|
|
#2101 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
Dorzucam moje kilka groszy:
1. jej usta pocałunek mój ci przekażą 2. porozmawiaj ze mną, bo ci kredki połamię 3. żywi nie są cierpliwi 4. chętnie pogadam z tobą i nie tylko 5. twoje ręce zdolne do wszystkiego 6. rozkosz miłosnego cierpienia 7. wspomnienia - cichy jęk z oddali 8. patrzę na siebie, on patrzy na iną 9. ocean smutku, fale radości
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg
|
|
|
|
#2102 |
|
Zadomowienie
|
patrzę w górę i nie widze nieba...
Mam serce pełne bolu głowę pełną stresu. Garść gniewu w pięści. Narastający wisiłek krew, pot i łzy. Nic do stracenia obawa o wszystko. bywa, że czasem jestem dziwna jak to miasto...
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
#2103 |
|
Wtajemniczenie
|
-Pocałuj mnie w d*** przez cytrynkę, żeby ci za słodko nie było.
-Wymienianie się jest fajne!Wymieńmy się sobą!Ja będę Twoja a Ty mój...;* -I pamietam ze gdy tamtego dnia zbudziłam sie obok byles TY... - dzis sama nie rozumiem jak przez wlasna dume moglam zranic cie - przepraszam za to ze klamałam za to ze krzywdziłam dzis juz nie wazne ze kochałam - Zostaw mnie sama bo wiem ze na to zasłuzyłam -przepraszam za to wszystko nie potrafilam inaczej - Prosze odejdz juz nie chce zebys widział jak płacze - Samotna w ciemności, samotna w łzach - Porzuciłam iluzje, Zagubiłam się w strachu
|
#2104 |
|
Raczkowanie
|
Moje myśli zabrał ktoś
moje ziółko najukochańsze, moje tętno, co mi puka w żyle . przebacz urojenia od zerkania bez pytania do sumienia. Przebacz Jestem kwiat leciutki puch wykonuję zwiewny ruch Jestem sen czysty tlen jestem blisko a ty hen frazes, truizm, bełkot kolor sraka piórko muł pół sufit stół Ty chwycisz mnie przypadkiem chwycisz mnie za pas Dam Ci tysiąc pięćset sto gwiazd Podobno są przestrzenie między nami przestrzenie pokonam urojone me kochanie To wyczuwalne namacalne przyciąganie ciał dla egzaltowanych dam
Miejscowa idiotka z tutejszym kretynem. Tutejsza idiotko! - rzekł kretyn miejscowy - Czy pragniesz pójść ze mną na film przebojowy? Miejscowa kretynka odrzekła - Z ochotą, Albowiem cię kocham, tutejszy idioto |
|
|
|
#2105 |
|
Rozeznanie
|
Jaka siła jest w splecionych mocno dłoniach, jaką moc ma spojrzenie
![]() `mam ogień który płonie i rozrywa cień `Teraz Mowie Ty Nie SluchaSz Nie Obchodze Cię... Miłość jest jak fala, raz się zbliża raz oddala... zazdrosny kocha wiecej,ufny kocha lepiej. dziś wiem, życie cudem jest, co chcę moge z niego mieć. ![]() Wierny bowiem przyjaciel potężna obrona, kto go znalazł, skarb znalazł... I znów było tak niebezpiecznie... tak niebezpiecznie blisko Twych ust...
|
|
#2106 |
|
Raczkowanie
|
szata nie zdobi człowieka, ale swoje robi...
![]() Nie szukam księcia z bajki - bo jemu zależy tylko na koronie... Nie szukam rycerza - bo w XXI w. go nie znajdę... Nie szukam pięknego narcyza - bo on kocha tylko siebie... Nie szukam sponsora - bo nie jestem dziwką... Nie szukam ideału - bo takie nie istnieją... Nie szukam - bo to On mnie znajdzie ...
|
|
#2107 |
|
Zadomowienie
|
Kilka opisów-to efekt powrotu do płyty "Perła" Edyty Górniak:
bo z daleka grzech mniejszy jest jak najdalej stąd chcę biec moje myśli kuszą mnie moje serce biegnie też i znowu jak najdalej uciec chcę masz oczy zamknięte, nie chcesz widzieć już nic byle jak najdalej! uciec przecież nie da się przed sobą gdzie kończy się ten bieg? czasem są takie dni, kiedy smutek szepce modlitw mych wiatr unosić nie chce lecz nagle ktoś mój uchwycił wzrok, zostaliśmy sami uśmiechnął się, jak nie robi tego nikt me serce jak dziecka śmiech radością pełne ciesz się ze mną chociaż Ty, chociaż dziś nawet sny płaczą a oczom oddał blask pogubiły się gdzieś dni, bo jestem niebem, słońcem Ty są słowa, które jak motyle mogą unieść w górę moje sny i nie chcę więcej, wszystko mam możesz miłością swą zbawić świat kiedy mrużę oczy, szepczesz, że nic nie chcesz, bo mnie masz otul czule mnie i lekko jak cudowna mgła spadną gwiazdy złote, ja to wiem radujmy się, szczególna chwila trwa |
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
"Chcę lecieć jak na skrzydłach wolności nad ziemią"
nie poganiaj mnie bo trace oddech nie poganiaj mnie bo gubie rytm "co by rozumiał tak jak ja, ten głupi dwór rozdanych ról" między niebem a ziemią zawieszeni, choć bliżej nam zawsze do ziemi to jest ponad moje siły..
|
#2109 |
|
Przyczajenie
|
hej!! ostatnio tylko zabieram opisy wiec teraz daje troche ode mnie
![]() - ...czekolada najlepsza na smutki.... - nie wybrałeś mnie,żegnaj więc... - uśmiech to najpiękniejsza rzecz jaką człowiek może dać człowiekowi... - przez nikogo nie kochana,nikomu nie potrzebna,odrzucona w zapomnienia - nawet po najkoszmarniejszej nocy przychodzi poranek niosący nadzieję... - czasem człowiek musi przejść przez piekło,by zmienić się w anioła... - łatwo krytykować jest...trudniej jest krytyke znieść... - zatańcz ze mną jeszcze raz.......otul twarzą moją twarz - jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Jeżeli się jakieś powtórzyły to z góry przepraszam
|
|
|
|
#2110 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a macie może coś, że mam wrażenie, że wszyscy mnie olewają, dziwnie się zachowują i po prostu jestem, bo jestem :/
?I jeszcze, że przyjaciółka, nagle strzela jakieś fochy, zaczyna kumplować się z inną, i mówi, że to ja się odwróciłam, i gada innym na mnie różne rzeczy?
|
#2111 |
|
Raczkowanie
|
A ja proszę o jakieś szalone opisy
ii jeszcze byłabym wdzięczna za opisiki związane z zakończeniem wakacji xD
|
|
|
|
#2112 |
|
Raczkowanie
|
Byle gdzie, byle by, byle już, byle jak, byle z Nim; ))
jesteś królewną i traktuj siebie w tych kategoriach!!! ..to co miałam, pogubiłam zapomniałam, co mówiłam... Jeśli chcesz wiedzieć co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią.. Zielono mi i spokojnie,zielono mi,bo dłonie masz jak konwalie. Ach kiedy, kiedy do mnie mrugnie los... Tak się niemądrze w niemądrych kochać. Tak się na dobre rozlubić w tobie. gadu, gadu nocą, baju, baju w dzień Najcudowniejszy... Czy Ty wiesz że ja, dla Ciebie się budzę każdego dnia... wpływ gumki recepturki na życie seksualne ciastka z kremem =] Jesteś wyjątkowy, jak każdy inny.. Cuando te perdi, buscaba en mi almohada siempre tu calor..// kiedy cie straciłam,zawsze szukałam twojego ciepła w mojej poduszeczce.. Jesteś Aniołem? Musisz być jednym z nich. Może po prostu nie wiesz... Wczoraj z nią, dzisiaj ze mną jesteś i mówisz, że kochasz mnie! Kiedyś jeszcze wierzyłam, możesz się zmienić i ze mną być! OKŁAMAŁEŚ Mnie Nic nie warte noce spędzone we dwoje, nie warte nic! NIE ZEMSZCZĘ SIĘ, DOBRZE O TYM WIESZ. Jestem ciekawa.. czy urodziłaś sie taka tepa czy brałaś korki? Nie przejmuj się.. Mną się nikt nie przejmuje..."/ Ideałem mężczyzny jest kobieta której nie może znaleźć
|
#2113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a z dziedziny szalonych to mam tylko takie(i to chyba nawet stąd zaczerpnięte ;/ ) : *Gdy widze plaskorzezbe, chce uderzyc rozesmianego misia Pande w leb * kwiczeć jeszcze zdążysz, teraz wykłuć się o windziarza *Król Dawid miał pawiana, a ten tukan zwał się Jahwe, co na to Dżizys? *ssij moje ogromne maczugistyczne emblematy drretwej skrupidyny jeśli mnie pamięc nie myli to podawała je Divine18
|
|
#2114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o tak... |
|
|
|
|
#2115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
*niekoniecznie jest mi przykro, no może trochę żal *juz powoli zaczynam miec to wszystko w dupsku!! ((((((((((( *"Zdradzić wam tajemnicę? Wszyscy kłamią... *I w co mam wierzyć ? w Prawdę której nigdy nie było... *tak zyć nie zechciał by nikt... *chce kłócić się z Toba tylko po to żeby zrozumieć jak bardzo mi zależy *To jedno słowo:PRZEPRASZAM...niby proste a tak trudno powiedzieć... ja mam coś'ik takiego ale nie wiem czy spasują ;/ ![]() ehhhh...sory ale chyba żaden z nich nie jest odpowiedni ;/
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajne
|
|
|
|
|
#2117 |
|
Rozeznanie
|
Lost_girl może coś takiego:
Jedyne o czym marzę- by zniknęły wszystkie te fałszywe twarze... Trochę smutna, trochę zła, zasłuchana w szelest traw... Bo nie lubię jak ktoś coś, a potem nic. ![]() I na co mi wrogowie skoro mam takich przyjaciół?? ;/ ------ Dziewczyny a macie może coś takiego o tym, że jest się z kimś blisko, i tylko czeka się na jego poważniejszy krok, że oboje czujemy że coś jest na rzeczy, ale chyba oboje się troche boimy... No mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi, będę wdzięczna za jakieś opisiki
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Every now and then I get a little bit tired of listening to the sound of my tears-każdym teraz i wtedy Nuży mnie słuchanie szelestu własnych łez
I get a little bit restless and I dream of something wild- Zaczynam się niecierpliwić i marzyć o czymś szalonym I get a little bit helpless and I'm lying like a child in your arms-Jestem bezbronna i chowam się w twoich ramionach jak dziecko I get a little bit terrified but then I see the look in your eyes-Jestem przerażona, i wtedy napotykam twoje spojrzenie- Turnaround bright eyes-Obróć rozświetlone blaskiem oczy And I need you now tonight And I need you more than ever And if you'll only hold me tight We'll be holding on forever- I dzisiejszej nocy cię potrzebuję I potrzebuję się bardziej niż kiedykolwiek I jeśli tylko mocno mnie przytulisz Będziemy się trzymać razem już na zawsze And we'll only be making it right Cause we'll never be wrong together-I będziemy postępować tylko tak, jak trzeba bo nigdy więcej nie popełnimy błędu We can take it to the end of the line-Razem możemy dotrwać aż do końca czasu Forever's gonna start tonight- wieczność zacznie się dzisiaj w nocy Więc proszę Cię blisko bądź, kochaj mnie Trwaj przy mnie, bo wokół wzburzone morze Tylko Twoja dłoń. To stały ląd. Żyj z całych sił, życie tli się płomieniem tu Wątłym i łatwo zagasić go. Co los chce dać lub zabrac mi. Dziś oprócz Ciebie wiem, nie mam nic |
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
koniec wakejszyn!!!!
Skończył się już czas Który rozdzielił nas. Skończyła się przygód miara I zabawa do samego rana. Skończyły się nasze wakacje A z nimi wspólne wariacje. Teraz zostały tylko wspomnienia Żyjące w nas do kolejnego zobaczenia. Potem zaczniemy wszystko od początku... Wyjmiemy białą kartkę I ponownie uzupełnimy ją Trzymajac szczelnie zamkniętą w swojej głowie. -------------------------------------- Już ciepłe powietrze zniknęło niespodziewanie Skończyło się nowych miejsc odkrywanie Deszcz zimny popadał i nam jesień zapowiedział Przygody i letnie wrażenia to tylko są miłe wspomnienia Więc leniuchowaniu trzeba powiedzieć: Do widzenia! Choć ludzie bardzo żałują ,że już te dni przemijają. Nie będzie blasków słońca tych pięknych słów ukochanego na koloniach bez końca Tych emocji,uczuć i niepewności Niespodziewanych czasem gości Zabaw,ognisk,zdobywania gór, kąpania w niebieskich jeziorach. Czasu nikt nie zatrzyma sekundy wstecz nie przetrzyma Wraz z spadającymi liściami dzieci biorą kasztany garściami Bramy szkoły na nas czekają Zajęcia się zaczynają. Puste sale zapełniają sale nikt nie nudzi wcale. To koniec.Czas powrócić do normalności. Nudzącej,choć zaskakującej rzeczewistości. ----------------------------------------------------
|
#2120 |
|
Przyczajenie
|
Dotykaj mnie! Tobie oddam ciało swe!
Dziś niech noc złączy ciała dwa - tego pragnie dusza ma! Twego ciała wciąż mi brak. Czekam tylko daj mi znak! KiedyGwiazdyRozbudzająDzi kąNoc. MamOchoteWejśćDyskretnieP odTwójKoc ![]() Złączmy się w intymny zapomnienia krąk. By czuć dotych Twoich rąk.. Już na zawsze będziesz Ty. W moich snach i w życiu mym.. Dotykaj mnie! Tylko Ciebie teraz chce ![]() Niech ta chwila trwa! Twoją rozkosz dziś rozbudzi miłość ma!! Edytowane przez Rebaten Latin Lady Czas edycji: 2007-08-29 o 22:23 |
|
|
|
#2121 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje bardzo;**
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Jej myśli mknęły szybciej niż Mały Książę pomiędzy odległymi planetami.
Jeżeli już mam być komuś lub czemuś wierna, to przede wszystkim sobie samej. Marzenia i rzeczywistość to dwie strefy trudne do pogodzenia. Miłość kojarzy się bardziej z nieobecnością niż obecnością ukochanej osoby. Najsilniejsza jest taka miłość, która nie walczy ze swoją słabością. Nie istnieje miłość bez wolności i na odwrót. Tylko ten, kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten, kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny. Nie warto niczym się przejmować, tylko żyć tak, jakby dzisiejszy dzień był pierwszym (lub ostatnim) dniem mojego życia. Ten, kto stracił coś, co uważał za swoje (...), uczy się w końcu, że nic nie jest jego własnością.
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
...Kochasz - cierpisz... Nie kochasz - cierpią przez ciebie...
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#2124 |
|
Raczkowanie
|
urojenia od zerkania bez pytania do sumienia. Przebacz
Jestem kwiat leciutki puch wykonuję zwiewny ruch Jestem sen czysty tlen jestem blisko a ty hen frazes, truizm, bełkot kolor sraka piórko muł pół sufit stół Ty chwycisz mnie przypadkiem chwycisz mnie za pas Dam Ci tysiąc pięćset sto gwiazd Podobno są przestrzenie między nami przestrzenie pokonam urojone me kochanie To wyczuwalne namacalne przyciąganie ciał dla egzaltowanych dam Musiała uciekać przed potworem wielkim co ją gonił puszczając bąbelki Nie szukam bo to on mnie znalazł Wszechświat gwiazdami mruga. Ja dla melodii nie popełnię zbrodni, Liczy się tylko rytm. Tym bardziej, że uśmiech twój powala z nóg Prawdziwy, namacalny, rzekłbym jestem twój. Kiedy nie ma cię Nie ma trochę mnie Transformacja uczuć, afirmacja życia, Gdzieś po drodze, z dziś do jutra Zgubiliśmy miękkość dłoni. Wieczność kocha Chwilę - Ja kocha się w Ja serce kocha chcenie
Miejscowa idiotka z tutejszym kretynem. Tutejsza idiotko! - rzekł kretyn miejscowy - Czy pragniesz pójść ze mną na film przebojowy? Miejscowa kretynka odrzekła - Z ochotą, Albowiem cię kocham, tutejszy idioto |
|
|
|
#2125 |
|
Rozeznanie
|
I'm obsessive, lalala, lalala, ohhh (;
Chwilę jest się w siódmym niebie, potem wraca się do siebie... Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec ![]() `Zabawnie tak oddychać przez różową słomkę (; `Cudownie tak rozmawiać bez niemiłych wspomnien ![]() Piękne słowa mówią wszystko lecz nie zmienią nic. zaufaj sobie jeszcze raz... Krzycz głośniej, niech słyszą cię, niech śmieją się z nas (; Za karę Cię mam, i za karę ze mną jesteś Ty, tak przeklął nas los. A ona sama śpi bo tak sama chce nikt nie przytula jej nikt nie ma jej. To wszytko za mną, i tylko to co mam dotyka mnie. Modlę się o deszcz, niech ulice łzami spłyną... Oto jest twój czas, nie czas na strach, to nie pora by się bać * Byle nie przespać i by nie brakło sił, z drugiej strony tęczy są drzwi... ----------- Przepraszam jeśli coś się powtórzyło
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
- Wszystkie dni,Tyle chwil, Znów mi się śnisz,W ciszy gdy Ty jesteś blisko
- Tysiące sekund myślę o Tobie,W pośpiechu ludzi ja,mały człowiek - Serce którego słucham,zamykam oczy gdy szepczesz do ucha - To wszystko w jednej minucie życia Setki myśli gdy o to jedno pytam - Pomyśl o mnie,jak ja myśle o Tobie Na moje wołanie odpowiedz słowem - Te momenty które trudno wybaczyć,Teraz przeszłość już nic nie znaczy - Kocham gdy się uśmiechasz zawszeWiedząc że ten uśmiech jest tylko dla mnie - Nie ufam fartom, cień opuszczonych skroni Wspomnienia kiedy czas tak goni - Nadchodzi taki czas coś się kończy,zaczyna Właśnie przeżywasz ją,to właśnie ta chwila - Do czego dążysz,co naprawde oczekujesz?, - Piękne chwile,zostały w mojej głowie Co teraz robić?,wiem nikt mi nie powie - Naprawde boli nad sobą się nie lituje Do Ciebie dąże,tylko Ciebie oczekuje!
|
#2127 |
|
Zadomowienie
|
a jakis opis ze sie wakacje koncza i nie chce mi sie isc do szkoly, i wogole nie ide do zadnej szkolyyyyyy.... przedluzam sobie wakacje o pół roku
![]() ![]() ... chciałabym
|
|
|
|
#2128 |
|
Raczkowanie
|
Co do tych szkolnych, ja mam takie:
Spróbujmy ze wszystkich sił zatrzymać czas.NiechWAKACJEtrwają wiecznie! (niestety trzeba trochę złączyć, bo się nie mieści...) Wszystko co dobre szybko się kończy. Znowu szkoła ![]() Za 10 miesięcy znów będą WAKACJE! NaÓka to bzdÓra, byle do wakacji! Wakacje, znów będą wakacje, na pewno mam rację... Idę, choć nie chcę - SZKOŁA :| Dwa miesiące to stanowczo za mało. Pier**** nie ide! Szkoła idzie, nie ma na to rady... A to już jak jesteś w szkole: Słonko świeci, ptaszek śpiewa, a mnie w szkole krew zalewa! Edukuję się. Chodzę do szkoły, bo każdy gdzieś chodzi. Mam nadzieję że coś się komuś przyda
|
|
#2129 |
|
Rozeznanie
|
BlackAngel:
* Mój system nerwowy osiągnął stan krytyczny.. * Znaczy to,zeście mi wszyscy zbrzydli(śmiertalnie)i że chcę byc sam * SmutnaTwarzWDłoniachDziśU krytaTeSameMyśli,AleInnyS ensWynika . . * Jak ta lalka z porcelany smutne oczy mam... * Panie Boże..pisze do Ciebie ten list,bo jest w moim świecie coraz gorzej * Smutków nie utopisz.One umieją pływać. * Lepiej jest być samotnym niż oszukanym przez ludzi... * nie fajnie jej z tym, nie pytaj czy jej fajnie * Są dni tak bardzo szare, Których szkoda kolorować * K*rewsko daleko od O.K. sergio20: *Meduzy rozrzucone niedbale, muszle, które piasek grzebie, i ryba opuszczona przez fale, jak serce moje przez Ciebie * odeszłaś a twój zapach, dotyk i smak twych ust pozostał ze mną czy to znaczy że wrócisz jeszcze?????* jeszcze długo będę odwracać głowę na dźwięk twego imienia ,jeszcze długo wśród tłumu będę szukać twego cienia * Tęsknie Jak Nigdy Jeszcze Kocham Proszę Usłysz Mnie Wreszcie Mego Serca Mękę Skróć I Błagam Do Mnie Wróć * Bardzo chce nauczyć się sobą być, gdy Cię nie ma cieszyć się... * Powiedz, co Ona ma, czego Ja nie mam?? Hmm, odp. prosta Ciebie (* Tak widziałem cię I chciałem bez słowa cię znów pocałować, Lecz w twoje ramiona Wtulił się on * Kiedyś może wymażę Cię z mojego serca i pamięci. Teraz jednak nie potrafię i nie chcę... * Pokochałaś, zraniłaś i odeszłaś Czy wiesz, że ja nadal kocham? * Masz Kogoś Innego Na Swym Ślicznym Oku.. On Jest Teraz Górą A Ja Już Jestem Z Boku!! * Oczy chcą tego, o czym ludzie śnią... Oczy chcą tego, czego nie sięga dłoń... * Chociaż rozum każe zwątpić moje serce Ciebie woła... Andriotti: * pozwól mi spełnić Twoje marzenia... * Spojrzysz na mnie w końcu już nie obojętnie tak i jednego będziesz pewien… * nie wszyscy mogą i któreś z nas tez nie może. i w tym cala rzecz * Kocham Cię-słowa których nie wypowiem... chcę, ale nie mogę... * Ty boisz się miłości, a ja boję się, że Cię stracę *Być może to najwyższy rodzaj miłości, kochać nie posiadając. * Jeśli szukasz miłości, rozejrzyj się, bo jestem blisko... * Tak wielu na mnie patrzy, dlaczego Ty masz zamknięte oczy? * jak daleko odejść musiałabym żebyś zrozumiał że właśnie ze mną chcesz być? * A każdy krok zaprowadzi nas szybciej wolniej, lecz ku sobie * Ona zagubiona i on zagubiony... Tego samego chcą i tak samo się boją... kiniula991, agiii: *to, co dobre zawsze szybko się kończy... *i znów usłyszę pierwszy szkolny dzwonek *1września to smutny dzień- uśmierca ukochane wakacje *początek szkoły? nie dla mnie...zrobię wszystko, by przedłużyć wakacje ![]() _Anusia_: * * Czekam na jeden gest... * Czy nie czujesz, że jakoś tak...do siebie bliżej nam.. * Ty przecież dobrze...dobrze o tym wiesz... * Uśmiechy w kącikach ust... ukradkowe spojrzenia... to czar wzajemnego uwodzenia... * czuć dotyk.. mój dotyk mieć...Czy chcesz? * Pomyśl czasem gdy zamykasz oczy - daj wszystkim tym marzeniom dotyk * Więc spleć palce z moimi palcami i chodź prowadź i daj się prowadzić.. * Pozwól, że nauczę Cię jednej tylko rzeczy - miłości nie można odrzucić... * Jeśli pragniesz by coś się stało - zrób to * No powiedz...że zależy Ci właśnie na mnie * Powiedz mi, jaki jest użytek Z 60 cm w talii Jeśli mnie nie dotykasz? * Nigdy Ci tego nie powiem, jak bardzo pragnę, byś rzucił się na mnie * Spojrzysz na mnie w końcu już nie obojętnie tak i jednego będziesz pewien… * Wiesz Bardzo Mi Przypominasz Mojego Przyszłego Chłopaka =) * Tylko Ciebie chcę, możesz dotknąć mnie, bardziej zbliżyć się * A ja chciałabym być tylko tą o której myślisz.. * otwórz butelkę czerwonego wina i uwiedź dziś mnie |
|
|
|
#2130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.