Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz. LIV - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-12, 10:50   #2431
Dorjee90
Zadomowienie

Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz.

Nie będę już cytowała ale dziękuję wszystkim za dobre słowa jednak wczoraj pojechaliśmy do szpitala bo ja i tak siedziałam i się denerwowałam. Zrobili małemu badania: mocz czy nie ma jakiegoś stanu zapalnego, zbadali uszka i wszystko ok. I najważniejsze zrobili usg brzuszka bo najbardziej się bałam że coś mu dzieję po operacji ale też jest na szczęście wszystko dobrze. Także w sumie nie wiadomo co mu jest ale prawdopodobnie ma takie okropne kolki. Nie zostawaliśmy w szpitalu bo skoro nie jest jakiś przeziębiony to szkoda go w tych zarazkach trzymać. W razie co Pani doktor kazała wrócić ale mam nadzieję że to właśnie tylko kolki. Na szczęście noce przesypia dobrze ale to pewnie dlatego że w dzień męczy się tym płakaniem.

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Pisałyście coś o rabacie do mango. Ja oczywiście nie dostałam. Może któraś z was nie potrzebuję? Mogę w zamian dać kod rabatowy do answear. kurdę na answear wykupili mi kurtkę którą chciałam a nie uśmiecha mi się zamawiać jej w pełnej cenie
Dorjee90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 10:52   #2432
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz.

Cytat:
Napisane przez Dorjee90 Pokaż wiadomość
Nie będę już cytowała ale dziękuję wszystkim za dobre słowa jednak wczoraj pojechaliśmy do szpitala bo ja i tak siedziałam i się denerwowałam. Zrobili małemu badania: mocz czy nie ma jakiegoś stanu zapalnego, zbadali uszka i wszystko ok. I najważniejsze zrobili usg brzuszka bo najbardziej się bałam że coś mu dzieję po operacji ale też jest na szczęście wszystko dobrze. Także w sumie nie wiadomo co mu jest ale prawdopodobnie ma takie okropne kolki. Nie zostawaliśmy w szpitalu bo skoro nie jest jakiś przeziębiony to szkoda go w tych zarazkach trzymać. W razie co Pani doktor kazała wrócić ale mam nadzieję że to właśnie tylko kolki. Na szczęście noce przesypia dobrze ale to pewnie dlatego że w dzień męczy się tym płakaniem.

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Pisałyście coś o rabacie do mango. Ja oczywiście nie dostałam. Może któraś z was nie potrzebuję? Mogę w zamian dać kod rabatowy do answear. kurdę na answear wykupili mi kurtkę którą chciałam a nie uśmiecha mi się zamawiać jej w pełnej cenie

Też pomyślałam o kolkach. Chłopcy mają do nich większe predyspozycje. Oby szybko minęło
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 11:39   #2433
steam_engine
Zakorzenienie

Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz...

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
ehhh my kobity same sobie problemy znajdujemy

fajny

tak 10 w 1

1. beautylab

Kochana powiedz mi prosze jeszcze, co do staników CK, czy one sie rozciągają pod biustem mocno? Zamowilam sobie w koncu i przyszedł idealny, zapinam sie na środkową haftkę, wiec niby jest jakis zapas ale troche sie o to martwię. A opcja mniejszy obwód/większa miseczka niedostępna.

Edytowane przez steam_engine
Czas edycji: 2015-05-12 o 11:44
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 12:51   #2434
havana
Zadomowienie

Dziewczyny, Wy jesteście mega obeznane z wszystkimi sprawami dot. zakupów online, mogę się poradzić? Wczoraj wieczorem złożyłam zamówienie w pewnym sklepie (nie ciuchy), a dzisiaj na ich facebooku pojawiła się zniżka i będzie obowiązywać przez dwa tygodnie aż do Dnia Matki, więc nie taka jednodniówka. Napisałam im maila czy dałoby się coś z tym zrobić. Jeśli powiedzą, że nie to co byście zrobiły na moim miejscu? Można "odstąpić od umowy" jeszcze przed wysyłką? Wtedy złożyłabym zamówienie na nowo. Chyba zamierzają dzisiaj wysłać, więc muszę szybko działać jakby co

Edytowane przez havana
Czas edycji: 2015-05-12 o 12:55
havana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 13:00   #2435
KARI1604
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez havana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Wy jesteście mega obeznane z wszystkimi sprawami dot. zakupów online, mogę się poradzić? Wczoraj wieczorem złożyłam zamówienie w pewnym sklepie (nie ciuchy), a dzisiaj na ich facebooku pojawiła się zniżka i będzie obowiązywać przez dwa tygodnie aż do Dnia Matki, więc nie taka jednodniówka. Napisałam im maila czy dałoby się coś z tym zrobić. Jeśli powiedzą, że nie to co byście zrobiły na moim miejscu? Można "odstąpić od umowy" jeszcze przed wysyłką? Wtedy złożyłabym zamówienie na nowo. Chyba zamierzają dzisiaj wysłać, więc muszę szybko działać jakby co
Odstapić od umowy, czyli zwrócić produkt można dopiero po jego otrzymaniu, więc najlepiej będzie jesli po odebraniu od razu napiszesz, ze chcesz zwrócić i zamów sobie raz jeszcze - ze zniżką Minus taki, że koszty odesłania bedziesz musiała ponieść, więc przekalkuluj czy Ci się to opłaca
KARI1604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 13:15   #2436
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłośniczki Zary, cz.

Jak zamówienie jest złożone to przecież można je anulować przed wysyłką i zamówić znowu po niższej cenie. Najlepiej jak najszybciej zadzwonić do nich.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 13:18   #2437
gabi1234
Zakorzenienie

Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz..

Dzis online w douglasie -20% a j mam masthewa i rozkminiam czy sie skusic.....
Stary 2015-05-12, 13:23   #2438
havana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KARI1604 Pokaż wiadomość
Odstapić od umowy, czyli zwrócić produkt można dopiero po jego otrzymaniu, więc najlepiej będzie jesli po odebraniu od razu napiszesz, ze chcesz zwrócić i zamów sobie raz jeszcze - ze zniżką Minus taki, że koszty odesłania bedziesz musiała ponieść, więc przekalkuluj czy Ci się to opłaca
Dziękuję Nie wiem czy chciałoby mi się w to bawić, ryzykując na dodatek że szanowna poczta może przesyłkę ot tak zgubić Ja to zawsze wtopię A zwracają teraz koszt wysyłki? Bo już się pogubiłam w tych zmianach. Mają darmową wysyłkę przy zakupach na ponad 200 zł, ale tylko pocztą, a ja oczywiście zapłaciłam za paczkomat, żeby mi wiecznie zakupów nie komentowali w pracy i w domu A w ogóle mailowałam do nich w sobotę, mogli dać znać, żebym zaczekała z zakupami dwa dni jakby coś, chyba
Stary 2015-05-12, 13:23   #2439
tishka
Zakorzenienie

Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz..

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
ja chyba ze 3 miesiace rozkminiam czy kupic meteoryty
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 13:23   #2440
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłośniczki Zary, cz.

Zadzwoń i anuluj zamówienie
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 13:29   #2441
havana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Jak zamówienie jest złożone to przecież można je anulować przed wysyłką i zamówić znowu po niższej cenie. Najlepiej jak najszybciej zadzwonić do nich.
No to już nie wiem To chyba kwestia ich dobrej woli, skoro zapłacone? Nie chcę się bezczelnie czegoś domagać, ale nie ukrywam, że wydatek był dla mnie duży, a tu dzisiaj niespodzianka

Cytat:
Zadzwoń i anuluj zamówienie
Dzięki, tak zrobię

Edytowane przez havana
Czas edycji: 2015-05-12 o 13:32
Stary 2015-05-12, 13:35   #2442
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
nie kupować, szkoda kasy
Stary 2015-05-12, 13:39   #2443
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
na co sie czaisz?

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
o nie...może coś z nyxa bym zamówiła

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
nie kupować, szkoda kasy
ja mam 3 opakowania i na mnie nie działają chyba
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 13:41   #2444
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
ale głównie zależało mi na tym
http://www.brazilianbikinishop.com/p...0ml-28087.html
Uwielbiam smazelingowe kosmetyki Hawaiian Tropic. Cudooownie pachna Czasem, jak mi cos po urlopowaniu zostanie, uzywam tych olejkow po kapieli (zamiast zwyklej oliwki) A poniewaz apach kojarzy mi siewkacyjnie, poprawa humoru o 100 punktow gwarantowana

Cytat:
Napisane przez ddtvn Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie bo wiem ze latacie po roznych sklepach :p mieezylyscie w h&m ten tshirt? Jak rozmiarowo?
Mam zimowa wersje tego t-shrtu (czerwone usta) w rozmiarze S (zarowe gory nosze glownie XS, czasem Ska sie zdarzy) i nadal jest dosc blisko ciala.

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 13:50   #2445
tishka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
nie kupować, szkoda kasy
Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość

ja mam 3 opakowania i na mnie nie działają chyba
serio? az tak zle?

a jakies doswiadczenia z balsamem do ust Clarinsa macie?
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 13:51   #2446
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwcia dens Pokaż wiadomość
girls mam kilka próśb

poleccie please
1. samoopalacz jakis dobry dla amatora stosowania samoopalaczy
2. gdzie kupic new balance - przez Was mi sie ich zachciało
Z samoopalaczy polecam St Moriz - cudooowny Kupilam pare lat temu i od tej pory nie siegnelam po inny. Do tej pory uzywalam pianki, ostatnio kupilam wersje w balsamie i nie wiem, czy nie jest jeszcze lepsza (dopiero 3 razy uzylam ). Warto sprobowac, kosztuje grosze, a mozna sie "opalic" na

by Roy

- - -

Edytowane przez Eggnogg
Czas edycji: 2015-05-12 o 13:53
Stary 2015-05-12, 14:13   #2447
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Z samoopalaczy polecam St Moriz - cudooowny Kupilam pare lat temu i od tej pory nie siegnelam po inny. Do tej pory uzywalam pianki, ostatnio kupilam wersje w balsamie i nie wiem, czy nie jest jeszcze lepsza (dopiero 3 razy uzylam ). Warto sprobowac, kosztuje grosze, a mozna sie "opalic" na
czyli polecasz ten odcień medium?
Stary 2015-05-12, 14:16   #2448
annah33
Zakorzenienie

Hej
Nie mam czasu na nic,kurde no....
annah33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 14:37   #2449
asinka547
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
<uwaga, bedzie offtop>

Dziewczyny, czy używała któraś z Was tych osławionych specyfików dobrwiowych Anastasia Beverly Hills ? I może się wypowiedzieć ?

Chodzi głównie o :

1) DIPBROW Pomade
2) Któryś z Pencilów
3) ewentualnie paletkę

Ja mam od nich mazidło do brwi i polecam! Efekt bomba, używam na zmianę z benefitem.
Stary 2015-05-12, 14:51   #2450
KARI1604
Wtajemniczenie

Cytat:
Jesli zamówienie jest opłacone to niekoniecznie mogą sie zgodzić od razu na anulowanie i zwrot pieniedzy.

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Dziękuję Nie wiem czy chciałoby mi się w to bawić, ryzykując na dodatek że szanowna poczta może przesyłkę ot tak zgubić Ja to zawsze wtopię A zwracają teraz koszt wysyłki? Bo już się pogubiłam w tych zmianach. Mają darmową wysyłkę przy zakupach na ponad 200 zł, ale tylko pocztą, a ja oczywiście zapłaciłam za paczkomat, żeby mi wiecznie zakupów nie komentowali w pracy i w domu A w ogóle mailowałam do nich w sobotę, mogli dać znać, żebym zaczekała z zakupami dwa dni jakby coś, chyba
Powinni zwrócić koszt przesyłki towaru do Ciebie, ale często zastrzegają sobie, ze zwracają najniższy koszt przesyłki dostępny u danego sprzedawcy - chociaż nie wiem czy to takie zgodne z prawem jest
Stary 2015-05-12, 15:21   #2451
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
czyli polecasz ten odcień medium?
Teraz balsam kupilam medium, ale pianke mialam medium oraz dark i obydwa odcienie sie sprawdzily na 5+. Mysle, ze za takie pieniadze warto sprobowac, a nuz przypasuje Ja wychwalam go na prawo i lewo

by Roy

- - -

Stary 2015-05-12, 15:47   #2452
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Teraz balsam kupilam medium, ale pianke mialam medium oraz dark i obydwa odcienie sie sprawdzily na 5+. Mysle, ze za takie pieniadze warto sprobowac, a nuz przypasuje Ja wychwalam go na prawo i lewo
a gdzie to można kupic Eggiaszu?

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez annah33 Pokaż wiadomość
Hej
Nie mam czasu na nic,kurde no....
tak jak ja .... i jeszcze gyros i paste do kanapek do pracy musze zrobic...:rolle yes: wielka miche.....
bo Słowacy przyjechali

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2015-05-12 o 15:50
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 15:51   #2453
KARI1604
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

tak jak ja .... i jeszcze gyros i paste do kanapek do pracy musze zrobic...:rolle yes: wielka miche.....
bo Słowacy przyjechali
Kochana, ta biała kurtka na pierwszym zdjęciu na Twoim insta to z Zary??? Przepiękna jest
Stary 2015-05-12, 16:04   #2454
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ta biała kurtka na pierwszym zdjęciu na Twoim insta to z Zary??? Przepiękna jest
dziękuję to h&m kupiłam w Czechach
Stary 2015-05-12, 16:14   #2455
KARI1604
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję to h&m kupiłam w Czechach
dzięki za info zaraz przeszperam H&M kurtka świetnie wygląda!

a jak one wypadają rozmiarowo w stosunku do Zary? Bo w zarze noszę z ramonesek xs, ale h&m robi czasami dziwnie szerokie kurtki

Tak sie zapatrzyłam na fote na insta, ze dopiero teraz zauważyłam, ze w komentarzach jest info, że to h&M

Edytowane przez KARI1604
Czas edycji: 2015-05-12 o 16:19
Stary 2015-05-12, 16:23   #2456
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
:
Znalazłam na allegro póki co
Stary 2015-05-12, 16:41   #2457
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki za info zaraz przeszperam H&M kurtka świetnie wygląda!

a jak one wypadają rozmiarowo w stosunku do Zary? Bo w zarze noszę z ramonesek xs, ale h&m robi czasami dziwnie szerokie kurtki

Tak sie zapatrzyłam na fote na insta, ze dopiero teraz zauważyłam, ze w komentarzach jest info, że to h&M
Tak, bo sporo osób o nia mnie pytało.
Ja mam na sobie 34 xs, jest dośc obszerna.

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
Znalazłam na allegro póki co
też znalazłam
Stary 2015-05-12, 17:04   #2458
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Ja już tu nie wchodzę... jestem już taka gruba a Wy tu XS kupujecie
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 17:08   #2459
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, tak zrobię
Sprobuj anulować zdalnie wpierw. Może sie uda
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 17:12   #2460
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Ja już tu nie wchodzę... jestem już taka gruba a Wy tu XS kupujecie
nie pitol głupot jesteś w ciąży i wyglądasz bardzo atrakcyjnie

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości