|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa
Hello
A ja dzisiaj obudzilam sie po 4 z naglym mega skurczem w lydce... Straszne... Tak mnie zerwalo, ze Tz obudzil sie, zaczal masowac i powiedzial, ze myslal ze rodzę ![]() W pepco sa jakies kosmetyczki?
|
|
|
|
#2162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2164 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się. Nie rozumiem czegoś takiego. Tym bardziej, że pan młody powiedział, że nie chce czegoś takiego. Ja bym się wkurzyła.. nie lubię takich 'zabaw'.. I nie chciałabym, żeby tż był na takiej 'imprezie'.. Ja myślę, że nie będzie latał tylko jego będą wynosili ![]() Lepiej coś? Cytat:
uwielbiam czytać Twoje nadrabiające posty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Są, z tego co pamiętam
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Masija dostaje ale najgorszy jest ten dren ;/
|
|
|
|
#2166 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2167 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!!!!
Cytat:
Cytat:
a bola cię te przepowiadacze, czujesz je?Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Cos ciezkie noce mamy
|
|
|
|
#2171 |
|
Konto usunięte
|
Oooo matko dziewczyny, napisałam takiego długiego posta a apka padła
a pisałam jaki mam dobry humor bo nowy dzień itd a tu klops A pisałam o tym jeszcze, że dziś miałam pierwszy ciążowy skurcz łydki w nocy, zaczęłam się drzeć, chyba cały blok obudziłam, łydka do teraz mnie boli Także myboy możemy podać sobie ręce Zwiększam ilość magnezu bo to nie było fajne Dzięki za opinie nt. lekarza i kawalerskiego - zdania podzielone, ale przespałam się z tym i postanowiłam, że póki co nie idę do lekarza innego, bo nie znam stąd żadnego dobrego oprócz tej babeczki, która robiła mi usg w piątek, ale ona 250 zł za samą wizytę bierze (za USG 300 zł i miałam w piątek robione, przepływy, łożysko - wszystko ok)... Jutro powinnam dostać drugą transzę z ZUSu to odłożę sobie te 250 na wszelki wypadek i jakby coś mnie niepokoiło to pójdę do niej. Kawalerski - mój Tż nie chce iść, ale to przecież nie Młodego wina, że taką niespodziankę Świadek mu szykuje A jedyną osobą której byłoby przykro to byłby Młody - nieświadomy tego co ten idiota szykuje, więc chyba jestem za tym, żeby poszedł... Wkurzył się też bo z tego powodu, że będą "dupeczki" składka wyniesie ponad 200 zł/osobę za ten kawalerski. I to tylko za domek w Sopocie, alkohol (gdzie Tż nie pije bo będzie kierowcą) i właśnie te laski, żadnego jedzenia jeszcze nie policzył ten fajny świadek ![]() Coś jeszcze pisałam, ale zapomniałam ![]() Tassia a jak Twój cukier w ogóle? Cos jak maluszki? Aaa już wiem co pisałam - Monika - ja już nawet nie suszyłam głowy Tżtowi o ten Folik, bo wczoraj i tak nie miał humoru... Ciekawe tylko czy w przypadku leków cięższego kalibru też się tak myli ta farmaceutka z koziej d... ![]() Ile razy dziennie bierzecie żelazo? Mi kazał 3 razy po 1 tabletce, boję się tych sławnych zaparć, bo i tak kolorowo nie jest... Takim czymś mi ten lekarz sprawdza tętno płodu Oglądałam jakiś czas temu pierwszy odc. Położnych o latach 50-tych na CBS Drama i te babki też takie miały
Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-05-14 o 08:54 |
|
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze chociaż że kasy nie zdziera to ja u niego z moją ciążą wysokiego ryzyka to już dawno bym urodziła
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Szuuu ja bym nie chciała żeby mój tż w czymś takim uczestniczył, w ogóle co za chory pomysł zwłaszcza jak pan młódy nie chce, przecież to jego święto i jego zdanie powinno być najważniejsze. A ten świadek jak ma wielką ochotę na taką panią to niech sobie sam dla siebie zamówi
![]() Ultra ja też mam takie skurcze w nocy, w sumie od 2 dni, budzi mnie skurcz z bólem jak na okres, ale są rzadkie, w ciągu całej nocy z 2 razy. Te w dzień są za to bezbolesne tylko upierdliwe
|
|
|
|
#2174 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mehja tak to jest chodzić do lekarza "po znajomości" - mam nauczkę na przyszłość... gabisun, ale w ogóle jaki koleś
Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-05-14 o 08:58 |
|
|
|
|
#2175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcialabym zeby Tz poszedl na taka impreze... W sumie jak Mlody nie chce tych babek, to moze jego narzeczona tez? Zeby pozniej nie mieli jakis nieporozumien miedzy soba ![]() A to "urzadzenie" pierwszy raz widze ![]() Cytat:
Ojj
|
||
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żelaza nie musze brać- wyniki mam lux |
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Tez od poniedzialku nie biore zelaza bo wyniki mam juz dobre
|
|
|
|
#2178 |
|
Konto usunięte
|
O, nawet znalazłam kadr z tego serialu
|
|
|
|
#2179 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam z rana ale w związku z tym, że jest pochmurny dzień to nie chce mi się wstać
![]() Cytat:
może wiecie gdzie kupić tanią kosmetyczkę ? Cytat:
Dzisiaj rozpoczął mi się 37 tc, czyli to już ciąża donoszona ? czy jeszcze tydzień ? Lekarz kazał mi odstawić leki ale nie pamiętam kiedy, ale mówił ze mam już być donoszona ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- To twój ginekolog ma historyczny sprzęt
|
|
#2180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już stetoskop jest nowocześniejszy Cytat:
ciąża donoszona po ukończonym 37tc czyli za tydzień u ciebie |
||
|
|
|
#2181 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z rana
Jakimś cudem udało mi się Was nadrobić, wczoraj miałam jakiś dzień z d**py po tym poranku, dziwnie się czułam cały dzień, więc na poprawę humoru szybkie zakupy w Reserved, zniżka 40% do 13 maja !! Cos ogromne gratulacje, życzę dużo zdrówka, wytrwałości i cierpliwości przy dwójce, zawsze podziwiam kobietki z bliźniakami, bo mi się to po prostu w głowie nie mieści Szuu twój lekarz to naprawdę z zeszłej epoki, jeszcze ten sprzęt którym sprawdza tętno ... A co do tego kawalerskiego... słabo ... świadek robi coś wbrew woli pana młodego, no i kurczę zmusza innych by płacili za coś czego w sumie nie chcą:P mój tż nie idzie teraz na kawalerski do szwagra bo świadek też zaczął wymyślać, jakiś wyjazd na wybrzeże, striptizerki i inne cuda i stwierdził, że ma to gdzieś bo teraz to on ma inne wydatki to raz i dwa, że woli ze mną spędzać ten czas. Po prostu pękam z dumy z niego Cytat:
![]() Cytat:
Do piątku zleci szybko ![]() Cytat:
Jak na razie jedynym masażystą jest mój tż, jak mu się chce to potrafi zrobić naprawdę przyjemny masaż. Właśnie, wczoraj obiecał, że dziś pomasuje mi obolałe plecki, ciekawe co z tego wyniknie.. Cytat:
Cytat:
Matko ale długi post mi wyszedł :O |
|||||
|
|
|
#2182 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=tassia;51393497]Ja mam jazxe z omdleniami. Wyniki badan w bormie. Zawroty glowy non stop. Dzis gin mnie wyslalabdo kardiologa ald nie mam juz sil na wizyty. Moze to lekkomyslne ale olewam.... Mialam w grudniu holter i echo serca wiec
Sobie daruje Oj to współczuję i przytulam Szuu co za sprzęt - padlam |
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyczki tanie bywaja w biedronkach, ja mam jakis zestaw chyba 3 czy 4 z biedry, w miare czesto bywaja, moze gdzies w koszach z zaleglych promocji jeszcze leza..
|
|
|
|
#2185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Także tego....
|
|
|
|
|
#2186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie to trudno ![]() Cytat:
a nigdzie dalej już nie chce mi się chodzić
|
||
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Cos ogromne gratulacje!!!!
Mnie obkurczanie macicy też bolało ![]() Szuuu Twój lekarz jest dziwny, a sprzęt.. Wczoraj wypralam ubranka.. Dwie pralki ciuszkow, jasne i kolorowe, i już suche. Dziś będę prasowac, także nie wiem z czym spina :p Za to chyba mnie coś bierze.. Jestem od wczoraj taka bez sił, spać, spać i spać. Nie mogę nic zjeść bo nic mi nie smakuje, a jest mi niedobrze.. Do tego cały czas boli mnie brzuch jak na @.. Oot tak.sobie ze mną non stop jest..
|
|
|
|
#2188 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nigdy się z takim czymś nie spotkałam, dobrze chociaż ze nie jest drogi
|
|
#2189 |
|
Wtajemniczenie
|
I też miewam skurcze łydek w nocy, masakryczne uczucie !!
A żelazo mam brać już tylko raz dziennie, tyle że gin ostatnio nie dał mi na nie recepty bo zapomniał, że bez niej go nie dostane |
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

noc średnia ale nie najgorsza
Jak temu kolesiowi czegoś brakuje, droga wolna. Nie kumam po co robić komuś taką wątpliwą przyjemność na siłę...

a bola cię te przepowiadacze, czujesz je?

Do piątku zleci szybko