Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-12, 20:01   #2521
myszola21
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Olivka super!!!!!!!
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 20:14   #2522
Olivka1989
Raczkowanie

Dziękuję kochane moje
Cieszę się, że mam to już za sobą
Dla mnie wyglądają dokładnie tak jak chciałam już je kocham Mam allergany natrelle tsx 310
Stary 2015-05-12, 20:14   #2523
requiem4U
Raczkowanie

Dziewczynki, widzę, że w maju wysyp nowych cycuszków Cudownie :P Dużo zdrówka Wam wszystkim życzę i wytrwałości teraz, żeby potem było już tylko lepiej- sama po 2-óch miesiącach coś na ten temat wiem :P

Dodałam zdjęcie w bluzeczce dzisiaj- żeby nie było, że tylko nago paraduję :P

Buziaczki i miłego wieczorku
requiem4U jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 20:23   #2524
zabojadka88
Rozeznanie

Oliwka!!!Gratuluje,wiem jak bardzo się bałas...!
JA juz tez powoli zaczynam sie denerwować,pewnie znajac mnie to spierdziele i nie pojadę!!
Trzymaj się dzielnie i dziękujemy za relację!
zabojadka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 20:31   #2525
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roxi69 Pokaż wiadomość
Shazney nie chodzi o ''pokazywanie sie swiatu'' a w jakims stopniu o poczucie spelnienia , jaki odczuwany po poprawieniu swojej urody a co za tym idzie - komplementow z otoczenia, czy to maz czy przyjaciolka, ktore dodaja nam radosci I zadowolenia. Moja wypowiedz jest nieco glebsza nizeli Ty ja postrzegasz. Tym ''swiatem'' jest tez twoje odbicie w lustrze, wszystko co odbierasz wlasnymi oczyma. Gdybys byla latami na pustej niekonczacej sie martwej przestrzeni, zupelnie sama czy wowczas myslalabys o potrzebie powiekszania tego czy tamtego??
A co jest głębszego w fizyczności? To powierzchowna sfera. Czy zmieniając, ulepszając swój wygląd zmieniamy swój charakter? Nie, bo charakter to stała cecha. Pozbywamy się jedynie kompleksu, nie zaprzątamy sobie nim głowy, ale czy z większym cycem stajemy się inną osobą? Nie, stajemy się tylko powierzchownie może bardziej śmiali, może bardziej radośni, może bardziej pewni siebie (?). Oczywiście, najprawdopodobniej może to wpływać na jakość naszego życia, ale operacja nie rozwiążą tego, co w głowie siedzi, co zostało ugruntowane latami przez doświadczenia, wychowanie. No i tak, zrobiłam op, żeby właśnie pozbyć się kompleksu, bo podobają mi się większe cycki, ale nie dlatego, żeby usłyszeć komplementy, poczuć się spełnioną (spełniona to ja dopiero się poczuję jak będę w życiu robić to, co lubię, co kocham).

E, co za porównanie. Gdybym przebywała przez kilka lat na pustej przestrzeni, to myślałabym o przetrwaniu - to naturalne.

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.

Edytowane przez Shazney
Czas edycji: 2015-05-12 o 20:33
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:05   #2526
Mortycja72
Rozeznanie

Mam za tydzień konsultacje u AB, nie mogę się doczekać.
Ale ja nie chcę dużych cycków Uważam, że rozmiarowo, jak są w staniku, są idealne do mojej figury. Chciałabym tylko wypełnić je od góry, zakładać miękkie koronki zamiast usztywnianych, które nadają i kształt i nosić maks miseczkę więcej niż teraz i żeby nikt nic nie zauważył... To możliwe???
Mortycja72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:19   #2527
Milian
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mortycja72 Pokaż wiadomość
Ale ja nie chcę dużych cycków Uważam, że rozmiarowo, jak są w staniku, są idealne do mojej figury. Chciałabym tylko wypełnić je od góry, zakładać miękkie koronki zamiast usztywnianych, które nadają i kształt i nosić maks miseczkę więcej niż teraz i żeby nikt nic nie zauważył... To możliwe???
Oczywiście
Milian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:27   #2528
Mortycja72
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Milian Pokaż wiadomość
Oczywiście
Dzięki
Mortycja72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 21:30   #2529
MizerneA
Raczkowanie

Przybyłam do chałupy!!!!!!!!!
Przywitałam się czule z lodówką, po czym ze łzami w oczach przekonałam się że zdechnę z głodu w ciągu najbliżych dni, jak mi nikt nie pomoże Niemoc do sześcianu.
Powiem krótko - chyba mam wyrwane płuca Tak mniej więcej mogę opisać wyjęcie drenów. Normalnie mi w oczach pociemniało z bólu. Cyce od razu potem stanęły w ogniu, zaczęły rwać coraz mocniej i tuż przed wyjściem powiedziałam pielęgniarce, że bez tramadolu nie wyjdę. Dostałam, oczywiście prawie nic nie przeszło, więc zaraz w samochodzie pożarłam 4 metafeny. Oczywiście Metafen nie dał rady, za mały kaliber, cyce buchały ogniem dalej, więc sobie zaaplikowałam Tramal w kroplach, jakie na swoje szczęście kupił mi mąż jeszcze w Czechach.
Doktorek dał mi opis zabiegu (po czesku niestety) i kartę implantów z indywidualnym wpisem.
Jak mnie odpakował, to cały zaświecił z dumy i mówi do mnie "noooo, wyszło lepiej niż myślałem - zobaczyć chce?" Pokulałam się do lustra i powiem Wam, że nie są wcale ogrome. To opakowanie robiło takie wrażenie zderzaków. (Poza tym są spuchnięte, mam ze dwa siniaki, widzę cały układ żył w cycach i strasznie tkliwe są.)
I po 15-tej wreszcie ruszyliśmy do domu. Byłam przerażona dojazdem do skrzyżowania, a gdzie tu prawie 800 km wbić???
Ale wciągałam te krople co godzinę 20 i jakoś dotarłam.
Dziękuję Wam Moje Kochane Cycatki za Wasze ciepłe słowa i miło mi, że fajnie się Wam czyta moje wypociny
Narazie ból zagłuszyłam podwójnym tramalem i jakoś piszę. Jak się w nocy pogorszy, to wyjmę czeskiego asa z rękawa i od razu będzie "cipek w dupek"
Mąż normalnie się poskładał ze śmiechu, a ja nie mogę nawet beknąć, bo mi żebra pękną z bólu. Szann miała rację, nie da rady się zaśmiać

Olivka - gratulacje!!!!kla ski:
Niech się dzieje co chce - są już cyce i świat jest piękniejszy (oczywiście po tramalu).
Odpoczywaj ile wlezie i nie pij za dużo bo będziesz latać na siura co chwila,a cyce do ziemi ciągną

Ja jutro może zrobię zdjęcia, chociaż narazie to boję się nawet ich dotykać, bo rwą jak konie w stepie szerokim.
Stary 2015-05-12, 21:56   #2530
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Jak najbardziej

and random compliments.
Stary 2015-05-12, 22:08   #2531
Olivka1989
Raczkowanie

hej cycolinki Ja jak narazie czuję się dobrze Czuje takie jakby przelewanie w lewej piersi, jakby taki prąd mi przechodził albo coś Oprócz tego nie jest źle Dziękuję kochane za Wasze wsparcie i dodawanie otuchy
Stary 2015-05-12, 22:10   #2532
requiem4U
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MizerneA Pokaż wiadomość
Przybyłam do chałupy!!!!!!!!!

Przywitałam się czule z lodówką, po czym ze łzami w oczach przekonałam się że zdechnę z głodu w ciągu najbliżych dni, jak mi nikt nie pomoże Niemoc do sześcianu.

Powiem krótko - chyba mam wyrwane płuca Tak mniej więcej mogę opisać wyjęcie drenów. Normalnie mi w oczach pociemniało z bólu. Cyce od razu potem stanęły w ogniu, zaczęły rwać coraz mocniej i tuż przed wyjściem powiedziałam pielęgniarce, że bez tramadolu nie wyjdę. Dostałam, oczywiście prawie nic nie przeszło, więc zaraz w samochodzie pożarłam 4 metafeny. Oczywiście Metafen nie dał rady, za mały kaliber, cyce buchały ogniem dalej, więc sobie zaaplikowałam Tramal w kroplach, jakie na swoje szczęście kupił mi mąż jeszcze w Czechach.

Doktorek dał mi opis zabiegu (po czesku niestety) i kartę implantów z indywidualnym wpisem.

Jak mnie odpakował, to cały zaświecił z dumy i mówi do mnie "noooo, wyszło lepiej niż myślałem - zobaczyć chce?" Pokulałam się do lustra i powiem Wam, że nie są wcale ogrome. To opakowanie robiło takie wrażenie zderzaków. (Poza tym są spuchnięte, mam ze dwa siniaki, widzę cały układ żył w cycach i strasznie tkliwe są.)

I po 15-tej wreszcie ruszyliśmy do domu. Byłam przerażona dojazdem do skrzyżowania, a gdzie tu prawie 800 km wbić???

Ale wciągałam te krople co godzinę 20 i jakoś dotarłam.

Dziękuję Wam Moje Kochane Cycatki za Wasze ciepłe słowa i miło mi, że fajnie się Wam czyta moje wypociny

Narazie ból zagłuszyłam podwójnym tramalem i jakoś piszę. Jak się w nocy pogorszy, to wyjmę czeskiego asa z rękawa i od razu będzie "cipek w dupek"

Mąż normalnie się poskładał ze śmiechu, a ja nie mogę nawet beknąć, bo mi żebra pękną z bólu. Szann miała rację, nie da rady się zaśmiać

Olivka - gratulacje!!!!kla ski:

Niech się dzieje co chce - są już cyce i świat jest piękniejszy (oczywiście po tramalu).

Odpoczywaj ile wlezie i nie pij za dużo bo będziesz latać na siura co chwila,a cyce do ziemi ciągną

Ja jutro może zrobię zdjęcia, chociaż narazie to boję się nawet ich dotykać, bo rwą jak konie w stepie szerokim.

Uwielbiam Cie Dziewczyno! Powtórzę sie- chetnie bym przeczytała Twoja "lekką" powieść- moze właśnie o cyckach? Hehe

Podziwiam- taka trasa- ja ledwo przeżyłam 20km, ktore miałam do domu.

A jak kontrole u Ciebie bedą w takim razie wyglądać?

Czekam na fotki- przyjmij moje zaproszenie prosze
requiem4U jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 22:42   #2533
pati3112
Raczkowanie

Olivciu Gratuluję cycuszkow!....Pięknie wyszły

MizerneA to ty już w domku, no właśnie a kiedy następna kontrola ? Bo faktycznie daleko masz ale najważniejsze ,że dzisiejsza noc już we własnym łóżeczku dobrej nocki .
pati3112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 01:15   #2534
Milian
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Jak najbardziej
A my jesteśmy tego najlepszymi przykładami
Milian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 02:50   #2535
Olivka1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabojadka88 Pokaż wiadomość
Oliwka!!!Gratuluje,wiem jak bardzo się bałas...!
JA juz tez powoli zaczynam sie denerwować,pewnie znajac mnie to spierdziele i nie pojadę!!
Trzymaj się dzielnie i dziękujemy za relację!
Kochana nie ma co uciekać, pomyśl jak pięknie będziesz wyglądać z nowym biustem Ja sama myślałam, że ucieknę, a widzisz śpię z nowymi cycusiami i nic a nic nie żałuję Wierzę w Ciebie!!! Będzie super
Stary 2015-05-13, 07:02   #2536
Vloszka77
Raczkowanie

Dzień dobry stokrotki
Oliwka i MizerneA czyli big cycJestem pod wrażeniem,jakie wy zaś dzielne
Ja dziś 9 dzień po i juz jest ok.czuje sie bardziej wolna,bynajmniej w pancerniaku..nie ma juz takiego bólu,w ogóle czasami lekki ucisk i to w prawej..
W pn jadę sama na ściągnięcie szwów autokarem pózniej pociągiem(360)km ,mysle ze dam radę to juz bedzie równe 2 tyg..
Powiem wam,ze to jest tak, boli i nagle z dnia nadzien przechodzi,czyli te 4 dni sa w bólu a pózniej z górki :ehem
Całuski
Vloszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 07:13   #2537
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam 20 konsultacje i już odliczam dni

Cytat:
Napisane przez Olivka1989 Pokaż wiadomość
hej cycolinki Ja jak narazie czuję się dobrze Czuje takie jakby przelewanie w lewej piersi, jakby taki prąd mi przechodził albo coś Oprócz tego nie jest źle Dziękuję kochane za Wasze wsparcie i dodawanie otuchy
Olivka cycochy super wyszły

Cytat:
Napisane przez Vloszka77 Pokaż wiadomość
Dzień dobry stokrotki
Oliwka i MizerneA czyli big cycJestem pod wrażeniem,jakie wy zaś dzielne
Ja dziś 9 dzień po i juz jest ok.czuje sie bardziej wolna,bynajmniej w pancerniaku..nie ma juz takiego bólu,w ogóle czasami lekki ucisk i to w prawej..
W pn jadę sama na ściągnięcie szwów autokarem pózniej pociągiem(360)km ,mysle ze dam radę to juz bedzie równe 2 tyg..
Powiem wam,ze to jest tak, boli i nagle z dnia nadzien przechodzi,czyli te 4 dni sa w bólu a pózniej z górki :ehem
Całuski
to pocieszające co piszesz
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 08:34   #2538
Olivka1989
Raczkowanie

Hej dziewczynki Ja już w domu Nie boli, tylko tak ciagnie... Mam nadzieję, że szybko to wszystko minie i będę mogła się cieszyć z nowych cycuszków Bo na razie twarde strasznieeeee
Stary 2015-05-13, 08:42   #2539
szann
Zakorzenienie

Hejjooł. Witam sie z kawusia
MizerneA, próbuj go nożem! Nozem go! (mam na myśli lodówkę, co by Cie prędzej nie wykończyła)
No i pisz jak noc, heheh rwą jak konie w stepie szerokim!!!!!

Olivka, jak u Ciebie? - edit: się minęłyśmy
To elegancko, tez czekam az będą mięciutkie jak naturalki

Vloszka, ja tydzien po operacji juz jechalam samochodem, na autostradzie 80/na 4.ce myślałam ze zwariuje, no ale wciśnięcie 5go biegu było siłą wyższą spoko, dasz rade, ja zauważyłam np chodząc po sklepach póki co szybciej sie męczę (o! Nieścięście) no i oczywiście tu zakluje, tu zaszczypie, rano rwie - 23dni po operacji
I te zwariowane sutki, które żyją własnym życiem! !!!!
Jeden sterczy, drugi nic. Zas za chwile ten drugi. Teraz patrze obie anteny! Zawsze mi sie to wydawalo sexy.. ale chyba będę sie tego wstydzić haha
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2015-05-13 o 08:49
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 09:01   #2540
mon87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Hejjooł. Witam sie z kawusia
MizerneA, próbuj go nożem! Nozem go! (mam na myśli lodówkę, co by Cie prędzej nie wykończyła)
No i pisz jak noc, heheh rwą jak konie w stepie szerokim!!!!!

Olivka, jak u Ciebie? - edit: się minęłyśmy
To elegancko, tez czekam az będą mięciutkie jak naturalki

Vloszka, ja tydzien po operacji juz jechalam samochodem, na autostradzie 80/na 4.ce myślałam ze zwariuje, no ale wciśnięcie 5go biegu było siłą wyższą spoko, dasz rade, ja zauważyłam np chodząc po sklepach póki co szybciej sie męczę (o! Nieścięście) no i oczywiście tu zakluje, tu zaszczypie, rano rwie - 23dni po operacji
I te zwariowane sutki, które żyją własnym życiem! !!!!
Jeden sterczy, drugi nic. Zas za chwile ten drugi. Teraz patrze obie anteny! Zawsze mi sie to wydawalo sexy.. ale chyba będę sie tego wstydzić haha
Mi do tej pory stoją jak na baczność i jest to mega żenujące, az zakupiłam sobie staniki z delikatnej gąbki zeby zakryć te sterczące sutki

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Olivka i MizerneA gratulacje szybkiego powrotu do normalnego życia
20.08 makijaz permanentny brwi i oczy, Janovia usta i bruzdy, botox
mon87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 09:27   #2541
szann
Zakorzenienie

Hej Monia
A ja tam botoxik sie sprawdza? Zablokował juz cos? Poprawiasz?
Stary 2015-05-13, 09:38   #2542
mon87
Rozeznanie

Cytat:
Hej Monia
A ja tam botoxik sie sprawdza? Zablokował juz cos? Poprawiasz?
Lew super ale wlasnie dzisiaj jadę na brwi i kreski i poprawie czoło, jeszcze dwa zastrzyki botoxu i bedzie ok
Stary 2015-05-13, 09:46   #2543
MizerneA
Raczkowanie

Witam cieplutko Wszystkie obecne i przyszłe Cycoposiadaczki

Olivka - cieszę się z Tobą - wiem , jak się bałaś ale teraz już tylko do przodu

Szann - moja Ty Nieprzebrana Skarbnico Wiedzy Wszelkocycowej - poradź mi jak tu się umyć bez zdejmowania pancerza, bo już muchy w locie padają w moim pobliżu. Podwozie wczoraj umyłam przy użyciu męża Ale pod pachami pomału robi się strefa radioaktywna
Gniazdo na łbie jeszcze dojrzewa - myślę, że zacznę panikować w tym temacie od jutra (muszę sobie dawkować stres
Lodówkę narazie omiatam tylko tęsknym spojrzeniem- jakoś o dziwo nie czuję wcale głodu- wpycham tylko małego kromalka z masełkiem pod antybiotyk. Może schudnę trochę

Vloszka - pocieszyłaś mnie, że jednak ten ból nie trwa jakoś strasznie długo i czekam do zakończenia pierwszego tygodnia nowego życia z cycuchami

W sumie to bardziej bolą mnie plecy i żebra niż bimbały - spałam jak dziki byk we własnym łóżeczku, na stercie poduch w pozycji półsiedzącej. Mi to akurat nieszczególnie przeszkadza - często śpię na plecach, jednak bez możłiwości spania na boczku przez parę godzin kręgosłup daje sie we znaki niestety

Kontrolę i zdjęcie szwów mam we wtorek o 09:30 znowu w Ostravie - plan jest taki, że wyjedziemy ok. 3 rano, żeby dojechać na czas i jeszcze tego samego dnia wrócić. Jak dla mnie to bez sensu zostawać na jedną noc i extra płacić stówę za nocleg.

Requiem - przyjęłam oczywiście Twoje zaproszenie od razu - jeśli nie widać to zapewne coś spindoliłam. Napisz proszę, jak to ewentualnie poprawić
Niestety, moje zaawansowanie technologiczne jest mniej więcej na poziomie rozwoju pantofelka

Tak więc siedzę sobie i śmierdzę jak zdechła papuga i myślę, gdzie mam kabel USB, żeby autentyczne zdjęcie "cipka" dodać do albumu

Spróbuję również na chwilę zdjąć te kufaje z siebie, żeby szybko "cyknąć" zdjęcie, wrzucić do albumu oraz się również pozachwycać osobiście
Stary 2015-05-13, 09:58   #2544
szann
Zakorzenienie

Gniazdo proponuję umyć za wczasu nizoralem, bo jak tak łeb przetluscisz to zaraz łupież bedzie, ale to najlepiej popołudniu jak juz sie rozruszasz, najlepiej w misce nad wanna/prysznicem polewając czerep gąbka i oczywiscie nie sama tylko zatrudniając asystenta
A paszki - woda termalna w sprayu była mi niezastąpiona, mokre chusteczki antybakteryjne np i przecieraj oraz dawkuj umiejętnie rownież antyperspirant zeby sie nie zaczadzic a tak serio to ja 3dnia byłam pod prysznicem, dysze ustawiłam na wysokość brzucha i tak sie parzylam Hahaha, korzystając z uroków cieplej wody
Na plecy maść - voltaren, ketonal 3% i ręce TZ :p

Jedz jedz, dobrze Ci to zrobi, ja juz stwierdziłam ze chyba fałdki na brzuchu to nie wina opuchlizny wiec ino dostanę permission na ćwiczenie to zakładam gorset i cos trza zacząć z tym robić

Mon, taaaaaaak, Ty mnie nakręcaj na super efekty i zara bede u Doktorka jęczeć o bruzdy :P

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

A TZ to mnie chyba wyklnie!!
Stary 2015-05-13, 10:02   #2545
Zainteresowana2
Zadomowienie

Witam się z rana
Wyliczanka na dzisiaj

nightWish159 19.05 - 6
zabojadka88 25.05 - 12
wino132 01.06 - 19
lijuana 10.06 - 28
pati3112 29.06 - 47
aicha1985 06.07 - 54
maginka23 08.07 - 56

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

MizerneA czy próbowałaś kiedyś suchy szampon w sprayu?

Mon szalejesz z tymi zabiegami fajnie

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 10:38   #2546
mon87
Rozeznanie

Cytat:
Gniazdo proponuję umyć za wczasu nizoralem, bo jak tak łeb przetluscisz to zaraz łupież bedzie, ale to najlepiej popołudniu jak juz sie rozruszasz, najlepiej w misce nad wanna/prysznicem polewając czerep gąbka i oczywiscie nie sama tylko zatrudniając asystenta
A paszki - woda termalna w sprayu była mi niezastąpiona, mokre chusteczki antybakteryjne np i przecieraj oraz dawkuj umiejętnie rownież antyperspirant zeby sie nie zaczadzic a tak serio to ja 3dnia byłam pod prysznicem, dysze ustawiłam na wysokość brzucha i tak sie parzylam Hahaha, korzystając z uroków cieplej wody
Na plecy maść - voltaren, ketonal 3% i ręce TZ :p

Jedz jedz, dobrze Ci to zrobi, ja juz stwierdziłam ze chyba fałdki na brzuchu to nie wina opuchlizny wiec ino dostanę permission na ćwiczenie to zakładam gorset i cos trza zacząć z tym robić

Mon, taaaaaaak, Ty mnie nakręcaj na super efekty i zara bede u Doktorka jęczeć o bruzdy :P

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

A TZ to mnie chyba wyklnie!!
Pokaże fotki jak juz brwi mi sie zagoja

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Zainteresowana2 Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Wyliczanka na dzisiaj

nightWish159 19.05 - 6
zabojadka88 25.05 - 12
wino132 01.06 - 19
lijuana 10.06 - 28
pati3112 29.06 - 47
aicha1985 06.07 - 54
maginka23 08.07 - 56

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

MizerneA czy próbowałaś kiedyś suchy szampon w sprayu?

Mon szalejesz z tymi zabiegami fajnie
To chyba z nudów wole wydać kasę na zabiegi niz na szmaty
Stary 2015-05-13, 10:58   #2547
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon87 Pokaż wiadomość
Pokaże fotki jak juz brwi mi sie zagoja

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

To chyba z nudów wole wydać kasę na zabiegi niz na szmaty
A robią piórkowa? Czy metoda cieniowania?

Ha! Z nudów to ja nie powiem, bo mam problem i z kupowaniem, i ze szmatami, narazie ograniczam jak moge, jeszcze odcięcie od serwisów aukcyjnych by sie przydało, jakaś kontrola rodzicielska bo po sklepach nie chodze, omijam szerokim łukiem ale drogerie..........

No coz, my kobiety......
Stary 2015-05-13, 11:02   #2548
mon87
Rozeznanie

Cytat:
A robią piórkowa? Czy metoda cieniowania?

Ha! Z nudów to ja nie powiem, bo mam problem i z kupowaniem, i ze szmatami, narazie ograniczam jak moge, jeszcze odcięcie od serwisów aukcyjnych by sie przydało, jakaś kontrola rodzicielska bo po sklepach nie chodze, omijam szerokim łukiem ale drogerie..........

No coz, my kobiety......
Jedna i druga metoda robi
Niedługo po staniki wyruszysz do sklepu
Stary 2015-05-13, 12:07   #2549
Shazney
Zakorzenienie

Trochę mnie przeraża ten L.P., te rurki w kręgosłupie itd. Tak samo już myślę o drenach :d

and random compliments.
Stary 2015-05-13, 12:15   #2550
pati3112
Raczkowanie

hejka kochaniutkie już środeczek tygodnia

MizerneA to we wtorek znowu długa droga przed Tobą , ja nie mam pojęcia jak ja to zrobię ale jak we wtorek po operce mnie czrodziej wypuści pojadę to tej mojej kumpeli i w czwartek najwyżej niech mi jeszcze tam zaglądnie w ten nowy biust ,bo na zdjęcie szwów pewnie będzie jeszcze za szybko i wsiadam w autobus i zawijam na chate, najwyżej tu pójdę zdjąć te szwy u siebie na miejscu. Tylko przeraża mnie podróż autobusem 15 godzin , 1200 km gdzieś mam, czy dam radę w ogóle iść siku i gacie podciągnąć , nie wiem sama .

Olivka fajnie ,że już w domku ,a cycusie z czasem na pewno zmiękną i będą takie fajne do macania

Mon chętnie popatrzę na Twoje brewki ,też planuję zrobić i najchętniej bym zrobiła teraz właśnie jak na operke będę jechać u babeczki u której robiła ta moja koleżanka bo też ma fajnie zrobione tylko ,że jak będę z nowymi cycami czy ochota będzie na kolejny ból.

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Trochę mnie przeraża ten L.P., te rurki w kręgosłupie itd. Tak samo już myślę o drenach :d
Shazney mam to samo nastawiam się ,że to będzie gorszy ból jak poród ,bo skurcze przychodzą i odchodzą ,a tu kilka dni ciągle rzeznia , a najbardziej właśnie podobno boli "wyrywanie" drenów ,a potem plery bolą niemiłosiernie.
pati3112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości