![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Paweł Kukiz na prezydenta?
Pis poddał rząd jak sie zle działo a u nich sie zle dzieje przez 8 lat i zadnej pokory, siejesz defetyzm i tyle w temacie, basta!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może zestawić te 2: 8 na konkrety? Bo jak czytałam LadyDeMadeline- to nieźle wypunktowała. Mnie tam najbardziej spodobały się jakże realne słowa p. Komorowskiego "dla młodych", gdy jakiś chłopak spytał go o te 2 tyś. za które trudno ustabilizować się. rada: zmień pracę i weź kredyt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Tyle by pamiętać rządy PiSu i ich koalicji i jakie zamieszanie zrobili wówczas w szkołach w związku z nauczaniem TE, lekturami napisanymi przez gejów i mundurkami. Akurat byłem wtedy w gimnazjum. Poza tym Duda rozpowiada fałszywe i krzywdzące stereotypy o homoseksualistach i to kolejny powód dla którego nie będę na niego głosował. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
a poza tym że samo rozwiązali sejm, co takiego złego zrobił pis przez 2 lata? czego nie zrobiło po? Konkrety ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Dobra, odpadam
![]() Cytat:
Edytowane przez madana Czas edycji: 2015-05-13 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
BAN stały
|
Nie przypominam sobie zeby były kakiekolwiek lektury wycofywane zaleszczotku, rzeczywiscie za homoseksualistami nie przepadają ale rozganiać ich tez nie beda nie te czasy, duda zadnych stereotypow nie rozpowiadał tez, jak tam chcesz ale za bronka polska upadnie bo to bezideowiec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Konto usunięte
|
Za Hitlera wcale mnie nie było, no i co?
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201605090949 Czas edycji: 2015-05-13 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
BAN stały
|
Upraszczasz sprawe za bardzo zaleszczotek ani macierewicz ani kaczynski nic nie namieszają, duda zdobył taki wynik wlasnie dlatego ze ludzie widzieli w nim człowieka niezaleznego (kaczynski owiany złą opinią sie schował) duda juz nie potzrebuje kaczynskiego aby osiagac takie wyniki, związki partnerskie nie mam nic przeciwko byle zachowywali sie normalnie jak pary hetero, ale adopcja dzieci mimo wszystko odpada, a jak pokazał zachód walka z kosciołem zadnych korzysci nie przynosi przeciwnie, robi ze spoleczenstwa bezwolną masę dla wlasnego dobra powinnismy to zrozumiec choc sam nie jestem zbyt religijny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W rosyjskich mediach to Komorowski na chwilę obecną jest pokazywany jako ten mocno "antyrosyjski". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Nie rozumiesz. Nie obchodzi mnie co pokazują rosyjskie media w tym kontekście. Wiem, że zdecydowanie bardziej antyrosyjski jest PiS i Duda, niż PO i Bronek. I nie mówiłem o wypowiedzeniu wojny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Uważaj na Prawo Godwina podczas dyskusji.
Stalin już jest lepszy w takiej argumentacji ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
BAN stały
|
zaleszczotek nie spinaj tylko przyłacz sie do nas albo zrób sobie wolne w niedziele za dwa tygnie ; ] czuje ze Elfir tez sie do mnie przekona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
nie jestem homofobem, jestem tylko przeciwko adopcji dzieci przez pary homoseksualne z oczywistych względów. Rozumiem ze homoseksualistą jest trudno dzisiaj życ w Polsce, ze chcieliby być traktowani normalnie i wiele by dali niektórzy zeby byc jak hetero ale tak zechciał los
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
Są ludzie do których nie trafią już żadne argumenty logiczne, bo będzie Duda i zawojuje z Putinem, serio wierzysz w to? Bo ja nie
![]() Za to zachowanie Bronisława w stosunkach międzynarodowych jest bezpieczne? Pomijam już chodź szogunie i inne takie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
Według badań socjologicznych, psychologicznych i behawioralnych dzieci wychowywane przez pary homoseksualistów rozwijają się prawidłowo. Zresztą jedną z teorii wyjaśniającą przyczyny wyewoluowania homoseksualizmu jest potrzeba opieki nad potomstwem przez osobniki homoseksualne, co potwierdzają obserwacje u wielu gatunków ;-).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
zapisz się do PiS - będziesz otoczony takimi ludźmi
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
BAN stały
|
Jesteś od teraz moją Lady deMadeline-StarFighter, prawdziwa bohaterka to najmądrzejsze słowa jakie tu widziałem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Zaleszczotku, sprawa nie jest tak oczywista, chodzi o dobro dziecka które mogłoby mieć nie lada kłopoty w szkole i nieświadomie przejąć niektóre zachowania zaobserwowane w domu, zachowanie rozbieżne z powszechnymi normami. Dziecko jest z natury stworzone do wychowywania przez matkę i ojca, nikt nie zastąpi dziecku matki w normalnym rozwoju ,taka jest brutalna prawda, nie mozesz tego kwestionowac choć moze to byc trudne do zaakceptowania. Na uczelni mam geja i niestety cała ta sytuacja przerasta go psychicznie i odbija sie to na jego zachowaniu czasami, miało na to duzy wpływ złe traktowanie jego przez kolegów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
no to pary lesbijskie adoptujące dzieci mógłbyś zaakceptować - byłaby matka
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
BAN stały
|
Nie o tym była mowa Elfir wiesz dobrze ze brak ojca czy matki szkodzi dziecku, poza tym nie jestem pisowcem tylko kukizowcem ale teraz zaglosuje na pis
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mało par będzie chciało adoptować sensu stricte. Lesbijki pewnie sobie urodzą same. Raczej chodzi o to, że jak umrze rodzic, partner mógł być faktycznym opiekunem sieroty na zasadach rodzica.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2015-05-13 o 22:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
BAN stały
|
Starsze tak jeśli tak zdecydowałby to już sprawa dziecka, ale młodsze? Każdy może sobie prowadzić takie dysputy skoro go to nie dotknęło, takiemu człowiekowi jest łatwo.
Co do Twoich badań na "gatunkach" mam wątpliwości zaleszczotek ale dyskutować się będę bo nic na ten temat szerzej nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ja nie lubię takich ludzi jak ty! W cudze gniazdo zagląda a we własnym ma nasrane! Hipokrytka.
![]() |
![]() |
#120 |
BAN stały
|
Cassie co Cię tak wzięło? Nerwy szkodzą urodzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.