassia ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Myślcie, że to już pora by iść się umyć i ubrać i coś robić?
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Princesika jak lezalam w tym drugim szpitalu to mowili ze juz po 3 tyg mozna cwiczyc,inni mowia ze z 3 msc trzeba poczekac
Hejka tassia ![]() Zaraz zwariuje non stop ktos do mnie dzwoni i pyta jak tam itp Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-05-12 o 12:03 |
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
takie pieszczoty ci sie marzą?
![]() przyznaj sie, oglądałaś przed chwilą Gessler
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z Blanka od dentysty
ahhh jaka dumna jestem, pani powiedziała że dawno nie widziała tak zadbanych zabkow, i ze rzadko się.zdarza ze mleczaki w tak dobrym stanie ! A Blanka.pięknie współpracowała. Dostała dyplom i poszłysmy na lody ![]() Ja ktg też nie mam, jedynie co w szpitalu. I dobrze bo ja od tego zelu dostaławalam wysypki :p |
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
o może też bym zrobiła
![]() Cytat:
|
|
#1735 | ||
|
Zakorzenienie
|
ścierające
Cytat:
nieeee Cytat:
![]() mój też ma mega zdrowe zęby- nigdy nie miał próchnicy ani nic. jestem w szoku jak widzę jak jego koledzy mają całe czarne :O |
||
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie ktg tez w szpitalu,ale nie lubie tego |
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!To samo dentystka mówiła ze 90% dzieci w.przedszkolu ma.mega prochnice. No nie ukrywam że bardzo pilnowałam żeby Blanka nie jadala słodyczy, nie piła gazowanych słodkich napojów itd. Bój z teściami był okropny bo oni nie kumali ze.dziecko bez słodyczy moŻe żyć, ale dopielam swego
|
|
|
|
|
#1738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko u mnie się zawsze robiło z ziemniakami więc ciekawe jak wyjdzie ![]() Ale ok, zrobię Dzięki już mi ślinka cieknie ![]() Cytat:
![]() A jutro zrobię chyba ziemniaki zapiekane polane sosem cytrynowym posypane oscypkiem i czosnkiem z piersią z kurczaka
|
|
#1740 | ||
|
Rozeznanie
|
hej hej!
Mam przerwe na jedzenie? tylko ze mi sie jesc nie chce!!! Na nic nie mam ochoty... bede sie musiala zmusic, bo jak nie to nie dam rady do wieczora... Cytat:
Cytat:
A propos: wy tu o cellulicie - tez mi sie zrobil, choc jeszcze jest znosnie, ale najgorsze jest to, ze mi tylek sflaczal i opadl
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

Co wcale mi się nie podoba 

My mamy wesele 4 lipca
Szyjka się skraca... tak więc.... 
też chcę taką kupić, bym po ciązy mogła w niej śmigać, chyba w mohito widziałam podobne jakiś czas temu... tylko teraz jakoś chęci i czasu brak by się wybrać. Na necie to akurat kiecki się boję kupować, jednak wolę przymierzyć, bo to kurczę na modelce zawsze fajnie wygląda