Scent Bar LVI - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-13, 11:04   #2881
neska951
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Nesko - Aromatics? Edp czy edt? Ja chyba kupię edt tym razem - 45 ml za 70zł, to jak za darmo
Mam doskonały humor bez żadnego uzasadnienia - takie przekonanie, pewność, że czeka mnie coś bardzo dobrego (i to niedługo!) - i nawet nie myślę o tym "A jak nie?". Nie wiem, czemu. Dziwne uczucie
EDP , a duża jest różnica? Taki humor po Hiszpanii Ci został Fajnie .Wkleisz tu zdjęcie Tej kobiety w adidasach ?
Stary 2015-05-13, 11:05   #2882
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Ewuś, nadal szukasz wygodnych uniwersalnych półbutów?
na razie nic nie szukam kupiłam ostatnio sandały, które na gołą stopę okazały sie jednak niewygodne i muszę je spacyfikować
ale te co kupiłaś wyglądają fajnie no i najważniejsze ze wygodne
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Od soboty boli mnie gardło i zaczyna mnie to lekko denerwować

mnie przez tydzień męczyło i samo przeszło
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Da się i Ci się uda
Chyba trzeba być konsewentnym i rozmawiać z malym jak z rozumną istota, a nie wrzaskami itd...
no oby
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Mój kuzyn B, żartowniś i dowcipniś, taki totalnie nie powazny potrafil tak ogarnąć malego,że mniej wiecej od tzreciego roku życia Michaś wie,że na zakupach rodzice mu coś kupią. Oczywiście, ale w ostatnim sklepie. I maly w każdym dopytuje, czy może to już ostatni sklep. Jak jeszcze nie, no to grzecznie czeka. Na ostatni , to przeważnie kończy sie na kinder niespodziance, bo mały nie może sie zdecydować na zabawkę. Ale przecież jeszcze wrocą do tego sklepu, to może zastanowić sie w domu, co na pewno chce
A preferowane przez malego prezenty, to książki, najlepiej o dinozaurach lub zwierzętach. Od zawsze czytają mu pzred snem, nie uśnie bez tego, choćby kilka zdań, ale musi być. Książkę wybiera sam

Cytat:
No więc dziś odpuściłam dzwonienie - jutro też biorę na luz
Nic gorszego niż natręt w dzisiejszych akwizytorskich czasach.
Mam czas
dobre podejście
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
<edyta-gorniak-mode-on>

Cytat:

W zasadzie to wyjszła pasta do pieczywa, jedzona bez pieczywa, bo i po co

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

O no właśnie.
Zresztą poradniki didzkie sugerują żeby dawać małemu możliwość wyboru to czy to (np. w kwestii ciuchów czy smaku lodów) a nie tylko podtykać gotowe. Toteż dopóki dziecię nie życzy sobie wszystkiego i nie robi scen to nie widzę w tym nic złego. A reszta to kwestia podejścia rodziców, jeden pozwoli dokonywać wyborów w sensownym zakresie, inny ciąga dzieciaka po mcdonaldach i kupuje mu smartfony. Chociaż nie znam takich, wszyscy ogarnięci.

Chciałam coś jeszcze napisać ale nie mam siły

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 11:08   #2883
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
1 Jasne Nawet dziś niczym się nie uperfumowałam , i znając moje szczęście to N przyniesie mi avizo ze skrzynki.

2 U mnie też tyle że ja mam taki algorytm
kumulacja złych emocji+ niemożność ich wyładowania= burza z tornadem

3 Ja też się cieszę Ju zamieściła na F zdjęcie Hiszpanki w spódnicy w adidasach I ten zarzut biodrem
1. Pytam, bo ja zawsze spóźniona jestem we wszystkim, i coś mi mówi, czy aby to nie moje obecne rejony przypadkiem?

Wszyscy o nim tak mówią, że killler killerów to nawet nie poszukiwałam nigdy, by poznać, no ale skoro Ty zamawiasz, to mnie teraz dało do myślenia.

2. Też tak mam Tym razem, wybija mi, bo mam dosyć kolejki do mnie z księgą życzeń i zażaleń oraz zawracania gitarry bzdurami kompletnymi z życia innych.

3.

Cytat:
Nesko - Aromatics? Edp czy edt? Ja chyba kupię edt tym razem - 45 ml za 70zł, to jak za darmo
Mam doskonały humor bez żadnego uzasadnienia - takie przekonanie, pewność, że czeka mnie coś bardzo dobrego (i to niedługo!) - i nawet nie myślę o tym "A jak nie?". Nie wiem, czemu. Dziwne uczucie
x 2

Też jestem spokojna o Ciebie Czekam z podekscytowaniem

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-05-13 o 11:09
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 11:11   #2884
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. Pytam, bo ja zawsze spóźniona jestem we wszystkim, i coś mi mówi, czy aby to nie moje obecne rejony przypadkiem?

Wszyscy o nim tak mówią, że killler killerów to nawet nie poszukiwałam nigdy, by poznać, no ale skoro Ty zamawiasz, to mnie teraz dało do myślenia.

2. Też tak mam Tym razem, wybija mi, bo mam dosyć kolejki do mnie z księgą życzeń i zażaleń oraz zawracania gitarry bzdurami kompletnymi innych.
1 Oj chyba nie bo to szyper jest... A ja szyprowo paczulowa ....

2 Ja to chyba zmienię dzwonek w telefonie bo jak dzwoni to od samego dzwonka ciśnienie mi skacze
Stary 2015-05-13, 11:16   #2885
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1 Oj chyba nie bo to szyper jest... A ja szyprowo paczulowa ....

2 Ja to chyba zmienię dzwonek w telefonie bo jak dzwoni to od samego dzwonka ciśnienie mi skacze
1. Nosz kurka ja mam tak, że niektóre lubię. Uwielbiam Soir de Lune, Blonde Versace.

2. Zmień koniecznie.

Na razie jednak, ubrana w Madonnę Naked - oxymoron ruszam na miasto. Baaardzo dodaje mi energii ten zapach. Ostatnio wiele zapachów, świeżych również, dodaje mi sił.
Tzn zbieram się dopiero, bo mam tak zapuchnięte oczy, że odczekuję trochę, żeby mi zeszły. Nie potrafię znaleźć dobrego kremu na tą przypadłość. puchną mi niemal codziennie. Bez ryczenia też.

Czas edycji: 2015-05-13 o 11:20
Stary 2015-05-13, 11:18   #2886
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. Nosz kurka ja mam tak, że niektóre lubię. Uwielbiam Soir de Lune, Blonde Versace.

2. Zmień koniecznie.
1 Aaaaaaaaaa rozumiem Zaciekawiło mnie sformułowanie "no ale skoro Ty zamawiasz, to mnie teraz dało do myślenia" Co to znaczy , że masz jakąś wizję moich upodobań zapachowych ? Ciekawi mnie to , bo to jakiś obraz mnie prawda?

2 Już raz tak zrobiłam i to naprawdę działa
Stary 2015-05-13, 11:21   #2887
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Oooo a ja tak luuuubię. To jest takie wyluzowane, i cudowne, że wreszcie nadszedł na to trend, że można popylać w wygodnych adidasach do płaszcza lub skóry.
Fakt, niespójne modowo, zgadzam się, ale to jest właśnie takie na przekór zasadom, jechać zasady, let's be comfy!!
Tez popieram wygodne buciory i sama takie noszę ale typowo sportowych ciuchów i butów nie zniese A jak do tego są oczoyebne i modne to już w ogóle.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 11:37   #2888
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Rejcz, a pomacaj po drodze Bielendę z kolagenem 40+, taką zieloną.

Jak kto przy okazji wynajdzie coś przeciw łzawieniu, też będę wdzięczna
Stary 2015-05-13, 11:42   #2889
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1 Aaaaaaaaaa rozumiem Zaciekawiło mnie sformułowanie "no ale skoro Ty zamawiasz, to mnie teraz dało do myślenia" Co to znaczy , że masz jakąś wizję moich upodobań zapachowych ? Ciekawi mnie to , bo to jakiś obraz mnie prawda?

2 Już raz tak zrobiłam i to naprawdę działa
1. Kierowałam sie tym, żę nie lubisz ulepności i duszności, migrenogennych. Za to lubisz gorzko-świeżo-wytrawne świeżaki. To takie trochę wciąż po omacku i ogólnikowe ale zawsze jakiś mini wyznacznik jest.

Ja np lubię skrajnie różne zapachy - vide słodycz Madonny, Botrytis, Amarige Mariage, Bal d'Afrique i reszty, oraz zimne, wytrawne, krystaliczne herby

Zawsze tak miałam, dwubiegunowy gsut nazwijmy to

Łatwiej mi wymienić czego nie lubię w perfumach - skóry. I choć wąchać Dzing mogę, bo to sentyment, etui na ruski aparat ojca, ale w kategorii perfum nie włożę Nie moja bajka.

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Tez popieram wygodne buciory i sama takie noszę ale typowo sportowych ciuchów i butów nie zniese A jak do tego są oczoyebne i modne to już w ogóle.
Wiem wiem, rozumiem absolutnie.
Jeszcze w kwestii New Balance, jedyne w zasadzie co mi sie w nich nie podoba, to to wielkie N, całe buty mają nawet spoko dizajny, tylko to N wszystko niweczy. Kojarzy mi sie z hip hopem w Brooklynie, ze Stalone w Rocky czyli iscie biegaczowe, treningowe. Gdyby nie N to by mi się podobały.

Ale wiadomo, niektórym właśnie ten amerykański styl się podoba. Rzecz gustu.

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Rejcz, a pomacaj po drodze Bielendę z kolagenem 40+, taką zieloną.

Ale jak ją mam pomacać? Testery? Nie użyję kremu z testera na siebie

Czas edycji: 2015-05-13 o 11:50
Stary 2015-05-13, 11:46   #2890
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ale jak ją mam pomacać? Testery? Nie użyję kremu z testera na siebie
Przepraszam, wyszedł mi skrót myślowy.
Miałam na myśli, ze ją polecam - niedroga a skuteczna, w promocji bywa w granicach 17zł. Testera w życiu nie widziałam, i też bym nie użyła
Stary 2015-05-13, 12:04   #2891
Maja102
Zakorzenienie

Wiosna! fontannę nam przed firma uruchomili mogę sobie po wyglądać żeby odpocząć od gapienia w kompa i SQL i sapa

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Poza tym u mnie git tylko się jeszcze nie przestawilam na wstawanie o 7 rano
Stary 2015-05-13, 12:15   #2892
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Poza tym u mnie git tylko się jeszcze nie przestawilam na wstawanie o 7 rano
O 7 to ja już na posterunku

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 12:19   #2893
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
ano właśnie, ostatnio podczas czyt. wszystkiego o fotochromach i innych korekcyjnych przeciwsłonecznych trafiłam na info, że są osoby mające uczulenie na światło w ogóle i reagują właśnie łzawieniem, może tędy droga? nie pocieszę Cię chyba, ale tam był napisane, że to właściwie nieuleczalne i można tylko łagodzić

Cytat:

[/COLOR]Poza tym u mnie git tylko się jeszcze nie przestawilam na wstawanie o 7 rano
super

Ju wszystko się ułoży po Twojej myśli

macham różo
i marudze

po tych brwiach i botoksie wyglądam jak aspirująca na babe jage, no masakra, lustro omijam wzrokiem, co jest dość trudne, np. przy mejkapie
wszystkie "sprawy" poprzekładałam na zatydzień, bo ludziom się tak nie pokażę , do sklepu chadzam w największych muchach, a P. po prostu schodzę z oczu, bo dziwnie się pacza

i jeszcze mam bolącą od tygodnia, dziurę w podniebieniu, z własnej głupoty , przeszczep dziąsła se dałam zrobić nie wiem po co, bo przy szóstce, durna ja

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 12:21   #2894
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam, wyszedł mi skrót myślowy.
Miałam na myśli, ze ją polecam - niedroga a skuteczna, w promocji bywa w granicach 17zł. Testera w życiu nie widziałam, i też bym nie użyła
O rany, to dziękuję. Moja Mam mega zadowolona z Bielendy, ale ona też nie ma wielkich wymagań cerowych.

Dobra lete.
Stary 2015-05-13, 12:26   #2895
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ano właśnie, ostatnio podczas czyt. wszystkiego o fotochromach i innych korekcyjnych przeciwsłonecznych trafiłam na info, że są osoby mające uczulenie na światło w ogóle i reagują właśnie łzawieniem, może tędy droga? nie pocieszę Cię chyba, ale tam był napisane, że to właściwie nieuleczalne i można tylko łagodzić
Do nowego wizerunku się przyzwyczaisz, a bólu współczuję

W kwestii mojego łzawienia... nie wiem, nigdy w życiu nie miałam takich objawów, chyba, ze na stare lata mi się porobiło na światło całe życie reagowałam dobrze - ba! jestem maniaczką opalania i nigdy nie reagowałam żadnym uczuleniem/ wysypką itede. Okulary przeciwsłoneczne noszę iteż łzawię, łzawię niezależnie od zastosowanego kremu (bez kremu też ) oraz makijażu. SKS....

Cytat:
O rany, to dziękuję. Moja Mam mega zadowolona z Bielendy, ale ona też nie ma wielkich wymagań cerowych.

Dobra lete.
Z polskich firm ta mi dopasowała bardzo mam serum z kwasami, krem na noc, tonik, krem pod oczy i pewnie coś jeszcze, czego nie pamiętam. A, olejek do mycia twarzy. Odpowiadają mi ceny, składy i efekty.
Stary 2015-05-13, 12:37   #2896
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Do nowego wizerunku się przyzwyczaisz, a bólu współczuję

W kwestii mojego łzawienia... nie wiem, nigdy w życiu nie miałam takich objawów, chyba, ze na stare lata mi się porobiło na światło całe życie reagowałam dobrze - ba! jestem maniaczką opalania i nigdy nie reagowałam żadnym uczuleniem/ wysypką itede. Okulary przeciwsłoneczne noszę iteż łzawię, łzawię niezależnie od zastosowanego kremu (bez kremu też ) oraz makijażu. SKS....
no i wizerunek też się zmieni, bo na razie to jeden wielki strup, jak odpadnie ma być o połowę jaśniej, zobaczymy

no tak tak było napisane, że nie powstrzyma się tego łzawienia noszeniem okularów, a poza tym, to nie tylko światło słoneczne drażni ale jarzeniowe, halogenowe nawet "domowe"

28.05.2010
Stary 2015-05-13, 12:41   #2897
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
no tak tak było napisane, że nie powstrzyma się tego łzawienia noszeniem okularów, a poza tym, to nie tylko światło słoneczne drażni ale jarzeniowe, halogenowe nawet "domowe"
O widzisz, czyli jest to jakiś plus, ze oświetlenie mam tylko w kuchni a w pokoju siedzę po ciemku

(co prawda po ciemku też łzawię, ale zawsze to jakiś postęp )
Stary 2015-05-13, 12:45   #2898
kamena
ʞɐɯǝuɐ

dlaczego niektóre emoty się nie wyświetlają

Cytat:
choć wąchać Dzing mogę, bo to sentyment, etui na ruski aparat ojca,
oooo, mam to samo skojarzenie - Fied mojej mamy

Cytat:
Jeszcze w kwestii New Balance, jedyne w zasadzie co mi sie w nich nie podoba, to to wielkie N, całe buty mają nawet spoko dizajny, tylko to N wszystko niweczy. Kojarzy mi sie z hip hopem w Brooklynie, ze Stalone w Rocky czyli iscie biegaczowe, treningowe. Gdyby nie N to by mi się podobały.
i znów nie lubię tak nachalnych znaków firmowych - w ogóle stąd te new balance kojarzę, bo nagle zaczęło mi włazić w oczy to wielkie N na co trzecim obuwiu.... a jeszcze zabawniej, z początku nie wiedziałam czy to N czy Z

Cytat:
Wiosna! fontannę nam przed firma uruchomili mogę sobie po wyglądać żeby odpocząć od gapienia w kompa i SQL i sapa
fajnie - ale dlaczego tylko powyglądać? nie lepiej wyjść i posiedzieć parę minut?

Cytat:

po tych brwiach i botoksie wyglądam jak aspirująca na babe jage, no masakra, lustro omijam wzrokiem, co jest dość trudne, np. przy mejkapie
wszystkie "sprawy" poprzekładałam na zatydzień, bo ludziom się tak nie pokażę , do sklepu chadzam w największych muchach, a P. po prostu schodzę z oczu, bo dziwnie się pacza
a coś źle poszło czy to tak ma być i za tydzień "znormalniejesz"?

Cytat:
i jeszcze mam bolącą od tygodnia, dziurę w podniebieniu, z własnej głupoty , przeszczep dziąsła se dałam zrobić nie wiem po co, bo przy szóstce, durna ja
ojoj
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 13:07   #2899
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

a coś źle poszło czy to tak ma być i za tydzień "znormalniejesz"?

ojoj
tak mam być , normalnieje się po ok. 5-7 dniach, jak strupy poodpadają
tu widać https://www.youtube.com/watch?v=72H51vwxpTQ

28.05.2010
Stary 2015-05-13, 13:22   #2900
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. Kierowałam sie tym, żę nie lubisz ulepności i duszności, migrenogennych. Za to lubisz gorzko-świeżo-wytrawne świeżaki. To takie trochę wciąż po omacku i ogólnikowe ale zawsze jakiś mini wyznacznik jest.

Ja np lubię skrajnie różne zapachy - vide słodycz Madonny, Botrytis, Amarige Mariage, Bal d'Afrique i reszty, oraz zimne, wytrawne, krystaliczne herby

Zawsze tak miałam, dwubiegunowy gsut nazwijmy to

Łatwiej mi wymienić czego nie lubię w perfumach - skóry. I choć wąchać Dzing mogę, bo to sentyment, etui na ruski aparat ojca, ale w kategorii perfum nie włożę Nie moja bajka.

Wiem wiem, rozumiem absolutnie.
:
1 W sumie fakt , ciekawe czy mi się zmieni , pewnie tak

2 Znaki firmowe.... Wczoraj w komunikacji miejskiej widziałam dziewczę z kolczykiem w kształcie balasa najka

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
i znów nie lubię tak nachalnych znaków firmowych - w ogóle stąd te new balance kojarzę, bo nagle zaczęło mi włazić w oczy to wielkie N na co trzecim obuwiu.... a jeszcze zabawniej, z początku nie wiedziałam czy to N czy Z
Też tego nie cierpię, mam bluzkę z desiguala i mam wrażenie że wszędzie ich logo nawalone

Flo
ale botox ok ?

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-05-13 o 13:23
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 13:38   #2901
tricolor
Wtajemniczenie

Drogi Baru,
wiem, że tak się wtryniam po dłuższej nieobecności, ale czy ktoś mógłby mi polecić, jakie lakiery do paznokci w Rossie warto kupić? I podkład bezbarwny pod lakier? Bo nie umię malować, a mi się zachciało
Stary 2015-05-13, 13:39   #2902
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Flo
ale botox ok ?
pięć malutkich strupków i już widać efekt zmara prawie wyprostowana (a czasem niby dopiero po tyg. a nawet dwóch widać zmiany?)

28.05.2010
Stary 2015-05-13, 13:39   #2903
tricolor
Wtajemniczenie

nie umię napisane tak celowo bo bardzo nie umię
Stary 2015-05-13, 13:42   #2904
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Drogi Baru,
wiem, że tak się wtryniam po dłuższej nieobecności, ale czy ktoś mógłby mi polecić, jakie lakiery do paznokci w Rossie warto kupić? I podkład bezbarwny pod lakier? Bo nie umię malować, a mi się zachciało
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ith-lycra.html

Tylko nie wszystkie kolory
Stary 2015-05-13, 13:42   #2905
tricolor
Wtajemniczenie

Flo
zrobiła brwi? Gratki! (Chyba bym się nie odważyła...).
Stary 2015-05-13, 13:43   #2906
tricolor
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękować!
A coś fajnego pod spód, co by kolorowy lakier płytki nie zabarwił? Bo ostatnio zmywałam po jednym dniu, a miałam wrażenie, że już kolor trochę się w paznokcie wżarł
Stary 2015-05-13, 13:44   #2907
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
pięć malutkich strupków i już widać efekt zmara prawie wyprostowana (a czasem niby dopiero po tyg. a nawet dwóch widać zmiany?)
Będzie poka poka przed i po?

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Flo
zrobiła brwi? Gratki! (Chyba bym się nie odważyła...).
Ja tesz nie... Zresztą ja mam białe
Stary 2015-05-13, 13:45   #2908
tricolor
Wtajemniczenie

U mnie pomalować paznokcie to już wyczyn, poważnie...
W życiu miałam chyba ze 3 razy pomalowane. I na nagle chce mi się chodzić z pomalowanymi paznokciami. Wiosna?
Stary 2015-05-13, 13:46   #2909
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Dziękować!
A coś fajnego pod spód, co by kolorowy lakier płytki nie zabarwił? Bo ostatnio zmywałam po jednym dniu, a miałam wrażenie, że już kolor trochę się w paznokcie wżarł
Ja używam pod spód CC Bielendy (o mosz, znowu, zaraz będzie, ze reklamę stosuję ) o, z tych:
http://bielenda.pl/serie/cc-magic-na...ki-do-paznokci

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2015-05-13 o 13:49
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 13:47   #2910
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękować!
Ma szeroki pędzelek Łatwo się maluje
Nie mam czegoś takiego ja maluję na gołą płytkę ponieważ lakiery podkładowe i tak na mnie nie działały i i tak odbarwiała się...
A w jakie kolory celujesz?

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości