|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 44- nasz sezon!
Bialy
zakladam ze jednak troche posluzy wiec bialy bedzie bezpieczniejszy
|
|
|
|
#3182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja ostatnio u kosmetyczki wybrałam kolor, marki Indygo. Wczoraj zobaczyłam, że mi się przebarwienia zrobiły . Jakbym tuszem z długopisu ubrudziła paznokcie i nie da się zmyć, a na pewno tuszem się nie oblałam...Ogólnie ponoć dobra marka, a jestem zawiedziona .Cytat:
. Ale ostatecznie potwierdzi dopiero w środę przed weselem.Wczoraj znajoma z UK nam odmówiła. Spodziewałam się, że nie przyjedzie, ale mogła sobie darować podawanie powodu, bo aż się zmieszałam i skrzywiłam. W grudniu urodziła córkę, sądziłam że powie, że nie chce jej zostawiać na tyle itp.- zrozumiałabym. Ale ona powiedziała, że bardzo przeprasza, że nas zawiodła, ale... musi zapłacić ratę za łóżeczko dla młodej i młoda rośnie, więc musi jej kupić nowe ubranka . Pominę jedynie fakt, że jakiś czas temu sama mówiła, że tatusiek poczuł się i kupił młodej wózek i łóżeczko, a mnóstwo ciuszków podostawała i to w większych rozmiarach, więc cieszyła się, że przez dobre kilkanaście miesięcy praktycznie nic nie będzie musiała kupować . Ale bywa .No i M dzisiaj dzwonił do kancelarii w swojej parafii. Aż szkoda gadać. Ogólnie został wyśmiany, że błędem w zapowiedziach się przejmuje, że nigdy nikt nic takiego nie zgłaszał, że co to za problem ( ), że przecież i tak ślub dostaniemy, że oni dostali kartkę z zapowiedziami nabazgraną, jak kura pazurem, a jak tak bardzo jest źle, to mogą zwrócić ofiarę . Ogólnie zrobili błąd i wszystkich dookoła obwiniają, zamiast przeprosić i bez dodatkowych problemów sprawę naprawić. A kartkę z zapowiedziami od mojego proboszcza oboje widzieliśmy i była jak najbardziej wyraźna i banalna do odczytu, nie styl pisowni "na lekarza".---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
.
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym nawet teraz dla siebie kupiła różowy, ale to ja
Uwielbiam różowy
|
#3184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi pomogłyście :P
Ogólnie dzwoniłam do taty dziewczynki i na wymienienie wszystkich kolorów padło różowy lub biały... i sama nie wiem :/ |
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() polecam.. poczatkowo mialam problem ze mi platkami skora schodzila..chcialam isc w peelingi ale odpuscilam i dobrze..teraz czasami widze jakis hm "ubytek" ![]() dostalam tez zel do mycia twarzy - bioderma chyba atoderm...ale nie pamietem dokladnie
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
sq ten efekt schodzenia platami skory to zapewne
leczenie" jej. Pod tą co schodzi, jest nowa gladziutka ... wiem co mówię, niestety. 4 razy liniłam się z twarzy jak lis. tragedia, zreszta pisałam o tym.Bogu dzięki chyba wyeliminowalam ten winny kosmetyk. schmet , sedu, wiecie co za 4 miechy?^^ |
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Mi kosmetyczka polecała Iwostin, ale Hydratię (a nie Sensitię, która najpopularniejsza chyba jest). Mam i w sumie ok, ale płatki nosa mam strasznie przesuszone, ale to raczej od chusteczek i smarkania, bo mnie alergia dopadła :/
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz pojawia sie raz na jakis czas jakby doklejony platek skory 5-10mm srednicy a to na nosie a to na czole ![]() i nie narzekam ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- wazelinka nawet nie pomaga??
|
|
#3190 |
|
nibyżona
|
aaaa wgl, bo miałam pisać - od 4 dni używam tą pastę:
http://www.aptekaslonik.pl/images/pr...a-do-zebow.jpg razem z dedykowanym do niej płynem do płukania. i dziś mama do mnie co zrobiłam z zębami są spokojnie o ton jaśniejsze pewnie więcej pasta nie da rady zrobić, ale jestem zadowolona, a dodatkowo nie mam podrażnionych dziąseł ![]() w SP będzie promocja na pastę to może któraś skorzysta, bo ja mam ją dzięki poleceniu koleżanki właśnie ![]() jestem padnięta. jutro idę odebrać sukienkę, mam nadzieje, że po dorobieniu dekoltu będzie już cacy. ugadać na sali do końca menu i inne rzeczy. umówić się na depilacje o mamo 10 dni.
|
#3191 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3192 |
|
Zadomowienie
|
zaczyna denerwowac mnie to aliexpress, dwoch zamowien ani widu ani sluchu, jedno anulowane bo nie wyslali na czas. Co prawda napisali do mnie od razu po anulowaniu, ze Im so sorry, mielismy juz banner przygotowany, ale zapomnielismy wyslac..... Wkurzylam sie i napisalam, zeby kase oddawali a zamowie sobie ten banner w takim samym stylu jak wachlarze dla gosci i napisy do ramek na slodki stol i ksiege gosci, w sumie nawet dobrze wyszlo. Poki co kasy brak, ktos ma jakies doswiadczenia z ta kwestia z Aliexpress?
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Ej bez kitu, kupiłam sobie zupełnie zwyczajny czarny stanik w Victoria's Secret (a dokładnie w ich tańszej marce dla nastolatek Pink, o taki), zero push-upa, rozmiar mój prawidłowy 75B i nie mogę uwierzyć, jakie mam w nim piersi. xD Krągłe, odstające, skaczące.
Jakieś czary. xDOdnośnie wybielania zębów, my teraz używamy pasty z peroxidem, czyli substancją, która w dużym steżeniu znajduje się w tych wszystkich żelach do wybielania. Ledwo przykładam tę pastę do zębów, od razu czuję lekki ból, który na szczęście przechodzi bardzo szybko, ale nie wiem, jak Wy dajecie radę z tymi dużymi stężeniami i długim czasem trzymania nakładek na zębach.
Edytowane przez krolewna_smieszka Czas edycji: 2015-05-12 o 23:30 |
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Ja białą perłę bardzo długo używałam, dla mnie zero efektów. Bardzo wydajna była, mimo codziennego użytkowania, miałam ją chyba ze 2-3 miesiące!, ale aż tubka wzięła i się rozpadła (przedziurawiła się przy dziobku od częstego zakręcania zatyczki)
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko było faux pas tam, Pmki wszystko o gościach powinny wiedzieć i każdego z odpowienimi honorami zapraszać i mieć mnóstwo dodatkowych zaproszeń gdyby kuzyn chciał jednak przyjść z inną laska to żaden problem nowe zaproszonko się należało Widziałam, że próbujesz sprostować tam te laski, ale w pewnym momencie kasienka zaczela mnie irytować Zresztą teraz sama sobie załozyla wątek z problem z
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Spaaaaaaaać
czekam na taksę już i zaraz na lotnisko. trzy dni w Ustrzykach a w sobotę suknia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Justuus aparat inny nuż różowy będzie bardziej uniwersalny. Czy ta promocja w super pharm jest tylko dziś? |
|
|
|
#3198 |
|
Konto usunięte
|
rozstałam się przedwczoraj z TŻ
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- Asica, jak to? Aż tak źle? Normalnie deja vu na wątku...
|
|
#3200 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie tak sobie pomyślałam, że pewnie kijowo to wygląda z Waszego punktu widzenia.
Aż tak źle, pamiętasz kłótnię o kuchnię? Wczoraj dostałam sms'a od niego: "Pieprzona kuchnia nie była powodem. Ja chyba muszę być sam, bo się będziesz ze mną całe życie męczyła. Te wszystkie fochy chyba były właśnie po to, żebyś mi dała spokój i nie odzywała się do mnie. Ja mam bardzo ciężko żyć z inną osobą. A tak co? Co miesiąc będziesz mnie gdzieś wysyłała, żeby to wszystko ze mnie zeszło?" Kompletnie sobie nie radzę |
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Asica
A tłumaczenie TŻ słabe. |
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie mi przykro. Tydzień nie odzywania się do siebie faktycznie nie świadczy o zdrowej relacji, ale również bym miała nadzieję, że da się to jakoś wspólnie wypracować... Niestety nie da się, jeśli tylko jedna strona jest chętna do pracy nad związkiem...
|
#3203 |
|
Konto usunięte
|
mam cholerną nadzieję, że to tylko nie wiem, stres przed ślubem, albo jakieś wątpliwości i że zaraz mu przejdzie, ale nie nastawiam się za bardzo
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Asica, nawet jeśli to tylko stres przed ślubem, to wspomnienie takich słów będzie boleć co najmniej przez najbliższe kilka lat (albo i już zawsze). :/ Na pewno musicie się spotkać i pogadać, gdy emocje już trochę opadną (jeśli to w ogóle możliwe w takiej sytuacji).
|
#3205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
używałam chyba przez rok, zero efektów, a tubka faktycznie za każdym razem się psuła. Ale to chyba nie z powodu częstego używania, bo ja wszystkie pasty używam tak samo, ale raczej kiepskiego materiału.Asica - nie wiem co powiedzieć, po ostatniej akcji znowu węszę psikusa
|
||
|
|
|
#3206 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Dooooobry
Cytat:
w tamtym tygodniu kupowałam dla indyczkow A tak serio to zapraszam za dwa tygodnie do mnie na prawdziwe polskie truskawki z ilością nawozu 0% całkiem eko i w ogóle i całkiem za darmo dla przyjaciół i znajomych ![]() Dzięki w ogóle za to info o Białej Perle na pewno kupię i będę mobilizowala TŻ żebyśmy sobie chociaż trochę uśmiechy wybielili Asica trzymaj się My wczoraj z TŻ ostatecznie zakopalismy topór wojenny ) dzisiaj musze mu przygotować jakiś szalony pyszny obiad wspomozecie pomysłami? rosi:
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie jęczy i narzeka, ale fakt, całkiem dzielnie znosi. ;P Myślę, że sam wie, że to kiepsko wygląda. :/ Zawsze miał te krostki na ramionach, ale jakieś 2 lata temu zrobiły mu się straszne. Odkąd mieszkamy razem, próbuję mu to jakoś zaleczyć. Na razie z marnym skutkiem. Myślałam, że to uczulenie na proszek, ale wypróbowałam już i płyny do prania dla dzieci, i do skóry wrażliwej, i super łagodne żele do mycia ciała, i nie ma żadnej różnicy. Do tej pory najlepiej działał krem z mocznikiem, ale niestety bez rewelacji.
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
asica
Tż w niedziele wieczorem wyjechał, a wczoraj zrobił mi niespodziankę i przyjechał do mnie tylko na noc, bo się stęsknił i chciał się przytulić. Specjalnie jechał 5 godzin, a dziś z samego rana znowu wyjeżdża i wróci w piątek. I jak tu go nie kochać |
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My tu mamy super truskawki drogie są ale dobre niestety musze czekać do czerwca a nawet lipca - wtedy jest wysyp
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

zakladam ze jednak troche posluzy wiec bialy bedzie bezpieczniejszy

polecam drogerię
. Jakbym tuszem z długopisu ubrudziła paznokcie i nie da się zmyć, a na pewno tuszem się nie oblałam...Ogólnie ponoć dobra marka, a jestem zawiedziona 
. Pominę jedynie fakt, że jakiś czas temu sama mówiła, że tatusiek poczuł się i kupił młodej wózek i łóżeczko, a mnóstwo ciuszków podostawała i to w większych rozmiarach, więc cieszyła się, że przez dobre kilkanaście miesięcy praktycznie nic nie będzie musiała kupować
), że przecież i tak ślub dostaniemy, że oni dostali kartkę z zapowiedziami nabazgraną, jak kura pazurem, a jak tak bardzo jest źle, to mogą zwrócić ofiarę 
ala:

choć zapłaciłam za nie jak za zboże