Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-12, 21:37   #91
majka242007
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Weekend super, ale za krótki
Ból od wymiany drutów w aparacie i podkręcania dzisiejszego
Do tego jestem taka glodna, a gryźć nie mogę
Zjadłam godz.temu, a dalej glodna jestem ... Tylko, ze bol taki teraz, ze juz nie dam rady jesc
Banana zaraz zjem 😩

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Dzisiaj u ortodontki bylam z moimi druciskami i stąd ten bol
Do tego głowę mi rozwali zaraz
Chyba spróbuje wlasnie zasnac
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:38   #92
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Weekend super, ale za krótki
Ból od wymiany drutów w aparacie i podkręcania dzisiejszego
Do tego jestem taka glodna, a gryźć nie mogę
Zjadłam godz.temu, a dalej glodna jestem ... Tylko, ze bol taki teraz, ze juz nie dam rady jesc
Banana zaraz zjem

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Dzisiaj u ortodontki bylam z moimi druciskami i stąd ten bol
Do tego głowę mi rozwali zaraz
Chyba spróbuje wlasnie zasnac

Kochana znam ten bol z aparatem... Męczyłam sie tak bardzo, tyle czasu przepłakałam... Ja mam strasznie wąska buzie, dwa lata cierpienia bo mi sie wszystko odzierało o dziąsła, krew, rany, zrosty do dzisiaj mam... Nie mówiąc wlasnie o tym bólu przy podkręcaniu co miesiąc...

Ciesze sie ze weekend udany, zakupy jakies porobilas ?

Ja tez juz uciekam spac, jutro o 9:30 wizyta, trzeba sie ogarnac i dojechać blech no i stresa mam bo juz u tej nowej lekarki wizyta bedzie...

Aaaaa i tez mnie dzis mega głowa boli

Dobranoc !!

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:41   #93
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Czy z córcią to się jutro okaże bo mam wizytę i to prywatną, jak nie bedzie Zuzia, bedzie Michaś

A czujemy się ok , brzuch dalej mały , wyglądam jakbym w 4 miesiacu byla
a mi od wczoraj w pasie urosło o 10cm.... Już drugi raz mam tak w tej ciąży... Rośnie powoli a nagle przez noc taki przeskok... Macie też tak? Dzis jak TZ zobaczył mnie po pracy to aż mnie poodwracał bo nie mógł uwierzyć. I wyglądam jak do porodu chyba a jeszcze urosnę

a i mam 8,2kg na plusie...

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Kochana znam ten bol z aparatem... Męczyłam sie tak bardzo, tyle czasu przepłakałam... Ja mam strasznie wąska buzie, dwa lata cierpienia bo mi sie wszystko odzierało o dziąsła, krew, rany, zrosty do dzisiaj mam... Nie mówiąc wlasnie o tym bólu przy podkręcaniu co miesiąc...

Ja tez juz uciekam spac, jutro o 9:30 wizyta, trzeba sie ogarnac i dojechać blech no i stresa mam bo juz u tej nowej lekarki wizyta bedzie...

Dobranoc !!
Dobranoc... i trzymam kciuki za wizytę i oby lekarka ci spasowała
Stary 2015-05-12, 21:42   #94
mms_22
Zakorzenienie

a ja miałam iść spać, ale zauważyłam u siebie coś dziwnego na bieliźnie... poczytałam trochę na necie i wszystko wskazuje na to, że to ten czop śluzowy... jest go niewiele i jest przeźroczysty więc według internetu nie ma podstaw do obaw, ale powiem Wam, że trochę się cykam...
teraz nie będę siała paniki, ale jutro rano zadzwonię do gin albo położnej...

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:44   #95
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy z córcią to się jutro okaże bo mam wizytę i to prywatną, jak nie bedzie Zuzia, bedzie Michaś

A czujemy się ok , brzuch dalej mały , wyglądam jakbym w 4 miesiacu byla
Oj zostanie córcia, się nie martw na razie pomyłki były w odwrotną stronę Mi na ostatniej wizycie gin z Tymka chciała zrobić dziewczynkę ale to tylko przez chwilę bo siusiak sie pokazał ona nie pmaietała,że mówiła wczesniej o płci a ja mam brzuch jakbym miała zaraz na porodówke jechac co gorzej?
Stary 2015-05-12, 21:45   #96
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Młodego myję Babydream i dla Tośki też kupię świeże kosmetyki. Z tż używamy też do twarzy takiego w tubce błękitnej kremu, no i młody też. Zapach mają podobny do Nivea dla dzieci krem na mróz, mi osobiście śmierdzi on, ale to ciążowy urok

Idę spać.
ja też będę używała Babydream ale jak dzidzia podrośnie... Teraz wymyśliłam sobie żeby droższe było czyli Hipp... a nóż widelec jest ciut lepsze, choć jak porównywałam skład to na równi są te dwie marki więc tak pewnie do2rż zostanę przy Hippie

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
a ja miałam iść spać, ale zauważyłam u siebie coś dziwnego na bieliźnie... poczytałam trochę na necie i wszystko wskazuje na to, że to ten czop śluzowy... jest go niewiele i jest przeźroczysty więc według internetu nie ma podstaw do obaw, ale powiem Wam, że trochę się cykam...
jak to, co dokąłdnie tam znalazłaś? Jak to wygląda??? Bo mi też czasem jak to napisać .... ,,bardziej pocieknie,, ale myślałam że to zwykła wydzielina jest...
Stary 2015-05-12, 21:45   #97
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Najważniejsza kwestia - kolor. Biały czy podbarwiony krwią?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-12, 21:48   #98
kasperka
Zakorzenienie

Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
kasperka- a Ty nie byłaś na zakupach w tym Berlinie??? Nic się nie chwalisz...
Dzięki dziewczyny za uwagi co do imienia- raczej ich brak - ale info , że fajne co raz bardziej mnie przekonuje Niestety nie tylko ja decyduję, bo gdyby tak było to byłby Igor ale Maja i TZ jak to usłyszeli to mnie wyśmiali A tak w sumie Adamów nie ma zbyt wielu... Na placu zabaw jak mamy krzyczą Kacper do domu to 15 główek się odwraca, tak samo sporo Kubusi, Igorków, Maksymilianów.... Maje jak wołam to tez co najmniej 3 patrzą haha

Zakupy byly, zgadza sie, ale bardziej rzeczy dla nas i do domu
Małego jeszcze nie obkupiliśmy, ale u nas jest olbrzymi sklep dziecięcy i tam najpierw chcemy zobaczyć wszystko, porównać, dotknąć itd...
Będziemy jechali teraz wózek zamowić, więc akurat okazja będzie
A jak nam będzie mało to albo online zakupy zrobię albo w Berlinie, bo w czerwcu znowu jedziemy

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:

Dobranoc !!

Zakupy zrobione, ale dla Małego jeszcze nie
Sklepy, które mnie interesowały każdy w innym zakątku Berlina takze jak w czerwcu bedziemy tam znowu to juz tylko skoncentrujemy sie nad rzeczami dla Maxa

Tez zmykam, dobranoc

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-05-12 o 21:50
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:51   #99
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
ja też będę używała Babydream ale jak dzidzia podrośnie... Teraz wymyśliłam sobie żeby droższe było czyli Hipp... a nóż widelec jest ciut lepsze, choć jak porównywałam skład to na równi są te dwie marki więc tak pewnie do2rż zostanę przy Hippie

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

jak to, co dokąłdnie tam znalazłaś? Jak to wygląda??? Bo mi też czasem jak to napisać .... ,,bardziej pocieknie,, ale myślałam że to zwykła wydzielina jest...
wiesz co poczułam, że coś mi wypłynęło i poszłam do łazienki, patrzę, a tam taki hm... glut taki ciągliwy, coś pomiędzy kisielem a galaretką wiem, dziwne porównanie, ale nie wiem jak to napisać... wpisz sobie w google "ciąża odejście czopa" to znajdziesz kilka zdjęć... ja nie będę ich tu wstawiać, bo to takie bleeee... a my tu w kocu często o jedzeniu piszemy

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Najważniejsza kwestia - kolor. Biały czy podbarwiony krwią?
na szczęście zupełnie przeźroczysty, dlatego jeszcze nie panikuję... ale pewnie w nicy już nie zasnę, tylko będę się oglądać non stop....

ale któraś tu pisała, że miała podobnie, chyba MsLillaby.... jeśli to Ty, to daj znać czy nadal tak masz, czy Ci przeszło?

dziwi mnie to, bo tydzien temu na wizycie byłam badana i gin mówiła, ze szyjka idealnie zamknięta... a odejście czopu sygnalizuje jej powolne otwieranie...

Igorek

Edytowane przez mms_22
Czas edycji: 2015-05-12 o 21:53
Stary 2015-05-12, 21:54   #100
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co poczułam, że coś mi wypłynęło i poszłam do łazienki, patrzę, a tam taki hm... glut taki ciągliwy, coś pomiędzy kisielem a galaretką wiem, dziwne porównanie, ale nie wiem jak to napisać... wpisz sobie w google "ciąża odejście czopa" to znajdziesz kilka zdjęć... ja nie będę ich tu wstawiać, bo to takie bleeee... a my tu w kocu często o jedzeniu piszemy
a no to nie... u mnie to typowa wydzielina jest... żadnych glutów
więc może faktycznie skonsultuj z lekarką... ja nie znam się na tym wcale ale jeśli krwi nie było to może nie ma się czego obawiać...

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:

na szczęście zupełnie przeźroczysty, dlatego jeszcze nie panikuję... ale pewnie w nicy już nie zasnę, tylko będę się oglądać non stop....

ale któraś tu pisała, że miała podobnie, chyba MsLillaby.... jeśli to Ty, to daj znać czy nadal tak masz, czy Ci przeszło?
nie martw się bo to nic ci nie da a dzidzia czuje stres. Jak cię nic nie boli to połóż się już może i odpoczywaj co? A jutro sobie zadzwonisz i się upewnisz...

Edytowane przez majka242007
Czas edycji: 2015-05-12 o 21:56
Stary 2015-05-12, 21:56   #101
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana, to spokojnie, to nie czop tylko śluz Lekarz mnie uprzedzał, że jeśli coś takiego by się działo to jest to śluz. Alarm mam wszczynać jak będzie podbarwiony krwią... bo wtedy to pewnie czop A tak jeśli nie masz skurczy, nie boli Cię brzuch to idź spać i śnij spokojnie

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Jak już jesteśmy przy temacie to właśnie... wylewa się ze mnie ostatnio, aż mnie to wkurza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-12, 22:00   #102
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:

Jak już jesteśmy przy temacie to właśnie... wylewa się ze mnie ostatnio, aż mnie to wkurza
też chciałam ostatnio poruszyć temat ale tak przy obiedzie nie wypadało... Latam już z wkładkami a nigdy ich nie potrzebowałam w sumie... jedynie przy miesiączce.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Słodkich snów dziewczyny. I do jutra
Stary 2015-05-12, 22:00   #103
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
a no to nie... u mnie to typowa wydzielina jest... żadnych glutów
więc może faktycznie skonsultuj z lekarką... ja nie znam się na tym wcale ale jeśli krwi nie było to może nie ma się czego obawiać...

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

nie martw się bo to nic ci nie da a dzidzia czuje stres. Jak cię nic nie boli to połóż się już może i odpoczywaj co? A jutro sobie zadzwonisz i się upewnisz...
Cytat:
Kochana, to spokojnie, to nie czop tylko śluz Lekarz mnie uprzedzał, że jeśli coś takiego by się działo to jest to śluz. Alarm mam wszczynać jak będzie podbarwiony krwią... bo wtedy to pewnie czop A tak jeśli nie masz skurczy, nie boli Cię brzuch to idź spać i śnij spokojnie

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

nie no do gin na pewno dziś nie zadzwonie, bo tak jak piszecie, problem pojawia się, jak pokaże się krew... i na razie nie panikuję jakoś bardzo, ale cały czas zaglądam w majtki jakoś tak odruchowo...
ale macie rację - idę się położyć

Oj chyba nie wyszły nam na dobre te wczorajsze amory

mi gin mówiła, ze wydzieliny z pochwy może być więcej ja czasami też mam jej dużo... ale coś takiego jak dziś mam po raz 1.

Dobranoc

Igorek

Stary 2015-05-13, 05:26   #104
kasperka
Zakorzenienie

Dzień dobry mamusie
Stary 2015-05-13, 05:34   #105
kasperka
Zakorzenienie

Dziewczyny, wyszukjecie takie piekne cudenka moze ktoras z Was zna jakas strone polska na, ktorej moglabym kupic takie naklejki zwierzatka jak na zdj??? ImageUploadedByWizaz Forum1431491752.815695.jpg
Stary 2015-05-13, 05:42   #106
roxana_lu
Zakorzenienie

Hej!

Ja zaspałam wiec lece sie szybko szykować do lekarza

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 05:46   #107
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!

Trzymam kciuki
Stary 2015-05-13, 06:07   #108
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
Hej!

Daj znac jak po wizycie

Mms mysle ze nie musisz sie denerwowac, ja mam dosc duzo sluzu, tez panikowalam ale lekarz powiedzial ze wszystko jest prawidlowo i mam panikowac jak zobacze krew

Ja juz jade do pracy, te podroze autobusem od jakiegos czasu sa mega meczace, zwlaszcza powroty bo wtedy to jade 30-40 minut :/

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 06:17   #109
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
a mi od wczoraj w pasie urosło o 10cm.... Już drugi raz mam tak w tej ciąży... Rośnie powoli a nagle przez noc taki przeskok... Macie też tak? Dzis jak TZ zobaczył mnie po pracy to aż mnie poodwracał bo nie mógł uwierzyć. I wyglądam jak do porodu chyba a jeszcze urosnę

a i mam 8,2kg na plusie...

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Dobranoc... i trzymam kciuki za wizytę i oby lekarka ci spasowała
Dodaj zdjęcie brzuszka bo aż jestem ciekawa

Cytat:
Spokojnie, to na pewno nie czop. Ja też miałam tak już chyba z 3 razy, że właśnie miałam taką galaretkę, ale to przy podcieraniu i normalnie zaczęłam ją z każdej strony oglądać i zastanawiałam się, czy to czop, a potem stwierdziłam, że widocznie taka mi się wydzielina nazbierała. Miało to kolor taki żółtawy. Na badaniu też mi nic nie wyszło.
Jednak dla spokoju swojego wewnętrznego, który jest bardzo ważny zadzwoń

Cytat:

Ja tak miałam w zeszłym tygodniu, normalnie jakbym się posiusiała i musiałam wrócić do wkładek, zaczęłam się nawet zastanawiać, czy wody czasem się nie sączą, ale z dnia na dzień było tego coraz mniej i teraz jest już ok. A na usg wyszło, że wody w normie.

Ja lecę zaraz na autobus i jadę do Ośrodka Interwencji Kryzysowej na zajęcia w terenie tak mi się chce, że aż mi się nie chce

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ----------

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
Daj znac jak po wizycie

Mms mysle ze nie musisz sie denerwowac, ja mam dosc duzo sluzu, tez panikowalam ale lekarz powiedzial ze wszystko jest prawidlowo i mam panikowac jak zobacze krew

Ja juz jade do pracy, te podroze autobusem od jakiegos czasu sa mega meczace, zwlaszcza powroty bo wtedy to jade 30-40 minut :/
Już niedługo

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Cytat:
Dziewczyny, wyszukjecie takie piekne cudenka moze ktoras z Was zna jakas strone polska na, ktorej moglabym kupic takie naklejki zwierzatka jak na zdj??? Załącznik 5978545
Sprawdź na allegro, naklejki tam na pewno są, bo widziałam, ale czy konkretnie takie to nie wiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-13, 06:23   #110
Isabelle_26
Raczkowanie

witam się z rana

Cytat:
Noooooooooo heeeeeeeeeeeej
Witaj z powrotem Kciuki za wizytę

Cytat:
Hej!

Kciuki zaciśnięte za wizytę
Ale miałaś dostawę wczoraj

Jeszcze chyba Asienka ma dzisiaj wizytę ?? coś mi się kojarzy że pisała wczoraj.. Więc tez zaciskam

Ja już po lekkim śniadanku, inka wypita zbieram się za spisywanie danych ze sprawozdań :/ do mojej cudnej pracy
Od jutra dzioszki będzie mnie mniej aż do 25maja, bo mój szanowny małżonek przyjeżdża do domu (2 dni szybciej).. Jeszcze jutro ta wizyta u endo mnie czeka, hmm mam nadzieję że pójdzie szybko bo chciałabym od razu wykorzystać męża i byśmy pojechali wózki pooglądać - bo to w tym samym mieście
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 06:28   #111
mms_22
Zakorzenienie

hej

ja wstałam i nie dość, że znów zauważyłam taką wydzielinę na bieliźnie, to wstałam z bólem w podbrzuszu... nawet nie tyle z bólem, co z lekkim skurczem... wzięłam no spe i czekam... ale tel i tak wykonam do gin dla świętego spokoju...
Mam nadzieję, że szyjka mi się nie otwiera, bo to oznaczałoby pewnie leżenie do końca... a my jeszcze prawie nic dla Dzidzia nie mamy...

trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty

Igorek

Edytowane przez mms_22
Czas edycji: 2015-05-13 o 06:56
Stary 2015-05-13, 07:16   #112
asienka_182
Rozeznanie

Hej jestem i ja
Dzisiaj w nocy myslalam ze zwariuje bo chyba z 6 razy byłam siku Ale dalam rade
Tak tak ja dzisiaj tez mam wizytę ale dopiero o 16:20 a juz nie moge się doczekać musicie trzymać kciuki żebym się wkoncu tej płci dowiedziała
Ja jeszcze troche poleze w łóżku później wstane to troche ogarne domek dzisiaj na wizytę ze mna idzie mama bo chce popodglądać i jest strasznie szczęśliwa i nie może się doczekać
Od razu po wizycie jak sie dowiem kto tam siedzi lecę do cocodrillo
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 07:20   #113
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Hello

Powodzenia dzisiaj na wizytach i miłego podglądania Waszych miłości

asienka mam nadzieję,że dziś uda się podejrzeć kto tam sobie mieszka

Kasperka takich to ja chyba akurat nie widziałam, ale na pewno jakieś inne zwierzęta wpadły mi w oko jakby udało mi się znaleźc to dam znać
Stary 2015-05-13, 07:24   #114
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Hello

Powodzenia dzisiaj na wizytach i miłego podglądania Waszych miłości

asienka mam nadzieję,że dziś uda się podejrzeć kto tam sobie mieszka

Kasperka takich to ja chyba akurat nie widziałam, ale na pewno jakieś inne zwierzęta wpadły mi w oko jakby udało mi się znaleźc to dam znać
No my tez właśnie mamy taką nadzieje zobaczymy co z tego wyjdzie i z tych zaciśniętych kciuków
Stary 2015-05-13, 07:37   #115
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, wyszukjecie takie piekne cudenka moze ktoras z Was zna jakas strone polska na, ktorej moglabym kupic takie naklejki zwierzatka jak na zdj??? Załącznik 5978545
ja widziałam... i chyba na allegro - a raczej na pewno tam...

Witam mamusie

Stałam dziś w mięsnym po wędlinę i wzięło mnie na taka najzwyklejszą pasztetową z pomidorem... W życiu tego nie jadłam i nie kupowałam bo to chyba z 5zl za kg kosztuje a za 10cm zapłaciłam coś koło 1zł więc na bank z pasztetem ma niewiele wspólnego a koło pomidora nawet nie leżało... Ale no musiałam i pochłonęłam gorącą kajzerkę z tym...
I teraz nadal chce mi się czereśni

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
hej

ja wstałam i nie dość, że znów zauważyłam taką wydzielinę na bieliźnie, to wstałam z bólem w podbrzuszu... nawet nie tyle z bólem, co z lekkim skurczem... wzięłam no spe i czekam... ale tel i tak wykonam do gin dla świętego spokoju...
Mam nadzieję, że szyjka mi się nie otwiera, bo to oznaczałoby pewnie leżenie do końca... a my jeszcze prawie nic dla Dzidzia nie mamy...

trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty
to zadzwoń kochana, dla świętego spokoju nawet.

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
Hej jestem i ja
Dzisiaj w nocy myslalam ze zwariuje bo chyba z 6 razy byłam siku Ale dalam rade
Tak tak ja dzisiaj tez mam wizytę ale dopiero o 16:20 a juz nie moge się doczekać musicie trzymać kciuki żebym się wkoncu tej płci dowiedziała
Ja jeszcze troche poleze w łóżku później wstane to troche ogarne domek dzisiaj na wizytę ze mna idzie mama bo chce popodglądać i jest strasznie szczęśliwa i nie może się doczekać
Od razu po wizycie jak sie dowiem kto tam siedzi lecę do cocodrillo
no dziś już koniecznie dzidzia musi pokazać co ma między nóżkami - trzymam kciuki mocno.

Zobacz na FB Cocodrillo bo jest rabat -20% do pobrania...
Stary 2015-05-13, 07:43   #116
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

dziwi mnie to, bo tydzien temu na wizycie byłam badana i gin mówiła, ze szyjka idealnie zamknięta... a odejście czopu sygnalizuje jej powolne otwieranie...
Kochana nie masz żadnych powodów do zmartwień, skoro nie było krwi to wszystko gra organizm tak wariuje bo przecież jeszcze trochę i wydasz syna na świat, ja dzwoniłam wtedy do położnej i mnie uspokoiła.

Dzień dobry ale miałam sen, rzucam tżta i wyruszam na poszukiwania mojego wybranka serca ze snu głowa mi pęka znów

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 07:47   #117
moniska139
Zadomowienie

Cytat:

Ja zmieniam po 4 razy w ciągu dnia wkładkę i to jeszcze takie grubsze kupuje już. A co jest najgłupsze to to, że jak tż chcę zmolestować to jest susza i otarcia

Cytat:

Witam mamusie

Stałam dziś w mięsnym po wędlinę i wzięło mnie na taka najzwyklejszą pasztetową z pomidorem... W życiu tego nie jadłam i nie kupowałam bo to chyba z 5zl za kg kosztuje a za 10cm zapłaciłam coś koło 1zł więc na bank z pasztetem ma niewiele wspólnego a koło pomidora nawet nie leżało... Ale no musiałam i pochłonęłam gorącą kajzerkę z tym...
I teraz nadal chce mi się
chleb z pasztetem i pomidorem juz zaliczyłam o kawałek ciasta z rabarbarem do kawki
Młody wstał lewą nogą, będzie przerąbane dzisiaj...
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 07:50   #118
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
znalazłam takie:
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka...a-nr900038.htm

podobne lecz nie to samo...
Stary 2015-05-13, 07:54   #119
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:

Witam mamusie

I teraz nadal chce mi się czereśni

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

to zadzwoń kochana, dla świętego spokoju nawet.

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

no dziś już koniecznie dzidzia musi pokazać co ma między nóżkami - trzymam kciuki mocno.

Zobacz na FB Cocodrillo bo jest rabat -20% do pobrania...
Widziałam właśnie ale z tego co czytałam to na sklep internetowy a pozostałe rabaty to przy zakupach powyżej 150 zl a ja dzisiaj akurat skromnie z dwie pary śpiochów albo czegos o ile się dowiem tej płci
Stary 2015-05-13, 07:55   #120
majka242007
Zakorzenienie

kasperka mi się to spodobalo:
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka...e-nr780341.htm
zupełnie już coś innego ale fajnie wg mnie wygląda
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości