Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-14, 06:55   #2161
myboyismine
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa

Hello

A ja dzisiaj obudzilam sie po 4 z naglym mega skurczem w lydce... Straszne... Tak mnie zerwalo, ze Tz obudzil sie, zaczal masowac i powiedzial, ze myslal ze rodzę

W pepco sa jakies kosmetyczki?
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 07:00   #2162
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Eee to jeszcze nic.. kiedyś kolegę wysłałam po koperek a wrócił ze szczypiorkiem....

Dzień dobry noc średnia ale nie najgorsza i jakoś dziwnie głodna jestem a 7 nie ma nawet.. -.-
mam ten sam problem a lodowka prawie ze pusta
Stary 2015-05-14, 07:04   #2163
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
mam ten sam problem a lodowka prawie ze pusta
Pewnie dlatego zeby nic w niej nie kusilo
Stary 2015-05-14, 07:25   #2164
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Dzisiaj na sr mówili, że odchodzący czop może być zabarwiony krwią. Oznacza to, że poród tuż tuż
Chora sytuacja. Jak temu kolesiowi czegoś brakuje, droga wolna. Nie kumam po co robić komuś taką wątpliwą przyjemność na siłę...
Słabe to. Pewnie nie chciało mu się nic innego wymyślać, to wpadł na super pomysł z prostytutkami.
Hehe dzięki

Zgadzam się. Nie rozumiem czegoś takiego. Tym bardziej, że pan młody powiedział, że nie chce czegoś takiego.
Ja bym się wkurzyła.. nie lubię takich 'zabaw'.. I nie chciałabym, żeby tż był na takiej 'imprezie'..
Cytat:
zobaczymy jak będzie na porodowce latał
Ja myślę, że nie będzie latał tylko jego będą wynosili
Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze to nie grypa

Ide chyba spac
jak się dzisiaj czujesz?
Lepiej coś?

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

o żesz!!!! Jeszcze nie wiem, co z tego wyniknęło... idę czytać dalej
uwielbiam czytać Twoje nadrabiające posty

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Od kiedy jestem na zwolnieniu mam jeszcze mniej czasu niż wtedy gdy pracowałam. Masakra! Już Was nadrabiam...

Masija to już niebawem... Ale się stresuję, a co dopiero Ty... ;-)
Właśnie co dziwne jakoś nie chodzę zdenerwowana

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Hello

A ja dzisiaj obudzilam sie po 4 z naglym mega skurczem w lydce... Straszne... Tak mnie zerwalo, ze Tz obudzil sie, zaczal masowac i powiedzial, ze myslal ze rodzę

Współczuję okropny jest ten ból :/

Są, z tego co pamiętam

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 07:28   #2165
Cos_
Zakorzenienie

Masija dostaje ale najgorszy jest ten dren ;/
Stary 2015-05-14, 07:35   #2166
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Masija dostaje ale najgorszy jest ten dren ;/

Cos jak sie czujesz? Jak dzieciaczki?

Witam sie w 36 tc. Juz nie moge spac, plecy mnie strasznie bola
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 08:37   #2167
mehja
Zakorzenienie

Hej!!!!

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość
Szuuu, jak usg miałam ostatni raz robione w marcu. Ale szyjkę bada za każdym razem i sprawdza tym czymś serduszko (mikrofon z głośniczkiem, nie wiem jak to sie nazywa ) a wizyty mam co miesiąc...
detektor tętna płodu, mi też sprawdza tym serduszko

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie mala ok a w nocy mam skurcze przeprowadajace iiiiii na ktg sa juz widoczne polozna mowila ze teraz juz w kazdej chwili moze sie zaczac i jak beda trwac dlugo w nocy to mam jechac na porodowke
a bola cię te przepowiadacze, czujesz je?

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

może więcej witamin? bierzesz jakieś?
skoro moja ginka kazała mi ograniczyć witaminy żeby małej już nie tuczyć to może u ciebie w drugą strone......ja biore falvit mama
biorę witaminki

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość

Dziewczyny, właśnie dowiedzieliśmy się z Tż, że na tym kawalerskim na które idzie 23 mają być dziwki... Co wy na to? Pan młody też nie chciał bab, ale świadek na fejsie napisał na wydarzeniu, że go to nie obchodzi.

Cytat:
Nie wiem w sumie, zostały nazwane "dupami" i każda kosztuje 400 zł.

Pan Młody nic nie wie i ma nie wiedzieć, tak tylko wcześniej mówił, że nie chce żadnych takich akcji. Mój Tż jako jedyny w tym "wydarzeniu" na fb zaprotestował i nawet napisał, że pan młody nie chciał czegoś takiego, to świadek napisał ,że go to nie obchodzi - mają być i koniec
Najlepsze jest to, że ja tego świadka nie znam, raz go w życiu widziałam, ale reszta hmmm resztę znam bardzo dobrze, oprócz jednego reszta jest w długoletnich związkach i potwierdziła chęć udziału w tym...
.
szkoda, że tylko twojemu tż-owi to nie pasuje a reszcie zajętych facetów ślinka cieknie. ja bym nie chciała żeby poszedł na takie wieczór kawalerski
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 08:41   #2168
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to widziałam ze dużo o paznokciach i manicure gadalyscie. W sumie to sue nie znam i nawet nie wiedziałam że coś takiego jak japoński manicure istnieje, ale dziś wieczorem zrobiłam sobie pedicure: zmywanie lakieru, pilowanie , polerowanie, skórki i nowy lakier i szczerze mówiąc to mam nadzieje ze to był ostatni raz przed porodem!! Ciężko juz się tak zginać!
Ja bez ciazy mam problem by sie poskaladac a co dopiero z wielkim brzuchem zrobic samej pedicure
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 08:50   #2169
Princesika
Zakorzenienie

Helooool. Umieram cala noc spc nie moglam a jak zasnelam to budzilam sie cala mokra. Nie moge nawet śliny przełknąć
Stary 2015-05-14, 08:50   #2170
myboyismine
Zakorzenienie

Cos ciezkie noce mamy
Stary 2015-05-14, 08:52   #2171
201710041131
Konto usunięte

Oooo matko dziewczyny, napisałam takiego długiego posta a apka padła a pisałam jaki mam dobry humor bo nowy dzień itd a tu klops

A pisałam o tym jeszcze, że dziś miałam pierwszy ciążowy skurcz łydki w nocy, zaczęłam się drzeć, chyba cały blok obudziłam, łydka do teraz mnie boli Także myboy możemy podać sobie ręce Zwiększam ilość magnezu bo to nie było fajne

Dzięki za opinie nt. lekarza i kawalerskiego - zdania podzielone, ale przespałam się z tym i postanowiłam, że póki co nie idę do lekarza innego, bo nie znam stąd żadnego dobrego oprócz tej babeczki, która robiła mi usg w piątek, ale ona 250 zł za samą wizytę bierze (za USG 300 zł i miałam w piątek robione, przepływy, łożysko - wszystko ok)... Jutro powinnam dostać drugą transzę z ZUSu to odłożę sobie te 250 na wszelki wypadek i jakby coś mnie niepokoiło to pójdę do niej.
Kawalerski - mój Tż nie chce iść, ale to przecież nie Młodego wina, że taką niespodziankę Świadek mu szykuje A jedyną osobą której byłoby przykro to byłby Młody - nieświadomy tego co ten idiota szykuje, więc chyba jestem za tym, żeby poszedł... Wkurzył się też bo z tego powodu, że będą "dupeczki" składka wyniesie ponad 200 zł/osobę za ten kawalerski. I to tylko za domek w Sopocie, alkohol (gdzie Tż nie pije bo będzie kierowcą) i właśnie te laski, żadnego jedzenia jeszcze nie policzył ten fajny świadek

Coś jeszcze pisałam, ale zapomniałam

Tassia a jak Twój cukier w ogóle?

Cos jak maluszki?

Aaa już wiem co pisałam - Monika - ja już nawet nie suszyłam głowy Tżtowi o ten Folik, bo wczoraj i tak nie miał humoru... Ciekawe tylko czy w przypadku leków cięższego kalibru też się tak myli ta farmaceutka z koziej d...

Ile razy dziennie bierzecie żelazo? Mi kazał 3 razy po 1 tabletce, boję się tych sławnych zaparć, bo i tak kolorowo nie jest...

Takim czymś mi ten lekarz sprawdza tętno płodu Oglądałam jakiś czas temu pierwszy odc. Położnych o latach 50-tych na CBS Drama i te babki też takie miały

Edytowane przez 201710041131
Czas edycji: 2015-05-14 o 08:54
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 08:53   #2172
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Sama nie zostaniesz ja przez najbliższy tydzień się nie rozsypię. Przynajmniej pan doktor stwierdził, że ze tydzień się spokojnie zobaczymy
no to dobrze

Cytat:

Kika czasem 50 zł, czasem nic...
dobrze chociaż że kasy nie zdziera

to ja u niego z moją ciążą wysokiego ryzyka to już dawno bym urodziła
Stary 2015-05-14, 08:54   #2173
gabisun
Zakorzenienie

Szuuu ja bym nie chciała żeby mój tż w czymś takim uczestniczył, w ogóle co za chory pomysł zwłaszcza jak pan młódy nie chce, przecież to jego święto i jego zdanie powinno być najważniejsze. A ten świadek jak ma wielką ochotę na taką panią to niech sobie sam dla siebie zamówi

Ultra ja też mam takie skurcze w nocy, w sumie od 2 dni, budzi mnie skurcz z bólem jak na okres, ale są rzadkie, w ciągu całej nocy z 2 razy. Te w dzień są za to bezbolesne tylko upierdliwe

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 08:57   #2174
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Helooool. Umieram cala noc spc nie moglam a jak zasnelam to budzilam sie cala mokra. Nie moge nawet śliny przełknąć
Oj biedna, ale Cię poskładało... I co teraz, do lekarza idziesz? Może to grypa? Byłaś szczepiona? Albo angina... Może idź do lekarza bo antybiotyk będzie potrzebny

mehja tak to jest chodzić do lekarza "po znajomości" - mam nauczkę na przyszłość...

gabisun, ale w ogóle jaki koleś "nie obchodzi mnie, że on nie chce..." - tak zaczynała się odpowiedź do mojego Tżta

Edytowane przez 201710041131
Czas edycji: 2015-05-14 o 08:58
Stary 2015-05-14, 09:01   #2175
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo matko dziewczyny, napisałam takiego długiego posta a apka padła a pisałam jaki mam dobry humor bo nowy dzień itd a tu klops

A pisałam o tym jeszcze, że dziś miałam pierwszy ciążowy skurcz łydki w nocy, zaczęłam się drzeć, chyba cały blok obudziłam, łydka do teraz mnie boli Także myboy możemy podać sobie ręce Zwiększam ilość magnezu bo to nie było fajne

Dzięki za opinie nt. lekarza i kawalerskiego - zdania podzielone, ale przespałam się z tym i postanowiłam, że póki co nie idę do lekarza innego, bo nie znam stąd żadnego dobrego oprócz tej babeczki, która robiła mi usg w piątek, ale ona 250 zł za samą wizytę bierze (za USG 300 zł i miałam w piątek robione, przepływy, łożysko - wszystko ok)... Jutro powinnam dostać drugą transzę z ZUSu to odłożę sobie te 250 na wszelki wypadek i jakby coś mnie niepokoiło to pójdę do niej.
Kawalerski - mój Tż nie chce iść, ale to przecież nie Młodego wina, że taką niespodziankę Świadek mu szykuje A jedyną osobą której byłoby przykro to byłby Młody - nieświadomy tego co ten idiota szykuje, więc chyba jestem za tym, żeby poszedł... Wkurzył się też bo z tego powodu, że będą "dupeczki" składka wyniesie ponad 200 zł/osobę za ten kawalerski. I to tylko za domek w Sopocie, alkohol (gdzie Tż nie pije bo będzie kierowcą) i właśnie te laski, żadnego jedzenia jeszcze nie policzył ten fajny świadek

Coś jeszcze pisałam, ale zapomniałam

Tassia a jak Twój cukier w ogóle?

Cos jak maluszki?

Aaa już wiem co pisałam - Monika - ja już nawet nie suszyłam głowy Tżtowi o ten Folik, bo wczoraj i tak nie miał humoru... Ciekawe tylko czy w przypadku leków cięższego kalibru też się tak myli ta farmaceutka z koziej d...

Ile razy dziennie bierzecie żelazo? Mi kazał 3 razy po 1 tabletce, boję się tych sławnych zaparć, bo i tak kolorowo nie jest...

Takim czymś mi ten lekarz sprawdza tętno płodu Oglądałam jakiś czas temu pierwszy odc. Położnych o latach 50-tych na CBS Drama i te babki też takie miały
Ojj zeby te skurcze lydkowe sie nie powtorzyly... Do teraz jeszcze troche boli..

Nie chcialabym zeby Tz poszedl na taka impreze... W sumie jak Mlody nie chce tych babek, to moze jego narzeczona tez? Zeby pozniej nie mieli jakis nieporozumien miedzy soba

A to "urzadzenie" pierwszy raz widze

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Szuuu ja bym nie chciała żeby mój tż w czymś takim uczestniczył, w ogóle co za chory pomysł zwłaszcza jak pan młódy nie chce, przecież to jego święto i jego zdanie powinno być najważniejsze. A ten świadek jak ma wielką ochotę na taką panią to niech sobie sam dla siebie zamówi

Ultra ja też mam takie skurcze w nocy, w sumie od 2 dni, budzi mnie skurcz z bólem jak na okres, ale są rzadkie, w ciągu całej nocy z 2 razy. Te w dzień są za to bezbolesne tylko upierdliwe

Ojj
Stary 2015-05-14, 09:04   #2176
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

żelaza nie musze brać- wyniki mam lux
Stary 2015-05-14, 09:06   #2177
myboyismine
Zakorzenienie

Tez od poniedzialku nie biore zelaza bo wyniki mam juz dobre
Stary 2015-05-14, 09:08   #2178
201710041131
Konto usunięte

O, nawet znalazłam kadr z tego serialu

Stary 2015-05-14, 09:12   #2179
kika1989wroc
Rozeznanie

Witam z rana ale w związku z tym, że jest pochmurny dzień to nie chce mi się wstać
Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Hello

Ja w pepco nie widziałam a ostatnio szukałam. Widzialam tylko w drogeriach ale te ceny
może wiecie gdzie kupić tanią kosmetyczkę ?

Cytat:
Biedna... zrób sobie wodę z miodem, cytryną i imbirem bo to w ciazy można na pewno i może podejdź do lekarza bo na własną rękę strach brać teraz leki

Dzisiaj rozpoczął mi się 37 tc, czyli to już ciąża donoszona ? czy jeszcze tydzień ? Lekarz kazał mi odstawić leki ale nie pamiętam kiedy, ale mówił ze mam już być donoszona

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:

To twój ginekolog ma historyczny sprzęt
Stary 2015-05-14, 09:15   #2180
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

mehja tak to jest chodzić do lekarza "po znajomości" - mam nauczkę na przyszłość...
tak to jest "po znajomości", my tak wzięlismy kolegów tż-a do gładzenia ścian i... nigdy więcej

Cytat:

to już stetoskop jest nowocześniejszy

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość

Dzisiaj rozpoczął mi się 37 tc, czyli to już ciąża donoszona ? czy jeszcze tydzień ? Lekarz kazał mi odstawić leki ale nie pamiętam kiedy, ale mówił ze mam już być donoszona

w ulotce z Rosmana widziałam, że jakieś kosmetyczki są w promocji

ciąża donoszona po ukończonym 37tc czyli za tydzień u ciebie
Stary 2015-05-14, 09:20   #2181
sylwka321
Wtajemniczenie

Witam się z rana Jakimś cudem udało mi się Was nadrobić, wczoraj miałam jakiś dzień z d**py po tym poranku, dziwnie się czułam cały dzień, więc na poprawę humoru szybkie zakupy w Reserved, zniżka 40% do 13 maja !!

Cos ogromne gratulacje, życzę dużo zdrówka, wytrwałości i cierpliwości przy dwójce, zawsze podziwiam kobietki z bliźniakami, bo mi się to po prostu w głowie nie mieści

Szuu twój lekarz to naprawdę z zeszłej epoki, jeszcze ten sprzęt którym sprawdza tętno ...
A co do tego kawalerskiego... słabo ... świadek robi coś wbrew woli pana młodego, no i kurczę zmusza innych by płacili za coś czego w sumie nie chcą:P mój tż nie idzie teraz na kawalerski do szwagra bo świadek też zaczął wymyślać, jakiś wyjazd na wybrzeże, striptizerki i inne cuda i stwierdził, że ma to gdzieś bo teraz to on ma inne wydatki to raz i dwa, że woli ze mną spędzać ten czas. Po prostu pękam z dumy z niego

Cytat:

Wysłałam TŻa po pomarańcze będzie wyciskal mi świeży soczek na kolację staram się już jak najmniej wpierdzielac na noc..
Mmm też robiłam wczoraj sok z pomarańczy, bo tak mi się chciałooo

Cytat:

Czuje sie dzis fatalnie, glowa mi peka, w kosviach lamie i gardlo boli. A Tz wyjechal i do piatku go nie ma
Zdrówka Do piątku zleci szybko

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość

byłam dzisiaj znowu na masażu i jest super, a taki sliczny pan dzisiaj był opuchlizna zeszła, czuję się lżejsza o tonę i wykorzystałam to na małe zakupy, a na górkę do domu wbiegłam jak za dawnych czasów z telefonem w ręku i siostrą na linii. Muszę się jeszcze do niego umówić. A jeżeli któraś z was ma okazję skorzystać z masażu limfatycznego i ma dość puchnięcia to polecam!
Zazdroszki takiego masażu, ja nigdy nie byłam u profesjonalnego masażysty, kiedyś w końcu będę musiała się wybrać.. Jak na razie jedynym masażystą jest mój tż, jak mu się chce to potrafi zrobić naprawdę przyjemny masaż. Właśnie, wczoraj obiecał, że dziś pomasuje mi obolałe plecki, ciekawe co z tego wyniknie..

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie mala ok a w nocy mam skurcze przeprowadajace iiiiii na ktg sa juz widoczne polozna mowila ze teraz juz w kazdej chwili moze sie zaczac i jak beda trwac dlugo w nocy to mam jechac na porodowke
Dziewczyny co wy tak wszystkie na raz :O

Cytat:
Eee to jeszcze nic.. kiedyś kolegę wysłałam po koperek a wrócił ze szczypiorkiem....

Dzień dobry noc średnia ale nie najgorsza i jakoś dziwnie głodna jestem a 7 nie ma nawet.. -.-
ja to się budzę i pierwsze o czym myślę to jedzenie

Matko ale długi post mi wyszedł :O
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 09:22   #2182
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:

WTF??? nigdy czegoś takiego nie widziałam mój też ma ten detektor tętna w wersji XXI wieku
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 09:25   #2183
haniula1803
Rozeznanie

[QUOTE=tassia;51393497]Ja mam jazxe z omdleniami. Wyniki badan w bormie. Zawroty glowy non stop. Dzis gin mnie wyslalabdo kardiologa ald nie mam juz sil na wizyty. Moze to lekkomyslne ale olewam.... Mialam w grudniu holter i echo serca wiec
Sobie daruje

Oj to współczuję i przytulam

Szuu co za sprzęt - padlam
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 09:28   #2184
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Kosmetyczki tanie bywaja w biedronkach, ja mam jakis zestaw chyba 3 czy 4 z biedry, w miare czesto bywaja, moze gdzies w koszach z zaleglych promocji jeszcze leza..
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 09:28   #2185
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Zazdroszki takiego masażu, ja nigdy nie byłam u profesjonalnego masażysty, kiedyś w końcu będę musiała się wybrać.. Jak na razie jedynym masażystą jest mój tż, jak mu się chce to potrafi zrobić naprawdę przyjemny masaż. Właśnie, wczoraj obiecał, że dziś pomasuje mi obolałe plecki, ciekawe co z tego wyniknie..
Mnie wczoraj TŻ miział właśnie po plecach i wynikło z tego.....
Także tego....
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 09:31   #2186
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
Witam z rana ale w związku z tym, że jest pochmurny dzień to nie chce mi się wstać
Ja w pepco nie widziałam a ostatnio szukałam. Widzialam tylko w drogeriach ale te ceny

Biedna... zrób sobie wodę z miodem, cytryną i imbirem bo to w ciazy można na pewno i może podejdź do lekarza bo na własną rękę strach brać teraz leki

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

To twój ginekolog ma historyczny sprzęt
będę przechodzić właśnie kolo pepco to tak myślałam ze może coś tam będzie jak nie to trudno

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
tak to jest "po znajomości", my tak wzięlismy kolegów tż-a do gładzenia ścian i... nigdy więcej

widziałam w łaśnie że w Rossmanie jest jakaś promocja, zobaczę, czy nie za wielka ta kosmetyczka a nigdzie dalej już nie chce mi się chodzić
Stary 2015-05-14, 09:32   #2187
k a j a
Zakorzenienie

Cos ogromne gratulacje!!!!

Mnie obkurczanie macicy też bolało

Szuuu Twój lekarz jest dziwny, a sprzęt..

Wczoraj wypralam ubranka.. Dwie pralki ciuszkow, jasne i kolorowe, i już suche. Dziś będę prasowac, także nie wiem z czym spina :p

Za to chyba mnie coś bierze.. Jestem od wczoraj taka bez sił, spać, spać i spać. Nie mogę nic zjeść bo nic mi nie smakuje, a jest mi niedobrze.. Do tego cały czas boli mnie brzuch jak na @.. Oot tak.sobie ze mną non stop jest..

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 09:32   #2188
kika1989wroc
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość

Dziękuję za odpowiedź

Cytat:
WTF??? nigdy czegoś takiego nie widziałam mój też ma ten detektor tętna w wersji XXI wieku
Szuuu to wygląda jakby Ci dziecko podsłuchiwal nigdy się z takim czymś nie spotkałam, dobrze chociaż ze nie jest drogi
Stary 2015-05-14, 09:32   #2189
sylwka321
Wtajemniczenie

I też miewam skurcze łydek w nocy, masakryczne uczucie !!
A żelazo mam brać już tylko raz dziennie, tyle że gin ostatnio nie dał mi na nie recepty bo zapomniał, że bez niej go nie dostane
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 09:35   #2190
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
I też miewam skurcze łydek w nocy, masakryczne uczucie !!
A żelazo mam brać już tylko raz dziennie, tyle że gin ostatnio nie dał mi na nie recepty bo zapomniał, że bez niej go nie dostane
żelazo na receptę??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości